Ya esimle annem begendi.D
Ben tukumda düz sade renk yada uzun cizgili olanlari seviyorum
nasılsın cnım senin bebisin cinsiyeti belli oldumuB Bugunneselibirgun kilo için doktora mutlaka daniş. Saglik ocagi yakinsa götür.bol su iç. Gaz yapmayacak yemekler ye.
ay ck tatlı canımKizlar ya bisi sorcam
Bu tulum cok mu renkli desenli tatil falan icin?
Göz yorar mi
Eki Görüntüle 2172065
Yaa kararsız kaldimay ck tatlı canım
Ayaktan üşür bebiş sıcak diye çorapsız gezdirme ayaklarını sıcak tut.anason ve kimyon rahatlatacak. Zeytinyağını az ısıt saat yönünde karnına masaj yap ayaklarının altına elma yağ sürmüştüm ben.birde bi gaz damlası var devletinde verdikleri var ama benim kızım kolikti o yüzden biogaia diye bi damla almıştom ben.Çok gazi vae ve bu yüzden çok ağlıyor nr yapsam
Canım ben corapsiz gezdiriyorum her yeri isilik olsu çünkü izmir çok sıcak çorap falan giydirmiyorum eldiven ve citcitli badiAyaktan üşür bebiş sıcak diye çorapsız gezdirme ayaklarını sıcak tut.anason ve kimyon rahatlatacak. Zeytinyağını az ısıt saat yönünde karnına masaj yap ayaklarının altına elma yağ sürmüştüm ben.birde bi gaz damlası var devletinde verdikleri var ama benim kızım kolikti o yüzden biogaia diye bi damla almıştom ben.
Omcelikle hem saglik hemde maddi durum icin esiniizi sigarayi birakmaya yada azaltmaya ikna etmeye calisin eger elektriginiz akilli sayacsa elektrigi indirimli saatlerde kullanmaya ozen gosterin ben genelde bulasik ve camasir makinasini aksam 10 dan sona ekonomik programlarda ve tam dolu olarak calistiririm haftalik yemek listesi yapar ona gore neye ihtiyacim varsa marketten sadece onu alirim evde stoklayipta yemedigimiz manti fasulye gibi bakliyatlara agirlik verip hem stoklari azaltmaya hemde market alisverisini az da olsa rahatlamaya calisiyorum bunlari deneyebilirsiniz azalan fatura ve market masrafından kalan tutarlarda hemen kumbaraya birikimeSelam kızlar ben de aranıza katılmaya geldim.aslinda ben de ufak ufak birikimler yapıyorum ama daha fazlasını yapabilir mıyım diye düşünüyorum bence yapabilirim. Şöyle ki ben çalışmıyorum tek maasla geciniyoruz. Evimiz kira 650 tl aidat faturalar 300 tl. Aylik market ortalama 700tl eşim maalesef sigara kullanıyor aylik 400 tl. Bunlar sabit görünen harcamalar. Ekstraalar için de 500 tl ayırıyorum. Aslında bunun üzerine 4000 tl birikim yapabilmem lazım ama asla olmuyor. Her ay bi çeyrek kuralım var en kötü ihtimalle. Bazen yarım bazen tam oluyor. Başka ne yapabilirim??
canim sen gazli bir sey sakin yemeCanım ben corapsiz gezdiriyorum her yeri isilik olsu çünkü izmir çok sıcak çorap falan giydirmiyorum eldiven ve citcitli badi
Yok cnm degilimcanim sen gazli bir sey sakin yeme
sen ankara da degil miydin karistirdim mi ben yoksa
Bence giydir kızım ekim doğumluydu 2çorap giydiriyordum sağlık ocağında hemşire ayağına önce pamuk sar dedi üşr gaz yapar diye sen pamuk sarma ama 1çorap geçir. Hatta sende giy şuan sezeryan sonrası ateş basar ama dikkat et çıplak ayak yere basma ben ağustosta patik giydim kız çok gazlıydı oğlanda olmasın diyeCanım ben corapsiz gezdiriyorum her yeri isilik olsu çünkü izmir çok sıcak çorap falan giydirmiyorum eldiven ve citcitli badi
Tatilde tulum cok kullanışlı olmuyor cnm.Belki sen memnun kalmışsındır ama yazlık yerler yapış yapış sıcak.Şort tulumlar daha kullanışlı,uzunlar basıyr insana.Kizlar ya bisi sorcam
Bu tulum cok mu renkli desenli tatil falan icin?
Göz yorar mi
Eki Görüntüle 2172065
Sadece aksam yemeğinde topuklu açık bir ayakkabiyle kullanırım diye düşündüm canim.Tatilde tulum cok kullanışlı olmuyor cnm.Belki sen memnun kalmışsındır ama yazlık yerler yapış yapış sıcak.Şort tulumlar daha kullanışlı,uzunlar basıyr insana.
Çiçekli olmasını sevdim ama been:)
Bu ay biz de battik :/kızlar merhaba,
bu ay kendime bir hedef koydum ihtiyaç dışında almayacağım
KK dan 266 tl harcama limiti koydum
hesabımdan da 260 -TL harcama limiti koyacağım.
bakalım ne kadar etkili olacak
kredi kartım bu ay 3850-TL geldi.
resmen rekora koşuyor.
mümkün olduğunca dikkatli olmak istiyorum
yoksa ipin ucunu bir türlü tutamıyorum.
o zman hayrlı olsun cnm:)Güle güle giy.Uygunmsta bence de gönderme iade.Sadece aksam yemeğinde topuklu açık bir ayakkabiyle kullanırım diye düşündüm canim.
Yani 3saat falan giymelik.
Genelde bende sort, etek, elbise götürüyorum hep.
Bu gözüme değişik geldi hic de tulum almadim şimdiye kadar.
Sortlu aldim boyle uzun almadim.
Memleketde de belki 1-2 defa giyerim dedim.
Orası daha serin hem de deniz kenarı yazlik yer.
Esim ve annem begendi.
Iade etme diyorlar(aldim bu arada ama iade etme şansım var ya o sebepden fikir soruyorum)
25tlmis zaten her sene gidiyoruz bir yerlere kullanırsın diyo esimle annem.
Bilemedim ki.
Ay evet ya o zor.o zman hayrlı olsun cnm:)Güle güle giy.Uygunmsta bence de gönderme iade.
Ben tulumseverim.Düğünlerde flan da giyerim.Tek sıkıntı tulumda wc isi zor oluyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?