Ben buzluğa koyuyorum fasulyeyi konserve bana kokuyor gibi geliyorTurşular güzel görünüyor kaydettim tarifi
Bende haftaya evde olucam taze fasülye konservesi yapıcam yapan var mı konserve kaç kilo domates gider acaba
Banada buzlukta kokuyor gibi geliyor o yüzden konserve yapıp denicem 2 kavanoz yapsam yeter bize.Ben buzluğa koyuyorum fasulyeyi konserve bana kokuyor gibi geliyor
Ben öyle türlü hiç yapmadımBanada buzlukta kokuyor gibi geliyor o yüzden konserve yapıp denicem 2 kavanoz yapsam yeter bize.
Türlü konservesi de yaparım 3 4 kavanoz yeter
altının da olmayabılırdı canım sınır oluyorum ınsanların bu dusuncesızlıgıneKızlar bugün zor bir gündü.sabah 9 da su aboneliği almaya gittim öğlene yetişmedi eve geri gelip gitmek zorunda kaldım çok yoruldum ya . Sabah 1 tam altınımı bozdurdum canım sıkıldı ona . Çünkü o kadar paramız yoktu maaşa kadar mecburduk. Ev sahibi hiç bir vergisini ödememiş . Gidip dask yaptırdım 120 tl , emlak vergisi ödedim 107 tl, abonmanlık ücreti 190 tl , eski kiracının su borcu 266 tl , benim su borcum 155 tl . Kiramız 750 tl 680 tl kesip geri kalanını yollarız bu ay artık offff
Ya aynen dün eşimle iyiki birikimimiz var yoksa ne yapardık dedik . Çünkü evi kapatmıştık ya biz açtık şimdi sil baştan alışveriş yapılıyor bu eve ancak yetişiyor iştealtının da olmayabılırdı canım sınır oluyorum ınsanların bu dusuncesızlıgıne
hanı derler ya suraya gıdınce sunu al ben gelınce verrm ya belkı benım param yok sordunmu yani
bölgeselde bi işe yaramıyor üstlerden gidiyor altlar kalıyor öyleguiding1
ay benimde vucut tipi oyle aslinda kilomdan degil de sekilden sikayetciyim bolgesel calismak lazim
buzluğa koyarken domatesli kavurup koyunca o kadar koku olmuyor canım kavururken domatesinde ekle deneBanada buzlukta kokuyor gibi geliyor o yüzden konserve yapıp denicem 2 kavanoz yapsam yeter bize.
Türlü konservesi de yaparım 3 4 kavanoz yeter
patateste koyuyorum sarımsakta çok güzel oluyorTürlüye ne koyuyorsunuz
ben patlican fasulye kirmizi biber kabak koyuyorum
Canım ben bol domatesli denedim hep kokuyor geldi domatesli koyarım zaten. Bu sefer konserve yapıp denicem o da kokarsa bir daha fasülye koymambölgeselde bi işe yaramıyor üstlerden gidiyor altlar kalıyor öyle
buzluğa koyarken domatesli kavurup koyunca o kadar koku olmuyor canım kavururken domatesinde ekle dene
patateste koyuyorum sarımsakta çok güzel oluyor
Konserve ondan bin kat daha çok kokuyor böyle bi ekşi gibi üzgünüm amaCanım ben bol domatesli denedim hep kokuyor geldi domatesli koyarım zaten. Bu sefer konserve yapıp denicem o da kokarsa bir daha fasülye koymam
Yapma ya hiç kalkışmayım o zaman türlü yapayım sadece.Konserve ondan bin kat daha çok kokuyor böyle bi ekşi gibi üzgünüm ama
Bir tane dene yarım kiloluk ama ne dediğimi anlayacaksınYapma ya hiç kalkışmayım o zaman türlü yapayım sadece.
Anladım ben bir sene domates kondervesi yapmıitum ekşimişti öyle herhaldeBir tane dene yarım kiloluk ama ne dediğimi anlayacaksın
Onun ağzını sıkmadığından ekşimiştirAnladım ben bir sene domates kondervesi yapmıitum ekşimişti öyle herhalde
Bilmiyorum canım sonra öprendim ama 2 yıldır dondurucuya koyuyorum bu yıl menrmenlik yapıcam oba da yeni kavanoz kapağı alırım tutar eşime sıktırıcam.Onun ağzını sıkmadığından ekşimiştir
Görumcemin canı sıkılmış aksam işiniz var mı dedi? Aradı.
Yoo dedim..
Gelin dedi.
Abla sen gel teksin dedim eşi aksam cikiyor kahveye falan.
Hatta x e soylim alsin seni gelirken dedim esim icin.
Yok ben gelirim dedi.
Iyi dedim.
Nasil ev temizledim yemek yaptim bir anda.
Odadan odaya koşturdum.
Bütün evi supurdum sildim vileda yaptim.
Banyo-wc yikadim.
Mutfak dolaplarının dışını sildim.
Balkonu yıkadım
Sulukofte ve pilav yaptim.
Ancak oturdum.
Mia- Kanka görumcememi ispiyonladın la beni
Senle konuştuk karı aradi.
Işkillendim senden gözüm uzerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?