Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar dün Ordu evine gittik . Birkaç parça şey aldım beyazlar için deterjan , kuruyemiş, süt , ketçap , mayonez , Burçak bisküvi 46 tl ödedik . Çapraz komşum dün msj atmış bize gelmek istiyorlar eşiyle . Biz afrindeyken sürekli evimize göz kulak oldular kapımıza filan Allah bin kere razı olsun aradı sordu . Eşi deseniz eşimi sürekli arası moral yüklediler bize . Şöyle bir durum var apartmanda bir arkadaş grubu mevcut . Bende afrin meselesi çıkmadan onlarla biraz görüşmeye başlamıştım ama ya ne bileyim farklılar sohbetleri filan anlamsızdı. Afrin meselesi çıkıp ben gidince ne salaklık ettiğimi anlamış oldum . Onlarla yok yere arkadaşlık etmeye çalışıp kendimi üzmüşüm. Kahveye geliyoruz diyorlardı bana benim evde bir kere 1 de gelip akşam 6 da gitmişlerdi güya kahveye geldiler . Evde hazırlığım yoktu aşırı zor duruma düşmüştüm o olayı hiç unutmadım. Aynı olayı bu akşam gelecek arkadaşa da yapmışlar oda böyle zor duruma düşmüş. Bende ona dedim sen boşver ben salaklkk ettim görüşmeye çalıştım yok yere üzüldüm sen yapma dedim . Bu gibi durumlarda eğitim vs çok önemli ya bunu anladım . Neyse akşama yeni kankam ve eşi gelecekler bakalkm beyler anlaşacak mı merak içindeyim hoşgeldinize geliyorlar bende resim çekip durum atacağım herkes görsün neyse akşamki menüm ise makarna salatası , kakaolu kek , kupta kremşantili tatlı , poaça . Kahve , soda , gazoz , çekirdek, meyve . Ben hep özenli düzgün ağırlama çabasına düşüyorum bakalım inş çok güzel olur .

En azindan ay sonunu beklerseniz daha iyi olur bollasir ve gunes goren domates ten yapmis olursunuz

Annem bugün söylendi.

Görümcemden icin yaklaştırma evine uzak tut dedi.
Cagirincada gitme evine çağırma falan dedi.
Ben artık kimseyle kötü olmak istemiyorum dedim.
Unuttun mu sana yaptıklarını seni evinde rahat bırakmadılar.
Evine geldi herşeyine karıştı kaynananı doldurdu.
Şimdi kocan onların düğünlerine gidiyor bilezik takıyor yaranmaya çalışıyorlar dedi.

Ben hiç art niyetli bakmadim.
Yani yapıcı olmaya calisiyorum onlar yapıcı oldukca.
Ama annem yapmacık olduğunu düşünüyor gorumcemin.
Bahane bul görüşme dedi.
Yarın obur gun kaynananıda başına yollama başlarlar görürsün dedi.

Kesinlikle onunla görüşmek istemiyorum.
Ama suan gorumcem bana yanaşdıkça bende set öremiyorum.
Şuraya gideriz buraya gidelim falan diyor.

Çok kinliydim evet.
Bana zamanında yapti.
Esimi doldurmaya calisti.
K.vyi doldurdu. Bana karsi.
Evime karisti.
Mesajlar atti.

Ya ama ne bilim Allah icime o merhameti verdi galiba.
Kinim kayboldu.

Ama annem cok katı bu konuda.
Ama eltime karşı diil gorumceme oyle.
Onun zamaninda yaptiklari yuzunden o da.

Çok arada kaldım.
Bir tarafdan gorumcem kahvaltiya gel suraya buraya gidelim diyor.
Bir tarafda annem bahane bul görüşme diyor.

Zamanında yapmasalarmış diyor.

