Ben renk açıcıyla saçının rengini açmıştım gecen ay.
Karamel olmuştu.
Sonra yüzümü cok soluk gösterdi.
Donuk durdu.
Annemde siyah boya varmis palette..
Boyadım sacimi.
Siyah candir.
Bir daha değiştirmem sanirim uzunca bir sure..
Hatta aktı biraz belki eylül gibi bir daha siyah yaparim.
Canım çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin.
Allah yokluklarını göstermesin.
Günaydın sabah sabah sinir bir haberle uyandık . Resmen şoka girdim ya üfff bugün bu şok üzerimden gitmez kesin. Eşim şaşırmadım diyor ama yalan valla oda şokta . Neyse dün misafirler Şahaneydi çok güzel geçti beyler anlaştılar. Biz zaten görüşüyorduk şimdi onlarla süper olacak . Eşim az önce işe gitti maaş zamanı olduğu için personel maaşlarıyla ilgileniyorlar . Bende yatakta biraz dizi izleyeceğim saat ilerlesin evi süpürüp silicem beyazları makinaya atıcam . Normalde temizlik günüm yarın ama yarın vişneler gelecek reçelle uğraşacağım için hiç zamanım olmayacak . Bugünde eşim yok zamanı değerlendireyim . Eğer 7 den önce işten çıkarsa mangala gidicez eğer sonrA olursa evde birşeyler yeriz dedik . Gidip yatakta dizi çay keyfi yapayımalışveriş lazım üf valla hiç bitmiyor eksikler
Eşimin bundan önce birlikte çalıştığı personel ihraç edildi şoktayızTahmin edebiliyorum aldığınız haberi
Hoşgeldiniz.Merhaba hanımlar bende takip ediyorum sessizce uzun zamandır konuyu bizde 4 sene olacak evliyiz maddi bayağı sıkıntılar atlattık şükür büyük kısmını az da olsa eksilerden artılara geçtik 2 ay oldu bende yeni işe başladım çocuk yok bu arada nasıl bir birikim yapmalı
ev araba yok kiradayız ve araba almayı istiyoruz lüks değilde ihtiyaç oldu 4 senedir merkezede uzağız yordu bizi yani uzun siteli bir birikim den ziyade kullanacagız nasıl yapmalı dersiniz
Saolasın canımBen renk açıcıyla saçının rengini açmıştım gecen ay.
Karamel olmuştu.
Sonra yüzümü cok soluk gösterdi.
Donuk durdu.
Annemde siyah boya varmis palette..
Boyadım sacimi.
Siyah candir.
Bir daha değiştirmem sanirim uzunca bir sure..
Hatta aktı biraz belki eylül gibi bir daha siyah yaparim.
Canım çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin.
Allah yokluklarını göstermesin.
Saolasın canımÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun arkadaşim
cnm Amin insallahhbabyloading87 cok gecmis olsun kisa surede daha saglikli olarak yasanyina don ins arkadasim
Saolasın cnmÇok geçmiş olsun.
Günaydın bugün bizim evde günlerden reçel . Vişne siparişi vermiştim bugün geliyor . Normalde bugün temizlik günüm ama sırf vişne için temizliği dün yaptım tabi eşimin çalışıyor olmasının etkisi de çok büyük oldu . 6 kilo sipariş etmiştim hala karar veremedim kaçına reçel kaçı buzluk
Biz sadece vişne reçeli yiyoruz evde Beren ya eşim çilek filan istemiyor bu durumda mecbur tek vişne . Geçen sene biraz hazır aldım sonrA annem verdi çünkü burada vişne bulamamıştık . Neyse ki şimdi sipariş verdim mutluyum ama ilk defa kaynatacağım gerildim birazGünaydın iki gün önce yaptık bizde vişne reçeli.Burada bir arkadaş demişti pipet ile çiğitini çıkardık çok kolay oldu :) sağolsun.Buzluğa da vişne koyduk.
Annem kaynattı çok suluymuş 3 saat kaynadı bu ne dedim eziyet ya.Anneme ve benim yeni kurulacak ev için kavanozladı annem ne yapsa bana da yapıyor.Artık iki ev oluyoruz :)
Bu eziyetli ben hazır alırım uğraşamam dedim.Annem kendi yaptığın reçeli tutmaz hazır reçel diyor.Haklı.Allah sağlıkla, ağız tadı ile yemeği nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?