Günaydın kızlar
Size bir arkadaşımı anlatmıştım ya canımı sıkan davranışları olmuştu bana karşı.Sizde herkesin gerçek yüzü evlendikten sonra ortaya çıkacak canını sıkma demiştiniz.Haklı çıktınız.
Onunla konuştum da keşke nişan olmasaydı ayrılırdım diyor.Kv gorumceleri nişanlısı Kp başka gelinlerine insanlık dışı şeyler yapmış.Arkadaşım da gelinliğin damatlığın düğün salonunun parasini bile kendi vermiş.Hicbirseyin masrafına karışmamışlar.Hep paramız yok diyorlarmış.
Balayına 3 günlüğüne karadenize gitmek istemiş nişanlısı olmaz demiş.Nişanlısı ben abimin kardeşlerimin borcunu ödicem demiş.Nişanında sadece 20 lira takmışlar şaka gibi.Düğünde de biz birşey takamayiz yapamayiz demişler.
Kız kendi ailesine hiç söz hakkı vermemiş.Şimdi pişman.Ama nişanlısı birşey olsa kendi annesine babasına soruyormuş.Tv bulaşık makinesi filan almayın demişler o yuzden almicaklarmış.
Onun adına üzüldüm.Keşke mutlu olsaydı.Böyle olmasaydı.Kendini bile bile ateşe atıyor.Hayatını mahvetti.
Çok haklısın ben cok inanıyorum canim.kızlar sizlere tavsiyem esmalardan okuyun
eşinizin sevgisini kazanmak için ya vedud
sinirli anlarında ya halim
size birileri haksızlık yapıyorsa ya müntekim
nettn bakabilirsin ne için okunduğuna
Cok yazik etmis kendine arkadasin.Günaydın kızlar
Size bir arkadaşımı anlatmıştım ya canımı sıkan davranışları olmuştu bana karşı.Sizde herkesin gerçek yüzü evlendikten sonra ortaya çıkacak canını sıkma demiştiniz.Haklı çıktınız.
Onunla konuştum da keşke nişan olmasaydı ayrılırdım diyor.Kv gorumceleri nişanlısı Kp başka gelinlerine insanlık dışı şeyler yapmış.Arkadaşım da gelinliğin damatlığın düğün salonunun parasini bile kendi vermiş.Hicbirseyin masrafına karışmamışlar.Hep paramız yok diyorlarmış.
Balayına 3 günlüğüne karadenize gitmek istemiş nişanlısı olmaz demiş.Nişanlısı ben abimin kardeşlerimin borcunu ödicem demiş.Nişanında sadece 20 lira takmışlar şaka gibi.Düğünde de biz birşey takamayiz yapamayiz demişler.
Kız kendi ailesine hiç söz hakkı vermemiş.Şimdi pişman.Ama nişanlısı birşey olsa kendi annesine babasına soruyormuş.Tv bulaşık makinesi filan almayın demişler o yuzden almicaklarmış.
Onun adına üzüldüm.Keşke mutlu olsaydı.Böyle olmasaydı.Kendini bile bile ateşe atıyor.Hayatını mahvetti.
Kesinlikle haklisin.Günaydın mrv
ben onun yerinde olsam bu evliliği tekrar gözden geçiririm
sonuçta nişan tanıma evresi
bir ömür boyu gereksiz konualr ile savaşarak hayatını mahveder.
evlilik çok iyi düşülmesi gereken bir kurum.
henüz nişanlısı biz olmayı başaramamış
bizim bir komşu kızı vardı aynen öyle herşeyi kendi yaptı
sonra bir gün ağlayarak bunları hep ben aldım dedi
evliliği de 3 yıl sürdü
dogum yaptı çocuk 2 yaşında filanken boşandı
adam gitti tekrar evlendi
kız annesinin evinde anne baba oğlu yaşıyor.
tek çocuk işi yok kimse ile görüşmüyor.
olan hep kadına oluyor.
çok iyi düşünsün.
sanki mecburiyeti var gibi evlenmesin.
nişan çok önemli bir ayrıntı değil
Günaydın mrv
ben onun yerinde olsam bu evliliği tekrar gözden geçiririm
sonuçta nişan tanıma evresi
bir ömür boyu gereksiz konualr ile savaşarak hayatını mahveder.
evlilik çok iyi düşülmesi gereken bir kurum.
henüz nişanlısı biz olmayı başaramamış
bizim bir komşu kızı vardı aynen öyle herşeyi kendi yaptı
sonra bir gün ağlayarak bunları hep ben aldım dedi
evliliği de 3 yıl sürdü
dogum yaptı çocuk 2 yaşında filanken boşandı
adam gitti tekrar evlendi
kız annesinin evinde anne baba oğlu yaşıyor.
tek çocuk işi yok kimse ile görüşmüyor.
olan hep kadına oluyor.
