Tez zamanda Rabbim dileklerimizi kabul etsin inşallah kuzummmevet canım uzulmemeye calısıyorum ama elimde degil
aa senle o zaman her seyımız aynı canım cunku benim de olmam gereken tarih yarın,13.ay da aynıymıs, leke geldı o yuzden bu ayda benım umutlar cumburlopp
Rabbim hayırlı zamanda cumlemıze nasıp etsın ınsAllah
Allah razı olsun canım temiz kalbine cok ınanıyorum senin
ah canım benım Rabbim hayırlı zamanda nasıp etsın ınsAllah cumlemıze,ılk bebek dusundugumuzde biri 6ay oldu daha olmadı demıstı ayy ne kadar uzun tuh demiştim.. ben cok aceleciyimdir, planlıyımdır kendıme gore Rabbim bu huylarımı törpülüyor sanırım Allahın bi bildıgı vardır emınım bizim için en guzelini ister
Allah razı olsun cok tsekkur ederım bizi de unutmayın duanızda
Sen bu görümceyle her görüştüğünde,ben ay gitme ya diyorum içimden burda:)Ne bilim öyle sanki bisey çıkacakmış gibi.Konuyu da tam bilmesem kızı üzmese bari bu sefer diyorm:)İns yanılırım hislerimde kuzu:)Sekerparelerden gorumceme goturdum biraz.
Yani içimden geldi. (Ben bile kendime şaşırıyorum bu ara o eski ben düşüncelerim nasil silindi bir an da)
Eşim gelince tatlı yedi diyorki cağnımm tatlıları götürdü diyor.
Deli ya ablası sanki başkasına goturdum.
Ben böyle hani gorumcemle görüşüyorum falan esim hic hani ablamda gelsin ablamıza çağıralım falan demez demiyor.
Ablası benle plan yapiyo beni yolluyo hep.
Yani ben ablani alalim demesem esim hic oralı degil.
Zamanla demek oluyor bazı seyler.
Baya sohbet ettik yine.
O kendi eltileriyle falan zamanında yaşadıklarından bahsetti.
Gelininden bahsetti.
Sonra dualardan falan konustuk.
O namaz falan kılıyor ama esmalari çekmiyormuş o da çekmek istiyor.
Yani hepsini biliyorum tek tek ama zikredemedim tesbih çekmedim kurana giderken ezberlemiştim dedi.
Öyle falan iste.
Benim tek düşüncem umarim hic bisi eskisi gibi olmaz.
Yani bana laf sokarmı diye tereddütleyim her görüşmemizde ama çok şükür hic öyle bisi olmadi.
Ama anneme söylemiyorum gorumcemide aldik falan diye.
Istemiyor.
Eltime falan hic bisi demiyor.
Gelsin gitsin görüş diyorlar.
Ama görümcemi istemiyorlar.
Haklılar elbette zamanında yaşananlar var.
Bana yine bisi der kalbimi kırar falan diye korkuyorlar.
Ama ben duvarları yıkmak istiyorum.
Samimi olmasamda arada bi gorussemde tamamen tekrar bağlar kopsun istemiyorum.
Insanlar dedikodu yapıyorlar
Ya da ne bilim eşinin ailesiyle küs olarak aniliyorsun.
Herkesle seviyeli olmak en iyisi.
Zaten kış gelir daha nerde görüşürüm ki.
ınsAllah canım ınsAllahh burası yeri degıl ama asılama yada tup bebek denedınzmı canım 3yılı gectı dedıgın için soruyorumTez zamanda Rabbim dileklerimizi kabul etsin inşallah kuzummm
canım bişe danısım o zman sana yaGünaydınnn hanımlar
170 tl karta ödemem var dı ama elimde 130 tl nakitim kalmış1 lik kumbarayı patlattım bu sabah 45 tl cıktı:)Arife günü başlamıştım.3 hazirandı 1,5 ayda güzel birikmiş yine:)
Aksam A101 e gittim.Çiçeğimlerden almaya:)Çamasır suyu organik kullanıyorum beyazlara.Wc ye falan çiçeğim alıyorm valla.Ben tam bir çamaşır suyu delisiyimKapagı kapalıyken bile zehirlediğini bildiğim halde illa günde 2-3 dökerim klozete.O yüzden domestosu bıraktım.Tuzlu oluyordu:=)
köz tepsisi aldım 5.95
aksam hemen yıkadım denedim taze patatesim vardı.Süper oldu
Bir de kıymalı börek aldım hazır o da 9.95
Taze patates,kıymalı börek çayla aksam menümü gün menüsüne cevirdim:)
Bugüne kabak spagetti yapacağım esim gec çıkıyor bu hafta.
Herkeslere hayırlı günler dileerim
1 asılama yaptık ama tutmadı cnm.Ama benim sorunum tüpte sıvı varmış.Onu da gecen hafta aldırdık.Bakalım 6 ay dinlenip,yine olmazsa tüpe geccez canım.ınsAllah canım ınsAllahh burası yeri degıl ama asılama yada tup bebek denedınzmı canım 3yılı gectı dedıgın için soruyorum
Est.ne cahilcesicanım bişe danısım o zman sana ya
esımın atletlerinde sararmalar oldu eskıde degıl halbuki camasır suyunda bekletıp mi makınaya atıyosun sen, oyle yapınca dıyorum acaba makınada kalıntı olurmu dıger yıkanan renklılere bıse olurmu sonradan
biraz cahılce sorum kusra bakma
ınsAllah canım benim inan en buyuk sebep stres.Rabbim sifalar versın ınsAllah en kısa en hayırlı zamanda bebeklerimize kavusuruz1 asılama yaptık ama tutmadı cnm.Ama benim sorunum tüpte sıvı varmış.Onu da gecen hafta aldırdık.Bakalım 6 ay dinlenip,yine olmazsa tüpe geccez canım.
