Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yaş bamyayı direk buzluğu koyuyormuşsun bebişim

Iyi yolculuklar yolun açık olsun inşallah :)

Haşlayıp koyuyorum ben k tutup bıçakla tanelerini ayırıyorum.
Konservesinide yapabilirsin.
Haşladığın suya taneleti at tuz koy
Kavanozla suyla beraber sıcakken kapat

Çiğden hiç koymadım ama pişmiş olanları çıkarıp bütün olarak tükettik ben yemedim gerçi
Hiç bi fikrim yok, konserverler nasıl ayıklanıyorki

tsk ederım arkadaslar haslayıp ayırmayı bı deneyelim biz en iyisi oluyosa cok yapar atarım buzluga

Yaş bamyayı direk buzluğu koyuyormuşsun bebişim

Yok canim yesil o tarz sebzeleri buzluktan yiyemedik biz sevmedik
Bamyayi once limonlu suda brz hasliyorum sonra domates ile brz pisiriyorum
Taze fasulyeyide domatesle pisiriyorum kavanozluyorum duduklude bi daha kapaklarini tutturuyorum sicakken kapatip ters bekletebilirsinde tabiki yeni kapak ile.

bende sebzeleri mutlaka haslayip yaz domatesi ile soslayip koyuyorum dondurucuya daha guzel oluyor

siz anlattikca yapasim geliyor ama hicbir sey bollasmadi burda hatta visne hic gelmedi henuz

Yürüyüş yapıldı 10 tur
Duş alındı
Esmalar cekildi.
Artık uyku moduna gecebilirim.

Oğlumunda aklına tatlı gelmis bilmiyordu yaptigimi anne tatlı var mı dedi.
1 tabak yedi kuzu
Eşimde yemekden sonra yedi.

Annemlerde revani istiyor irmik yoktu bende şerbeti fazla yaptim yarın irmik alır annem yaparim artik.
Kalan şerbeti ılıtıp dökerim napim

Bende pipetle çekiyorum vakumlu oluyor
Az yer kaplıyor.
Geçen kabak koymuştum dondurucuya
Domatesle kavurup koydum
Bu yıl konserve yapıcam

Tuce ben taze bamya koyuyorum dolaba temizliyorum pay ediyorum üzerine 2_3domates doğruyorum sarımsakta koyup vakumlayıp dolaba atıyorum. Kurusu az yer kaplıyor ama tadını sevmedim ben.
Bende 2 kilo filan alıp buzluğa atacağım inş tazesinden o zaman . Esilanın dediği gibi kavurup koyayım bende

Bugün vişne siparişi verdim kilosu 4lira şimdilik 5kilo alacağım. Bu hafta reçel işi biter bende şeftali de alacam.bu sene adana patlıcanı oyup kurutacam kısm

konserve hiç yapmadım bakıcım apartmanda yapanarın hep bozuldu kendininkide bozulmuş
derin dondurucum yok dolabımda küçük kurbanda geliyor
püf noktası varmı konservenin
Oğlum ateşlendi ilaç verdim nöbetteyim.
Rabbim iyi etsin gece ateşi korkutuyor beni
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…