Küçük Düşün Büyük Olsun!

hatunlar...turkcell bilgi yarışması var...HADİ...uygulamasını indirin...tel no ile yarışmaya katılın..son 1 haftadır yarışıyorum..her gün 1 yada 2 yarışma mevcut...online yarışma..toplamda 12 genel bilgi ve kültür sorusu...para kazandıran uygulama

eger yarışmaya gelip ...referansa.. dilekbolu yazarsanız mutlu olurum..1 joker kazanırım

Çok gazi vae ve bu yüzden çok ağlıyor nr yapsam
Ayaktan üşür bebiş sıcak diye çorapsız gezdirme ayaklarını sıcak tut.anason ve kimyon rahatlatacak. Zeytinyağını az ısıt saat yönünde karnına masaj yap ayaklarının altına elma yağ sürmüştüm ben.birde bi gaz damlası var devletinde verdikleri var ama benim kızım kolikti o yüzden biogaia diye bi damla almıştom ben.

Canım ben corapsiz gezdiriyorum her yeri isilik olsu çünkü izmir çok sıcak çorap falan giydirmiyorum eldiven ve citcitli badi

Omcelikle hem saglik hemde maddi durum icin esiniizi sigarayi birakmaya yada azaltmaya ikna etmeye calisin eger elektriginiz akilli sayacsa elektrigi indirimli saatlerde kullanmaya ozen gosterin ben genelde bulasik ve camasir makinasini aksam 10 dan sona ekonomik programlarda ve tam dolu olarak calistiririm haftalik yemek listesi yapar ona gore neye ihtiyacim varsa marketten sadece onu alirim evde stoklayipta yemedigimiz manti fasulye gibi bakliyatlara agirlik verip hem stoklari azaltmaya hemde market alisverisini az da olsa rahatlamaya calisiyorum bunlari deneyebilirsiniz azalan fatura ve market masrafından kalan tutarlarda hemen kumbaraya birikime

Canım ben corapsiz gezdiriyorum her yeri isilik olsu çünkü izmir çok sıcak çorap falan giydirmiyorum eldiven ve citcitli badi
Bence giydir kızım ekim doğumluydu 2çorap giydiriyordum sağlık ocağında hemşire ayağına önce pamuk sar dedi üşr gaz yapar diye sen pamuk sarma ama 1çorap geçir. Hatta sende giy şuan sezeryan sonrası ateş basar ama dikkat et çıplak ayak yere basma ben ağustosta patik giydim kız çok gazlıydı oğlanda olmasın diye

Kizlar ya bisi sorcam
Bu tulum cok mu renkli desenli tatil falan icin?
Göz yorar mi
Eki Görüntüle 2172065
Tatilde tulum cok kullanışlı olmuyor cnm.Belki sen memnun kalmışsındır ama yazlık yerler yapış yapış sıcak.Şort tulumlar daha kullanışlı,uzunlar basıyr insana.
Çiçekli olmasını sevdim ama been:)

Günaydın.
Bugün bi ablami ziyarete gidicem.
Ameliyat olmuştu suan iyi ama epey oldu gitmedim.
Bi görim hem sohbetini cok seviyorum.
Benim böyle 50+ablalarım var 4-5 tane :)
Birine söyleyince annenle akranlar onlarına arkadas olmasi lazim degil mi dedi bir arkadasim.
Yok ya hepsi benim kankam pampislerim dedim.
Ben hep kendimden büyüklerle daha iyi anlasirim.
Önceden beri öyle..
Bu ablamda 52 yaşında falan.
Gidemesem hep telefonda konuşuruz falan.

İhlamur koydum biraz.
Memleketden aldığımız çaydan koydum.
Giderkende markete girip meyve alicam.
Ne tutarsa artik.
Bugünkü harcama bu olur.

Evde yemegim yok ayrica.
Giderken buzluktan kıyma çıkarıcam sulu köfte pilav yaparim gelince.

Evimi toparladim.
Bugün yikama süpürme silme yok.
Mola.

kızlar merhaba,
bu ay kendime bir hedef koydum ihtiyaç dışında almayacağım
KK dan 266 tl harcama limiti koydum
hesabımdan da 260 -TL harcama limiti koyacağım.
bakalım ne kadar etkili olacak
kredi kartım bu ay 3850-TL geldi.
resmen rekora koşuyor.
mümkün olduğunca dikkatli olmak istiyorum
yoksa ipin ucunu bir türlü tutamıyorum.

Sadece aksam yemeğinde topuklu açık bir ayakkabiyle kullanırım diye düşündüm canim.
Yani 3saat falan giymelik.

Genelde bende sort, etek, elbise götürüyorum hep.
Bu gözüme değişik geldi hic de tulum almadim şimdiye kadar.
Sortlu aldim boyle uzun almadim.

Memleketde de belki 1-2 defa giyerim dedim.
Orası daha serin hem de deniz kenarı yazlik yer.

Esim ve annem begendi.
Iade etme diyorlar(aldim bu arada ama iade etme şansım var ya o sebepden fikir soruyorum)
25tlmis zaten her sene gidiyoruz bir yerlere kullanırsın diyo esimle annem.
Bilemedim ki.

yemeklerimi önceden planlarsam gereksiz harcamanın önüne geçiyor.
bana büyük avantaj
ayda 4 kez dıaşrdan yeme limiti koyacağım
sevdiğimiz uygun yerelrden.
bakalım bu ayı nasıl çıkaracağım.

Bu ay biz de battik :/
Tapu parasını odedik.
6bin tl.
Kart da 3bin tl gelmis.
Tam 9bin tl odedik.

Eşim küçük emrah modundaydi sabah.
Ağlama aşkım dedim.

Napalım Tapu mecburdu.
Allah başka dert vermesin diyorum.

o zman hayrlı olsun cnm:)Güle güle giy.Uygunmsta bence de gönderme iade.
Ben tulumseverim.Düğünlerde flan da giyerim.Tek sıkıntı tulumda wc isi zor oluyor:))

o zman hayrlı olsun cnm:)Güle güle giy.Uygunmsta bence de gönderme iade.
Ben tulumseverim.Düğünlerde flan da giyerim.Tek sıkıntı tulumda wc isi zor oluyor:))
Ay evet ya o zor.
Eskiden hic sevmezdim bana garip gelirdi.
Ama suan ilgimi çekiyor insanların fikirleri zamanla değişiyormuş valla.
Tek renk, bol, dökümlü falan bulsam alirim.
Rahat ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…