Küçük Düşün Büyük Olsun!

görüdüğüm en anlayışlı insansın ve çok olgunsun
tebrik ederim
sakinliğin , hanımlığın, hayat mutlaka eninde sonunda kazandıracak birşeyler verecek...

görüdüğüm en anlayışlı insansın ve çok olgunsun
tebrik ederim
sakinliğin , hanımlığın, hayat mutlaka eninde sonunda kazandıracak birşeyler verecek...

Sağol dusuncelerin için ama ben bu kadar mükemmel olduğumu dusunmuyorum
Bende kıracak şeyler söylüyorum ya da bazen suçluyorum inat ediyorum. Bazen sürdüremeyecek gibi oluyorum. Bitsin o zaman diyorum. Bazen aşırı konuşuyorum sorunlar hakkında Ama yinede eşim bunlara sabrediyor.
Bana dayanamayıp ayrılalım manasına bişey söylese ben istemezdim sanirim eşimi asla. Ama bu hatayı yapıyorum malesef çok bunalıyorum çünkü

insanın pişmesi gerekiyor herhalde bazı konularda
Bunları da aşarsam daha güzel olur belki..

pişmesi gerekiyor ve kavga ettiği konu da tekrar aynı kavgayı zaman geçtikçe etmiyor. aynı su ile tekrar yıkanılmaz diye bir söz var.

ama sen empati de yapıyorsun. aynı zamanda kendini de eleştiriyorsun.bu güzel birşey .
evlilik karşılıklı anlayış ister , tek bir kişinin anlayışı yeterli gelemz.
umarım çocuğun evliliğinize hayır ve uğur getirir, ben çocukların büyüsüne inanırım.
erkekler çok değişir iyi anlamda

Inşallah bebeğimiz bize uğurlu gelir..
Dun çamaşırları yıkadım balkonda öyle seyretmek bile sakinleştirdi beni
Ütüsü kaldı sadece
Bakalım artık

Sana diyorm ama bu kadr laf dalası olmasa da aramızda ben de yasadım benzer seyler.Ailemin hem durumu yoktu ozman,hem de yaparız ederiz diyorlardı.Ben kendim calıstıgım için kocama hissettirmedim,kendim ödediğim seyleri onlar almış gibi gösterdim:)Ama Allahı var kocam hic onu ailen yapcaktı,bunu biz olayına girmedi hic.Çalıstık beraber yaptık.Biraz bizim taraflarda rahat durmuyor yni.Yapamayacagın seyleri söyleme dimi ama..

Kızlar 20 lik diş çektirdim ilk defa tahmin ettiğim gibi ağrımadı hiç
Çok geçmiş olsun
Biz kadınların çilesi
bu kardeşime üzülüyorum ya..inşallah huzura erer..cok sabirlisin ...

Sabret ki her şey hissettiğin gibi olsun. Sabret ki her şey gönlünce olsun. Mevlana

Inşallah bebeğimiz bize uğurlu gelir..
Dun çamaşırları yıkadım balkonda öyle seyretmek bile sakinleştirdi beni
Ütüsü kaldı sadece
Bakalım artık
Pembecim inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Evliliğin ilk zamanları ilk yılları gerçekten zor . Bir de arada sürekli senin ailen benim ailem kv görümce elti vs vs muhabetleri olunca daha da zorlaşıyor . Seni çok iyi anlıyorum ve zaten şu an ben de bdv de konu açtım bu bu gidip gelme ailerle nasıl geçincez konusunda . Insan gerçekten kendini bazen çaresiz hissediyor ama her zorlukta bir kolaylık vardır. Bir gun her sey yoluna girecek insallah

Bu aralar bir uyku basıyor tövbe estağfurullah.
Nedendir bilmem.
Uyumuşum yine 1.5saat kadar.
Daha yemegim yok :/
Ama menü aklımda.

Etli biber dolmasi.
Fırında etli patates yemeği
Tavuklu pilav yapicam.
Hepsini buzluktan çıkarmıştım öğlen.
Vakit mutfaga girişme vakti.

Sabah yine alyansimi kaybettim.
Böyle ter bastı alev alev..
Yani herzaman koyduğum kutuda yoktu.
Allahım göremedim ya tek taş 5 taş orda alyans yok.
Kucuk bi aklım gitti geldi yani.

Dusunuyorum dusunuyorum yok.

Aklima gelmiyor derken bir görüntü geldi aklima(tabi çekmeleri falan talan ettikten sonra) oglumun yatağına uzanmışım ve cama doğru elini uzatmışım (cam yatagin yaninda)
Nasil ışık hızıyla kostum ve alyansim orda.
Uzanıp oyle uyucaktim orada bıraktım demek.

Unutkan aklımı sevim yine hatırlattı bana.
Ama o alyans ordayken misafirler ağırladım temizlikler yaptim.

Bunuda kaybedemem yani bunyem kaldirmaz.
Bu yorgun minnoş bedenim buna hic hazır değil.

Inşallah kızlar sagolun güzel dilekleriniz için

Illaki sorun herkesin evinde oluyor
Çözülür umarım şu şeyleri atlatsak
Canim bebekler/cocuklar yuva kurtarmaz yani bir evliliğin can simidi degillerdir fakat ilginiz o yone kayar.

Yani belki bebekle ilgilenmekten mesela senin vaktin olmaz kafana takmaya.
Ya da esin insafa gelir.
Bebeğine iyi bir baba olmaya calisir.
Sen dua etmeyi ihmal etme..
Belki de cok daha güzel günler yakındadır bunu bilemeyiz güzel dusunelim guzel olsun

Hı bir de burdan butik sahiplerine tekstil atölyelerine seslenmek istiyorum.

Lütfen beyaz tshrtler rahat bırakın.
Taş, pul, sim koymayın.
Arkasinda abuk subuk yazılar yazmayin.

Dün bir tshrt begendim aklım kaldi o derece arkasında kocaman california yazıyordu.
Ne alaka ya?
O yazı orada ne alaka?
Yazıyı gördüğüm an bıraktın.

#sadetshrtbulamayanlarkulubu olarak cok magduruz

tabi evliliği kurtacağaım diye çocuk yağılmaz.
ama çocuk olunca insanlar bir çeki düzen verir..
güzel enerjisini , heycanını getirir..
allah yardımcın olsun pembegömlek@

konunu okudum ck uzuldm canım ya her gün ısrarla bıde 12ye kadar salmamak ne yaa oglunun tursusunu kursaymıs keske Allah kolaylık versn canım kotu gelin falan degılsın hıc canını sıkma

insallah hepinizin sıkıntısı gider esler aileler kendine cekiduzem verir

kv kaynim geldi yarin alsam gidecekler sabir diyerek geçiriyorum

yine ogluma durup durup koye gideriz diyor ayy ben uyuz oluyorumm al ogluna got ne karision benim ogluma tatilime

bende kendime gore planim var dedim

Insan evinde uyaninca huzurla uyanmalidir degil mi ayni evde oldugumuzu buliyorum ya su an fenalik geliyor odamdan çıkmadım uyuyorlar. Gece 1 gibi mesira alanindan donduk sabah yine baska yere mesire alanina gidelim diyor. Her dk gezecek yiyecek ne amaccsiz bir hayat...

Kp hic gezmeyi sevmez is harici evden cikmaz her buldugu firsatta birilerine yapisiyor kv. Eşi kafa dinliyor o olmayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…