- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
canım eşim aralık ayında teknikerlik için açılan bi kadroya başvurusunu yapmıştı..yani bi çok ayrı bölüm için alım yapılacaktı eşime uyan teknikerlik kadrosuna başvurmak oldu. başvuru yaptı, belgelerini, diplomasını ne bilim sağlık raporu ve birçok istenen belgeleri gönderdi ve arından mülakata çağrıldı. mülakat sonucunu bile 5 ay bekledi.. mülakat açıklandı ve başarılı bir şekilde mülakatı da geçti. güvenlik soruşturması oldu, onu da geçti.. tam çağırmaya başladılar, her bölümden insanları göreve başlayabilirsiniz diye bilgi giderken eşim arandı ve senin bilmem hangi başvuru şartına göre şu belgen yok denildi.. halbuki verilen şartlarda meslek lisesi çıkışlı olması yeterli maddesi var ve ona uyuyor. son bi kaç günde resmen sorun çıkardılar..Slm zelalke ben bebişlerden pek fırsat bulup giremiyorum. Kaçırmışım eşinin durumunu. Nedir durum?
Kilo almiyor dedin diye mamayi öneriyorum ben. Kilo almamasi sariliga da yol acar baska sıkıntılara da Allah korusun. Bi saglik ocavindaki doktora ebeye de daniş. En azindan kirki cikana kadar biraz toparlanana kadar mama vermeni öneririmGözünse çok hafif sarılık var napsak ki.
Mama mi versem
Mamayı da biberonla vermek istemiyorum biberon meme reddi yaptı bizim oglanda
Katılıyorum canım ben yoğun bakımdayken bebeğe vermek için Aptamil istemişler İlk zamanlar Oğlum onu hiç de bir sıkıntı olmadı yiyince zaten hemen uyuyorduB Bugunneselibirgun canim dr talimatlarina uyman uygun olur bekle ve duruma gore sekillen
dr sarılık olcumu yapmistir tekrar yapabilirler.
her bebek her mamayi kabul etmez.
ben sekerli mama asla vermedim dikkat etmelisin arastirman uygun olur cok marka var
oradaki hemşire Şu an için sadece sık sık emzir dedi Başka bir şey demedi Zaten cuma gunu Tekrar kilo takibi için gideceğiz inşallah kilo almış olur. 3 santim de uzamışti geçen haftaki ölçümlerinde .Kilo almiyor dedin diye mamayi öneriyorum ben. Kilo almamasi sariliga da yol acar baska sıkıntılara da Allah korusun. Bi saglik ocavindaki doktora ebeye de daniş. En azindan kirki cikana kadar biraz toparlanana kadar mama vermeni öneririm
Bence de hakkınızı arayın. Adaletsiz bir durum söz konusu. Birşeyler dönmüş belli. Dualarım sizinle inşallah adalet yerini bulur eşin de hakkı olan işine kavuşur.canım eşim aralık ayında teknikerlik için açılan bi kadroya başvurusunu yapmıştı..yani bi çok ayrı bölüm için alım yapılacaktı eşime uyan teknikerlik kadrosuna başvurmak oldu. başvuru yaptı, belgelerini, diplomasını ne bilim sağlık raporu ve birçok istenen belgeleri gönderdi ve arından mülakata çağrıldı. mülakat sonucunu bile 5 ay bekledi.. mülakat açıklandı ve başarılı bir şekilde mülakatı da geçti. güvenlik soruşturması oldu, onu da geçti.. tam çağırmaya başladılar, her bölümden insanları göreve başlayabilirsiniz diye bilgi giderken eşim arandı ve senin bilmem hangi başvuru şartına göre şu belgen yok denildi.. halbuki verilen şartlarda meslek lisesi çıkışlı olması yeterli maddesi var ve ona uyuyor. son bi kaç günde resmen sorun çıkardılar..
tabi biz çok üzüldük, bütün planlarımızı yapmıştık.. allahtan eşim şuan çalıştığı kurumdan istifa etmemişti henüz, yoksa şimdiki işinden de olacaktı..
mağdur edildik ve tabiri caizse hakkımız yenildi diye düşündük.. 3 farklı avukatla görüştük dava açmamızın mantıklı olacağını söylediler.. biz giden gitti olmasa da zaten üzüldü, yaşadık o üzüntüyü dedik. ama içimizde kalmasın davamızı da açalım dedik.. eğer hala bi yerlerde adalet varsa belki bi umut işte :)) dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim...
