- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Allah kabul etsın arkadasım Rabbim gönlümüzü ferahlatsın ınsAllah buna çoook ıhtıyacımız varGünaydın (aymasada)
Ne yağdı mubarek.
Bu gece teheccüd naamzina kalkmayı nasip etti Rabbim.
Çok istiyordum ama hep uyanamıyordum alarmda kursam cok uykulu tekrar kapatıp uyuyordum.
Rabbim devamını daim etsin insallah.
Bu namaz icin Rabbim "hangi kulum kalkacakda benden birşey isteyecek" dediği cok sevap bir namazmis. Çok faziletleri var.
Rahmetli babannem cok kılardı
Ozaman anlamazdım çocuktum hep de namaz kiliyo gece bile derdim.
Dün aksamda esime dedim evimize 15dk mesafede bir türbe varmis gidelim mi dedim.
Sağolsun goturdu.
Kapısı kapalıydı ama içerisi görünüyordu.
Dua ettik oradan da yürüyüş yaptık.
Epey yuruduk dondurma aldik sadece 6tl tuttu.
Sanırım 2 saat falan yurumusuzdur arabayı bıraktık manzara falan izledik.
Eve gelmemiz 12olmustu.
Günler nasıl cabuk geçiyor.
Günaydın kızlar...
Uzun zaman oldu uğramayalı...Herkes iyidir umarım..
Bizim tatilimiz de yeni başladı bu arada...Şu birkaç gün işleri toplayıp cuma sabahı erkenden çıkacağız yola...
Tatile gerçekten çok ihtiyacım var...Hem bedenen, hem ruhen çok yoruldum...Önümüzdeki yıl büyük oğlum üniversite sınavına girecek, daha da yorucu günler beni bekliyor yani...
Tasarruf ve birikim tam gaz devam ediyor...etmek zorunda... Bu ay gün bendeydi, ayrıca sonuçlanan davalardan alacağım ücretler falan da olunca kalın bir bilezik yapıp kenara attım...Bankadan her ay 2 Gram ve çeyrek de her ay ayrıca alıyorum, bu da devam ediyor...Oğlum da aldığı bursuyla kendine çeyrek almaya başladı...Ayrıca başka yatırımlarımız da var... Giderimiz de çok ama geleni de bir şekilde tutmaya çalışıyorum...
Bir taraftan kışlık yapmayı hızlandırdım. Tatil dönüşü vakit buldukça tamamlayacağım...
Ayrıca tatil dönüşü sadece et, tavuk, balık vs gibi şeyleri koymak için bir derin dondurucu almayı düşünüyorum...Buzluk yetersiz geliyor...Çünkü yazdan sebze hazırlığım çok oluyor...Şu an buzluğuma bezelye, bamya, börülce, taze fasülye,karnıyarıklık patlıcan, barbunya ve biber koydum. Ama bunlar yetmez tabi.
Diğer salça, erişte, turşu, kurutmalıklar falan da ayrıca yapılacak...Bir de kavanozlara domates tabiki..Bütün bunlar olunca kışın çok rahat ediyorum.
Evde yeterince stoğum da var ama yine büyük parçaları alıp koyarım, hazır olsun.
Planlı, programlı, bütçe yaparak ve ölçülü giderek inanın güzel birikimler oluyor. Bu sayede insan geleceğe de daha bir umutla ve güvenli bir şekilde bakabiliyor...
Gününüz güzel, geleceğiniz umut dolu olsun...Sevgiler...
Şuan bana en çok iyi gelen..Allah kabul etsın arkadasım Rabbim gönlümüzü ferahlatsın ınsAllah buna çoook ıhtıyacımız var
Otel cok mu lux? Pahalıymış epey.merhaba kızlar
biraz işler yoğun yazamadım.
bende mümkün olduğunca tasarrufa devam ediyorum
kumbaraya atıyorum.
bu ara verdiğim borçlar hiç beklemediğim zamanda geldi bana.
onlara da gram aldım. ufak ufak zula yapıyorum
ödemelerimde çok eylül ayına kadar pek önümü göremiyorum açıkcası.
izine de eylül de çıkmayı planlıyorum.
öncesinde bayram ve karadeniz programımız var.
bakalım hayırlısı
bu yıl her yer çok pahalı açıkcası
5 gece bodrum 2 kişi 7,500
açıkcası 5 günde 7,500 tl ne sunabilriler anlamıyorum.
2016-2017 yılının açığını kapatama derdinde işletmeciler.
bende bir kaç gün bir yerlere gideriz diye düşündüm...
hatta bugün işlerim biraz sakin ben ufaktan otel bakıyım...
B Bugunneselibirgun
cnm evinde rahat edersin
bebegin hic mu kilo almadi
sutun varsa sorun yok istersen biraz ondem sağ sonra emzir sagdiginida yine ver.
cok yemekten ziyade sut yapici besinler tuketmwn faydali olur
saglicakla buyut
Ya ne ara 40ı çikti masallah kuzuma.Günaydın bebiş ile uğraşıyorum asla uyumuyor .sürekli memede kalmak istiyor Göğsümü Tam boşaltamadigini düşünüyorum
.cünkü emdikten sonra bile gögsüm hala çok dolu olmuş oluyor. O uyumayınca Ben de uyuyamıyorum. yarı kırkimizı geçtik bu arada. Evdeki işlere yemeği ivira zivira yetişmeye çalışıyorum...
