konserve hiç yapmadım bakıcım apartmanda yapanarın hep bozuldu kendininkide bozulmuş
derin dondurucum yok dolabımda küçük kurbanda geliyor
püf noktası varmı konservenin
geçmiş olsun
Eski işyerimde öyleydi,bir gün suyum bitmiş elimde 1,5 lt ile bekleme salonundan az doldurayım su derken patrona yakalandım.Damacana al kızım o az dedi!Hala kaynarım aklıma geldikçe.Suyu bile kısmak nedir yaBen işyerinde içtiğim suyu kendim alıyorum, o şişe suya bile zam gelmiş, ramazan da almadım, bir hafta da izinliydim dün fark ettim. Sürekli fakirleşiyoruz, hızla.
Bereket getirmenin tek yolu ziyan etmemek. İhtiyaç ayrımını iyi yapmak.
Kışlık hazırlıkları sıkı tutmak lazım, insanın eline geliyor.
Eski işyerimde öyleydi,bir gün suyum bitmiş elimde 1,5 lt ile bekleme salonundan az doldurayım su derken patrona yakalandım.Damacana al kızım o az dedi!Hala kaynarım aklıma geldikçe.Suyu bile kısmak nedir ya
Karsılamıyordu cnm.Hemde kurumsal bi işyeriydi.Öyle öyle zengin oluyorlar demek:)nasıl yani bir patron işverrinin içtiği suyu karşılayamıyorsa neden patron dur.
şok oldumm
Eski işyerimde öyleydi,bir gün suyum bitmiş elimde 1,5 lt ile bekleme salonundan az doldurayım su derken patrona yakalandım.Damacana al kızım o az dedi!Hala kaynarım aklıma geldikçe.Suyu bile kısmak nedir ya
Ay kusura bakmayın bi gülesim geldi
Burası kamu kurumu, ztn içme suyumu karşılamalarını beklemiyorum
Ama siz haklısınız sizden kısılmamalı
dolabımda küçük dolaptada saklayamam ama binanın zemin katı serin orda muhafaza edebilirmiyim acabaBiz kavanozları buzdolabında saklıyoruz, yeni kapakla sıkı kapamak gerekiyor, düdüklüde kaynatıp tutturmakta işe yarayabilir hiç bozulmadı şimdiye kadar. Belkide buzdolabında yada serin yerde tuttuğumuz içindir. Birde mesela bamya şimdi yaparsak en geç aralıkta bitiririz ki beklemesin belki bozulur diye
bizdede kamu ama kantin var bizim oda muhasbe olduğu için bi su sebilimiz var sıcak ve soğuk suyumuz var sadece neskafe yapabiliyoruz suyun parasınıda ortak topluyoruz:)ben bankacıyım bizde değil su kahve ,çay, soda aklınıza ne gelirse var.
ben şaşkınım
eşimde özel bir şirkette onlar bizden daha ileri seviyede kahve makinası, pasta , mısır
bu iş tamamen özelde patrona bağlı
kamu için birşey diyemiyorum.
