Ben bu komsuculuk işlerini pek beceremiyorum.Kizlar hayat aslinda cok farklilasiyor bekarken sorumluluk olmuyor pek evli cocuk calusma hayati vs insanin dunyasini cok degistiriyor...
Su an yaz tatilim basladi merhabalastigim bikac komsum var bazen bikac arkadaşım olsa komsulardan diyorum vakut gecer sohbet muhabbet derken cocuklar oynar diyorum
sonra da turlu turlu insan var deyip amann diyorum...
Bos durmayi sevmiyorum hep aktif olmak hosuma gider cocukla sinirlaniyoruz tabiki yaz icin nasil vakit gecirsem diye dusunuyorum
Sürekli gezelim yiyelim içelim konuşalım modunda benimkisi deInsan evinde uyaninca huzurla uyanmalidir degil mi ayni evde oldugumuzu buliyorum ya su an fenalik geliyor odamdan çıkmadım uyuyorlar. Gece 1 gibi mesira alanindan donduk sabah yine baska yere mesire alanina gidelim diyor. Her dk gezecek yiyecek ne amaccsiz bir hayat...
Kp hic gezmeyi sevmez is harici evden cikmaz her buldugu firsatta birilerine yapisiyor kv. Eşi kafa dinliyor o olmayinca
))))ANLIYORUM SENIay kizlar bu ara cok soyleniyorum dertliyim farkindayim kusura bakmayin
Simdi gitti kv))))ANLIYORUM SENI
Günaydınnn
Benim hiç halim yok.Ülkeye dair en ufacık bir umudum da kalmadıAksm dan beri twitterda oku oku kafam çorba oldu..Patates 1.5 tl ye düşmüş diyorlar doğru mu:)
Allahım hakkımızda hayırlısını ver
Amin cnmhakkımızda hayırlısı canım....
gunaydın canım esmalarına tablo gıbı bısey yaptıysan bıze atarmısın fotosunu gecen attıgını kaybetmısımÜlke adına üzgünüm tek diyebileceğim bu.
Bugün bende sulu yemek yapicam.
Pilavim var.
Bu ara ben mi yemekleri az yapiyorum ya da küçük erbasda evde öğle yemeği falan yiyor ondan mi yemekler günlük oluyor.
Evi süpürüp mak. Camasir atmam gerek.
Hiç enerjim yok bugun.
Uyumuşum sabah.
Işlerim bitince yine uyumayı dusunuyorum.
Aksamda yürüyüşe cikariz.
Esmalarimi düzenli çekmiyordum son zamanlar
Yani 1 gün çekip 3 gün çekmediğim oluyor.
Kendime haftalık esmalar belirleyip 7 gün boyunca çekmeyi dusunuyorum.
Diğer 7 gün diğer belirlediklerim seklinde.
Bana huzur veriyor ve bu ara sanki cok ihtiyacım var.
Bi sorun yok cok sukur hersey guzel gidiyor ama ben bi boslukdayim sanki.
Boş yanlarımı tamamlamam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?