bana da atar misin arkadasim gelince cok ihtiyacim var.gunaydın canım esmalarına tablo gıbı bısey yaptıysan bıze atarmısın fotosunu gecen attıgını kaybetmısım
tamam atarım canm ınsAllah bas agrısı ıcınde tulbentle sıktır ıyıce basını ıyı gelıyor.bana da atar misin arkadasim gelince cok ihtiyacim var.
basagrisi mahvetti bugun beni aksama yemek yok. Barbunya cikti mi pazarda
canim gerginlik tipi basagrisi bu.tamam atarım canm ınsAllah bas agrısı ıcınde tulbentle sıktır ıyıce basını ıyı gelıyor.
Yapmadım canim henüz netten bakıp çekiyorum.gunaydın canım esmalarına tablo gıbı bısey yaptıysan bıze atarmısın fotosunu gecen attıgını kaybetmısım
Hoşgeldiniz kiAy çok güzel bir topikmiş❣
Buralardayim canim bugun hic bisi yapmadan gun bitirdim.lelli nerdesin canım?
Bende domates falan düşmezse koymam.Kıxlar neler yapıyorsunuz kış hazırlığı
Ben bol ıhlamur aldım memleketten yeni toplanmış. Kışın oğlum içer ben sevmiyorum da kahvaltılarda yapıcam
Gelmeden kayısı marmelatı yapmıştım
Daha da birşey yapmadım.
Pazarlar çok pahallı zaten hiç alıncak gibi değil. Böyle giderse bir şey hazırlayamam
Canım hangi dua reçetelerini okuyorsun :) paylaşırsan sevinirim ben de bolca Esma okuyorum çok iyi geliyor maşallah :)
ay ne kadar güzel
eğer sizin için sakıncası yoksa benimle de paylaşabilrimisn?
dualar paylaştıkça çoğalırmış :)
Kıxlar neler yapıyorsunuz kış hazırlığı
Ben bol ıhlamur aldım memleketten yeni toplanmış. Kışın oğlum içer ben sevmiyorum da kahvaltılarda yapıcam
Gelmeden kayısı marmelatı yapmıştım
Daha da birşey yapmadım.
Pazarlar çok pahallı zaten hiç alıncak gibi değil. Böyle giderse bir şey hazırlayamam
Benim babaannemde önce olmayana isteyene ver sonra bana derdi.Merhaba kıslar ben bayadır giremiyordum, telaşelerdeyim geçmişi okuyacağım yavaş yavaş. Tabisi paylaşırım lafı mı olur, sizler de yazın mutlaka :)
Rahmetli anneannem birinin bir şeyini beğendiğinde önce "maşallah" de sonra da “Allahım sahip olduğu şeyi ona helal kıl ve isteyenlere de nasip et” de derdi. Nur içinde yatsın, hep kötü göz değmez derdi. Bende de alışkanlık oldu :)
Bir de ben kızımı uyutmadan önce 7 şer defa felak, nas, ihlas okuyorum. 7 defa ayetel kürsi okuyorum. Bir de 21 defa Elhamdülillah, Allahü Ekber ve La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil'Aliyyil'Azıym çekiyorum.
Benim kızıma felak çok iyi geliyor bunu anladım, bir de “Euzu bi kelimâtillâhi’t-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh” de çok iyi geliyor.
Esmalar zaten tartışmasız :) Ben bir işe niyet ettiğimde el fettah çekiyorum, nazardan çekindiğimde el basir çekiyorum. Onun dışında esma kitabım var rastgele bir sayfa açıyorum bugüne kadar hiç şaştığını görmedim :)
Ülke adına üzgünüm tek diyebileceğim bu.
Bugün bende sulu yemek yapicam.
Pilavim var.
Bu ara ben mi yemekleri az yapiyorum ya da küçük erbasda evde öğle yemeği falan yiyor ondan mi yemekler günlük oluyor.
Evi süpürüp mak. Camasir atmam gerek.
Hiç enerjim yok bugun.
Uyumuşum sabah.
Işlerim bitince yine uyumayı dusunuyorum.
Aksamda yürüyüşe cikariz.
Esmalarimi düzenli çekmiyordum son zamanlar
Yani 1 gün çekip 3 gün çekmediğim oluyor.
Kendime haftalık esmalar belirleyip 7 gün boyunca çekmeyi dusunuyorum.
Diğer 7 gün diğer belirlediklerim seklinde.
Bana huzur veriyor ve bu ara sanki cok ihtiyacım var.
Bi sorun yok cok sukur hersey guzel gidiyor ama ben bi boslukdayim sanki.
Boş yanlarımı tamamlamam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?