Aynen öyle bak sana söylüyorum sakın annemin evi diye ağlama evine düzenine sıkı sıkı sarılBen ağladım ne oldu bak 6 aydır evim eşim diye ağlıyorum
Çok güzel bir duygu bence sende yaşayınca göreceksin bana İnan. Tabi doğru adamı bulduysan . O çok önemli çünkü düğün ne zaman
Dersimi aldım bundan sonra 3'e düşse bile bozdurmayacağımBende bir kere altında öyle hataya düşmüştüm. Al sat makas aralığı zaten 20 tl di. Aldım sattım aldım derken oradan 60 tl zarar etmiştim baştan. Sonra bıraktım bakmadım bile zararı kurtardım . Ama öyle al satı ani yapmamayı öğrendim. Bazı şeyler yaşanarak öğrenilir sağlık olsun
ufak bir kar yapatim derken stres ve zarar oluuor isin ucun daDersimi aldım bundan sonra 3'e düşse bile bozdurmayacağım
Daha da düşer zarar ederim panigiylemi bozdurdunuz?Kızlar ben 4.53ten panikle doları bozdurdum. Sonra baktım yükseliyor. 4.70den geri aldım. Hata ettim biliyorum hiç bozdurmamalıydım
Unutur muyum dolarım her dakika aklımdaDaha da düşer zarar edidim panigiylemi bozdurdunuz?
Dolar altın gibi yatırım araclarini bence acil bir durum olmadigi surece bozdurmamali.
Yani kısa vadeli de almamali.
Alip unutunca ciddi kâr ettiren yatırım araçlarıdır kendileri.
Kesinlikle oyle.temiz olsun 1 cesit olsun neden mi biz misafir gelecek olunca temizlik hazirlik derken yoruluyoruz misafirle tam mod ilgilenemiyoruz
misafirlik demek kaynasmak eglenmek dertlesmektir benim gözümde
Banada günden 2bin tl gelecekAltın USD uzun soluklu bir yatırımdır.
al sat yaparak kazanmak istiyorsanız piyasayı faiz artışını iyi takip etmek gerekir.
Banada günden 2bin tl gelecek
Soyle bakalim finansçı dolar mi alım?
Teşekkür ediyorum lellituce_tuce tekrar hoşgeldin.
Evet cnm fiziki aliyorumben altıncıyım açıkcası.
dün yapılan piyasalar toplantısının öngörüsü USD bir süre daha 4,50 bandına kadar düşeceği sonrasında kabine oluşumu hızlı olursa bir süre daha sakin olacağı yönündeydi.
ancak şahsi fikrim 4,55 ile pazartesi biz piyasayı açtık ve şuan 4,69-4,71 bandında gitmekte ve yükselecek gibi durmakta.
seçim snrsı hızlı bir aksiyon alıp yabancı kaynak ülkeye giriş yaparsa bir süre aynı pozisyonda kalır ama yükselmenin önüne geçilemez. ayrıca herşeyin fiyatı artacak. elektrik su dgaz...
2.000-TL için yatırım planın nedir?
amacın yazlık birkimi ise altına kalması iyi olur.
sen fiziken altın alıyorsun değil mi?
birde buradan tavsiyem herkese mümkün olduğunca indirimden faydalanıp stok yapmasıdır. bu sene kış çok sert olacak. fiyat artışı tüm ürünlere yansıyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?