Küçük Düşün Büyük Olsun!

konserve hiç yapmadım bakıcım apartmanda yapanarın hep bozuldu kendininkide bozulmuş
derin dondurucum yok dolabımda küçük kurbanda geliyor
püf noktası varmı konservenin

geçmiş olsun

Biz kavanozları buzdolabında saklıyoruz, yeni kapakla sıkı kapamak gerekiyor, düdüklüde kaynatıp tutturmakta işe yarayabilir hiç bozulmadı şimdiye kadar. Belkide buzdolabında yada serin yerde tuttuğumuz içindir. Birde mesela bamya şimdi yaparsak en geç aralıkta bitiririz ki beklemesin belki bozulur diye

Eski işyerimde öyleydi,bir gün suyum bitmiş elimde 1,5 lt ile bekleme salonundan az doldurayım su derken patrona yakalandım.Damacana al kızım o az dedi!Hala kaynarım aklıma geldikçe.Suyu bile kısmak nedir ya

Eski işyerimde öyleydi,bir gün suyum bitmiş elimde 1,5 lt ile bekleme salonundan az doldurayım su derken patrona yakalandım.Damacana al kızım o az dedi!Hala kaynarım aklıma geldikçe.Suyu bile kısmak nedir ya

nasıl yani bir patron işverrinin içtiği suyu karşılayamıyorsa neden patron dur.
şok oldumm

Ay kusura bakmayın bi gülesim geldi

Burası kamu kurumu, ztn içme suyumu karşılamalarını beklemiyorum

Ama siz haklısınız sizden kısılmamalı

Günaydın kızlar ay yatakta öyle yatıyorum midem öyle kötü ki . Valizim eşyalarımın yarısı kv nin evinde . Onlarda köydeler şimdi . Yarın geleceklerdi normalde ben erken gidiyor olunca gelelim dediler. Eşimle konuştuk ben gelmesinler boşuna sen konuş ben gidip eşyalarımı toplarım anahtarlarını bırakır çıkarım dedim. Oda söylemiş bakalım gelmeyecekler herhalde . Biraz saat ilerlesin ararım. Görümcem aradı onunla konuştuk biz götürürüz seni dedi bende tmm o zaman anahtarlarını sana bırakırım dedim. Nedense kimsenin anahtarı bende kalsın istemiyorum ya kendi annemin anahtarını da vereceğim zaten

ben bankacıyım bizde değil su kahve ,çay, soda aklınıza ne gelirse var.
ben şaşkınım
eşimde özel bir şirkette onlar bizden daha ileri seviyede kahve makinası, pasta , mısır
bu iş tamamen özelde patrona bağlı
kamu için birşey diyemiyorum.

dolabımda küçük dolaptada saklayamam ama binanın zemin katı serin orda muhafaza edebilirmiyim acaba

bizdede kamu ama kantin var bizim oda muhasbe olduğu için bi su sebilimiz var sıcak ve soğuk suyumuz var sadece neskafe yapabiliyoruz suyun parasınıda ortak topluyoruz:)

dolabımda küçük dolaptada saklayamam ama binanın zemin katı serin orda muhafaza edebilirmiyim acaba

Birde kavanozları ters tutun, kapakları aşağıda kalsın o zmn Allahın izni ile hiç bişey olmaz bence olabilir

günaydın arkadaslar sızlere uzun uzadıya yazmak ıstemıyorum ama babamla ılgılı maddı manevı buyuk sorunlarım var cok ama cok yoruldm dun gece dgru durust uyumadım, bi an once gecsın ınsAllah bunlar ama gecicek gbı degıl aynı adam ve neredeyse cocuklugundan bu yana degısmemıs..
arkadasımın dugunu var ıl dısına gıdıcem yarın ınsAllah kac gundur heveslendım dun aksam yıne aynı sorunlarla aradı burnumdan geldı valla
herkesın sorumlulugunu görev edındıgım ıcın omuzlarıma agır gelıyor artık
sizlerle paylasmak ıstedm

bizde kamu kurumundayız aklıma bir anım geldı bız sımdı damacana su alıyoduk cıhaza odadakılef ortak.baska bır odada arkadas var 1.5litre sısesıyle habıre bızım odaya gelıp sıseyı dolduruyodu ama devamlı .odadan arkadas en sonunda suyu cagır getırt zor oluyo dedı daha gelmedı be musluman burası hayratmı yani bı gun alırsın her gun her gun
babyloading87 seni tenzıh edıyorum canım senin konun cok farklı ılk defa ozelde boyle bıse grdum bıde krumsal dıyosun benım arkadaslarm yemk su cay ıcecek hep bedava

Kamuda hic çalışmadım cahilliğim ondan:)
3 senedr, farklı bi işyerindeyim.Gecen sene sanırım asgari ücrete birden zam gelince,bizim de maasları arttırmak zorunda kaldılar.Dediler ssk da artmış bisüre yemekleri siz karşılayın.Kısa bi süre.Ses etmedik.Hadi dedik.Baktık 4 ay geçti bizim süre bitmiyr.Dedik bu böyle olmaz.Yani bunu yapamazsınız.Kimse ise girerken böyle konusmadıınız.ZOrla zarla yemeklerimizi geri aldık.Özel sektörde gerçekten cok farklı durumlar var.Kim kime kaktırırsa açıkçası.Sonra performans bekliyorlar

Bir topiğe bakıp çıkayım dedim yazınızı gördüm.
Benimde dün kardesimle ilgili sorunum oldu.Gerçi konuşmuyorum artık onunla.Ama bir yalan bulup annemi araya sokup yine para istettirdi.Artık sizlerin sayesinde aklım başıma geldi para filan vermicem.
Herkesin sorumlulugunu görev edindiğim için demişsiniz ya çok doğru.Bende maddi manevi sıkıntı cektiysem bu yüzden çektim.
Allah yardımcımız olsun.

BEn bunla ilgili bir yazı görmüştüm nette.Ben de biizim ailenin enayisiyimdirSözüm meclisten dışarı tabi ama :)

Eklentiler

• untitled.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 104
amin ck tsk ederım sızın de aynı sekılde kardesınızmıs aıle olunca atsan atılmaz satsan satılmaz yası kac bılmıyorum ama size de calıssın kazansın demek dısardan kolay ama ıste gonul elvermıyor
BEn bunla ilgili bir yazı görmüştüm nette.Ben de biizim ailenin enayisiyimdirSözüm meclisten dışarı tabi ama :)

babam herkese karsı boyle canım aılemızde yani herkes onun için calısmalı gbı.devamlı borc borc borc. habıre para ıstıyor maasıda hacızlı,vermesem vıcdan azabı cekıyorum eline uc bes para gecıyor har vurup harman savuruyor maas hacızlı dıye hıc bı gelırı yok napcamı sasırdım bide herkesle kavga edıyo para vermıyo dıye. herkes dedıgı kardeslerı ve ben

Allahım Allah sabır versin bacım zor ,vermek zorunda mı yani insanlar sanaİste herkesin sınavı başka cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…