çok iyi düşünsün.
sanki mecburiyeti var gibi evlenmesin.
nişan çok önemli bir ayrıntı değil
Çok haklısınız.Cok yazik etmis kendine arkadasin.
Iste aileden kopuk kendi başına davranınca hep hüsran oluyor.
Çok haklısınız.
Nişanlısı için ailesini karşısına aldı.Herkesle kavga etti.
İmam nikahlari olmuş.Bide babası kendin ettin boşanirsan falan benim kapıma gelme demiş.
Ta baştan beri yanlışlar yaptı.Körü körüne inandı.Çok defa uyardım yanlış şeyler yaptığında yapma dedim ama dinlemedi.Gerçi annesini babasını dinlemeyen beni dinlermi.
Şimdi de anneme babama karşı ayrilmicam evlenicem ama sonra boşanicam diyor.Yani hiç sağlıklı düşünemiyor.
Bende resim falan atıyorum bilerek yapiyorum gorumcem sevmediğim eltimede anlatsın falan diye çünkü surekli takip ediyor.mesela görümcem 8 yıllık evli bir kere tatile gitti.
bana geçen diyor ki abla bu yıl tatil nereye planladınız
bende daha hiç plan yok bakalım,gitmeyede bilriz dedim,hiç bahsetmedim.
söylemeden gidince tatil daha iyi geçiyor,ona inanıyorum.
evliliğimin başında hep söylerdik,ya bir tartışma ,ya bir tatsızlık çıkardı.
şimdi hiç bahsetmiyoruz
geçen yıl mesela çok uzun ve gezmeli bir tatil planladım. ama kesinlikle söylemedim.
gittik 2 gün snr dedik biz şurdayız diye.
Bu kizlarin gozu nekadar kapali.Çok haklısınız.
Nişanlısı için ailesini karşısına aldı.Herkesle kavga etti.
İmam nikahlari olmuş.Bide babası kendin ettin boşanirsan falan benim kapıma gelme demiş.
Ta baştan beri yanlışlar yaptı.Körü körüne inandı.Çok defa uyardım yanlış şeyler yaptığında yapma dedim ama dinlemedi.Gerçi annesini babasını dinlemeyen beni dinlermi.
Şimdi de anneme babama karşı ayrilmicam evlenicem ama sonra boşanicam diyor.Yani hiç sağlıklı düşünemiyor.
Bende resim falan atıyorum bilerek yapiyorum gorumcem sevmediğim eltimede anlatsın falan diye çünkü surekli takip ediyor.
Ve onlarda laf taşıma huyu var.
Ama artik bende plan vs soylemicem.
Dün bilekligim kirildi.
Bilekliğimde ek yoktu üst kısmı bütün bilezik gibi diyim kopcası vardi sadece altta.
Ust kısım otururken orta yerinden ikiye ayrildi.
Baktim kolumda bisi sallanıyor saatin yanına takmıştım baktim bileklik.
3 yıldırda kullaniyordum.
Altın değil ama seviyordum.
Saglik olsun bakalim.
Onun nişanlısı arkasında da durmuyor korumuyorda. Tabi evlendikten sonra gerçek yüzlerini gosterirlerse yapacak birşey yok.Tamamen şans.Elden birşey gelmez.Ama o şimdiden gördü nasıl bir insan olduklarını.Bu kizlarin gozu nekadar kapali.
Ben şahsen evlenmeden once gercekden bir laf sokma istenmediğini anlama vs hissetseydim ayrilirdim.
Meğer esim ozaman ben seviyorum kimse karışmayacak demis.
Restlesmiş hepsiyle.
Ondan kimse bisi diyemedi bir de esim bizi sık bir araya getirmiyordu yani ortam olmuyordu bir araya gelecek.
Hıı tabi köprüden Gecene kadarmış orasi ayri.
Ama bir laf soz kavga olsaydi ben seviyorum evlencem asla demezdim.
Evlenip de sonra baba evine dönmek ne zor.
2 kuzenim bunu yaşadı laflar sözler
Ikisi de babası istemediği halde evlendi.
Bile bile lades dediler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?