Yapacak bişey yok malesef önceden böyle değildi para konusunda.
Mevcut ailemde bunlardan farklı değil zaten.
Kimi neye savunduysam hata ettim.
O içini dokmus oldu sadece
Kendi ailemde ben hariç herseylere bütçe ayırabilecek durumdalar.
Insan degeriini görüyor zaten napayım bu sıkıntılı gunlerimde inşallah geçer.
Herkes bir cephede bende karşılarında tek kalmışım gibi hissediyorum.
Ama aynı zamanda bunlarında gececegine dair umudum var.
görüdüğüm en anlayışlı insansın ve çok olgunsun
tebrik ederim
sakinliğin , hanımlığın, hayat mutlaka eninde sonunda kazandıracak birşeyler verecek...
Sağol dusuncelerin için ama ben bu kadar mükemmel olduğumu dusunmuyorum
Bende kıracak şeyler söylüyorum ya da bazen suçluyorum inat ediyorum. Bazen sürdüremeyecek gibi oluyorum. Bitsin o zaman diyorum. Bazen aşırı konuşuyorum sorunlar hakkında Ama yinede eşim bunlara sabrediyor.
Bana dayanamayıp ayrılalım manasına bişey söylese ben istemezdim sanirim eşimi asla. Ama bu hatayı yapıyorum malesef çok bunalıyorum çünkü
insanın pişmesi gerekiyor herhalde bazı konularda
Bunları da aşarsam daha güzel olur belki..
pişmesi gerekiyor ve kavga ettiği konu da tekrar aynı kavgayı zaman geçtikçe etmiyor. aynı su ile tekrar yıkanılmaz diye bir söz var.
ama sen empati de yapıyorsun. aynı zamanda kendini de eleştiriyorsun.bu güzel birşey .
evlilik karşılıklı anlayış ister , tek bir kişinin anlayışı yeterli gelemz.
umarım çocuğun evliliğinize hayır ve uğur getirir, ben çocukların büyüsüne inanırım.
erkekler çok değişir iyi anlamda
Sana diyorm ama bu kadr laf dalası olmasa da aramızda ben de yasadım benzer seyler.Ailemin hem durumu yoktu ozman,hem de yaparız ederiz diyorlardı.Ben kendim calıstıgım için kocama hissettirmedim,kendim ödediğim seyleri onlar almış gibi gösterdim:)Ama Allahı var kocam hic onu ailen yapcaktı,bunu biz olayına girmedi hic.Çalıstık beraber yaptık.Biraz bizim taraflarda rahat durmuyor yni.Yapamayacagın seyleri söyleme dimi ama..Bende dedim canım. Kimseye guvenmedim ama senin baban bana torun torun diyordu.
Doktor ararken özele goturmuyolarsa parasını ben veririm sen git diyordu demişti yapamicagi şeyi söyleyip evi me karışmasınlar dedi canım.
Çok geçmiş olsunKızlar 20 lik diş çektirdim ilk defa tahmin ettiğim gibi ağrımadı hiç
Biz kadınların çilesiHaklısın canım.
Dünde farklı bişey oldu ben annemle görüşmek için bile izinli gitmem gerekiyomus ya kendisinin şehir dışından kv ye akrabası geldi.
9. Buçuktan sonra eve geldi bende akrabamla kordona gidicem dedi.
Iyi tamam dedim benide babannemlere birak. Sen gidiyosan bende evde kalmym dedim
Yok dedi.
Baya inatlastik işte.
Sonra gitmedi. Onlar sana aile değil sen üvey anneni bile savunuyosun
Bak benim aileme gitmiyyosun burnunu surtturuyorsun kendi ailene de gitme.
Herkes atmaya gelince atıyor.
Orfe göre beşiği ailen alması gerekiyodu baban özel hastaneye gitsin parasını ben veriyim onlar vermezse diyodu ne oldu annende babanda yapmacık. tarzı konuştu
Bende Sinir oldum. Napayım kimseden bişey bekleme diyosun herkes butcesine göre yapıyor biseyler. Iyide olsa kötü de olsa evladıyım. Ben ailene gitme demiyorum git. Onların evladı sensin. Bende kendi ailemin evladıyım ıyide olsalar kotude olsalar.
Bütçeleri el vermiyosa soylemesinler dedi.
Bisey diyemedim. Ben kimseden bişey istemiyorum senin ailenden de kendi ailemden de . Benim beklentim sadece senden . Sne benim ailem icin attilar lafta yaomadilar diye düşünüyosun bende aynisini senin ailen icin dusunuyorum. Onlara bisey desem kocan var diyolar. Sana bisey desem kiz taraf-ı yapar diyosun. Ben kimin ailesindenim o zaman. Hem Napayım yapmıyorlar. Aldıkları şeyler zaten o beşik parası kadar tuttu dedim
Böyle biras kız erkek tarafı diye sürdürdü.
