Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım ne diyeyim çok üzüldüm.
Şer görünende, hayır vardır.
Daha güzel kapılar açılır umarım

Cnm cok geçmiş olsun.Maalesef torpille isleyen bir sistemin içindeyizRabbim bi kapıyı kapatır,birini acar hic merak etme

canım çok üzüldüm

Canım yazdıklarını okuyorum sürekli ve artık yazmak istedim. Sen aklı başında,üniversite okuyan üstelik hamile bi kadınsın. Lütfen kendini, aileni ezdirme, isteklerinden vazgeçme, şu an el üstünde tutması lazım seni eşinin çocuğunu taşıyosun, gerçi sadece şimdi değil her zaman. Annen sana yardıma gelmiş bozulabilir ne var bunda, parasını versin demek çok kabaca...sürpriz yapmak istedi belki nihayetinde annen. Onun ailesi hep haberli mi geliyor hem? Seni doldurmak değil amacım ama eşinle oturup konuşmanız lazım. Sen çok alttan alıyorsun her konuda, haklıyken haksız konuma düşüyorsun. Lütfen yanlış anlama beni belki haddim değil ama yazmak istedim

Haklısın canım.
Dünde farklı bişey oldu ben annemle görüşmek için bile izinli gitmem gerekiyomus ya kendisinin şehir dışından kv ye akrabası geldi.
9. Buçuktan sonra eve geldi bende akrabamla kordona gidicem dedi.
Iyi tamam dedim benide babannemlere birak. Sen gidiyosan bende evde kalmym dedim
Yok dedi.
Baya inatlastik işte.
Sonra gitmedi. Onlar sana aile değil sen üvey anneni bile savunuyosun
Bak benim aileme gitmiyyosun burnunu surtturuyorsun kendi ailene de gitme.
Herkes atmaya gelince atıyor.
Orfe göre beşiği ailen alması gerekiyodu baban özel hastaneye gitsin parasını ben veriyim onlar vermezse diyodu ne oldu annende babanda yapmacık. tarzı konuştu

Bende Sinir oldum. Napayım kimseden bişey bekleme diyosun herkes butcesine göre yapıyor biseyler. Iyide olsa kötü de olsa evladıyım. Ben ailene gitme demiyorum git. Onların evladı sensin. Bende kendi ailemin evladıyım ıyide olsalar kotude olsalar.

Bütçeleri el vermiyosa soylemesinler dedi.
Bisey diyemedim. Ben kimseden bişey istemiyorum senin ailenden de kendi ailemden de . Benim beklentim sadece senden . Sne benim ailem icin attilar lafta yaomadilar diye düşünüyosun bende aynisini senin ailen icin dusunuyorum. Onlara bisey desem kocan var diyolar. Sana bisey desem kiz taraf-ı yapar diyosun. Ben kimin ailesindenim o zaman. Hem Napayım yapmıyorlar. Aldıkları şeyler zaten o beşik parası kadar tuttu dedim

Böyle biras kız erkek tarafı diye sürdürdü.

Ben hiçbirşeyin pahaalisina lüksüne kaçmadım evlenirkende onu bunu istemedim. Annen beni buldu. Ben illa gel beni işte on kere kapimiza gel demedim. Yapabilecek biriyle evlenseydin keşke o zaman. Benim ailem bişey yapamicagini söylemişti. Üvey annen parmağında oynatıyo herkesi diyosun ya doğru diyosn iyi yapiyo öyle olan kazanıyor dedim.

Ailene de o annenin arkadasinin geliini gibi biri lazım. Hem ev aldırdı. Altınlarını aldırdı. Saygisizlik hat safhada.Hemde ortalikta at koşturuyor. Onun ailesi maddi durumu oldugu halde bişey yapmadı . Ama hala kocası onu ne kadar seviyor. Ben bişey istemedim ama duruum bu sevilmiyorum. Yaklassam uzaklaş oluyor. Anlayışlı olsam yapsam etsem sana yap diyen mi oldu deniliyor. Dedim.

Eşimin gözünde çok zoe mutlu olan ve ayrılmaya meyilli, ona destek olmayan sadece kendi ailesine deger veren,onun sözünü dinlemeyen bir insanım.

Dediklerinden oyle anladim.
Ben böyle olmasını istemiyorum açıkçası.
Ama bana aile yüzünden kırıcı olmasını da hazmedemiyorum.

Geçen sene aynı şeyi ben yapmıştım bu sene sıra sende mi bu tarz şeyler için huzurumuzu bozmaya değer mi dedim.
Ne diyim artık.
Mesafeli mi olaayim.

