Sok oldum yaw.hahahh kanki
görümceye o iş tamam doğru yoldasın ara bi yokla dedim
görev tamam
Sok oldum yaw.
Çok seviyolla beniğ.
Biz geçen sene eşimle yapmıştık o yeni aldığımız kapakları sıkmıştı hep benim elim öyle kapak sıkıp açamıyor ya sinir oluyorumBilmiyorum canım sonra öprendim ama 2 yıldır dondurucuya koyuyorum bu yıl menrmenlik yapıcam oba da yeni kavanoz kapağı alırım tutar eşime sıktırıcam.
Fasülyeden de vazgeçtim türlü içine koyarım zaten
Biz geçen sene eşimle yapmıştık o yeni aldığımız kapakları sıkmıştı hep benim elim öyle kapak sıkıp açamıyor ya sinir oluyorum
Yapma ya hiç kalkışmayım o zaman türlü yapayım sadece.
Fasülye zaten alıcam biraz denerim merak da ediyorum.Ben bamya taze fasulye konserve yapiyorum kapaklar tuttugu surece mis gibi kaliyor taze fasulye buzlukta hem sertlesti hem koktu hic sevmedik domatesle pisirip kavanozlayip duduklu tencerede kaynatiyoruz
bamyayi suda hasladik limon sıktık domatesini ayri pisirip bamya domates 2 parmak kaynar su koyduk kapatip ters soguttuk
Bamyayi gecen hafta son konserveyi actim hala mis gibiydi acinca domates kokuyor
Bende patlicani asla sevemedim kis patlicani aliyoruz curuk gibi bi degisik bsy oldu ne kavanoz ne buzluk
Damak tadi degisiyor ama bence denemeden karar vermeyin hele calisinca cok kolaylik oluyor 20 dk da pisiyolar
Bende onu açmak için çeyizime alet aldım baby . Ben normal kola kapağı filan da açamıyorum yeteneksizimKiiz kimse acamaz onu tornavida ile havasini al yada kalin uclu bicakla.
Obur turlu bozulur ztn
Benimi kekliyo acaba :)
Erken bence biraz amaIyi aksamlar arkadaslar, size bi soru sormak istiyorum.
Bulundugum yerde Domates iyi fiyatli, düsündüm de Simdiden yapabildigim kadar menemen, Domates konservesi gibi seyler yapsam birsey olur mu? Havalar sicak ama oturdugum ev bayagi serin. Gene de bilemedim bozulma olur mu? Siz ne önerirsiniz? Tecrübelerinizi paylasirsiniz cok sevinirim :)
Aiy. Babamın sesine falan uyandik.
Karşı komşunun arabasını soymaya gelmişler babam görmüş kovalamış.
Bağırtılara uyandik.
Hiç ses duymadık babam pat pat ses geldi dedi.
Bakmış arabanın camını patlatmaya calisiyorlarmis.
Bağırmış kacmislar.
Millet indi asagı.
Aiy bu arabayı daha önce de soymuslardı.
Valla artık korkar oldum.
Evde altınlar falan.
Camlar açık yatiyoruz.
Allahım sen koru yarabbi.
Görümceciğimm cınımsss.gelinimizi yakından takip ediyorum
Görümceciğimm cınımsss.
Dün coh anlayisliydi.
Benide alın akşamları diyorum ya siz bana bakmayın ben zaten cok yürüyemiyorum uzun uzun.
Siz gençsiniz ben takiliyorum öyle dedi.
Aiyy bukadar olur seninle onuda konusmustuk.
Aferin iyi ayar çekmişsin akıllanmış
Ay bizde 5. Katta oturuyoruz ev aşırı sıcak oluyor balkon kapısı açık yatamıyorum saçma ama korkuyorum bende ayyy Allah korusunAiy. Babamın sesine falan uyandik.
Karşı komşunun arabasını soymaya gelmişler babam görmüş kovalamış.
Bağırtılara uyandik.
Hiç ses duymadık babam pat pat ses geldi dedi.
Bakmış arabanın camını patlatmaya calisiyorlarmis.
Bağırmış kacmislar.
Millet indi asagı.
Aiy bu arabayı daha önce de soymuslardı.
Valla artık korkar oldum.
Evde altınlar falan.
Camlar açık yatiyoruz.
Allahım sen koru yarabbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?