Selam kızlar.Saçımdan sıkıldım siyaha boyatacağım karameldi.26 tl iki boya aldım.Kuaföre sordum 75 dedi biri 70 dedi diğeri 65 e düştü.Ben de kuaförde boyatmaya karar verdim aldığım boyayı iade eder yerine başka bişey alırım gelinlikle siyah olsun saçım.Aklım kahverenginde idi ama şimdi eylüle kadar yeniden çıkacak dipler bir daha boyat falan uğraşmayım dedim.Kaşımı da aldırdım 10 tl verdim.Kaş yok aman dedim gene gittim iyiki gitmişim güzel oldu.Nikah için foto çekilmem lazım güzel olayım :)

Durumu yaz bize de canım
Umarım iyi geçer

Yine markete gittim bu evin eksikleri neden bitmiyor anlamış değilim vallahi ya . Su ,soda, çekirdek ,kavun , erik, kayısı, turşu, garnitür, un , sucuk filan aldık . Toplam 55 tl ödedik . Eve geldik poaça , makarna salatası , kremşantili kupta tatlı yaptım. Bulaşık makinasını doldurup boşalttım tüm tabak bardak servis herşeyleri hazırladım. Hemen mutfağı süpürdüm sildim . Buzluktan kek çıkarttım . Eşimle koşarak giyindik apartmanda bi kapı sesi duyduk ahahaaa geliyorlar diye bağırarak hızla giydik ayy çok komikti

Offf cok gecmis olsun cnm.Belliydi o kvdenin olay cıkaracagı.Hamileyken neler etti sana.Allah ıslah etsin..
Bebeginle sana da tez zamnda saglık versin rabbim insss

Sllm hanımalr
Salı günü ameliyat oldum tüplerden
Sükür sıvıyı aldılar tüpü almaya gerek kalmadı.
Ama zormuss.ilk ameliyatım.Anneme dedim insanlar dogum yapıp sezeryanlı halde cocuk emzirmeye ugrasıyo 2 saat sonra.Suan dogum yapmıs olsam herhlade naprdım dedim:)
İlk 3 gün cok sızı yptı kesikler.Dün gece uyuyabildim.İns care olur derdimize.
Ameliyata 3500 verdik
Annem kvdler krdesim görümceler herkes pervane oldu.Lohusa gibiyim.Herkes saat bası arıyo saolsunlr:)Hediyeler cicekler ..Allah bin kere razı olsun hepsinden kvde tarafıma sasırdım valla:)

Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun arkadaşim

Ay çok geçmiş olsun canımmm

Ben renk açıcıyla saçının rengini açmıştım gecen ay.
Karamel olmuştu.
Sonra yüzümü cok soluk gösterdi.
Donuk durdu.
Annemde siyah boya varmis palette..
Boyadım sacimi.
Siyah candir.
Bir daha değiştirmem sanirim uzunca bir sure..
Hatta aktı biraz belki eylül gibi bir daha siyah yaparim.
Canım çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin.
Allah yokluklarını göstermesin.

Günaydın..

Dün cupcake ve kurabiyeleri yaptim
25 tane cıktı cupcake.
Kurabiyelerde 2 tepsi yaptim 30tane falan..
Birer tane koyar artik kalabaliksa napim ki zannetmiyorum pek kalabalık olacağını
Pek çevreleri yok.
Yani yeter umarım.

Aksam esim gelince yürüyüşe gittik yine.
Bu sefer oturup cay ictik. Çok güzel esiyordu hava.
Hatta üşüdük o taraflar guzel esiyor..
Bugünde kuranla geçer aksamasa cikariz yine.

Esime dedim dün Allah razı olsun.
Her aksam üşenmeden çıkarıyorsun degisik degisik yerlere bana cok iyi geliyor.
Kafam dağılıyor.
Eve gelincede duş alip namaz kılıp uyuyorum hemen.
Insanın zihnide bedenide rahatliyor.

Günaydın sabah sabah sinir bir haberle uyandık . Resmen şoka girdim ya üfff bugün bu şok üzerimden gitmez kesin. Eşim şaşırmadım diyor ama yalan valla oda şokta . Neyse dün misafirler Şahaneydi çok güzel geçti beyler anlaştılar. Biz zaten görüşüyorduk şimdi onlarla süper olacak . Eşim az önce işe gitti maaş zamanı olduğu için personel maaşlarıyla ilgileniyorlar . Bende yatakta biraz dizi izleyeceğim saat ilerlesin evi süpürüp silicem beyazları makinaya atıcam . Normalde temizlik günüm yarın ama yarın vişneler gelecek reçelle uğraşacağım için hiç zamanım olmayacak . Bugünde eşim yok zamanı değerlendireyim . Eğer 7 den önce işten çıkarsa mangala gidicez eğer sonrA olursa evde birşeyler yeriz dedik . Gidip yatakta dizi çay keyfi yapayım alışveriş lazım üf valla hiç bitmiyor eksikler

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…