Küçük Düşün Büyük Olsun!

birikim hesabımda mevcut 500 tl var. nakit yanımda ise 145 tl ..
altın almak isterim ama eksiğim var..
yemeğe çok para gidiyor düzenli olarak : yayla öncesi evde yerdim 0 harcama idi şimdi ise günlük 10 tl gidiyor maalesef..
evde yemek ne karlı imiş ..
haftalık 50 tl pazar harcamam bile olmazdı..

yayladan getirmem gerek günlük ancak evde düzenli ve çeşitli yemek yapılmıyor ...
yaylada annemlerleyiz .. aman karışık biraz ..

en güzel birikim harcamamak bunu hepimiz öğrendik :)

3 kilo vişneden ne kadar reçel çıkar acaba ? Ben 6 kilo sipariş verdim kaç kilosu dolaba girsin kaç kilosu reçel olsun karar vermeye çalışıyorum
5kilodan 4kavanoz birde küçük bi kavanoz çıktı canım.ondan öncede yaptım biz topladık kaç kilo bilmiyorum ondan 7kavanoz çıktı 1i 1kiloluk

3 kilo vişneden ne kadar reçel çıkar acaba ? Ben 6 kilo sipariş verdim kaç kilosu dolaba girsin kaç kilosu reçel olsun karar vermeye çalışıyorum

canım 3,5 kilodan yaklasık 5 küçük kavanoz çıkıyor ama vişneye de bağlı değişebilir kavanoz yarım kalabilir biz küçük kavanozlara yapıyoruz, 1 kiloluğu bitirene kadar bozulmasın diye
Reçel için çok tarif var ama ben daha anneme güveniyorum çok hakim değilim.
Ekşi meyvelere daha çok şeker tatlılara daha az şeker koyuyoruz, tarife göre yani.
Çok kaynatmak tadını kaçırıyor, birde bu yıl suyunu aldık kaynadıkça su salar ya, çok güzel oldu.

Ya ben hep yarım kiloluklara koymam istiyorum . Çünkü şöyle bir sorun var benim buzdolabının alt rafı kısa kalıyor 1 kg için sığmıyor bende rafı değiştirmek istemiyorum. Söylediğin kavanoz yarım kiloluk mu canımmmmmm

evet canım, birde sıcakken kapatın kapakları tutsun, ters bekletin seneleerce dursa bozulmaz inşallah

Benim eşim gorevde oldugu icin 3 veya 4 kavanoz yeter reçel. Şeftali yapacagim ben.
Biraz turşu yaparim. Zaten hediyeler de gelir. Domates konsersevesi kac şışe yaparim bilmiyorum. Cok sevdigim icin bayagi bi yaparim

oda arkadaşım işte o kiloda kız ölecek zayıflıktan:)ye ye zorla yediriyoruz

eltim derken...aralar limoniydi hangi ara barıştın düzenli okuyamıyorum
Canım bu sene bi aralar düzeldi
Eltimin kızları evlendi düğüne falan gittik.
Sonra iftara davet ettiler
Ben davet ettim falan.
Görümcemlede oyle.
Şuan seviyeliyim ama baristik.
Kuran okutacakmış pazar günü eltim.
Çağırdı bende boş gitmim diye bisiler yapcam calisiyor eltim.
Sadece pazar izni var..

Bilmiyorumda bana karşı suan cok iyiler.

Kesinlikle öyle.
Evden çıkınca para harcanıyor illa.
Bir süredir evdeyim ben sıcak falan diye çıkmıyorum ilaçlar hariç para harcamadım hic.
Aksamda zaten yürüyüp geliyoruz su dahi almıyoruz 1 saat tempolu yürüyüp hemen arabaya atlayıp gelip duş aliyoruz..
Sıfır harcama.

evet canım, birde sıcakken kapatın kapakları tutsun, ters bekletin seneleerce dursa bozulmaz inşallah
Öyle yapıcam birde sıfır kapak alıcam evdekileri kullandım turşu için sinir etti sevmedim . Bu arada seni özledim

Öyle yapıcam birde sıfır kapak alıcam evdekileri kullandım turşu için sinir etti sevmedim . Bu arada seni özledim

sakın ikinci kez kullanma hepsi mahvolur, biz turşu için bile çok az kullanılmış sert kapak kullandık, her zaman kapakları yenile

iyi yapmışın canım insan zamanla olgunlaşıyor dikkat et yinede ben korktum artık böyle şeylerden

guiding1 ayrica ciddi belim falam cikti ortaya.
2 kilo bile nasil fark ettiriyor valla.
Pantolonlar Bollasti
benim de tipim armut tipli :)
alt bedenle üst beden farklı hiç sevmiyorum her kıyafet olmuyor

Kızlar selam.
İstanbulda ya da yakın hayvanat bahçesi ya da akvaryum nerede var.
Fiyatları nasıl giden gören var mı.
Bayramda oğlumu götürmek istiyorum.
Timsahlı filli zürafalı hayvanat bahçesi çok hoşuna gider

Daricada var. Istanbul tuzladan ciktiktan sonra hemen 10dk.
Bence güzel biryer. Büyük ve cok cesitli hayvanlar var. Gecen yil giris 37 diye hatirliyorum. Ögretmenlere ucretsizdi. Memur asker ögrenci infirimi olabilir sorun görevlilere

50 ye kadar razıyım orayı biliyorum aklımda

Darıcada var canimmm Faruk yalcin hayvanat bahcesi yani and. Yakasinda.
Akvaryumda floryada var.

Fiyatları hic bilmiyorum biz okulla gitmistik indirimli oluyor ya.
Bi netten araştır çıkar fiyatlar.

Eki Görüntüle 2165436
Canım ben bugün turşu yaptım . Tarifi görümcemden aldım onunki çok güzel oluyordu inşallah benimki de öyle olmuştur
Turşular güzel görünüyor kaydettim tarifi

Bende haftaya evde olucam taze fasülye konservesi yapıcam yapan var mı konserve kaç kilo domates gider acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…