beren_naz canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah herşey yolunda gider . Bugün sabah arkadaşımla A101 e gittik . Dantel runner, domestos, su, soda, krem şanti, yağ çöz,kakao , halley , sera streç , buzdolabı poşeti filan aldım 40 küsür tl ödedim. Diğer marketten de yazlık turşu kurmak için malzeme filan aldım ona 25 tl . Eve geldik kahvaltı oturduk biraz arkadaşım gitti. Bende turşuya başladım . Menümde mercimek çorbası , havuç tarator, sebzeli soslu makarna , yeşil salata , turşu , tatlı olarak halleyli pasta var . Turşuya doğradığım biberler acıymış. Ellerim haşlandı şuan nasıl yanıyor anlatamam. Çok az ütüm vardı onu yaptım. Balkon yıkayıp çiçek suladım yeni oturdum masam herşeyim hazır bir makarna suya girecek oda son anda artık .
canım benım vucudumda oldukca alerjık ve belli bi urune degıl yanı tıbbı bıse yaptırmadım ama kendımı gozlemlıyorum bıseyı ne olursa olsn ustuste bı kac gun yıyım hemen her tarafımda kırmızı kasıntılar cıkar yuzumde sıvılce cıkar mesela en ck yumurta domates cilek gıbı dger yıyecekler vs.oglunda da boyle bı hassasıyet olabılırBiz yürüyüş yaptık geldik.
Esiyordu gittiğimiz yer ama ev cok sıcak ya.
Çok bunaltiyor bu havalar beni.
Yani aşırı sıcağa hic gelemiyorum.
Böyle mevsim sıcaklıklarının uzerinde gidecekmis hava..
Çok şükür oglumun kolları sönmeye basladim
Demek alerjik teni var
Tekrarlarsa alerji testi yaptirabilirim.
Dr. Güneş alerjisi gibi dedi ama degil.
Güneşe cikmiyor ki genelde evde.
Yağlı seyler artik almicam eve.
Light alıcaz sutu yoğurdu falan.
Beyaz ekmekde yedirmicem
Pirinç falanda yemicek.
Gluten hassasiyeti olabilir gibime geliyor.
Bakalim zamanla gorcez.
Vişnedeki ölçünüz nedirKızlar ben de reçel yaptım hazır reçel sevmiyorum hem tadı güzel olmuyor hem de sağlıksız
vişne ve kayısı yaptım ama bi türlü ayarlayamiyorum vişnem yine biraz duru oldu . Şekerini çok.at dediler kayisima şekeri çok attım bu sefer de kaysii tadı kayboldu şeker yiyor gibiyim püf noktası var mı
1 e 1 yaptım . Sonra az mi olur ki diye biraz daha ekledim ama yine duru oldu tadı güzel ama istediğim kivamda degilVişnedeki ölçünüz nedir
Bende PaZartesi yapacağım vişneyi annem bire bir yapar internetten baktım orada da öyleydi . Ne kadar fazla kaynatırsan o kadar kıvam almıyor mu ?1 e 1 yaptım . Sonra az mi olur ki diye biraz daha ekledim ama yine duru oldu tadı güzel ama istediğim kivamda degil
Evet kaynayınca koyulaşıyor ama benim vişneler epey kaynadi . Cok kaynadigi icin mi bilmem buruşur gibi oldu kapattım bende.Bende PaZartesi yapacağım vişneyi annem bire bir yapar internetten baktım orada da öyleydi . Ne kadar fazla kaynatırsan o kadar kıvam almıyor mu ?
Evet çok kaynadığı için suyu gitmiş annemde çilek yapmış oda öyle olduEvet kaynayınca koyulaşıyor ama benim vişneler epey kaynadi . Cok kaynadigi icin mi bilmem buruşur gibi oldu kapattım bende.
Ben vişne tarifi vereyim 21 kase vişne ölçtüm 14 kase şeker döktüm hemen kaynqttım fazla sulu olmadı. Birde benn reçeli pişyikten sonra güneşte ve ayazda bekletiyorum güzel oluyorEvet kaynayınca koyulaşıyor ama benim vişneler epey kaynadi . Cok kaynadigi icin mi bilmem buruşur gibi oldu kapattım bende.