dolabımda küçük dolaptada saklayamam ama binanın zemin katı serin orda muhafaza edebilirmiyim acaba
sağol canımBirde kavanozları ters tutun, kapakları aşağıda kalsın o zmn Allahın izni ile hiç bişey olmaz bence olabilir
bizde kamu kurumundayız aklıma bir anım geldı bız sımdı damacana su alıyoduk cıhaza odadakılef ortak.baska bır odada arkadas var 1.5litre sısesıyle habıre bızım odaya gelıp sıseyı dolduruyodu ama devamlı .odadan arkadas en sonunda suyu cagır getırt zor oluyo dedı daha gelmedı be musluman burası hayratmı yani bı gun alırsın her gun her gunAy kusura bakmayın bi gülesim geldi
Burası kamu kurumu, ztn içme suyumu karşılamalarını beklemiyorum
Ama siz haklısınız sizden kısılmamalı
bende sebzeleri mutlaka haslayip yaz domatesi ile soslayip koyuyorum dondurucuya daha guzel oluyor
siz anlattikca yapasim geliyor ama hicbir sey bollasmadi burda hatta visne hic gelmedi henuz
Kamuda hic çalışmadım cahilliğim ondan:)bizde kamu kurumundayız aklıma bir anım geldı bız sımdı damacana su alıyoduk cıhaza odadakılef ortak.baska bır odada arkadas var 1.5litre sısesıyle habıre bızım odaya gelıp sıseyı dolduruyodu ama devamlı .odadan arkadas en sonunda suyu cagır getırt zor oluyo dedı daha gelmedı be musluman burası hayratmı yani bı gun alırsın her gun her gun
babyloading87 seni tenzıh edıyorum canım senin konun cok farklı ılk defa ozelde boyle bıse grdum bıde krumsal dıyosun benım arkadaslarm yemk su cay ıcecek hep bedava
Bir topiğe bakıp çıkayım dedim yazınızı gördüm.günaydın arkadaslar sızlere uzun uzadıya yazmak ıstemıyorum ama babamla ılgılı maddı manevı buyuk sorunlarım var cok ama cok yoruldm dun gece dgru durust uyumadım, bi an once gecsın ınsAllah bunlar ama gecicek gbı degıl aynı adam ve neredeyse cocuklugundan bu yana degısmemıs..
arkadasımın dugunu var ıl dısına gıdıcem yarın ınsAllah kac gundur heveslendım dun aksam yıne aynı sorunlarla aradı burnumdan geldı valla
herkesın sorumlulugunu görev edındıgım ıcın omuzlarıma agır gelıyor artık
sizlerle paylasmak ıstedm
BEn bunla ilgili bir yazı görmüştüm nette.Ben de biizim ailenin enayisiyimdirgünaydın arkadaslar sızlere uzun uzadıya yazmak ıstemıyorum ama babamla ılgılı maddı manevı buyuk sorunlarım var cok ama cok yoruldm dun gece dgru durust uyumadım, bi an once gecsın ınsAllah bunlar ama gecicek gbı degıl aynı adam ve neredeyse cocuklugundan bu yana degısmemıs..
arkadasımın dugunu var ıl dısına gıdıcem yarın ınsAllah kac gundur heveslendım dun aksam yıne aynı sorunlarla aradı burnumdan geldı valla
herkesın sorumlulugunu görev edındıgım ıcın omuzlarıma agır gelıyor artık
sizlerle paylasmak ıstedm
amin ck tsk ederım sızın de aynı sekılde kardesınızmıs aıle olunca atsan atılmaz satsan satılmaz yası kac bılmıyorum ama size de calıssın kazansın demek dısardan kolay ama ıste gonul elvermıyorBir topiğe bakıp çıkayım dedim yazınızı gördüm.
Benimde dün kardesimle ilgili sorunum oldu.Gerçi konuşmuyorum artık onunla.Ama bir yalan bulup annemi araya sokup yine para istettirdi.Artık sizlerin sayesinde aklım başıma geldi para filan vermicem.
Herkesin sorumlulugunu görev edindiğim için demişsiniz ya çok doğru.Bende maddi manevi sıkıntı cektiysem bu yüzden çektim.
Allah yardımcımız olsun.
BEn bunla ilgili bir yazı görmüştüm nette.Ben de biizim ailenin enayisiyimdirSözüm meclisten dışarı tabi ama :)
Allahımamin ck tsk ederım sızın de aynı sekılde kardesınızmıs aıle olunca atsan atılmaz satsan satılmaz yası kac bılmıyorum ama size de calıssın kazansın demek dısardan kolay ama ıste gonul elvermıyor
babam herkese karsı boyle canım aılemızde yani herkes onun için calısmalı gbı.devamlı borc borc borc. habıre para ıstıyor maasıda hacızlı,vermesem vıcdan azabı cekıyorum eline uc bes para gecıyor har vurup harman savuruyor maas hacızlı dıye hıc bı gelırı yok napcamı sasırdım bide herkesle kavga edıyo para vermıyo dıye. herkes dedıgı kardeslerı ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?