Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım Doktor dedi bekleyelim diye Hani kilo alacak mı almayacak mı diye şu anda Ne o kadar sıkıntılı bir durum yok dedi Zaten bebeğe sütümü sağıp verince gayet iyi yiyor uyuyor Ben de şu an için gitmek istemiyorum Çünkü Oraya gidersem hemen mama verecekler çocuğa zaten çocuk toparlamış olacak bu sefer pembegomlek bakamamiş diyecekler.
Çocuğuma ben kendim ne gerekiyorsa yapmak istiyorum.
Isımıde o uyudukça yapiyorum

sağıp vermeye başladıysan bebek uyuyorsa iyi, o zmn çok az da olsa versen ama kimseye söylemesen,bildiğim kadarı ile başlamıştınız bebek kilo alsın sussunlar konuşmasınlar mama vermelerini geç kucağına vermezler işler kötü olur.

Oncelikle Allah yardimcin olsun esine evde duzenin oldugunu bunu değiştirmenin cocuga ve sana olumsuz etkisi olacagini anlat gerekirse altindan kalkamazsam zaten yardimi ben isterim annenlerden deyip sakince olayi gecistirmeye calis kayinvalidene karsi tavir alma onlari takmiyo gihi davranki bi sure sona oda senle ugrasamayacagini anlasin bu konu da sana en cok destek olabilecek kisi esin

kızlar bana köyden biber geldi , birde pazardan kayınpaeder almış
sizce ne yapıyım bu kadar biberi.
ankarada hava bir tuaf kurutmak isityorum ama
Yemeklik dograyip buzluga atabilirsin veya dogramadan da atabilirsin yada zeytinyag sirke ile hafif haslayip sarimsak ekleyip sicak sicak kavanozlara koyup kaldirabilirsin yemeklerin yanina guzel meze oluyor

Bu kocanın tarafı agır issiz,yeni doğum yapmış kıza yardım edeceklerine oturmuşlar neleri konuşuyorlar!Ama kimseye kızma bacım senin kocandan is yok.Valla gördüğüm o burdan yazdıklarından.Anasına babasına laf kimse söyletmez ama sizde ailesinz artık.Kimsye mana bulma bence bastan hepsi kocanın hatasıAllah yardımcın olsun bacımm..

Amin inşallah

canım ma ma ya bu cuma dan sonra başlayacağım herhalde dediğin gibi gibi emerken bile kucağımdan almaya çalışıyorlar Bir de mama versem hiç alamayacağım çocuğumu elime

sen bebegi alip oraya gidersen onlar bakti olacak omur boyu lafi olacak evinde moralini yuksek tut bak bebegine sutunu ver dr da ver derse mama takviyesi yap mutlaka her emzirmeden sonra sutunu tamamen sağ ve ver.

allah yardimcin olsun

D dimple81 Canım ben saplarını kesip bitin buzluğa koyuyorum buzlu buzlu yemeklere dogruyorum.

Enli enli dograyip kizartiyorum.
Az bi domates kaynatıp kızarmış biberi içine koyup tuz sirke sarımsak ekleyip kavanozlara koyuyorum
Kahvaltıda guzel oluyor.

Kızlar iyi akşamlar bugün iş çıkışı iş arkadaşımızın bebişini görmeye gittik.60₺ topladık yarım altın aldık taktık.1,5 saat oturup kalktık.

Eski nişanlım evlenmiş benden 8 yaş küçük bir kızla ama benden çirkin merak ediyordum adı ne kaç yaşında güzel mi diye.Bugün baktım fotosuna beğenmedim Eski üzgün halim olsa üzülürdüm galiba ama artık çok şükür mutlu olduğumdan etkilenmedim.

Kızlar ev için eşya aldık tanıdık bir mağazadan 44000₺ tuttu beyaz eşya da var içinde.3 ay sonra ödemeye başlayacağız ayda 2000₺ taksitle 22 ay.Kira da 1250₺ +100 aidat.Benim kredimin biri bitecek 1000 ₺ kredim kalacak 2,5 yıl var daha 9000₺ kk borcum var.Nişanlımın da araba taksiti var son 5 ay kalmış 3300₺ biraz sıkışacağız ama hallederiz ya halı perde daha alınmadı onlar da sonra ev dizince bakacağız.Daha balayısı var

Bu yıl yükselme sınavına gireceğim.İnşallah kazanırım da maaşım da artar ocaktan itibaren

Lellicim beni sen aydınlatırsin sanırım...bes teki parami cektim kuveytturk altin hesabimi aktiflestirdim altini int üzerinden alicam yani nasil oluyor bu isler uygun oldugun zaman beni yönlendirirmisin
canım benım kuveytte döviz hesabım var altında aynı sekılde oluyor dur atım sana özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…