Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tekrar hoş geldin canım
Bitti mi eşinin görevi
Teşekkür ediyorum canım hoş bulduk. Eşimin görev değişikliği oldu o yüzden evimize geri dönüyoruz binlerce kere çok şükür . Afrin bizim için bitti allah herkesi kurtarsın allah düşmanıma bile yaşatmasın . Hayatımızın en zor dönemiydi Allah beterinden korusun

senin ıcın cok sevındım canım gözünüz aydın olsun bızler için aılecek sıkıntılara katlanıyorsunuz hakkınızı helal edın, bence guzel bı tatil yap esınle dınlenın

senin ıcın cok sevındım canım gözünüz aydın olsun bızler için aılecek sıkıntılara katlanıyorsunuz hakkınızı helal edın, bence guzel bı tatil yap esınle dınlenın
Allah herkesten razı olsun canım hala inanamıyorum ellerim titriyor

kolay seyler degıl canım yasadıgınız her gun esin orda sen evde tedırgın yasadınız
Annemlere gelmiştim 3 ay kadar sonra kv ye geldim yapamadım çok zorlandım. Evimizi kapatmıştık zorumuza gitti 15 günde bir 1 gün İskenderuna gelip duş alıyorlardı otelde kaldık 4 kere filan . Göçebe gibi olmuştuk otel tanıyordu zaten en son enfeksiyon kapmıştım otelde kala kala . Şimdi evimize gidiyor olmak mutlu etti haftaya PaZartesi 1. Evlilik yıl dönümümüz inş evimizde olacağız

Geçmiş olsun Tuğçe.Geçen aklıma gelmiştin gözükmüyordun merak ettim sonra bi yerde yorumunu gördüm.Allah bir daha yaşatmasın.Evinde eşinle mutlu mesut yaşayın :)

Geçmiş olsun Tuğçe.Geçen aklıma gelmiştin gözükmüyordun merak ettim sonra bi yerde yorumunu gördüm.Allah bir daha yaşatmasın.Evinde eşinle mutlu mesut yaşayın :)
Ayyy berencim takip ediyordum aslında ama İnan son zamanlarda ne gücüm ne takatim kalmıştı ama şükür bitti. Yarın görevlendirmemiz yazılsın hemen biletimin ödemesini yapıp Çarşamba gidiyorum evime

Çok sevindim maşallah sübhanallah

İnsanın kendi evi gibisi yoktur.İnşallah birkaç ay sonra da benim bir evim yuvam olacak nasıl bir duygu çok merak ediyorum.Kendi düzenim, kendi kararım bugün napsam hakimiyetin ben de olması sabırsızlıkla bekliyorum

Harika bir duygu İnan . Bak sana anlatayım geçen temmuz evlendik . Herkesi geride bıraktım işimden ayrılıp güneydoğuda ufacık bir şehire yerleştik. Sonra ilk birkaç ay zor oldu alışmak sancılı geçti . Sonra alıştım herşey şahane oldu evimiz huzurlu mutlu . Sonra afrin olayı çıktı ocakta evimizi kapattık işte . Sonra burnum sızladı öyle özledik ki eşimde aynısını söylüyor . Çok Canımız yandı. Kendi ailemin evinde misafir gibi oldum buzdolabına elimi uzatamadı çekindim. Mayısta kv evine geldim niyetim orada kalmak neler yaşadığımızı görmesini sağlamaktı . Ramazan’da bi çorba yapmış sahurda yedik yattı bir sonraki gün iftarda aynısını yedik sonra sahurda yine aynısı . Midem bulandı o çorbadan İnan sürekli böyle oldu. İnan ben bir yemeği az yaparım o gün tüketir bitirirz mesela 2. Gün asla masaya gelmez. Zoruma gitti bunlar kv ile temizlik düzen anlayışlarımız farklı o çok karışık düzensiz ben aşırı düzenli gibi gibi off sayamıyorum. İnan herkesin kendi düzeni evi ailesi . Ocak’tan beri ağlamadığım 1 gün dahi yok