Aynen öyle. O yontemi bende uyguladim ve süt geldi. Birde sicak banyo sık sıkB Bugunneselibirgun sütün gelmesi için annem hastahaneden çıkar çıkmaz bana uyguladığı bir metod su kaynat leğene dök sonra göğüslerini o suyun buharına tut üzerine bir havlu at dikkat et çok yaklaşıpta kendini yakma ama bir süre sonra süt damlamaya başlayor bebeğinin ağzına göğsünün tamamını tuttur kasları geliştikçe daha iyi tutucaktir bide şu süt arttıran stil tea ler var eczanede tatlıdan ziyade kendine neyin iyi geldiğini keşfetmen mesala bana ciger çok süt yapıyordu suyu çok içiyorum demişsin o güzel bi de kimyonu kendi yemeklerine ekle gaz yapan gıdalara dikkat et güle güle büyüt paşanı
Canım dediğin önerilerini çoğunu yapıyorum teşekkür ederim ben zaten bebek yüzünden yeni doğan servisinde 3 hafta yattım orada sıcak su gelmiyordu kettle da havluyu ısıtıp koyuyordum dediğin gibi rezene Humana stil süt yapacak tahin hurma incir kuru yemiş falan yiyordum çok şükür Hani onların etkisi oldu sütümü artmasında kimyonu da öğrendiğimden beri Zaten her yemeğimin içine atıyorum atmadığım bir ayran var işteB Bugunneselibirgun sütün gelmesi için annem hastahaneden çıkar çıkmaz bana uyguladığı bir metod su kaynat leğene dök sonra göğüslerini o suyun buharına tut üzerine bir havlu at dikkat et çok yaklaşıpta kendini yakma ama bir süre sonra süt damlamaya başlayor bebeğinin ağzına göğsünün tamamını tuttur kasları geliştikçe daha iyi tutucaktir bide şu süt arttıran stil tea ler var eczanede tatlıdan ziyade kendine neyin iyi geldiğini keşfetmen mesala bana ciger çok süt yapıyordu suyu çok içiyorum demişsin o güzel bi de kimyonu kendi yemeklerine ekle gaz yapan gıdalara dikkat et güle güle büyüt paşanı
Demekki daha zayif geliyor memeyi çekemiyor. Emzirirken göğsünü sıktır yardimci ol.Canım dediğin önerilerini çoğunu yapıyorum teşekkür ederim ben zaten bebek yüzünden yeni doğan servisinde 3 hafta yattım orada sıcak su gelmiyordu kettle da havluyu ısıtıp koyuyordum dediğin gibi rezene Humana stil süt yapacak tahin hurma incir kuru yemiş falan yiyordum çok şükür Hani onların etkisi oldu sütümü artmasında kimyonu da öğrendiğimden beri Zaten her yemeğimin içine atıyorum atmadığım bir ayran var işte
Sütüm var ama bebek bosaltamiyor boşlamayınca doymuyor ve hep memede kalmak istiyor sutu sagip verince rahat edip uyuyor
Evet katılıyorum göğsünün kahve rengi kısmını komple tutmasını sağla alttan destekle hafif kendin sık 18 gün sonra 40 çıkınca daha başka olur biraz sabirli ol kafana birsey takma bunun sıksık emzirmekten baska caresi yok cenesi kuvvetlenene kadargüngün farkeder bir 2 yıl sonrada nasıl biraktirican emmeyi diye konuşuruz burada inşallahDemekki daha zayif geliyor memeyi çekemiyor. Emzirirken göğsünü sıktır yardimci ol.
Evet katılıyorum göğsünün kahve rengi kısmını komple tutmasını sağla alttan destekle hafif kendin sık 18 gün sonra 40 çıkınca daha başka olur biraz sabirli ol kafana birsey takma bunun sıksık emzirmekten baska caresi yok cenesi kuvvetlenene kadargüngün farkeder bir 2 yıl sonrada nasıl biraktirican emmeyi diye konuşuruz burada inşallah
Ben tukumda düz sade renk yada uzun cizgili olanlari seviyorumKizlar ya bisi sorcam
Bu tulum cok mu renkli desenli tatil falan icin?
