Canim sen dinlen zaten artik.Bugün buralar pek sessiz. Ben 12 gibi eve geldim. önce güzel bi kahvalti yaptim. Sonra uyku bastırdı kestirdim biraz.
Sonra kalkip mutfagi topladim, evi yavas yavas süpürdüm.
Yine yoruldum, simdi dinleniyorum.
Kalkip wc banyoyu yıkayacağım.
Böyle yoruldukca dinleniyorum. Ama işlerimi bitirmem gwrekli.
Kizkardesim ve nisanlisi gelecek aksam. Birsey hazirlama dedi pizza yapacaklarmış bize aksam yemegi niyetine :)
Malzemeleri falan da getirip gelecekler.
Eşim mesai yapiyor, çalışıyor. Benim de disari cikip alisverisle ugrasmami istemediler bu halde.
İyi dedim ben de evle ilgilenmis olurum sadece :)
Ablamdan bilirim keşke yakın olsaydık size yapıp geitrmek istedim sağlıkla buyusun yavrunuzMerhaba arkadaşlar doğum sürecinden sonra bebekle uğraşma serüveni oldukça yorucu ve uykusuzluk içeriyor. Buu süreçte çok aç kaldım sadece bebekle ilgileniyorum İlk günler Kayınvalidem ler ve kayın Babamlar bize gelip bizde yemek yiyordu iki gündür gelmiyorlar evde de 3 günlük yemek var Onu da yiyesim gelmiyor bulgur pilavı ve makarna. benim emzikli olduğum için daha sağlıklı şeyler yemem lazım. Ama şu an öyle bir yemek yok. Zaten pazara da gitmediğim için Evde yiyecek bir şey de yok. Artık eşim aradı Tamam sana yemek ayarlayacağım dedi çünkü çok gergindim .halime acıdı herhalde. Bebiş de deseniz sürekli emmek istiyor. Dün gittiğimiz doktor anne sütünü unut. çırpınma mama vereceksin falan gibi şeyler demişti sütün geliyor ama bebek Tam boşalamıyor. o yüzden kilo alamıyor. aç karnına kilosu tartıldı 3 kilo 300 gram çıktı .Sonra ben bu doktora inanmayıp emzirme danışmanına girdim O da takip edelim sağlık ocağında kilosunu ölçtür dedi kilosu 3 400 çıktı tok karnına bakalım bir haftada anne sütü vereceğim sadece �nşallah kilosu artar..
Oğluma bu arada hediyelikler gelmeye başladı kendi Babam ve babaannem oğluma çeyrek taktı Halam da gram getirmiş kayınbabam falan daha bir şey takmadı. Bana zaten bir şey takan yok.
Kendi babamla babaannem bebeği ziyarete geldiğinde 70 lira da öyle verdiler 100 lira da bir arkadaşımız vermişti bunların üzerine ekleyip gram alacağım eşimde daha sana altın çok gelir diyor hani her neyse işte Bebekten dolayı yatağı toplayacak vaktim bile olmadı .Tuvalete bile gidemiyorum neredeyse. Yemek konusu benim için çok sıkıntı siz yemeği nasıl yapıyordunuz
Merhaba cnn bebeğim ilk zamanlar bütün günü uyuyarak geçirdiği için yemek yapabiliyordum hatta çok boş vaktim oluyordu benimde yanında hiç kimsem yoktu tek büyüttüm iki bebeğimi de ama çok sukur uyku saatlerinde yemek ve temizlik yapar idare ederdim yoksa herşey çok daha zor olurfuMerhaba arkadaşlar doğum sürecinden sonra bebekle uğraşma serüveni oldukça yorucu ve uykusuzluk içeriyor. Buu süreçte çok aç kaldım sadece bebekle ilgileniyorum İlk günler Kayınvalidem ler ve kayın Babamlar bize gelip bizde yemek yiyordu iki gündür gelmiyorlar evde de 3 günlük yemek var Onu da yiyesim gelmiyor bulgur pilavı ve makarna. benim emzikli olduğum için daha sağlıklı şeyler yemem lazım. Ama şu an öyle bir yemek yok. Zaten pazara da gitmediğim için Evde yiyecek bir şey de yok. Artık eşim aradı Tamam sana yemek ayarlayacağım dedi çünkü çok gergindim .halime acıdı herhalde. Bebiş de deseniz sürekli emmek istiyor. Dün gittiğimiz doktor anne sütünü unut. çırpınma mama vereceksin falan gibi şeyler demişti sütün geliyor ama bebek Tam boşalamıyor. o yüzden kilo alamıyor. aç karnına kilosu tartıldı 3 kilo 300 gram çıktı .Sonra ben bu doktora inanmayıp emzirme danışmanına girdim O da takip edelim sağlık ocağında kilosunu ölçtür dedi kilosu 3 400 çıktı tok karnına bakalım bir haftada anne sütü vereceğim sadece �nşallah kilosu artar..
Oğluma bu arada hediyelikler gelmeye başladı kendi Babam ve babaannem oğluma çeyrek taktı Halam da gram getirmiş kayınbabam falan daha bir şey takmadı. Bana zaten bir şey takan yok.
