Bebek Yok diye dimidgru soyluyorsunuz canım normalde reglken de okuyorum,bugun kafam cok dagınık
bende de bu ay yok benimde 13. ay aynı gidiyoruz senle.merhaba arkadaslar bugun hıc keyfım yok dualarıma esmalara mecburi ara verıyorum leke geldı bugun adet olucam.. keyıfsız olmamın baslıca sebebi
Rabbim hayırlı zamanda versın ınsAllah ne dıyeyım boynumuz kıldan ince,13ay oldu.
Allah razı olsun canım vardır rabbimin bi bildiği kafaya takmıyorum zatenkronikuykucu
lindalinda Allah gonlunüze gore versin canlarim.
Bir aksilik olmazsa türbeye gidicem hafta sonu sizlerede dua edicem.
Rabbim önce sizlere sonra tüm isteyenlere nasip etsin.
Güle güle giy cnmmEvet 1 tane haki tulum aldim.
Tatilde giymelik kısa sort seklinde..
20tl.
Yine haki uzun etek aldim o da 23tl.
Pant. Aldim yazlik o da 20tl.
Istanbul kartimda da vardi para gittim geldim.
Oglumada gelirken 3 tane kır pidesi aldim o da 6tl.
Bu ay kıyafet almam daha.
Kombin yapmam lazım evdekileri bi döküp.
Kombin şeklinde götürünce iyi oluyor.
Neyi neyle giyecegimi önceden ayarlıyorum.
Aksam yine görumcemle akiyorum gecelere
Çok mesudum :)
Ay gitsen dert gitmesen dert..
Ben Esmaları okuyorum reglyken.Artık günahsa Allah affetsinmerhaba arkadaslar bugun hıc keyfım yok dualarıma esmalara mecburi ara verıyorum leke geldı bugun adet olucam.. keyıfsız olmamın baslıca sebebi
Rabbim hayırlı zamanda versın ınsAllah ne dıyeyım boynumuz kıldan ince,13ay oldu.
Bende hacca gidecem kismetse sizlerede dua edecem hayirli bebisleriniz icinkronikuykucu
Ben de dua istesem. Eşimi umre için ikna edemedimBende hacca gidecem kismetse sizlerede dua edecem hayirli bebisleriniz icin
TabikiBen de dua istesem. Eşimi umre için ikna edemedim
Anne babası gitmeden biz gidemezmişiz. Çok üzülüyorum bir taraftan da demekki daha kısmet degil diye düşünüyorum.
Sizin hacciniz şimdiden kabul olsun inşallah ne mutlu size
Allah kabul eylesin şimdiden canimBende hacca gidecem kismetse sizlerede dua edecem hayirli bebisleriniz icin
Saol canimGüle güle giy cnmm
evet canım uzulmemeye calısıyorum ama elimde degilBebek Yok diye dimi
bende de bu ay yok benimde 13. ay aynı gidiyoruz senle.
üzülme sakın rabbim en güzelini hazırlıyordur bizler için.ben bu ay daha olmadım yarın falan olmam lazım hayırlısı
Allah razı olsun canım temiz kalbine cok ınanıyorum seninkronikuykucu
Ben Esmaları okuyorum reglyken.Artık günahsa Allah affetsin
Kızz deme öyle benim 38 ay (çocuk olsa okula baslıcaktı düşün:)) oldu.3 seneyi devirdim mayısta..Takdir Rabbimin..Ama umudum var doguracam bigün inss:)Hiçç moralini bozma,ilk regli günü hep koyar insana..Tez zamanda güzel haberler verirsin ins canmmm
Bende hacca gidecem kismetse sizlerede dua edecem hayirli bebisleriniz icin
ınsAllah canım bu ay senden hayırlı haberı alırız belki deee ınsAllahhİnşallah bir gün gelecek canım..
Günaydınnnn
Dünden marmelatlık şeftali almıştım, şimdi yaptım bu defa daha azşeker koydum bakalım nasıl olacak.
bir de kurufasulye haşladım buzluk için, beni bir telaşe sardı 9 gün sonra işe başlıyorum :/
evi bir elden geçirmek istiyorum, yarın yemeğe misafirim var temizliği bugünden yaparım artık.
beren_naz hayırlı uğurlu olsun canım evin güle güle oturun inşAllah
tr_lelli canım daim olsun ferahlığın, ibadetlerin Ben de korkarım dile getirmekten, enerjinin yarısı söylerken gidiyor gibi geliyor insana değil mi? ama bir yandan ben de seviyorum paylaşmayı, bir kişi bile etkilenip faydalansa kar sayıyorum.
Geçen bir tanıdığımıza söyledim hatta, evliliklerinde huzursuzlar ama bir neden de yok diyorlar esmalardan bahsettim, dilerim yaparlar.
Ağzın bal yesin keşke inşallah canım ya.hakkımzda hayırlısıınsAllah canım bu ay senden hayırlı haberı alırız belki deee ınsAllahh
Aşırı bir makina çalıştırma modu var sende bence biriktirip haftalık yapabilirsin hem doğaya hem cebe israf kaynaklar sonsuz değil hergün okuyorum hergün makina çalıştırıyorsunBugün hiç isim bitmedi ya
Isyan edicem az kaldı.
Eve geldim hemen duş namaz, dualar
Sonra y.odasini topladim.
Oturma odasını topladim.
Evi supurdum.
Bulaşık mak. Doldurup çalıştırdim.
Dün esimin patronu bahçesinden fasulye toplayıp yollamış sagolsun 3kilo kadar vardi.
Onları domatesle bi döndürüp buzluğa koydum
4 poşet oldular..
Bahçe biberinide ben fazla almistim onunda 2 poşet kadarını buzluğa koydum.
2 poşet daha alip koysam yeter.
Yine bulasik cikti.
Tabi o ara oglum meyve suyu istedi.
Meyve istedi.
Onlar ve çıkan kirliler falan..
Camasir mak. Çalıştırıp balkonu silicem daha.
Aa bulaşık mak. bosalcak.
Oyhhh!..
Atin beni denizlere...
Aksama yurucek enerjim falan kalmadi.
Evet evdeysem o süpürgeyi açmadan icim rahat etmiyor.Aşırı bir makina çalıştırma modu var sende bence biriktirip haftalık yapabilirsin hem doğaya hem cebe israf kaynaklar sonsuz değil hergün okuyorum hergün makina çalıştırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?