- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
Haşlayıp koyuyorum ben k tutup bıçakla tanelerini ayırıyorum.bastatr_lelli ve E Esila09 olmak üzere becerıklı hatunlar bi sorum var
ben haslanmıs mısır koymak ıstıyorum dondurucuya ama tanelenmıs olarak ama
haslanmadan tanelesem haslanması nası olacak,haslandıktan sonra taneleyım desem zıyan olan cok olur napsam bılemedım
kuru mısırları tanelemek ıcın aparat var ama bunda yok sanırım
bastatr_lelli ve E Esila09 olmak üzere becerıklı hatunlar bi sorum var
haslanmadan tanelesem haslanması nası olacak,haslandıktan sonra taneleyım desem zıyan olan cok olur napsam bılemedım
Aaaa bende dolma biber koymak istiyorum nasıl olur acaba kabak olur muMeyve de koyarım dondurucuya oğluma meyve suyu yapıyorum.
Asmam var mısır koyarım dolmabiber koyarım doğranmış biber de dondurucuya koyacaklarım.
Birde köz biber ve patlıcan
Herşeyden az ax yapıcam kısmetsr
Tabi bütçe elverdiğince
Şahane oluyor valla o kadar lezzetli sağlıklı pratik. Kışın bi biber doğra üzerine konserve dök al sana menemen. Tereyağı süt konserve domates çorbası . Her yemeğin içine bi kaşıkta olsa katıyorum
bastatr_lelli ve E Esila09 olmak üzere becerıklı hatunlar bi sorum var
Ben salçalık domates alırım minik minik doğrarım küp şeklinde kaynatırım içine azıcık tuz atarım. Altını kapatır anında kavanozlara doldurup ağzını sıkı sıkı kapatırımçok istiyorum ama çok zahmetli gibi
Dolma biber bende koyuyorum.
Doldurmadan ama
içini temizliyorum poşetlere dizip havasını pipetle cekiyorum oyle koyuyorum.
Buzlu buzlu çıkarıp iç harç koyup pisiriyorum gayet güzel oluyor.
Canım ben içini temizleyip koyuyorum arkadaşım içini pirinç koyup harçlı donduruyor.çok pratik oluyor dene dedi ama ben kıymalıda yapıyotum bazısını o yüzden temizleyip koyuyorum aynı poşet içine domatesi oyup temizleyip koyuyorum birde kırmızı biber koyuyorum dolma yaparken onlarıda kullanıyorum tek seferde.buzlu buzlu doldurup pişiriyorumAaaa bende dolma biber koymak istiyorum nasıl olur acaba kabak olur mu
Canim posetin icindeki havayi cekiyorsun az yer kapliyor ve sirali diziliyor.pipet ile çekince ne farkı oluyor
daha önce de duymuştum
tmm cnm kaydettim tesekkur
Allah gönlüne göre versin inşallahGüzel bir duygu olduğuna eminim canım.Düğün 15-16 Eylül'de.Anlaşıyoruz çok şükür bugüne kadar kimseyi sevememiştim ama seviyorum nişanlımı.O da 37 yaşında evlilik düşünmemiş olmamış onda da.İkimizde de bir yuva özlemi var.Yiğenine baba gibi aynı.Maşallah herşeyden de anlıyor.Benden çok şey biliyor :)
Erkek kardeşi de öyle.Kendi izinli olduğu gün eşi işteyken evi temizliyor yemek yapıyor ütü yapıyor.Geçen çay içmeye gittik eltim ehliyet kursundan gelecekti.Meyveleri yıkamış tabaklara koymuş kaynım.Çayı demlemiş kek bile yapmış bize :) maşallah dedim eltim şanslı.Benimki de öyleymiş bakalım göreceğiz :)
bende kismetse yarin pazara gidecegim pahali uciz demeden aklima yatan bir setler olursa alip koyacagim onceligim barbunya visne
ucuzlar mi bilmiyorum sebzeler ağustosta hic fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?