Ben hiçbirşeyin pahaalisina lüksüne kaçmadım evlenirkende onu bunu istemedim. Annen beni buldu. Ben illa gel beni işte on kere kapimiza gel demedim. Yapabilecek biriyle evlenseydin keşke o zaman. Benim ailem bişey yapamicagini söylemişti. Üvey annen parmağında oynatıyo herkesi diyosun ya doğru diyosn iyi yapiyo öyle olan kazanıyor dedim.
Ailene de o annenin arkadasinin geliini gibi biri lazım. Hem ev aldırdı. Altınlarını aldırdı. Saygisizlik hat safhada.Hemde ortalikta at koşturuyor. Onun ailesi maddi durumu oldugu halde bişey yapmadı . Ama hala kocası onu ne kadar seviyor. Ben bişey istemedim ama duruum bu sevilmiyorum. Yaklassam uzaklaş oluyor. Anlayışlı olsam yapsam etsem sana yap diyen mi oldu deniliyor. Dedim.
Eşimin gözünde çok zoe mutlu olan ve ayrılmaya meyilli, ona destek olmayan sadece kendi ailesine deger veren,onun sözünü dinlemeyen bir insanım.
Dediklerinden oyle anladim.
Ben böyle olmasını istemiyorum açıkçası.
Ama bana aile yüzünden kırıcı olmasını da hazmedemiyorum.
Geçen sene aynı şeyi ben yapmıştım bu sene sıra sende mi bu tarz şeyler için huzurumuzu bozmaya değer mi dedim.
Ne diyim artık.
Mesafeli mi olaayim.
bu kardeşime üzülüyorum ya..inşallah huzura erer..cok sabirlisin ...Yani her şeyi bi kenara bırakıp yeni bir başlangıç yapmak lazım yavrunuz doğacak ve artık siz de bir ailesiniz. Senin ya da onun ailesi 2.planda olmalı. Tartışmaktan ziyade hissettiklerini paylaşabilirsin. Yeni evlisiniz en güzel zamanlarınız böyle zehir etmeyin birbirinize. Suçlamadan, kişiliğine saldırmadan seni üzen şeyleri anlat. Yeniden başlayalım De, sevgini hissettir, belki kalbi yumuşar biraz, bilemiyorum canım
Pembecim inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Evliliğin ilk zamanları ilk yılları gerçekten zor . Bir de arada sürekli senin ailen benim ailem kv görümce elti vs vs muhabetleri olunca daha da zorlaşıyor . Seni çok iyi anlıyorum ve zaten şu an ben de bdv de konu açtım bu bu gidip gelme ailerle nasıl geçincez konusunda . Insan gerçekten kendini bazen çaresiz hissediyor ama her zorlukta bir kolaylık vardır. Bir gun her sey yoluna girecek insallahInşallah bebeğimiz bize uğurlu gelir..
Dun çamaşırları yıkadım balkonda öyle seyretmek bile sakinleştirdi beni
Ütüsü kaldı sadece
Bakalım artık
Canim bebekler/cocuklar yuva kurtarmaz yani bir evliliğin can simidi degillerdir fakat ilginiz o yone kayar.Inşallah kızlar sagolun güzel dilekleriniz için
Illaki sorun herkesin evinde oluyor
Çözülür umarım şu şeyleri atlatsak
tabi evliliği kurtacağaım diye çocuk yağılmaz.Canim bebekler/cocuklar yuva kurtarmaz yani bir evliliğin can simidi degillerdir fakat ilginiz o yone kayar.
Yani belki bebekle ilgilenmekten mesela senin vaktin olmaz kafana takmaya.
Ya da esin insafa gelir.
Bebeğine iyi bir baba olmaya calisir.
Sen dua etmeyi ihmal etme..
Belki de cok daha güzel günler yakındadır bunu bilemeyiz güzel dusunelim guzel olsun
konunu okudum ck uzuldm canım ya her gün ısrarla bıde 12ye kadar salmamak ne yaa oglunun tursusunu kursaymıs keske Allah kolaylık versn canım kotu gelin falan degılsın hıc canını sıkmaPembecim inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Evliliğin ilk zamanları ilk yılları gerçekten zor . Bir de arada sürekli senin ailen benim ailem kv görümce elti vs vs muhabetleri olunca daha da zorlaşıyor . Seni çok iyi anlıyorum ve zaten şu an ben de bdv de konu açtım bu bu gidip gelme ailerle nasıl geçincez konusunda . Insan gerçekten kendini bazen çaresiz hissediyor ama her zorlukta bir kolaylık vardır. Bir gun her sey yoluna girecek insallah
Canım insan anlattıkça rahatlıyoray kizlar bu ara cok soyleniyorum dertliyim farkindayim kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?