Evet o da geliyor aklima.İnsanlar bir de yalnız kalınca değişiyor,belki de değişsti.Baktı etrafında kimse kalmıyor böyle devam etmez bu dedi.İns öyledir.Sen yine de tedbiri elden bırakmazsın zaten cnm:)Bilir o yerini:)
Kolay gelsin canimSelam kızçeler,
Dün ve bugün resmen evin içine düştüm! İşe başlama telaşı sardı beni evi temizledim, akşama misafirim var yemek yapıyorum bir yandan.
Bebek isteyen arkadaşlarım benim de duamdasınız, gönlünüzü ferah tutun. Rabbim en tez vakitte, istediğiniz şekilde, sağlıkla nasip etsin inşAllah.
Ben bebeğimi kaybettim canım :/
Cnmm Allah bagıslasın.Ben de 3 senedir ugrasan biri olrak,aklımın bir kösesinde hep var.Dogurmak değil ana olmak ,sokakta bir cocugun basını okşayabiliyorsan anasın sen.Benim bakışım bu.2 yiğenim var.Koynumda uyutuyorm inan.Kendimin olur olmaz bilemiyorum ama olursa da olmazsa da kabulum
Rabbim sabrınıda veriyor.Canım benim ya inşallah çok üzülmemişsindir. Hayırlısı olsun her zaman.
Ohh afiyet olsun.Günaydın hanımlar
aksam yarım kavanoz tursuyu gömdüm.Koci elimden aldı yeter bu sıcakta diye:)Gece otururken pisi istedi cnm.Hemen hamur mayaladımSabah yarısını difrize attım hamurun.Yarısını kızarttım.Koci de gömdü,yap bunu hep kalkıp sabah diyo.Hee dedim,deli dürterse yaparım :)H.sonu Balıkesire gitcez günü birlik.Sigra böreği sarcam aksam,yarın mücver yaparım,soguk soğuk yenir sahilde.Kek yaparım.Bogazım ötüyor bu ara yine
Evet lelliye nur yağdı(bir pazarına nur yağdı derler ya)o hesap.
Eltimin kizi cumartesi akşamı sahile gidelim ızgara yapalım yenge dedi dün.
Ben olur dedim ama esim sahil cumartesi ana baba günüdür iciyo millet falan dedi.
Yani hiç oralı degil.
Gitme yanlisi degil.
Ee onlar işten 6 da cikiyolarmis aksam başka nere gidilir ki dedim.
Incen sahile ancak.
Milletden bizene..
Bu akşam bi aricam bakım dün akşam oyle konuştuk ama napcaz.
Ama bizim buranın sahilde öyle lanet.
O sebepden biz baska sahillere gidiyoruz daha uzak ama olsun temiz nezih.
Dün de arabayı kartalda bırakıp pendige kadar yuruduk.
Ayaklar pert oldu resmen.
13bin adimmi ne yaptık galiba.
Baktık marinada mağazalar kapanıyor klasik oglumun dışarı çıkınca açım ben demesi falan derken ona yicek bisi aldik
Ee bizde içtik yedik falan.
50tl hesap ödedik.
Yani oglum açım falan demese bizde oturmicaz aslinda dolaşıp cikicaz.
Bana bu tarz marina , cafe, yok kahve dünyası , değirmen vs vs hep gereksiz pahali geliyor.
1 bardak limonataya 11tl fiyat koymuş ya şaka gibiler.
Dürüm 24tl falan.
Nasıl gereksiz pahali.
Tatlı aldim bende adam limonatada verim mi diyor tatlı 10 tl limonata 11tl :)
Gerek yok dedim sagolun.
Bogulursamda su falanda vermeyin aman dicektim.
Ama yeri güzel iste değiyor belkide ben seviyorum oyle deniz kenarı sakin yerleri.
Ayrıca not dusim özellikle inceledim kim ne yiyo bakim diye valla bisi yiyen yok.
Kuru kalabalık cay alıyorlar ya da 1 türk kahvesi dondurma falan saatlerce oturuyorlar.
Malesef o an baska yer yoktu kanka.Pahalı cafeler bana göre de değil
Sadece yemek yediğim yerleri bilindik yerler seçmeye çalışırım
Köyle yani annenlerle sizin ev uzak mi canim.selam kızlar.. dün iş çıkışı bir anlık bi kararla köye annemlere gittik.. amcam kuzenlerim falan yurtdışından gelmişlerdi onları da görmüş olduk.. giderken de tatlı falan aldık.. biraz masraflı oldu ama iyi geldi.. gece de döndük.. annem bi sepet meyve, bi kavanoz salamura peynir koymuş sağolsun.
eşim bu haftasonu mesai yapacak büyük ihtimalle.. ben de vede takılırım, temizlik çamaşır ütü falan oyalanırım.. bi de pazar günü kpss var ona da girecem.. gerçi çalışmadım ama öylesine bi sınav havası alıp dönerim evime :)
Malesef o an baska yer yoktu kanka.
Mecburi istikamet oldu.
Yani bilmesek fiyatları neyse.
Milleti resmen enayi yerine koyuyorlar.
Ama ben bu konuda biliyosun mimliyim.
Starbuckslarda kahve içen arkadas okuyosa falan bizi :) selam olsun anma yapim burdan.
canım annemler ilçeye bağlı bi köyde oturuyorlar.. köy dediğim beldeydi eskiden.. büyük yani.. 1 saatlik yol :)Köyle yani annenlerle sizin ev uzak mi canim.
Öyle merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?