Kendi babamla babaannem bebeği ziyarete geldiğinde 70 lira da öyle verdiler 100 lira da bir arkadaşımız vermişti bunların üzerine ekleyip gram alacağım eşimde daha sana altın çok gelir diyor hani her neyse işte Bebekten dolayı yatağı toplayacak vaktim bile olmadı .Tuvalete bile gidemiyorum neredeyse. Yemek konusu benim için çok sıkıntı siz yemeği nasıl yapıyordunuz
Teşekkür ederim canımAblamdan bilirim keşke yakın olsaydık size yapıp geitrmek istedim sağlıkla buyusun yavrunuz
bizimkisi maalesef bütün uyumuyor bir saat bile uyumuyor yani en uzun uyuduğu 2 saat onu da her zaman uyumuyor Emip acıkıyor emip acıkıyor uyaniyorMerhaba cnn bebeğim ilk zamanlar bütün günü uyuyarak geçirdiği için yemek yapabiliyordum hatta çok boş vaktim oluyordu benimde yanında hiç kimsem yoktu tek büyüttüm iki bebeğimi de ama çok sukur uyku saatlerinde yemek ve temizlik yapar idare ederdim yoksa herşey çok daha zor olurfu
Kova yada leğeni üstüne kapa yavaş yavaş ters çevir öncesi de hafif ıslat toprağı su serpiştirinSelam kızlar
Benim balkonumda bir poşet toprak vardı. Bu zamanla güneşten poşet aşınmış. Temizleyim çöpe atayım dedim ama poşet aşındığı için alamıyorum. Ee aşağı dökülme riski de var.
Yetenekli kardeşlerimden öneri bekliyorum. Bunları aşağı dökmeden nasıl alabilirim ve balkonumu temizleyebilirim.
Arkasına karton geçirip balkonun iç taraflarına mı süpürsem?Eki Görüntüle 2171160
Emzirirken yanina su sisesi al bol bol su ic canim, bir de Rezene cayi var o hem gaz icin iyi hem de sütü arttiriyor.Merhaba arkadaşlar doğum sürecinden sonra bebekle uğraşma serüveni oldukça yorucu ve uykusuzluk içeriyor. Buu süreçte çok aç kaldım sadece bebekle ilgileniyorum İlk günler Kayınvalidem ler ve kayın Babamlar bize gelip bizde yemek yiyordu iki gündür gelmiyorlar evde de 3 günlük yemek var Onu da yiyesim gelmiyor bulgur pilavı ve makarna. benim emzikli olduğum için daha sağlıklı şeyler yemem lazım. Ama şu an öyle bir yemek yok. Zaten pazara da gitmediğim için Evde yiyecek bir şey de yok. Artık eşim aradı Tamam sana yemek ayarlayacağım dedi çünkü çok gergindim .halime acıdı herhalde. Bebiş de deseniz sürekli emmek istiyor. Dün gittiğimiz doktor anne sütünü unut. çırpınma mama vereceksin falan gibi şeyler demişti sütün geliyor ama bebek Tam boşalamıyor. o yüzden kilo alamıyor. aç karnına kilosu tartıldı 3 kilo 300 gram çıktı .Sonra ben bu doktora inanmayıp emzirme danışmanına girdim O da takip edelim sağlık ocağında kilosunu ölçtür dedi kilosu 3 400 çıktı tok karnına bakalım bir haftada anne sütü vereceğim sadece �nşallah kilosu artar..
Ben olsam kafasından çuval geçiririm büyükce aşağıya kadar ters yüz ederim.Selam kızlar
Benim balkonumda bir poşet toprak vardı. Bu zamanla güneşten poşet aşınmış. Temizleyim çöpe atayım dedim ama poşet aşındığı için alamıyorum. Ee aşağı dökülme riski de var.
Yetenekli kardeşlerimden öneri bekliyorum. Bunları aşağı dökmeden nasıl alabilirim ve balkonumu temizleyebilirim.
Arkasına karton geçirip balkonun iç taraflarına mı süpürsem?Eki Görüntüle 2171160
Seni görmek çok güzel.Günaydın kızlar...
Uzun zaman oldu uğramayalı...Herkes iyidir umarım..
Bizim tatilimiz de yeni başladı bu arada...Şu birkaç gün işleri toplayıp cuma sabahı erkenden çıkacağız yola...
Tatile gerçekten çok ihtiyacım var...Hem bedenen, hem ruhen çok yoruldum...Önümüzdeki yıl büyük oğlum üniversite sınavına girecek, daha da yorucu günler beni bekliyor yani...
Tasarruf ve birikim tam gaz devam ediyor...etmek zorunda... Bu ay gün bendeydi, ayrıca sonuçlanan davalardan alacağım ücretler falan da olunca kalın bir bilezik yapıp kenara attım...Bankadan her ay 2 Gram ve çeyrek de her ay ayrıca alıyorum, bu da devam ediyor...Oğlum da aldığı bursuyla kendine çeyrek almaya başladı...Ayrıca başka yatırımlarımız da var... Giderimiz de çok ama geleni de bir şekilde tutmaya çalışıyorum...
Bir taraftan kışlık yapmayı hızlandırdım. Tatil dönüşü vakit buldukça tamamlayacağım...
Ayrıca tatil dönüşü sadece et, tavuk, balık vs gibi şeyleri koymak için bir derin dondurucu almayı düşünüyorum...Buzluk yetersiz geliyor...Çünkü yazdan sebze hazırlığım çok oluyor...Şu an buzluğuma bezelye, bamya, börülce, taze fasülye,karnıyarıklık patlıcan, barbunya ve biber koydum. Ama bunlar yetmez tabi.
Diğer salça, erişte, turşu, kurutmalıklar falan da ayrıca yapılacak...Bir de kavanozlara domates tabiki..Bütün bunlar olunca kışın çok rahat ediyorum.
Evde yeterince stoğum da var ama yine büyük parçaları alıp koyarım, hazır olsun.
Planlı, programlı, bütçe yaparak ve ölçülü giderek inanın güzel birikimler oluyor. Bu sayede insan geleceğe de daha bir umutla ve güvenli bir şekilde bakabiliyor...
Gününüz güzel, geleceğiniz umut dolu olsun...Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?