3 kilo vişneden ne kadar reçel çıkar acaba ? Ben 6 kilo sipariş verdim kaç kilosu dolaba girsin kaç kilosu reçel olsun karar vermeye çalışıyorumBen vişne tarifi vereyim 21 kase vişne ölçtüm 14 kase şeker döktüm hemen kaynqttım fazla sulu olmadı. Birde benn reçeli pişyikten sonra güneşte ve ayazda bekletiyorum güzel oluyor
teşekkkürler ekranteşekkkürler görüntüsü aldim bakicam.Eki Görüntüle 2165436
Canım ben bugün turşu yaptım . Tarifi görümcemden aldım onunki çok güzel oluyordu inşallah benimki de öyle olmuştur
geçmiş olsunn1 aydır kasıklarımda yeğ bezesi gibi birşey çıktı 2 yerde var.İşlerin yoğunluğundan bugün gelebildim özel bir hastanede yatıyorum şimdi operasyona alacaklar.Lokal anestezi ile alacaklar uyutmadan.İnşallah temiz çıkar patoloji yapıyorlar aldıkları bezeyi.5 ay önce de meme usg çekilmiştim.Doktor yılda bir baktırmak lazım ama annemde göğüs kanseri olduğundan 6 ayda bakalım zamanı gelmiş dedi.Usg de çekildim iyi dedi çeken kişi korkulacak bişey yok dedi.Bakalım doktorum yorumlar sonucu.
kız ölecen zayıflıktan:)benim gibi etli butlu ol 65:)Aiy cok mesudum yürüyüşlerin hakkını veriyorum.
Ve tabiki tatlı pasta börek abur cubur yemiyorum. 58kusurlerdeydim.
56.6 oldum.
55 e az kaldi.
Ha gayret.
Tatile kadar nasil vercem derken gitmeye basladi kilolar.
Makarna yaptim dünden taze fasulye var.
Evi supurdum.
Camasir astim.
Bulaşık mak. Boşaltıp doldurdum.
Duş aldim.
Rabbim kabul eylesin yasin okudum.
Duaları okudum.
Namaz kıldım.(bir kılıp bir bırakıyordum insallah devam edicem)
Esma çektim biraz.
Şimdi bir kahve içip toz alicam.
Aksama yine cikariz esim gelince.
Psikolojik olarakda yürüyüş, kuran hepsi cok iyi geliyor bana cok sukur.
Herkes nasil huzurlu ve mutluysa bence onun üzerine gitmeli.
Diğerlerine kulak tikamali.
Kimseyi umursamamali.
beş kilo su içinmiEki Görüntüle 2165436
Canım ben bugün turşu yaptım . Tarifi görümcemden aldım onunki çok güzel oluyordu inşallah benimki de öyle olmuştur
canım bire bir koydun mu çok kaynatırsan sertleşirKızlar ben de reçel yaptım hazır reçel sevmiyorum hem tadı güzel olmuyor hem de sağlıksız
vişne ve kayısı yaptım ama bi türlü ayarlayamiyorum vişnem yine biraz duru oldu . Şekerini çok.at dediler kayisima şekeri çok attım bu sefer de kaysii tadı kayboldu şeker yiyor gibiyim püf noktası var mı
Rica ederim geçen sene görümcem 2 tane 1 kiloluk vermişti bana yedik çok güzel bir turşu olmuştu tarifini sordum bunu verdi inş güzel olurteşekkkürler ekranteşekkkürler görüntüsü aldim bakicam.
5 kiloluk bidon tarifiymiş . Ben 5 tane 1 kiloluğa yaptım . Çünkü bizim ev aşırı sıcak ve dolaba girmesi lazım o turşuların . Yaptığım karışımı hepsine eşit şekilde dağittim bardakla bakalım olacak mı ? Olmazsa malzeme çöp oldugeçmiş olsunn
kız ölecen zayıflıktan:)benim gibi etli butlu ol 65:)
beş kilo su içinmi
canım bire bir koydun mu çok kaynatırsan sertleşir
güneşe koy 3 gün beklet güneşte bekleyince suyunu buharlaştırıyor
Hamur isi falan seviyor.canım benım vucudumda oldukca alerjık ve belli bi urune degıl yanı tıbbı bıse yaptırmadım ama kendımı gozlemlıyorum bıseyı ne olursa olsn ustuste bı kac gun yıyım hemen her tarafımda kırmızı kasıntılar cıkar yuzumde sıvılce cıkar mesela en ck yumurta domates cilek gıbı dger yıyecekler vs.oglunda da boyle bı hassasıyet olabılır
Ben hic reçel yapmadim.Kızlar ben de reçel yaptım hazır reçel sevmiyorum hem tadı güzel olmuyor hem de sağlıksız
Saol canim.tr_lelli gecmis olsun kuzuna
ahh bu hastaliklat alerjiler astimlar ve nicesi gun gectikce artiyor
gerçekten dunyamiz her sekilde kirlendi
oda arkadaşım işte o kiloda kız ölecek zayıflıktan:)ye ye zorla yediriyoruz
eltim derken...aralar limoniydi hangi ara barıştın düzenli okuyamıyorumGünaydın.
Bugün yemek yapmam gerek.
Susam ve minik kek kağıtlarından almam gerek ayrica eltime yapacaklarımdan eksiklerim var.
Yarın yapicam hepsini bugünden malz. Ayarlayayım.
Evi süpürürüm toz alirim.
Kahvaltılıklar biraz azalmaya başladı hafta sonu bisiler almak lazim.
Liste yapmam gerek.
Bitmiyordu bitmiyordu eksik bitmiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?