Bende bu görevlendirmemiz için ya latife başlamıştım 10 bindeyken haber geldi allahım çok şükür mucize dedim.
Evet bırakmayıp devam edelim birde bolluk bereket ve aile huzuru içinde esmalar bakalımYa latif esması mucize.Ben de geçen yıl başladım peş peşe mucizeler oldu.Sevmediğim müdürün tayini çıktı, Sevdiğim müdür şubemize atandı.Araba aldım 3-4 yıldır hakkım olup da yapılmayan terfim yapıldı peşinden nişanlım ile tanıştım maşallah çok iyi geldi :) devam ediyorum
Evet bırakmayıp devam edelim birde bolluk bereket ve aile huzuru içinde esmalar bakalım
Annemin kitabı var bende yarın ona bakayım yazarımBen bi ara ajandama kaydetmiştim canım.Bi ara yazayım onları hangi Esma neye yarıyor diye.Burada paylaşırım
Annemin kitabı var bende yarın ona bakayım yazarım
Ay saol canım ya çok mutluyum İnanTuce hoşgeldin gözünüz aydın olsun inşallah.Rabbim ayırmasın bir daha artık bebişte gelsin sen ondan sonra gör yuva nasıl olur cıvıltıyla Rabbim herkese yaşatsın inşallah beren sana da canım tez zamanda
Tuce cok sevindim.. cok zor zamanlar yasadini ama imtihan geldi gecti bak..Ay saol canım ya çok mutluyum İnanyarın görevlendirmemiz elimize ulaşsın daha rahatlayacağım
Ayyy sana yazacaktım bende çok şükür bitti galiba hala inanamıyorumTuce cok sevindim.. cok zor zamanlar yasadini ama imtihan geldi gecti bak..
Ayyy sana yazacaktım bende çok şükür bitti galiba hala inanamıyorum
Ayyyy düşündükçe aklımı kaçıracağım gibi hissediyorum daEnerjin burdan hissediliyor canimm ..
Tuce hoşgeldin gözünüz aydın olsun inşallah.Rabbim ayırmasın bir daha artık bebişte gelsin sen ondan sonra gör yuva nasıl olur cıvıltıyla Rabbim herkese yaşatsın inşallah beren sana da canım tez zamanda
Yarın müsait kaldığım an bakacağımkızlar mutlaka yazın bende bekliyorum esmalari
herşeyde bir hayır vardır canım benimHarika bir duygu İnan . Bak sana anlatayım geçen temmuz evlendik . Herkesi geride bıraktım işimden ayrılıp güneydoğuda ufacık bir şehire yerleştik. Sonra ilk birkaç ay zor oldu alışmak sancılı geçti . Sonra alıştım herşey şahane oldu evimiz huzurlu mutlu . Sonra afrin olayı çıktı ocakta evimizi kapattık işte . Sonra burnum sızladı öyle özledik ki eşimde aynısını söylüyor . Çok Canımız yandı. Kendi ailemin evinde misafir gibi oldum buzdolabına elimi uzatamadı çekindim. Mayısta kv evine geldim niyetim orada kalmak neler yaşadığımızı görmesini sağlamaktı . Ramazan’da bi çorba yapmış sahurda yedik yattı bir sonraki gün iftarda aynısını yedik sonra sahurda yine aynısı . Midem bulandı o çorbadan İnan sürekli böyle oldu. İnan ben bir yemeği az yaparım o gün tüketir bitirirz mesela 2. Gün asla masaya gelmez. Zoruma gitti bunlar kv ile temizlik düzen anlayışlarımız farklı o çok karışık düzensiz ben aşırı düzenli gibi gibi off sayamıyorum. İnan herkesin kendi düzeni evi ailesi . Ocak’tan beri ağlamadığım 1 gün dahi yok
Teşekkür ediyorum canım benimherşeyde bir hayır vardır canım benim
bak eşinle sevgi bağların kuvvetlenmiş oldu
Allahım senin ve hepimizin mutluluğunu daim etsin
Bende bir kere altında öyle hataya düşmüştüm. Al sat makas aralığı zaten 20 tl di. Aldım sattım aldım derken oradan 60 tl zarar etmiştim baştan. Sonra bıraktım bakmadım bile zararı kurtardım . Ama öyle al satı ani yapmamayı öğrendim. Bazı şeyler yaşanarak öğrenilir sağlık olsunKızlar ben 4.53ten panikle doları bozdurdum. Sonra baktım yükseliyor. 4.70den geri aldım. Hata ettim biliyorum hiç bozdurmamalıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?