Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de palette siyah almıştım var 2 tane iade etmicem dursun.Bikaç ay geçsin üstünden boyarım

Tahmin edebiliyorum aldığınız haberi

Merhaba hanımlar bende takip ediyorum sessizce uzun zamandır konuyu bizde 4 sene olacak evliyiz maddi bayağı sıkıntılar atlattık şükür büyük kısmını az da olsa eksilerden artılara geçtik 2 ay oldu bende yeni işe başladım çocuk yok bu arada nasıl bir birikim yapmalı
ev araba yok kiradayız ve araba almayı istiyoruz lüks değilde ihtiyaç oldu 4 senedir merkezede uzağız yordu bizi yani uzun siteli bir birikim den ziyade kullanacagız nasıl yapmalı dersiniz

Selam kızlar. Dün iş çıkışı eve geldim kizkardesimle nisanlisi mobilya bakmaya geleceklerdi ben eşlik edemedim, esim onları aldi otogardan beraber baktilar. Dönüşte aksam yemeğine ve yatiya bize geldiler. Yemegi de sagolsun kardesim halletti. Kanat içecek, turşu falan almis bi de a101 den pasta, kanatlari baharatladik firina attık, yanında pilav cacik turşu. Geçti aksamımz. Bugün de kahvalti yaptık beraber gittiler. Eşim de arkadaşını görmeye gitti ben evde kaldım.dinleniyorum :) taze fasulyem vardi dondurucuda son poseti de çıkardım onu yaparim, pilavik var dunden. Aksam yemegimiz de bunlarla geçer.benden sıfır harcama :)
Bu ay eşime telefon aldık artık kullanılacak gibi degildi telefonu, sarji da dayanmiyordu zaten 6 yıldır kullandigi telefon. 1200 tl ye aldik. Benik hediyem olsun dedim maaşımdan odicem, tanıdık telefoncudan aldik haftaya maas alınca vericez. Kredi karti borcumuz 800 tl.kaldi onu da kapatalim dedik ki önümüzdeki ay karta odeme yapmayalim. 1000 tl kalacak bize ayinne 1 ine eşimin maaşına kadar. Yani önümüzdeki aya kadar ev kredisi disindaki ufak tefek borclari süpürüyoruz ki sonraki ay kendimizi tek maaşa göre hazir edelim :)

Hoşgeldiniz.
İnşallah gönlünüzdeki olur tez zamanda

Kuran güzel geçti.
Saat 12 gibi gittim.
Biraz yardım ettim.
Hazırlık yapıyorlardı eltim ve kizkardesi.
25 kişi falan vardı.
Kuran dua ilahi derken 5 de ancak bitti

Sonra yemek kahve derken 18:30 gibi eşim geldi almaya.
Balkona geçmistik daha oturcaktik yani.
Eve gelince de esime yemek falan hazırladım
Az dinlenicem 20:30 gibide yürüyüşe cikicaz..

Uff yarin yine yemek faslı var yıka ütüle.
Hadi şimdiden kolay gelsin.

Saolasın canım
Aminnn

İyiaksamlar kızlar
Öncelikle bütün gecmis olsuun dileeklerinize cokkk tesekkkürler
Bugun kardesimin bebeginin mevlüdü vardı.100 tl kuaförde fön+makyaja verdimAy valla icim acıdı2 saatlik sey,eve geldim dusa girdim gitti 100 tlKardesime diyorm abla sende abarttın diyo
İznimden 3 gün hakkım kaldı.Ev toplucam yrın biraz.Yemek yaparım.
Herkese iyi geceler

Günaydın bugün bizim evde günlerden reçel . Vişne siparişi vermiştim bugün geliyor . Normalde bugün temizlik günüm ama sırf vişne için temizliği dün yaptım tabi eşimin çalışıyor olmasının etkisi de çok büyük oldu . 6 kilo sipariş etmiştim hala karar veremedim kaçına reçel kaçı buzluk

Günaydın iki gün önce yaptık bizde vişne reçeli.Burada bir arkadaş demişti pipet ile çiğitini çıkardık çok kolay oldu :) sağolsun.Buzluğa da vişne koyduk.

Annem kaynattı çok suluymuş 3 saat kaynadı bu ne dedim eziyet ya.Anneme ve benim yeni kurulacak ev için kavanozladı annem ne yapsa bana da yapıyor.Artık iki ev oluyoruz :)

Bu eziyetli ben hazır alırım uğraşamam dedim.Annem kendi yaptığın reçeli tutmaz hazır reçel diyor.Haklı.Allah sağlıkla, ağız tadı ile yemeği nasip etsin inşallah.

Biz sadece vişne reçeli yiyoruz evde Beren ya eşim çilek filan istemiyor bu durumda mecbur tek vişne . Geçen sene biraz hazır aldım sonrA annem verdi çünkü burada vişne bulamamıştık . Neyse ki şimdi sipariş verdim mutluyum ama ilk defa kaynatacağım gerildim biraz siz kaç kilodan yaptınız

hamile hatunlar bir sorum var ben unuttum gitti birşey soracam
kurumda bir arkadaşım var 32,haftada bu hafta
çalışabilir raporu alacak ya 37+0 damı gidecek 37 bitecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…