Geçti canım o günler artık düşünme bundan sonrasına odaklan.Annem de diyor kendi evine gidince alışacaksın iki gün özler üçüncü gün unutursun :)

Herkes kendi evinde mutlu olsun Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Aynen öyle bak sana söylüyorum sakın annemin evi diye ağlama evine düzenine sıkı sıkı sarıl Ben ağladım ne oldu bak 6 aydır evim eşim diye ağlıyorum

Aynen öyle bak sana söylüyorum sakın annemin evi diye ağlama evine düzenine sıkı sıkı sarıl Ben ağladım ne oldu bak 6 aydır evim eşim diye ağlıyorum

Ben annemin evinde fazla kaldım canım yaşım 33.Bu kadarlık misafirlik yeter.Bu yaşlarda evlenen birine evde kalmış demiştim bi keresinde içimden.Büyük konuşmuşum okul bitsin işe gireyim aman şu kredi bitsin şu şöyle olsun derken yıllar geçiyormuş.Büyük konuşmamak lazımmış.Tabiki nasip kısmet evvela da.Bu yaşta da ağlamam inşallah :)

Hahaha öyle deme canım bu işin yaşla alakası yok bence . Benimde yaşım aşırı küçük değil zaten sende ağlarsın bak buraya yazıyorum

Hahaha öyle deme canım bu işin yaşla alakası yok bence . Benimde yaşım aşırı küçük değil zaten sende ağlarsın bak buraya yazıyorum

Aklıma üniye ilk başladığım gün geldi.Yurt odasında yatağın içinde ağlamıştım.Hiç unutmuyorum.Mutlaka zor olacaktır ama alışırım millet yurtdışına gidiyor ben bikaç sokak öteye ya da bir arabalık mesafeden ev tutmayı düşünüyorum sonuçta :)

Çok güzel bir duygu bence sende yaşayınca göreceksin bana İnan. Tabi doğru adamı bulduysan . O çok önemli çünkü düğün ne zaman

Çok güzel bir duygu bence sende yaşayınca göreceksin bana İnan. Tabi doğru adamı bulduysan . O çok önemli çünkü düğün ne zaman

Güzel bir duygu olduğuna eminim canım.Düğün 15-16 Eylül'de.Anlaşıyoruz çok şükür bugüne kadar kimseyi sevememiştim ama seviyorum nişanlımı.O da 37 yaşında evlilik düşünmemiş olmamış onda da.İkimizde de bir yuva özlemi var.Yiğenine baba gibi aynı.Maşallah herşeyden de anlıyor.Benden çok şey biliyor :)

Erkek kardeşi de öyle.Kendi izinli olduğu gün eşi işteyken evi temizliyor yemek yapıyor ütü yapıyor.Geçen çay içmeye gittik eltim ehliyet kursundan gelecekti.Meyveleri yıkamış tabaklara koymuş kaynım.Çayı demlemiş kek bile yapmış bize :) maşallah dedim eltim şanslı.Benimki de öyleymiş bakalım göreceğiz :)

Oooo şahane o zaman herşey güzel olacak inşallah Esma-ül-Hüsna ları hiç bırakma . Ben artık daha fazla okuyacağım

Oooo şahane o zaman herşey güzel olacak inşallah Esma-ül-Hüsna ları hiç bırakma . Ben artık daha fazla okuyacağım

Sağol canım inşallah

Evet esmalar çok iyi geliyor kesinlikle.Mucizelerine çok inanıyorum.Devam ediyorum esma gruplarına .Not da alıyorum hangi esma neye iyi geliyor diye.

Sağol canım inşallah

Evet esmalar çok iyi geliyor kesinlikle.Mucizelerine çok inanıyorum.Devam ediyorum esma gruplarına .Not da alıyorum hangi esma neye iyi geliyor diye.
Bende bu görevlendirmemiz için ya latife başlamıştım 10 bindeyken haber geldi allahım çok şükür mucize dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…