Çok şükür biseyler oluyor.. çamaşırlar temiz.
Bir kap yemegim var. En azindan kimseden beklentim y0k. Tirnagim var ve başımı kaşımaya çalışıyorum .
Kirk gezmesi için kv me gittik.
Orda bebisim kilo alamadığı için kayinbabam niye alamıyor dedi . Bende annesi beslenemediği için çocukta beslenemiyor dedim. O da siz bu çocuğa baakamiyosunuz esin hergun getirsin burda bakın dedi.
Bende olmaz ben bütün gece uyuamıyorum yatıp kalkamam dedim. Annen baksın dedi.
E bu çocuk emmek istiyor sürekli
.kv nasıl emzircek ağlayınca benden başka kimsede sakinlesmiyor. Hem anne bize gelirkende yemek için sizi beklediğimiz için ben yine ac kalıyorum dedim. Bisey demedi sonra.
Sinirimi bozdu açıkçası.
Bebegime de sütumu sağıp verdim dün gece çok rahat uyudu.
Kv falan sutun yaramıyor bilmem ne diye boş boş konuşuyor.
Şuan işte evmdeyim.
Her yer dağınık ama olsun evde yarı çıplak geziyorum orda öyle gezemem..
Bebeğin kilo alması için
Ve gazii için ne yapmam lazım bu konuda çok çaresizim . Almıyor bir turlu kilo
Ya ne ara 40ı çikti masallah kuzuma.
Zaman akiyor diyorumda bakın ya.
Insanın evi gibi yok canim.
Ben annemin evinde bile rahat edemiyorum.
Hele boyle yazın soyun giyin bana sınır geliyor.
Ee evde sort falan giyiyorum kısa oluyorlar baya.
Babam kardeşim falan geliyor ya da çıkmam gerekiyor namaz elbisemi giyiyorum hemen bir ateş basiyi beni bayılcak gibi oluyorum sicakdan.
Diyorum ben annemlerle falan yaşayamam aman.
Günde neredeyse 4 buçuk litre su içiyorum işte hiç Araştırmadan gittiğimiz bir doktor vardı o da bir dur hemen mamaya başlamamız lazım anne sütünü Umut tatlı niyetine verirsin dedi bayağı olumsuz konuştu aynı hastanedeki emzirme danışmanı vardı. o da kilosu ile ilgili Şu an için Korkulacak bir şey yok bir hafta sonu da 125 gram almazsa O zaman ne yapacağımıza karar veririz dedi.B Bugunneselibirgun kilo için doktora mutlaka daniş. Saglik ocagi yakinsa götür.bol su iç. Gaz yapmayacak yemekler ye.
Ben sariliktan korkarim bi durumda. Eger doymazsa bebek sarilik olabilir. O yüzden kirki çikana kadar dönüşümlü mama ve anne sütu verdim.. 40i çikti tehlikeyi atlatti dedik mamayi biraktim.Günde neredeyse 4 buçuk litre su içiyorum işte hiç Araştırmadan gittiğimiz bir doktor vardı o da bir dur hemen mamaya başlamamız lazım anne sütünü Umut tatlı niyetine verirsin dedi bayağı olumsuz konuştu aynı hastanedeki emzirme danışmanı vardı. o da kilosu ile ilgili Şu an için Korkulacak bir şey yok bir hafta sonu da 125 gram almazsa O zaman ne yapacağımıza karar veririz dedi.
daha bir hafta olmadı.
Ben sariliktan korkarim bi durumda. Eger doymazsa bebek sarilik olabilir. O yüzden kirki çikana kadar dönüşümlü mama ve anne sütu verdim.. 40i çikti tehlikeyi atlatti dedik mamayi biraktim.
Slm zelalke ben bebişlerden pek fırsat bulup giremiyorum. Kaçırmışım eşinin durumunu. Nedir durum?selam kızlar.. akşama menümde mantar tavuk sote, yanına pilav turşu düşünüyorum.. bütün malzemelerim evde var. dondurucuda ekmeğim bile var. sıfır harcamayla kapatmayı planlıyorum.
bugün borçları dağıtacağız.. maaşımı aldım.. elde pek birşey kalmıyor o sebeble maaş yokmuş gibi tasarrufa tam gaz devam etmeliyim..
1200 tl eşimin telefon parası.
500 tl kk
50 tl elbise param (arkadaşım ödemişti)
bunlar en başta ödenmesi gerekilenler. diğerleri için de eşimle oturup hesap yapmamız gerek.
bu arada kızlar geçen ay eşimin ataması durumunda yaşadığımız sıkıntıyı paylaşmıştım.. eşim bi kaç avukatla görüştü. dava açmak istiyoruz diye.. avukatlar olumlu konuşuyorlar.. alım için olan şartlara uymana, mülakatı geçmene rağmen sorun çıkarmaları onları haksız kılar falan dediler. ve dava açmaya karar verdik.. en azından içimizde kalmaz.. olursa iyi olur ama olmasa da en azından elimizden geleni yaptık olmadı deriz napalım..
bize biraz avukat masrafı da çıkacak ama olsun.. dualarınızı eksik etmeyin. rabbim bebeğimizin kısmeti kılsın ve de hayırlı kılsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?