Yaş bamyayı direk buzluğu koyuyormuşsun bebişimBenim yasadigim yerde sebze bol ve cesitli tarladan topladigim bile oldu pazarcilari da taniyorum herseyin konserve recel zamani olur istersen pazarda sor ben guneste yetisen taze fasulyenin konservesinin sert oldugunu pazarcidan ogrenmistim ben simdi x liraya satsam o zmn yari fiyati olcak benim isime gelir ama bekle demisti barbunyayi bilmiyorum ama daha yerlisi bollasmadi ben daha pisirmek icin bu hafta alacagim
Bende 4 kilo kdr bamya istiyorum. Sabah bakmaliyimki bitmesin
Visne bitmek uzere bulursaniz kacirmayin.
Iyi yolculuklar yolun açık olsun inşallah :)Biraz önce evime dönmek için biletimi aldım 110 tl ödedim. Kıyafetlerim valizime sığmayacaktı ikinci valizimi götürmek istemediğim için vakumlu hurç aldım inş patlak vs değildir biraz işimi görür ona 15 tl verdim çay simit 6 tl . Yarın akşam 20:30 da biniyorum çok şükür allaha
Haşlayıp koyuyorum ben k tutup bıçakla tanelerini ayırıyorum.
Konservesinide yapabilirsin.
Haşladığın suya taneleti at tuz koy
Kavanozla suyla beraber sıcakken kapat
Çiğden hiç koymadım ama pişmiş olanları çıkarıp bütün olarak tükettik ben yemedim gerçi
Hiç bi fikrim yok, konserverler nasıl ayıklanıyorki
Haşlamadan zor olur zor ayrılır ziyan olur bence canim
Bir aparatı vardi ama almaya gerek var mı bilmem.
Haşlandıktan sonra catali dibine soka soka kaldirsan atiyor kendini.
Sırayla boyle yapmayı dene.
Yani böyle:
https://www.hayalimdekiyemekler.com/kisa-hazirlik/misir-konservesi-nasil-yapilir/
Yaş bamyayı direk buzluğu koyuyormuşsun bebişim
Bende 2 kilo filan alıp buzluğa atacağım inş tazesinden o zaman . Esilanın dediği gibi kavurup koyayım bendeTuce ben taze bamya koyuyorum dolaba temizliyorum pay ediyorum üzerine 2_3domates doğruyorum sarımsakta koyup vakumlayıp dolaba atıyorum. Kurusu az yer kaplıyor ama tadını sevmedim ben.
Ay çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinOğlum ateşlendi ilaç verdim nöbetteyim.
Rabbim iyi etsin gece ateşi korkutuyor beni
Oğlum ateşlendi ilaç verdim nöbetteyim.
Oğlum ateşlendi ilaç verdim nöbetteyim.
konserve hiç yapmadım bakıcım apartmanda yapanarın hep bozuldu kendininkide bozulmuşYok canim yesil o tarz sebzeleri buzluktan yiyemedik biz sevmedik
Bamyayi once limonlu suda brz hasliyorum sonra domates ile brz pisiriyorum
Taze fasulyeyide domatesle pisiriyorum kavanozluyorum duduklude bi daha kapaklarini tutturuyorum sicakken kapatip ters bekletebilirsinde tabiki yeni kapak ile.
geçmiş olsunOğlum ateşlendi ilaç verdim nöbetteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?