Geçmiş olsun canim umarim bisi cikmaz.1 aydır kasıklarımda yeğ bezesi gibi birşey çıktı 2 yerde var.İşlerin yoğunluğundan bugün gelebildim özel bir hastanede yatıyorum şimdi operasyona alacaklar.Lokal anestezi ile alacaklar uyutmadan.İnşallah temiz çıkar patoloji yapıyorlar aldıkları bezeyi.5 ay önce de meme usg çekilmiştim.Doktor yılda bir baktırmak lazım ama annemde göğüs kanseri olduğundan 6 ayda bakalım zamanı gelmiş dedi.Usg de çekildim iyi dedi çeken kişi korkulacak bişey yok dedi.Bakalım doktorum yorumlar sonucu.
Kanka sanirim ben borcu kapatırdım önce.Şimdi kızlar size danışmak istediğim bir durum var
benim borcum var 2.200 tl kredi ve kart borçlarının toplamı
Nakit 2.150 tl var.
Şimdi borçlarımın tamamını kapatıp kurtulsam mı
yoksa parayı birikimemi atsam borçları taksit ödemeye devam mı etsem.
ayrıca ev kredi ve bazı ödemelerim var şuan elimde az para kalıyor.
çok geçmiş olsun.. inşallah temiz çıkar..1 aydır kasıklarımda yeğ bezesi gibi birşey çıktı 2 yerde var.İşlerin yoğunluğundan bugün gelebildim özel bir hastanede yatıyorum şimdi operasyona alacaklar.Lokal anestezi ile alacaklar uyutmadan.İnşallah temiz çıkar patoloji yapıyorlar aldıkları bezeyi.5 ay önce de meme usg çekilmiştim.Doktor yılda bir baktırmak lazım ama annemde göğüs kanseri olduğundan 6 ayda bakalım zamanı gelmiş dedi.Usg de çekildim iyi dedi çeken kişi korkulacak bişey yok dedi.Bakalım doktorum yorumlar sonucu.
çok geçmiş olsun.. inşallah temiz çıkar..
Kanka sanirim ben borcu kapatırdım önce.
Biraz belki sıkışırsın ama kimseye borcun olmaz.
Yok canmanne teyze yenge vs biri varmı canın sızın taraftan kalabılcek
cok gecmis olsun insallah bir sey cikmaz kendine dikkat et arkadasim saglik gibisi yok1 aydır kasıklarımda yeğ bezesi gibi birşey çıktı 2 yerde var.İşlerin yoğunluğundan bugün gelebildim özel bir hastanede yatıyorum şimdi operasyona alacaklar.Lokal anestezi ile alacaklar uyutmadan.İnşallah temiz çıkar patoloji yapıyorlar aldıkları bezeyi.5 ay önce de meme usg çekilmiştim.Doktor yılda bir baktırmak lazım ama annemde göğüs kanseri olduğundan 6 ayda bakalım zamanı gelmiş dedi.Usg de çekildim iyi dedi çeken kişi korkulacak bişey yok dedi.Bakalım doktorum yorumlar sonucu.
Allah yardımcın olsn canım her sey guzel olacak ınsAllahYok canm
Geçmiş olsun canım1 aydır kasıklarımda yeğ bezesi gibi birşey çıktı 2 yerde var.İşlerin yoğunluğundan bugün gelebildim özel bir hastanede yatıyorum şimdi operasyona alacaklar.Lokal anestezi ile alacaklar uyutmadan.İnşallah temiz çıkar patoloji yapıyorlar aldıkları bezeyi.5 ay önce de meme usg çekilmiştim.Doktor yılda bir baktırmak lazım ama annemde göğüs kanseri olduğundan 6 ayda bakalım zamanı gelmiş dedi.Usg de çekildim iyi dedi çeken kişi korkulacak bişey yok dedi.Bakalım doktorum yorumlar sonucu.
Canım ben bugün turşu yaptım . Tarifi görümcemden aldım onunki çok güzel oluyordu inşallah benimki de öyle olmuşturİyi aksamlar kizlar. Pazara gittik, aldiklarimi yazayım.
Güzel patlıcan.bulamadim bimden bi paket aldım. Bimden de eksik diğer malzemeleri aldik, manti, yogurt, mantar, pirinç, bulaşık makina uzu ve temizleyicisi, eşim icecek cesitleri faland aldi, 6 li su, domates salçası, ton balığı, aklıma.gelen.bunlar. oraya da 62 tl verdik toplamda tam tamina 100 tl harcamış olduk.
- 3 kilo acur 10 tl
- 3 kilo patates 5 tl ( ufak ama tazeydiler)
- 2 kilo domates 10 tl
- Kavun ve karpuz 13 tl
Aldıklarım beni haftaya bugüne götürür.
Bu arada aldığım acurlarda cok ufak tazecik olanlar var, onlari turşu yapmak istiyorum. Aranizda bana denenmis salatalik veya acur turşusu tarifi verecek var mi kizlar..
Geçmiş olsun canım
Sonuç temiz çıkar inş
Çok teşekkür ederim amin inşallah.Evet sağlık gibisi yok.Şükür basit bir operasyondu benimkisi bir kaç kez daha çıkmıştı 2 kere koltuk altından bir kere gene kasıklardan vücut yapıyormuş inş tekrarlamaz bir daha.cok gecmis olsun insallah bir sey cikmaz kendine dikkat et arkadasim saglik gibisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?