Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınnnn

Dünden marmelatlık şeftali almıştım, şimdi yaptım bu defa daha azşeker koydum bakalım nasıl olacak.

bir de kurufasulye haşladım buzluk için, beni bir telaşe sardı 9 gün sonra işe başlıyorum :/

evi bir elden geçirmek istiyorum, yarın yemeğe misafirim var temizliği bugünden yaparım artık.

beren_naz hayırlı uğurlu olsun canım evin güle güle oturun inşAllah

tr_lelli canım daim olsun ferahlığın, ibadetlerin Ben de korkarım dile getirmekten, enerjinin yarısı söylerken gidiyor gibi geliyor insana değil mi? ama bir yandan ben de seviyorum paylaşmayı, bir kişi bile etkilenip faydalansa kar sayıyorum.

Geçen bir tanıdığımıza söyledim hatta, evliliklerinde huzursuzlar ama bir neden de yok diyorlar esmalardan bahsettim, dilerim yaparlar.

Buzlukta epey el yapimi mantim, bir kilo kiymam, yarim kilo etim var. Sebzem hic yok. Bakliyatlari, makarnalari doldurmustum. Patates almam lazim. Elimde agustosa kadar para kalmadi. Bu ay harcamalarim vardi epey. Smootie makinesi aldim cunku cok lazimmis gibi ev gecindirmek yemek derdi cok zormus. Bu yil evlendim sorumluluk alinca ne yapacagimi bilemiyorum bazen. O yuzden parasiz kalmamak ihtiyaclarimi esimi zorlamadan gidermek icin birikim yapiyorum mecbur.

Merhaba Hanımlar;
Ben de yeni dönem kumbarasını yaptım. Baya büyük bir kumbara buldum onu aldım. Eşimle gün sonu silkinip ne kadar 1 tl varsa onu atıyoruz. Bir de kutu yaptım. geri kalan 50 kuruş, 25 kuruş içine atıyoruz.(Su parası, yol parası v.s için )

Bakalım ne zaman dolacak? üzerine güzel stickerlar yapıştırdım, süsledim. Buradan çıkan parayı gelecek senenin tatil parası yapacağım.

Allah birikimlerimizi artırsın. Bereket getirsin evimize :)

Slm kızlarr
Anacım birikim 0 desem yeri,sardım yine yaz geldi avmlereeDün 35 tl migrosta,17 tl butikte harcadım
Buay genel gider 431 tl market/kuaför/hediye çiçek/kuruyemişçi
hediyeler dogumgünler 115 tl
gıda :104 tl (pazar)
diğer gider 100 tl
750 tl buayın gideri.(Faturalar/vs hariç)
Gecen ay :1277 tl mis demek iyi gidiyorum:)
Ama birikim yapmadığım için huzursuzum

Anamla kocamın sosyetikliği beni öldürcek.Kocamın arkadaşının ev görmesine gitcez.Gecen sene evlendiler.Gittik evlerine hediymizle.Güzel de bisey aldık.Bu sene ev aldılar.Yeni eve gitcz bu h.sonu.Dedim evde bitane kutu hediyem var.tantitoni buton kek fanusu.Onu götüreyim iste.Kız hamile zaten 3 ay sonra altın takcaz.O olmazmış.Melamin mi götürcekmisim.Ayy yediler beni.Ben de her ay bu kıza hediye götürüyorm yani iyi güzel de dedim:)Kabul etmediler.Ona da hediye bakcm bu aksam :)

aklıma sey geldı annemın kuzenı var ck komıktır bi tanıdık 3.ye evlendi diyoki 1.ye altın tak 2.ye altın tak 3.ye ne götürcem adam koynuna hanım alıyo ben habıre onlara mı calıscam dıyoduu

Selâmlarr
Bugün 1 saat eşimle yürüdük. Sonra yüzdük. Şimdi yemeğimin gelmesini bekliyorum
Uzun seneler kredi kartları ve krediler yüzünden tatil yapamamanın acısını çıkartacağım inşallah. Altı gün daha bir yerde tatil yapacağız yerimiz hazır yarın gidiyoruz. Bankalara çalışmışız hep hiç hayrını da görmemişiz.
Ev al araba al öde derken hasta ve yaşlı bir kadın oldum

selam kızlarnasılsınız bakim.. geçen hafta işte bi arkadaşımla internetten elbise istedik. dün geldi.. gebeliğe uygun i elbise, normalde de giyilir.. kumaşı falan çok güzel.. çok beğendim 50 tl tuttu arkadaş ödedi maaş alında ona ödemesini yapacam.
kızkardeşimin düğünü var önümüzdeki ayın 27 sinde.. doğumuma yakın tarih.. düğünde de giymelik ama sade rahat bir elbise araştırıyorum. var mı tavsiyeniz.. nerden alsam yaa..

aklıma sey geldı annemın kuzenı var ck komıktır bi tanıdık 3.ye evlendi diyoki 1.ye altın tak 2.ye altın tak 3.ye ne götürcem adam koynuna hanım alıyo ben habıre onlara mı calıscam dıyoduu
AHahha ay evet babamın bi akrabası var 2 kızında da söyle oldu;1i evlendi senesine boşandı 2.ye evlendi bikac sene sonra.Her düğünde nisanda taktık mecbur,sonra diğer kız nisan yaptı atıldı nisan 2.ye nişanlandı başkasıyla.Sonra evlendi. 2 ser altında öyle.Annem diyo daha da boşarsa takmam bisey Kızların kaderi buymuş napcan :)

Sorma canin.
Ben esime anneme bile anlatmiyorum genelde.
Ama insan sevincini paylaşmak istiyor

Evet 1 tane haki tulum aldim.
Tatilde giymelik kısa sort seklinde..
20tl.
Yine haki uzun etek aldim o da 23tl.
Pant. Aldim yazlik o da 20tl.

Istanbul kartimda da vardi para gittim geldim.
Oglumada gelirken 3 tane kır pidesi aldim o da 6tl.
Bu ay kıyafet almam daha.

Kombin yapmam lazım evdekileri bi döküp.
Kombin şeklinde götürünce iyi oluyor.
Neyi neyle giyecegimi önceden ayarlıyorum.

Aksam yine görumcemle akiyorum gecelere
Çok mesudum :)
Ay gitsen dert gitmesen dert..

merhaba arkadaslar bugun hıc keyfım yok dualarıma esmalara mecburi ara verıyorum leke geldı bugun adet olucam.. keyıfsız olmamın baslıca sebebi
Rabbim hayırlı zamanda versın ınsAllah ne dıyeyım boynumuz kıldan ince,13ay oldu.

Sorma canin.
Ben esime anneme bile anlatmiyorum genelde.
Ama insan sevincini paylaşmak istiyor
Ben de eşime bile pek anlatmam. Esim ayrintilari bilmiyor yaniYaptıklarımı çok görüştüğümüz komşularım bilir sadece. Ibadetin gizli olani makbuldur.Burada paylaşmamın amacı başkalarının da paylaştıkça görmesi ve vesile olmak sadece.

Son düzenleme:

Merhaba canım. Benim de yakın çevremde düğünler, nişanlar var. Elbise alacağım. Trendyol'da hamile elbiseleri var. Ordan almak istiyorum. Hem elbisemi giymişken bikaç tane hamile fotoğrafı çekinirim diye düşünüyorum. :) Nereden bulduğunu bana da söylersen ben de bir bakmak isterim.

Esmaları okuyabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…