Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sağol canım inşallah

canım benım vucudumda oldukca alerjık ve belli bi urune degıl yanı tıbbı bıse yaptırmadım ama kendımı gozlemlıyorum bıseyı ne olursa olsn ustuste bı kac gun yıyım hemen her tarafımda kırmızı kasıntılar cıkar yuzumde sıvılce cıkar mesela en ck yumurta domates cilek gıbı dger yıyecekler vs.oglunda da boyle bı hassasıyet olabılır

Kızlar ben de reçel yaptım hazır reçel sevmiyorum hem tadı güzel olmuyor hem de sağlıksız

vişne ve kayısı yaptım ama bi türlü ayarlayamiyorum vişnem yine biraz duru oldu . Şekerini çok.at dediler kayisima şekeri çok attım bu sefer de kaysii tadı kayboldu şeker yiyor gibiyim püf noktası var mı

Vişnedeki ölçünüz nedir

1 e 1 yaptım . Sonra az mi olur ki diye biraz daha ekledim ama yine duru oldu tadı güzel ama istediğim kivamda degil
Bende PaZartesi yapacağım vişneyi annem bire bir yapar internetten baktım orada da öyleydi . Ne kadar fazla kaynatırsan o kadar kıvam almıyor mu ?

Bende PaZartesi yapacağım vişneyi annem bire bir yapar internetten baktım orada da öyleydi . Ne kadar fazla kaynatırsan o kadar kıvam almıyor mu ?
Evet kaynayınca koyulaşıyor ama benim vişneler epey kaynadi . Cok kaynadigi icin mi bilmem buruşur gibi oldu kapattım bende.

Evet kaynayınca koyulaşıyor ama benim vişneler epey kaynadi . Cok kaynadigi icin mi bilmem buruşur gibi oldu kapattım bende.
Evet çok kaynadığı için suyu gitmiş annemde çilek yapmış oda öyle oldu

Ben vişne tarifi vereyim 21 kase vişne ölçtüm 14 kase şeker döktüm hemen kaynqttım fazla sulu olmadı. Birde benn reçeli pişyikten sonra güneşte ve ayazda bekletiyorum güzel oluyor

Ben vişne tarifi vereyim 21 kase vişne ölçtüm 14 kase şeker döktüm hemen kaynqttım fazla sulu olmadı. Birde benn reçeli pişyikten sonra güneşte ve ayazda bekletiyorum güzel oluyor
3 kilo vişneden ne kadar reçel çıkar acaba ? Ben 6 kilo sipariş verdim kaç kilosu dolaba girsin kaç kilosu reçel olsun karar vermeye çalışıyorum

geçmiş olsunn
kız ölecen zayıflıktan:)benim gibi etli butlu ol 65:)
Eki Görüntüle 2165436
Canım ben bugün turşu yaptım . Tarifi görümcemden aldım onunki çok güzel oluyordu inşallah benimki de öyle olmuştur
beş kilo su içinmi
canım bire bir koydun mu çok kaynatırsan sertleşir
güneşe koy 3 gün beklet güneşte bekleyince suyunu buharlaştırıyor

5 kiloluk bidon tarifiymiş . Ben 5 tane 1 kiloluğa yaptım . Çünkü bizim ev aşırı sıcak ve dolaba girmesi lazım o turşuların . Yaptığım karışımı hepsine eşit şekilde dağittim bardakla bakalım olacak mı ? Olmazsa malzeme çöp oldu

Hamur isi falan seviyor.
Bakalim yağlı seyleri aburcuburu ve pirinç un falan kesince gözlemlicem.
Bir de zayıflaması lazim.
Ben hic reçel yapmadim.
Fakat nette goruyorum güneşte bekletiyorlar daha gzl kıvamlı oluyormus.
tr_lelli gecmis olsun kuzuna

ahh bu hastaliklat alerjiler astimlar ve nicesi gun gectikce artiyor
gerçekten dunyamiz her sekilde kirlendi
Saol canim.
Herşey hormonlu hava pis.
Bakalim napicaz

Günaydın.

Bugün yemek yapmam gerek.

Susam ve minik kek kağıtlarından almam gerek ayrica eltime yapacaklarımdan eksiklerim var.
Yarın yapicam hepsini bugünden malz. Ayarlayayım.
Evi süpürürüm toz alirim.
Kahvaltılıklar biraz azalmaya başladı hafta sonu bisiler almak lazim.

Liste yapmam gerek.
Bitmiyordu bitmiyordu eksik bitmiyordu.

Üfff birazdan su abonmalığını almaya gideceğim sinir oldum ev sahibi zamanında almadı şimdi biz ilgileniyoruz . Alt komşum dün aldı tam 520 tl Ödemiş kesin bende ödeyeceğim o parayı ama bu ay kiradan keseceğiz adam ne dask Ödemiş ne evin vergisini eski kiracıdan kalma su borcu vs . Hava daha çok ısınmadan hemen gideyim işlerin hallolması lazım bugün son çünkü. Eve dönerken markete uğrarım un az kaldı süt filan alayım da . Eve gelip birşeyler yer evi siler süpürürüm. Sonra kete yapacağım buzluğa atarım güzelce sabahları filan eşime çıkartırım . Ayyy çok iş var allahım

guiding1 :)
Ay güldürdun beni.
55 iyidir
oda arkadaşım işte o kiloda kız ölecek zayıflıktan:)ye ye zorla yediriyoruz
eltim derken...aralar limoniydi hangi ara barıştın düzenli okuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…