Küçük Düşün Büyük Olsun!

allah şifa versin sana da bebege de.. kv ve eşin hakkında birsey diyemiycem.

Karaciğerinde kayısı kadar tümör varmış..
Tedavisi için şuan kemoterapi ya da ameliyat deniliyor yapılmazsa kalp yetmezliği veya kanaama yapabilirmis...
Cok gecmis olsun. Cok ama cok uzuldum. O daha cok kucuk. Artik bu lanet bebelerede mi bulasti? Inanamiyorum. Allah sifa versin. Bol dua edicem

Ay allahımmm okuduklarıma inanamadım Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun cidden çok üzüldüm.

Canim geçmis olsun. Sana yakın olsam gercekten gelir kalırdım rahatlatirdim da seni.
Psikolojini anliyorum. Desteğe tatli dile güler yüze ihtiyacin var .
Bebek inşallah biran önce sağliğina kavuşur.
Sütür mutlaka iner merak etme.sezeryan oldugun icin birkac günü bulabilir.

B Bugunneselibirgun
canim gecmis olsun unsallah bebeginle sagliginiza kavusacaksiniz sakin uzme kendini sut gec gelebilir psikoloji cok önemli .
Bence kendine yakisani yapmis kv. nasul sana boyle davranabilir.

keske ailenden biri olsa. Yakin bir arkaasin yok mu kalacak

Bende inanamiyorum o kayınvalideye. İnsan başina gelmeyince bilemez derler. Genelde pempegömleğin yazdiklarina inanamiyorum. Yani bu kisılerin yaptiklarina
Bende okuyorum ve bunlar insan mı acaba diye durup düşünüyorum. Büyük konuşmayayım ama bu kızın yaşadıklarını ben yaşasam kadını camda. Aşağı atardım kesin neyse sinirlendim. Bu arada sizin topikte okudum eşinizin görevini hayırlı olsun . Eşim 2015 te Irak Başikaya görevle gitmişti 6 ay diye ama 1 sene kaldı çekmediler . Orası bize evimizin yarı parasının verdi neredeyse ev sahibi olduk . Şubatta afrin görevi geldi orası da 80 gram altın sahibi yaptı ama çok zordu herşey

Bizimki de afganistan. Tehlikesi yok diyor bakalim. 6 ay .uzamaz galiba. Bizim de borclar biter insallah. Aslinda cok iyi oldu bizim icin. Sağlik sorunlarim olmaz ise idare ederim. Dönüşte suriye görevi de çikabilir diyorlar

Bizimki de afganistan. Tehlikesi yok diyor bakalim. 6 ay .uzamaz galiba. Bizim de borclar biter insallah. Aslinda cok iyi oldu bizim icin. Sağlik sorunlarim olmaz ise idare ederim. Dönüşte suriye görevi de çikabilir diyorlar
Suriye çok sinir bozucu eşim harekat kısım amirliğinde görevliydi . Sonra mali şubeye istediler görevlendirme geldi . Eğer gelmese Suriye’den asla kurtulmazdık . Şimdi Suriye için 2019 martta kadar uzadı diye bir dedikodu dönüyor . Bizim apartmanın yarısı askerdi herkes Suriye’de ya insanlar evlerini kapatmaya başladılar . 2 gün önce bi asker Suriye’de eşi gelmiş taşıma şirketi eşyaları taşıyordu öyle perişanları ki anlatamam çok üzüldüm ağlayarak çıktım merdivenlerden. İnş siz Doğum yapmadan görev biter ve Suriye de çıkmaz Suriye’nin hiç bir getirisi yok neredeyse . Zaten bize trilyon versinler yine görev istemiyoruz

bebek kısmetiyle gelir ya canım sıkmaz
çok geçmiş olsun canım
canını sıkınca değişmiyor bazı şeyler
o yüzden umursama ya
senin mutluluğun onların mutsuzluğu
haksız durumlara karşı haklı olmak için birinin sana zarar vermemesi için ya müntekim oku sürekli
eşin içinse ya vedud ve ya veliyy oku

Bizimde hedefimiz ev ve arabaydı bu süre içinde aldık. Yeni hrdef krediyi bitirip araba modelini yükseltmek.
Bir sonraki hedef yatırımlık ev ya da arsa
2001 model BMW model arabamiz var eşim model yükseltmek istiyo 2010-2015 modellerden istiyo bakam hayırlısı yani araba yükseltmek için arabamiz varsa .benim hedefim üçüncü kata sifir ev yapmak.. mutfak banyo dekarosyonu yapmak...
şu an 35 bin yakin paramiz var
hepsini ayrı ayrı birikim yapıyoruz.
sıkıştığımızda parayı mecbur çekiyoruz.
göz ameliyati oluycam bu ayın 23 unde. 3 bin para lazim. ona ayrı birikm...bu sene tatile gidemiyoruz maalesef.

Pes ya..yeni doğum yapmissin..bebeğin küvözde..bu bazı kaynanaları hiç anlamıyorum.. senin torunun annesi..bebeğini düşün. .

Cok gecmis olsun. Cok ama cok uzuldum. O daha cok kucuk. Artik bu lanet bebelerede mi bulasti? Inanamiyorum. Allah sifa versin. Bol dua edicem
Evet.. anne karnında teşhis konulmuştu ama doğunca kesinleetirmeleri gerekti. Normal de bu kadar buyuk degildi. 15 milimdi. Şuan 5 cm kadar.
Ay allahımmm okuduklarıma inanamadım Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun cidden çok üzüldüm.
Amin amin amin..
Allah razı olsun..
Sütüm geldim sarı suu gibi ama çok az..

Sürekli laf yemek ve evladıma bana bedddia edilmesi sabrımı taşırdı dün bayağı..

Ama çok şükür az da olsa geldi.
Bebegim de gece beni hiç üzmedi maşallah.
2 saatte bir emzirdim...

Kayi mbabamla konuştum yok aile arasında olur sen benim kızımsın ağlama
O kadında nasıl bıraktım ben onu diye ağladı keyif yapmadi.
Sen okumuşsun. Ben bile keşke ilkokul değilde en azından ortaokul mezunu olsaydim. Görüslerinis bakışlarınız farklı sizin. Iste işler pzt. Itibaren yoluna girmiş bereket anlamında. Üzülme bebeğimiz iyi olcak inşallah tarzı konuştu.

O da her zaman benim alttan almamı bekliyor kv. Çok numaraci ya.

tr_lelli yeni zula başladım bende.. bi ara senden heveslenerek yapmıştım ne güzel birikmişti.. kumbaradan daha karlı oluyor bende :) kumbara ortada eşim ne atarsa mantığıyla koydum. 200 tl var şuan cüzdanımın gizli cebinde.. 50 tl de harçlığım var maaşa kadar yeter bana 50.
bugün eşimle hem pazar hem market alışverişi yapacağız.. eşim ödemeyi yapar:)

canım senden tek maaşla nasıl geçinilir, tüyolar bekliyorum :)

B Bugunneselibirgun sen bebegi ve kendini dusun
okulun bitti mi mezun oldun mu
bebegi biraz büyüt hemen calismaya basla o zamana kadar da evliligine yon veririsin

ay acimasiz olacagim ama neyse kv kac yasinda

43 mü 46 mi ne yaşında cnm

Okulun bitmesine 2 yıl var ama ben kv. 'ye teslim edip gidemem bebeği sanirim güvenmiyorum ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…