Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sağol cnm kötü olmuş sana yapılan da ayıp sonuçta.Hayırlısı ile atlatırız şu zamanları inşallah

İnşallah canım sağol

İnşallah canım sağol

Benimki çok hevesli hevesini kırmak istemiyorum adam 37 yaşında ben de 33 hiç evlilik planlamazlen birden olunca demekki insan hevesleniyor yapacağız artık Allah sağlık versin de ben alışkınım borç ödemeye zaten çalıştığımdan beri ödüyorum bir ev aldım kuzenden battı yıllarca ödedim boşa.En azından kendi düğünümü eşyamın parasını ödeyeceğim zoruma gitmez

Teşekkür ederim :)

Kiralık eve eşya alırken çok abartmamanızı öneririm. Taşınırken beyaz eşyalar dahil hepsi az çok zarar görüyor. Zaman içerisinde insanın zevkleri, eşyalardan beklentileri değişebiliyor. O yüzden çok para verip sonrasında o eşyaları çok para verdiğiniz için değiştirememek durumunda bırakmayın kendinizi.

Ben sezaryen olucam
Oglumda sezaryen
Bilmem kac sene gecince normal olabiliyormus ama istemiyorum.

Biz daha çok sonrasında satın alabileceğimiz bir evi kiralamayı düşünüyoruz tabi ev sahibi satarsa ya da müteahitten kiralayıp satın alabiliriz sonrasında.Ona göre bakacağız evi.Tabi bunlar bir düşünce hayırlısı

Günaydın.

Okul masraflarindan biktigimi dile getiricem bugun.
Cunki biktim!

Ev yaptirdilar tamam dedim.(maliyeti 50tl gecti)

Cini motifli kontraplak yapicaz dediler ee iyi dedik ( fircayi begenmedi kadin guaj boyalarin renklerini begenmedi karistirtti birbirine bisiyler) bu da 30tl gecti.

Fen ogrtmeni dergi istiyor bu da ciktisi kapagi vs. Yine 30tl gececek.

Simdi ne alakaysa beden egt. Ogrt. Dergi yapmalarini istiyor.
Bu da 30tl gececek.
Beden ya beden ne dergisi.

Dergi yapmak ne ya.
Cocuklara arastirin kendiniz yazin zimbalayin dersin.
Dergi nedir.

Hıı bir de su var x kirtasiyeye gidin orasi yapiyor diyede akil veriyor.

Ben ogretmenlerin ya da okullarin artik kirtasiyeyle anlasmali olduklarini dusunuyorum.

Yapmayida zorunlu kiliyor
Gercekden artik sikayet edesim var.
Yoruldum kirtasiyelerde cikti almakdan ugrasmakdan.

Bu cocuklar bic birini kendileri yapmiyor hep cikti al gotur.
Okumuyorlar bile.

Sadece okulda yaptiklari ivir zivira 150-200tl fazla para harcadik su 4 ayda.

Kitap istiyorlar hay hay istesinler.
Test istesinler.
Kaynak kitap istesinler (ki buna yasak diyorlar)

Ama gercekden sunlara verilen paralara aciyorum.
Bugun 30tl belki daha fazla para vericem cocuguma 2 esofman alirdim onunla.
Yazik.

aynen ya her yaşında standart kalabalıkta yapılması güzel olmuyor farklı sürprizler güzel.

ben olsam sevinirdim. amatörce de olsa dergi yapmayı öğreniyorlar. sizin yönlendirmelerinizle dergiye belki kendi özgün yazılarını da koyabilirler. yazarlık becerileri, görsel becerileri gelişir. bir ürün ortaya çıkarmayı öğrenirler. maalesef okul çok fazla akademik odaklı. bu tür ödevleri çocuklar için daha faydalı buluyorum.

kırtasiyeyle anlaşma durumları olmaz. o ancak şöyle olabilir. giderler bir kırtasiyeyle görüşüp fiyat kırarlarsa, öğrencileri oraya yönlendirebilirler, daha ucuz olacağı için. kötü niyet düşünmüyorum.

kaynak kitap artık yasak değil, kaynak kitap alınmasını zorunlu tutma durumu yasak. ders kitapları maalesef çok yetersiz.

Iyi ama kapagi siz tasarlayacaksiniz demiyor ki ogretmen.
X krtasiyeye soyleyin kapak yapiyorlar diyor
Yani ben dicem ki su konu hakkinda resimler ve kapak istiyorum dicem.
Onlar basip vercekler bana hersey hazir.

Biz tasarlasak bu sefer oglum ogretmen x kırtasiyeden dedi begenmez diyor.

Cocuklara siz kendiniz istediginiz gibi yazip resmedin tasarlayin deseydi anlardim.

Ayrica ben bizzat ogretmene onerebileceginiz bir kaynak yayin evi varmi dedim.
Yasak ben oneremem dedi.

aaa bu çok değişik olmuş. anlamadım bu durumu. o zaman hakkaten gereksiz bir iş.

Umarım herşey istediğiniz gibi olur.

yaaa artık onlarda ticarete döktü işi desene, bence şikayet et bimere ne bu yaaa insanlar ne durumda diye sormauıp cep doldurma merakındalar demekki. korksunlar biraz şikayet edin de.

Umarım herşey istediğiniz gibi olur.

elecda ocean d3k2 meğer karaborsaymış ya :)
Önce İstanbuldakileri aradım, ilki yok dedi, başka bir tane sipariş verdim. İkinci ay sonu dedi, bilgilerimi bıraktım. Sonra aklıma izmir geldi, sipariş verdim, inşallah sorunsuz ulaşır. Çok teşekkür ederim, hakkını ödeyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…