Yok canm bana vurmuyor

hepsini okumay

hepsini okumaya yüreğim dayanmadı
ne kadar anlayışsız bir insan eşin
hele ki bu hamilelik sürecinde
evlenirken de aynımıydı acaba?

lütfen kusura bakma kırılma bana ama son derece anlayışsız bir insan.
evlenirken nasıldı? yine böylemiy di?
mevcut evinde yaşadığın sıkıntılar tahammülünü bitirmiş veya çok aşık olmuş olman gerek.
keşke elimden birşey gelse eşine haddini bildirsem o kadar kızdım
sen hamilesin nasıl bu kadar acımazsız olur .
ailen ile ilgili nasıl hesap sorar sana

Canım hakkımızda hayırlısı olsun.
Malesef bu torpil olayı her yerde var.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin ne desem bilemedim.

Yani her şeyi bi kenara bırakıp yeni bir başlangıç yapmak lazım yavrunuz doğacak ve artık siz de bir ailesiniz. Senin ya da onun ailesi 2.planda olmalı. Tartışmaktan ziyade hissettiklerini paylaşabilirsin. Yeni evlisiniz en güzel zamanlarınız böyle zehir etmeyin birbirinize. Suçlamadan, kişiliğine saldırmadan seni üzen şeyleri anlat. Yeniden başlayalım De, sevgini hissettir, belki kalbi yumuşar biraz, bilemiyorum canım

Yapacak bişey yok malesef önceden böyle değildi para konusunda.

Mevcut ailemde bunlardan farklı değil zaten.
Kimi neye savunduysam hata ettim.
O içini dokmus oldu sadece

Kendi ailemde ben hariç herseylere bütçe ayırabilecek durumdalar.
Insan degeriini görüyor zaten napayım bu sıkıntılı gunlerimde inşallah geçer.

Herkes bir cephede bende karşılarında tek kalmışım gibi hissediyorum.
Ama aynı zamanda bunlarında gececegine dair umudum var.

Sen bayagııı mesafeli ol hatta kac kurtar kendini diyesim var.Gaza getirmek istemiyorm ama .Birilerine güvenip mi çocuk yapms?Erkek adamın oturup besigi su alır,hastane masrafını su karsılar demesi nbe kadr ayıp.

Doğru diyosun.
Bizde bir aile olacağız.
artık senin ailen benim ailem muhabbeti yapmaya ne gerek var.
Birbirimize destek olalım dedim.
Ama ailemi savunmam özellikle üvey annemi bile savunmam zoruna gitmiş.

Savunma lafimda ona göre suymus .
Senin annenden daha çok arayıp sordu yapmacık diyosun ama demistim.
Zoruna gitmiş.

Kızlar insan uasamadan biseylern kritiğini yapamıyor...

Her durumda ona destek olacağım. Suçlayıcı şeylerden kaçınıp ailemle ilgili ekstra savunmaya geçmeyeceğim .

Çünkü ailemi nde bana bir şeyleri yok gerçekten yapmaciklar . Zaten aileme değil üvey olan anneyi savunuyor olmam zoruna gidiyor sanirim. hanı o kadın bile daha değerli benden diye düşünüyor olabilir...

Babanla halanla baabsbnnenle annenle kardes nle görüş ara. Ne diye o kadınla konsuiyosu diye kısıyor ama konuşmuyorum. O yazarsa iyiyim derim ekstra hiç sohbet etmem zaten.

Merhaba,
Bende az önce 92-tl harcadım

yarım kilo kavurmalık et
yarım kilo bamya
yarım barbunya
yarım üzüm
yarım kiraz
1 kilo çilek
yarım kilo börülce
limon
ezine peyniri
izmir tulumu
salatalık
domates
biber

bir kaç günlük yemeklik aldım , hafta sonu çocukla alışveriş çok zor oluyor.
elimde malzeme olunca hemen 2 dakkika da yemek koymak kolay geliyor bana.

Cumartesi kavurma- pilav- börülce salatası
Pazar günüde bamya ve barbunyayı pişiririm. Salı 'ya kadar hepsi biter.
Çarşambaya da Allah kerim :):)

Sen bayagııı mesafeli ol hatta kac kurtar kendini diyesim var.Gaza getirmek istemiyorm ama .Birilerine güvenip mi çocuk yapms?Erkek adamın oturup besigi su alır,hastane masrafını su karsılar demesi nbe kadr ayıp.

Bende dedim canım. Kimseye guvenmedim ama senin baban bana torun torun diyordu.
Doktor ararken özele goturmuyolarsa parasını ben veririm sen git diyordu demişti yapamicagi şeyi söyleyip evi me karışmasınlar dedi canım.

Genç kızlar okusun herkes işini gücünü bulup evlensin samanlık seyran olmuyor size üzüldüm keşke evlenmeseydiniz gerçekten sıkıtılar devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…