Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tez zamanda Rabbim dileklerimizi kabul etsin inşallah kuzummm

Sen bu görümceyle her görüştüğünde,ben ay gitme ya diyorum içimden burda:)Ne bilim öyle sanki bisey çıkacakmış gibi.Konuyu da tam bilmesem kızı üzmese bari bu sefer diyorm:)İns yanılırım hislerimde kuzu:)

Günaydınnn hanımlar
170 tl karta ödemem var dı ama elimde 130 tl nakitim kalmış1 lik kumbarayı patlattım bu sabah 45 tl cıktı:)Arife günü başlamıştım.3 hazirandı 1,5 ayda güzel birikmiş yine:)
Aksam A101 e gittim.Çiçeğimlerden almaya:)Çamasır suyu organik kullanıyorum beyazlara.Wc ye falan çiçeğim alıyorm valla.Ben tam bir çamaşır suyu delisiyimKapagı kapalıyken bile zehirlediğini bildiğim halde illa günde 2-3 dökerim klozete.O yüzden domestosu bıraktım.Tuzlu oluyordu:=)
köz tepsisi aldım 5.95
aksam hemen yıkadım denedim taze patatesim vardı.Süper oldu
Bir de kıymalı börek aldım hazır o da 9.95
Taze patates,kıymalı börek çayla aksam menümü gün menüsüne cevirdim:)
Bugüne kabak spagetti yapacağım esim gec çıkıyor bu hafta.
Herkeslere hayırlı günler dileerim

canım bişe danısım o zman sana ya
esımın atletlerinde sararmalar oldu eskıde degıl halbuki camasır suyunda bekletıp mi makınaya atıyosun sen, oyle yapınca dıyorum acaba makınada kalıntı olurmu dıger yıkanan renklılere bıse olurmu sonradan
biraz cahılce sorum kusra bakma

ınsAllah canım ınsAllahh burası yeri degıl ama asılama yada tup bebek denedınzmı canım 3yılı gectı dedıgın için soruyorum
1 asılama yaptık ama tutmadı cnm.Ama benim sorunum tüpte sıvı varmış.Onu da gecen hafta aldırdık.Bakalım 6 ay dinlenip,yine olmazsa tüpe geccez canım.

Est.ne cahilcesiBingonun yeni camasr suyu var,üzerine dök.(eski bi bezle denedim ben)rengi agırmıyor.Ondan denersen renklere bisey olmaz cnm.Bir de bulaşık deterjanı döküyorm ben az öyle lekelere onu da deneyebilirsin.

1 asılama yaptık ama tutmadı cnm.Ama benim sorunum tüpte sıvı varmış.Onu da gecen hafta aldırdık.Bakalım 6 ay dinlenip,yine olmazsa tüpe geccez canım.
ınsAllah canım benim inan en buyuk sebep stres.Rabbim sifalar versın ınsAllah en kısa en hayırlı zamanda bebeklerimize kavusuruz

Est.ne cahilcesiBingonun yeni camasr suyu var,üzerine dök.(eski bi bezle denedim ben)rengi agırmıyor.Ondan denersen renklere bisey olmaz cnm.Bir de bulaşık deterjanı döküyorm ben az öyle lekelere onu da deneyebilirsin.
ben zaten beyazlarda kullanıcam canım hanı bı kovada bekletıp ıcıne oyle atsam, sonra kalımırki dıyorum makınada

Ahh bende kendine diyorum.
Hâlâ içimde o korku var..
Yani bana yaptıklarını düşünmeye calisiyorum.

Kızım delimisin kurtarmışsın kendini bırak dışarıda kalmaya devam etsinler, merak etsinler falan diyorum kendime
Ama böyle mesaj falan atiyo beni soruyo merak ediyor bi icim yine yumusuyor.

Mesela suan bi dr. Tedavisindeyim güneş alerjim var. Ilac dalan kullaniyorum.
Biliyor gorumcem.
Iyilesme sureci devam ediyor.. cok seviniyorum sana dua ediyorum kendimde sanki düzelmiş gibi sevindim diye mesaj atıyor.
Sürekli soruyor süreci.
Sonra neler yaptı anlatıyor falan.

Ya inanmak istiyorum sanirim.
Ama korkularımda var tabi.

Eski huylarına bakınca kıyas yapınca suan hic o gorumcem bu gorumcem gibi değil ama.

Böyle hic laf sokmayan, ılımlı, yapıcı gibi.
Eşimde ee insanlar zamanla olgunlaşıyor hatalarını anlıyor diyor.

Mesela dün biraz yamaç yukarı yuruduk surlar vardi merak ettik.
Elimden tuttu aman düşme sonra kocan derki bak bi karıma bakamadı der dedi oyle sakayla.
Yani hep elimden tutup dusmim diye uğraştı
Kendi önden gitti karanlıktı bisi var mi diye önden bakiyo manzaraydı tepe oyle merak ettik.

Sonra yanında bisiler getirmiş çekirdek kraker kayısı falan.
Ben cay aldim orda ben ödedim ben verim falan dedi yani eski gorumcem olsa hep böyle ne koparsam kârdır diye dusunur.
Hatta almayalım bosver falan dedi.
Nolcak dedim 1 cay.

Benim mesela esmaları çekiyo olmam onun cok hoşuma gitmis.
Banada atsana neleri çekiyorsun cok hoşuma gidiyor sen çekiyorsun belki sende bana vesilesin falan dedi.

Yani tabi insan keske diyor..
Keşke en başta boyle olsalardi.

Ben seni hic boyle bilmiyordum diyor.

(Içimden tanımaya fırsat vermediniz diyorum bende.)

Direk laf sokarak, beni dışlayarak, her hareketimden ya da mimigimden bile bisi bi sebep arayarak yaklaştılar bana

Bilmiyorum canim bir yanım ılımlı bir yanım acaba?

Esimi yolculadikdan sonra uyumusum geri.
Amann bi uyandim oglum aciktim diyor saat 11i gecmis.
Öyle koltuğa uzanmıştım halbuki..
Içim gecmis.
Esmalari çekerken uyudum bu arada sabah 1000tane çektim.
Rabbim kabul eylesin.

Şimdi vakit ev toplama vakti.
Mutfağı görseniz eyvahlar olsun modunda.
Sabah hic gözüm görmedi ya napim cok halsiz hissettim.
Ufakdan baslim ben.

Bugün yemek yapmicam.
Menemen yapicam.
Yanina kahvaltılık bu seferde boyle olsun.

Dün 3 çeşit vardi bir de tatli esim ben bunlari yersem nasil top oynicam el insaf azcik yaw diye dert yandı

Erir onlar koşarken dedim.
Koşabilirsem insallah diyor.

Hıh! Yaranilmaz

ben zaten beyazlarda kullanıcam canım hanı bı kovada bekletıp ıcıne oyle atsam, sonra kalımırki dıyorum makınada
Yok yok kalmaz,ben makinaya döküyordım yumuşatıcı gözüne.Arkadan renkli atıyordum beyazlar biitince.Hic bisy olmuyordu.Sonra camasırlar yıpranıyor cok diye organik camasır suyuna geçtim.İyice durlandıgından olmaz cnm.

İnsanlar bir de yalnız kalınca değişiyor,belki de değişsti.Baktı etrafında kimse kalmıyor böyle devam etmez bu dedi.İns öyledir.Sen yine de tedbiri elden bırakmazsın zaten cnm:)Bilir o yerini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…