Yok biz illaki kv teyzesine halasına vs de gidiyoruz kendileri araba olmadığı için gitmiyorlar . Eşime arabayı verelim onlar gitsin diyorum kv eşime vicdan yaptırıyor herkes sizi sordu falan diyeBen zaten şu bayramlarda beraber gezmeleri anlamıyorum.. gençler büyüklerin elini öpüp ..gönüllerini aldıktan sonra..bırakın istediği yere gitsinler. Puff
Canım sen 2. 3. Günü napıyosunSen esinle planla ama annen şöyle böyle yapıyor derme.
Ramazan boyunca beraberbkahvalti yapamadim eşimle.
Bende onla yapmak istiyorum
He ama o ailesiyle yapalım derse üstüne gitmem en azından sabah görürsek akşam naptınız ne ettiniz nerelerdeydiniz sohbetine girmemiş bize bile en son geldiniz lafini duymamış olurum
C
Canım sen 2. 3. Günü napıyosun
Inşallah güzel bir bayram geçirirsin canımDeğişiyor canım belki eşimin arkadaşlarıyla vakit geçiririz
Ama eşim genelde uyumak istiyor çünkü çok yoğun çalışıyor.
Ben biseyler yapalım dedim hatta yapmazsak babamlar denize gidcek onlarla giderim dedi
Heee oldu dedi.
Karnın burnunda ne yapcaz dedi.
Doğru ama insan hava almak istiyor biraz..
[/QUOTE]Inşallah güzel bir bayram geçirirsin canım
Ah aaah anlıyorum seni canım ben bazı şeyleri değiştiremedim umarım sen istediğin şekilde orta yol bulursunKızlar selam
Bayram gelince önceden sevinirdim bu yıl hiç sevinemiyorum gecen yil evlendim ve geçen yıl ramazan bayramında 3 gün , kurban bayramında da 3 gün kayinvalidemgille gezdik . Bu bayram da büyük ihtimal aynısı olacak onların arabası yok diye biz gezdiriyoruz ve tıklım tıkış biniyoruz arabaya nefret ediyorum ya . Hiç unutamıyorum bayramın ilk günü akşama kadar gezdik onlarla ramazanda ve ben artık akşam olunca esiime babamgille gidelim dedim . Kp ne dese iyi tamam bizde gelelim dediler ve yemek vaktiydi biz tam 5 kardeş babamın evinde hep beraber mutlu mesut toplanıp guzel bi aksam gecircektik kv kp görümcem kaynım da dahil oldu . Ve onlarla geri kalktım hemen cunku kv o kadar cok patavatsiz sacma sapan konustu ki benle ilgili zavalli 80 yasinda nenem ya bu kiz size bi saygisizlik mi etti noldu simdi dedi yooo ben ornek veriyorum diyo hasta ya . Bende daha fazla ailem huzursuz olmasin diye kalktim geri kv gille yemekten sonra . bu da yetmez gibi kaynimdan laf işittim yok ablamgil surat yapmış geldiler diye ilk gun yemege kaldilar diye . zaten sığamadık diye erkekler başka odada yemek.zorunda kaldı.ne zaman.gorduyse onları bnde ne alaka falan dedim eşim.sessiz kaldı bişey demedi zaten hep sessiz kalır . Bu bayram da o yüzden çok stresliyim yine kizlarkusura bakmayın biraz uzun oldu çok doluyum herkese şimdiden iyi bayramlar
İnşallahAh aaah anlıyorum seni canım ben bazı şeyleri değiştiremedim umarım sen istediğin şekilde orta yol bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?