Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bahsettiğin vitamini araştıracağım, aradığım cevabı buldum, çok teşekkür ederim :) :)

selam kızlar.. baya sayfa varmış hepsini okumak zaman aldı.. beren_naz hayırlı uğurlu olsun.. mutluluklar dilerim şimdiden..
kızlar bendeki bulantılar azaldı demiştim evet eskiye göre şükürler olsun azaldı.. fakat ara ara yine oluyor.. mesela iki gün normalim 3.gün tıpkı geçen günler kadar kötü oluyorum.. baya solgun ve halsiz dolanıyorum ortalıkta..
sizi takipteyim... sevgiler..

Bu vitamini hangi siteden temin ediyorsun elecda? Eczanele getirirmiki?

Ben almadim öyle seylerden, tencereye koyup kaynatiyordum 1-2 dk. Tercih meselesi. Komsum bana buharli bi sterilazözör vermisti, bana kullanmasi zor geldi. Icine koyucan aparatini vtakican , hic sevmedim.bana tencerede kaynatmak daha pratik geldi.

Ben de hic iyi degilim. Biraksan bütün gün uyurum.Halsizlik, basfönmesi. Mide bulantisi basliyor gibi ama daha cikarmadim. Su ilk üc ay gecince biraz eahatlama oluyor.

Bu vitamini hangi siteden temin ediyorsun elecda? Eczanele getirirmiki?
Sağlıklı Yaşıyoruz facebook ve insagram'deki sayfalarında anlaşmalı eczaneler ve kampanyalar hakkında bilgi oluyor. İstanbul'daki anlaşmalı eczaneden telefon ile sipariş etmiştim. Omega-3 şurup, tablet vs. toplu alım yapmıştım.

Bebek ürünleri için olan deterjandan memnunum ben kolay arınıyor koku bırakmıyor güzel temizliyor
F/P iyi bence
Uzun sürede gidiyor
Ama strelizatör almayın
Bende var 3 5 kez kullandım pratik değil zaruri hiç değil
Kaynatmak çok daha pratik

Bugün kuzuyla oynayarak geçti
Ek gıda tadımına başladık
Yiyecekmi acaba diye düşünüyordum sıpa bitti diye ağladı :)

Akşama soslu brokoli
Sade makarna
Köfte
Sumaklı soğan salatası yapıcam
Bugün üşengeçliğim üstümde kolaya kaçtım

ben de bugünü 13 tl harcayarak kapattım. ya dışarıya çıkınca alıyorum da alıyorum bu aralar alışveriş canavarı oldum. :)))) ama bugün az harcadım ay sonuna kadar elimdeki parayı yetirmem lazım. bu aralar eve gıda pek almıyorum. buzluktakileri bitirmeye uğraşıyorum.

elecda dr. Gorustum 3.aydan sonra baslicaz dedi.
Peki diyelim dogum falan yaptim bu dvit. Takviyesini normalde kullaninca bir sakincasi yok ozaman dimi.
Bende not aldim sagolasin.

Uyumusum bi uyandim saat 17.30
Hemen musakkayi firina verdim.
Pilav yaptim.
Ciger kizarttim.
Aksama sufle yapim bari erbaslara jest olsun.

Ben aksamlari yatiyorum diye esimde hic bisi istemiyor sesini cikarmiyor.
Adam bayram etsin.

Yarinda yemek derdim olmaz bir kek yapsam ne guzel olur
Soyle enn portakallisindan.

Hic bukadar saglikli beslenmezdim ben.
Simdi kivi, meyveler, her gun 1 kasik pekmez, yogurt, yumurta, ceviz, ciger hadi bakalim :)
Bukadar vitamine cok enerjik bisi cikmasin bi de benden
Eyvahhh eyvahh.

Biz pasta almistik bir heves evde esimle birlikde oglum korkmustu o geldi aklima.
Ates mum falan pastayi yerken bile inceledi
Cocuk kimbilir ne dedi atesler vardi isiklar vardi yenirmi ki diye bakti acaba :)
Hic parti seklinde yapmadik.
Ama akli erdiginden beri annemlerle hepimiz ayri ayri hediye alir 1 pasta keseriz.

Canim ayrica fiyatlar uygun geldi bana.
Sizde soyle bisi var mi zorunlu sezaryen istege bagli sezaryen diye bisi.
Nette boyle seyler okudum.
Ben cok erken diye konusmadim.
Bu hastane ve dr. Nekadara yapiyor sezaryen hic bilmiyorum.

Ilk gittigim 3000tl yapiyormus sezaryen

sevgili M maviduvar1
birden fazla beğeniyorum.......

elecda dr. Gorustum 3.aydan sonra baslicaz dedi.
Peki diyelim dogum falan yaptim bu dvit. Takviyesini normalde kullaninca bir sakincasi yok ozaman dimi.
Bende not aldim sagolasin.
Canım ben bir önceki hamileliğimde yani 5 yıl önce başladım. Düzenli kullanıyorum. Doktorum bana hiç bırakma demişti. Çocuk doktoru da aynı şeyi söyledi. Nisan-Ekim arasınde öğlen 15-20 dk dışarı çıkmaya gayret ediyorum. Diğer aylarda takviye alıyorum. Bebeğin gelişimi için D vitamini önemli. Senin değerin de çok düşük. Niye 3 ay beklemen gerektiğini anlamadım ben.

Ben ilk hamileliğimin 6. ayında doktoruma "Doğum şekline ne zaman karar vereceğiz?"diye sorduğumda "Olması gereken normal doğumdur. Sezeryan kararını, doğum anı geldiğinde, şartlara göre ben vereceğim, biz bir karar vermeyeceğiz yani" demişti
Hakikaten de öyle oldu. Kızım 2 saat daha doğmasaydı sezeryan olacaktım ama doğdu.

Normal doğuma odaklanın
Sezeryan çok daha zor bence
Normal doğum sancısını son ana kadar çekmiş bir insan olarak dayanılmayacak bir ağrı değil
Ama sezeryan

Normal doğuma odaklanın
Sezeryan çok daha zor bence
Normal doğum sancısını son ana kadar çekmiş bir insan olarak dayanılmayacak bir ağrı değil
Ama sezeryan
Bence doğum şekline şartlanmamak lazım. Normal doğum istiyorum diye kendini şartlandıran birkaç arkadaşım zorunlu sezeryana girince çok kötü etkilendiler. Lohusalıkları normal doğuramadım sendromu ile geçti. Bence akışına bırakmak lazım, elimizde olan bir durum değil çünkü.

Haklısınız cnm benim ailem takacak 2 bilezik nişanda 4 tane var kalınlardan var hem de kalanımda düğünde takarlar aslında 4 tane de takılabilir nasılsa kasada duruyor ama gerek yok.bugün tuttuk 2500 e nişan yerini çok içimize sindi yarı yarıya yapacağız cnm çünkü diğer herşeyi yarı yarıya yapacağız kınayı bizimkiler yapar demiştim ama kına da yemekli 9500 fiyat çıkıyor onu da bölsemki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…