Göz yorar mi
Eki Görüntüle 2172065
Canım bebeğin analı babalı hayırlı ömrü olsun inşallah.ben kızımda süt olsun diye humanaya çok para verdim.ama o mamayı tercih etti.ama oğlumda bi çay yaptım maşallahı vardı sütümün o malzemeleri sanada yazayım ama dene mutlaka süt taşıyor.birde ayrıca bebek bir göğsünü emerken diğerindende süt gelir o yüzden ben diğerinin altınada biberon tutarak çıkan sütüde verdim karnı iyi doyuyordu o zaman çay içinde 1kupa sıcak suya 1yk rezene,1yemek k.ıhlamur,1yk ısırgan otu,1tatlı kaşığından az tane kimyon ve yine aynı miktarda tane anason suyu dök ağzını kapat 5dk demle süz iç.kime dediysem dua aldım bebişi olanlarada bilgi olsunCanım dediğin önerilerini çoğunu yapıyorum teşekkür ederim ben zaten bebek yüzünden yeni doğan servisinde 3 hafta yattım orada sıcak su gelmiyordu kettle da havluyu ısıtıp koyuyordum dediğin gibi rezene Humana stil süt yapacak tahin hurma incir kuru yemiş falan yiyordum çok şükür Hani onların etkisi oldu sütümü artmasında kimyonu da öğrendiğimden beri Zaten her yemeğimin içine atıyorum atmadığım bir ayran var işte
Sütüm var ama bebek bosaltamiyor boşlamayınca doymuyor ve hep memede kalmak istiyor sutu sagip verince rahat edip uyuyor
Biberon olarak dr brown önereyim sana gaz önleyici sistemi var ve anne göğsü gibi çekmedikçe gelmiyorKahve rengi kısım büyük geliyor ağzına çok az bir kısmını tutuyodu
Ilkte göğsümü tutmadı sonraları tuttu ama ucunu tuttu kan bile topladı ucu ama dediğin gibi gün gun daha iyi oldu şuan emzirirken çok acımıyor hafif sızlıyor sonra geçiyor
....
Mama olayına gireyim mi hiç bilmiyorum herkes biraz toparlasın diyor.biberon farketmez ver diyorlar ama ben meme reddi yaşamak istemiyorum
Mama versem emmesi daha iyi olacaksa vereyim...
Ilk emzirip sonra sagdigimi veriyorum
Günde iki üç kez de mama mi vereyim
Bunu ben de mutlaka deneyeceğim inşallah bu defa gerek kalmazCanım bebeğin analı babalı hayırlı ömrü olsun inşallah.ben kızımda süt olsun diye humanaya çok para verdim.ama o mamayı tercih etti.ama oğlumda bi çay yaptım maşallahı vardı sütümün o malzemeleri sanada yazayım ama dene mutlaka süt taşıyor.birde ayrıca bebek bir göğsünü emerken diğerindende süt gelir o yüzden ben diğerinin altınada biberon tutarak çıkan sütüde verdim karnı iyi doyuyordu o zaman çay içinde 1kupa sıcak suya 1yk rezene,1yemek k.ıhlamur,1yk ısırgan otu,1tatlı kaşığından az tane kimyon ve yine aynı miktarda tane anason suyu dök ağzını kapat 5dk demle süz iç.kime dediysem dua aldım bebişi olanlarada bilgi olsun
Canım bebeğin analı babalı hayırlı ömrü olsun inşallah.ben kızımda süt olsun diye humanaya çok para verdim.ama o mamayı tercih etti.ama oğlumda bi çay yaptım maşallahı vardı sütümün o malzemeleri sanada yazayım ama dene mutlaka süt taşıyor.birde ayrıca bebek bir göğsünü emerken diğerindende süt gelir o yüzden ben diğerinin altınada biberon tutarak çıkan sütüde verdim karnı iyi doyuyordu o zaman çay içinde 1kupa sıcak suya 1yk rezene,1yemek k.ıhlamur,1yk ısırgan otu,1tatlı kaşığından az tane kimyon ve yine aynı miktarda tane anason suyu dök ağzını kapat 5dk demle süz iç.kime dediysem dua aldım bebişi olanlarada bilgi olsun
Daha cok kücük. Çay filan verme yani. Sen yedigine dikkat et(gaz yapacak şeyler tüketme) bebegi de kucagina al sirtini sürekli sivazla.Çok gazi vae ve bu yüzden çok ağlıyor nr yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?