Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben yıllar önce üniv deyken Markette gezerken bir kitaba denk gelmştim sayfa sayfa hepsinin anlamını sayılarını açıklamışlar, öylelikle çoğunu öğrenmiş oldum
Benim özellikle dikkat ettiklerim

Ya Kerim, ne zaman uzun uzun çeksem dilime dolasam hayatım bi düzene giriyor
Ya Aziz - Günlük 100 adet Toplum içinde sevilen sayılan biri olmak için ve iç huzuru için çok iyi geliyor ben ne zaman bıraksam hareketlerimi beğenmemeye başlıyorum.
Ya Fettah Ya Rezzak hep dilimdedir.
Ya Vedud, herşeye sevgiyle bakabilmek ve sevebilmek için çekiyorum
Birde o bahsettiğim kitapta Ya Latifin sayfasında Bismillahil Latif tesbihide var, oyle de çekiyorum
Ya Kadir isteklerin kabulu için
Ya Mucib sabah namazlarından sonra duaların kabulu için
Ya Azim
Ya Şafi ruhumun dinlenmesi şifa bulması için
Ya Rahman kalbimin yumuşaması için
Bu ara en çok bunları çekiyorum

Ben 2018 için hedefler belirlemiştim, Esma ve tesbihler için ikisinde de hedefimin biraz daha üzerine çıkabilirmişim

Aynen öyle bak sana söylüyorum sakın annemin evi diye ağlama evine düzenine sıkı sıkı sarıl Ben ağladım ne oldu bak 6 aydır evim eşim diye ağlıyorum

merhaba hoşgeldin canım gözün aydın.
allah yuvanın huzurunu daim etsin inşllahh.

nişanlıyken ben anneme nasıl ayrılacağım nasıl alışacağım derdim , annemde; yarın kendi evin olur , düzenin olur, inan buraya gelince aman eve ne zaman gideceğim dersin.. derdi ve ekler di ben evlendim önümde 2 büyük ablam varken beni verdi annem . önceleri gelince değişik gelirdi sonra aman bir an önce evime gidiyim derdim...
açıkcası ister istmez eşyan nerde evin orda :)

Dersimi aldım bundan sonra 3'e düşse bile bozdurmayacağım

Kızlar ben 4.53ten panikle doları bozdurdum. Sonra baktım yükseliyor. 4.70den geri aldım. Hata ettim biliyorum hiç bozdurmamalıydım
Daha da düşer zarar ederim panigiylemi bozdurdunuz?

Dolar altın gibi yatırım araclarini bence acil bir durum olmadigi surece bozdurmamali.
Yani kısa vadeli de almamali.
Alip unutunca ciddi kâr ettiren yatırım araçlarıdır kendileri.

Unutur muyum dolarım her dakika aklımda Evet seçim sonucunda 4.30a falan düşer diyerek bozdurdum. Sonra 4.70den geri aldım

Selamm.
Evim toplu fakat bulaşıgım var mutfağı ocak falan silmem gerek.

Bugün inst. Bir soru gordum.
Takip ettiğim temizlik yemek hesaplarının birinde.

Misafirliğe gittiğinizde çeşit çeşit yemekler, pastalar börekler mi istersiniz yoksa o evin sahibinin temiz olması dikkat edersiniz? diye.

Ben temizliği daha çok önemsediğimi dusundum.

Yani "habersiz" gitmissem bir ev dağınık olabilir(misal yastıklar düzgün olmayabilir, evde bebek cocuk varsa oyuncaklar ortada olabilir, ne bilim tezgahta 3-4 tabak olabilir).

Ama haberli gitmişim mesela ev basını almis gitmis.
Tozlar falan wc pis, yerlerde bisiler yapışıyor misal falan kac çeşit yemekde olsa midem almaz benim.

Bugün bunu dusundun.

Her gün evimi toparliyorum ama nekadar temiz görünüyor acaba diye.

Çünkü cok inceleyen biri olmamama rağmen insanın gözüne batan ciddi kirlilikler olabiliyor.

temiz olsun 1 cesit olsun neden mi biz misafir gelecek olunca temizlik hazirlik derken yoruluyoruz misafirle tam mod ilgilenemiyoruz

misafirlik demek kaynasmak eglenmek dertlesmektir benim gözümde

Bu arada benim kucukerbas evde ya
Koca dana bile dagitiyor.
Misal y.odasina gidiyor oraya uzanıyor bozuyor orayi.
Sonra kendi yatağına
Sonra çekirdek aliyor koltuk yastıklarını atiyor oraya yayılıyor falan.
Bu ara cok toplu tutamıyorum bende.

2 arkadasim var çağırmak istiyorum hem temizlik hem bisiler hazırlamak suan cok zor geliyor bana.
Gözümde büyüyor

temiz olsun 1 cesit olsun neden mi biz misafir gelecek olunca temizlik hazirlik derken yoruluyoruz misafirle tam mod ilgilenemiyoruz

misafirlik demek kaynasmak eglenmek dertlesmektir benim gözümde
Kesinlikle oyle.
Hani zaten günlük temizlik yapiyoruz.
Misafir gelince biraz daha derin temizlik yapip az yemek yapmak bana hep daha mantıklı geliyor

Banada günden 2bin tl gelecek
Soyle bakalim finansçı dolar mi alım?

ben altıncıyım açıkcası.

dün yapılan piyasalar toplantısının öngörüsü USD bir süre daha 4,50 bandına kadar düşeceği sonrasında kabine oluşumu hızlı olursa bir süre daha sakin olacağı yönündeydi.

ancak şahsi fikrim 4,55 ile pazartesi biz piyasayı açtık ve şuan 4,69-4,71 bandında gitmekte ve yükselecek gibi durmakta.
seçim snrsı hızlı bir aksiyon alıp yabancı kaynak ülkeye giriş yaparsa bir süre aynı pozisyonda kalır ama yükselmenin önüne geçilemez. ayrıca herşeyin fiyatı artacak. elektrik su dgaz...

2.000-TL için yatırım planın nedir?
amacın yazlık birkimi ise altına kalması iyi olur.
sen fiziken altın alıyorsun değil mi?

birde buradan tavsiyem herkese mümkün olduğunca indirimden faydalanıp stok yapmasıdır. bu sene kış çok sert olacak. fiyat artışı tüm ürünlere yansıyacak

Evet cnm fiziki aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…