ben zaten beyazlarda kullanıcam canım hanı bı kovada bekletıp ıcıne oyle atsam, sonra kalımırki dıyorum makınadaEst.ne cahilcesiBingonun yeni camasr suyu var,üzerine dök.(eski bi bezle denedim ben)rengi agırmıyor.Ondan denersen renklere bisey olmaz cnm.Bir de bulaşık deterjanı döküyorm ben az öyle lekelere onu da deneyebilirsin.
yok canım bi sorun yok ikimizde de 1 yıldan beridir deniyoruz biz 3 değil.ınsAllah canım ınsAllahh burası yeri degıl ama asılama yada tup bebek denedınzmı canım 3yılı gectı dedıgın için soruyorum
canımyok canım bi sorun yok ikimizde de 1 yıldan beridir deniyoruz biz 3 değil.
inşallah aynı dönemlerde hamiş kalırız fikir de alırız birbirimizden :)canımbabyloading87 arkadasımıza sormustum msjı yanlıs gormussun heralde
seni bılıyorum yaa aynı aydayız ve regl gunumuz aynı
hayırlısı olsn ınsAllah canım Allahım ısteyen herkese nasıp etsıninşallah aynı dönemlerde hamiş kalırız fikir de alırız birbirimizden :)
Ahh bende kendine diyorum.Sen bu görümceyle her görüştüğünde,ben ay gitme ya diyorum içimden burda:)Ne bilim öyle sanki bisey çıkacakmış gibi.Konuyu da tam bilmesem kızı üzmese bari bu sefer diyorm:)İns yanılırım hislerimde kuzu:)
Yok yok kalmaz,ben makinaya döküyordım yumuşatıcı gözüne.Arkadan renkli atıyordum beyazlar biitince.Hic bisy olmuyordu.Sonra camasırlar yıpranıyor cok diye organik camasır suyuna geçtim.İyice durlandıgından olmaz cnm.ben zaten beyazlarda kullanıcam canım hanı bı kovada bekletıp ıcıne oyle atsam, sonra kalımırki dıyorum makınada
İnsanlar bir de yalnız kalınca değişiyor,belki de değişsti.Baktı etrafında kimse kalmıyor böyle devam etmez bu dedi.İns öyledir.Sen yine de tedbiri elden bırakmazsın zaten cnm:)Bilir o yerini:)Ahh bende kendine diyorum.
Hâlâ içimde o korku var..
Yani bana yaptıklarını düşünmeye calisiyorum.
Kızım delimisin kurtarmışsın kendini bırak dışarıda kalmaya devam etsinler, merak etsinler falan diyorum kendime
Ama böyle mesaj falan atiyo beni soruyo merak ediyor bi icim yine yumusuyor.
Mesela suan bi dr. Tedavisindeyim güneş alerjim var. Ilac dalan kullaniyorum.
Biliyor gorumcem.
Iyilesme sureci devam ediyor.. cok seviniyorum sana dua ediyorum kendimde sanki düzelmiş gibi sevindim diye mesaj atıyor.
Sürekli soruyor süreci.
Sonra neler yaptı anlatıyor falan.
Ya inanmak istiyorum sanirim.
Ama korkularımda var tabi.
Eski huylarına bakınca kıyas yapınca suan hic o gorumcem bu gorumcem gibi değil ama.
Böyle hic laf sokmayan, ılımlı, yapıcı gibi.
Eşimde ee insanlar zamanla olgunlaşıyor hatalarını anlıyor diyor.
Mesela dün biraz yamaç yukarı yuruduk surlar vardi merak ettik.
Elimden tuttu aman düşme sonra kocan derki bak bi karıma bakamadı der dedi oyle sakayla.
Yani hep elimden tutup dusmim diye uğraştı
Kendi önden gitti karanlıktı bisi var mi diye önden bakiyo manzaraydı tepe oyle merak ettik.
Sonra yanında bisiler getirmiş çekirdek kraker kayısı falan.
Ben cay aldim orda ben ödedim ben verim falan dedi yani eski gorumcem olsa hep böyle ne koparsam kârdır diye dusunur.
Hatta almayalım bosver falan dedi.
Nolcak dedim 1 cay.
Benim mesela esmaları çekiyo olmam onun cok hoşuma gitmis.
Banada atsana neleri çekiyorsun cok hoşuma gidiyor sen çekiyorsun belki sende bana vesilesin falan dedi.
Yani tabi insan keske diyor..
Keşke en başta boyle olsalardi.
Ben seni hic boyle bilmiyordum diyor.
(Içimden tanımaya fırsat vermediniz diyorum bende.)
Direk laf sokarak, beni dışlayarak, her hareketimden ya da mimigimden bile bisi bi sebep arayarak yaklaştılar bana
Bilmiyorum canim bir yanım ılımlı bir yanım acaba?
Aminnn kuzum insssınsAllah canım benim inan en buyuk sebep stres.Rabbim sifalar versın ınsAllah en kısa en hayırlı zamanda bebeklerimize kavusuruz
tsk ederım canım denıcem ınsAllahYok yok kalmaz,ben makinaya döküyordım yumuşatıcı gözüne.Arkadan renkli atıyordum beyazlar biitince.Hic bisy olmuyordu.Sonra camasırlar yıpranıyor cok diye organik camasır suyuna geçtim.İyice durlandıgından olmaz cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?