aminnnBu ay biz de battik :/
Tapu parasını odedik.
6bin tl.
Kart da 3bin tl gelmis.
Tam 9bin tl odedik.
Eşim küçük emrah modundaydi sabah.
Ağlama aşkım dedim.
Napalım Tapu mecburdu.
Allah başka dert vermesin diyorum.
Valla öyle kuzu.aminnn
allah başka dert vermesin
valla çok güzel bir laf
Ben cok isterim okuyorm hergün ama düzenli olursa daha iyi olurrKizlar esma cekenler.
Bir sitede 21gunluk esma bir nevi arınma günlüğü var.
21 gün boyunca yapılacaklar var.
Dua ve çekilecek esma sayisi.
Bugün benim 2.gunum ona basladim.
Çok güzel olumlu cevaplar alanlar var daha önceki 21 günlük programda.
Dilerseniz sizlerde yapabilirsiniz.
Hemen özelden Yazıyorum canimBen cok isterim okuyorm hergün ama düzenli olursa daha iyi olurr
cnm bana da yazar misinKizlar esma cekenler.
Bir sitede 21gunluk esma bir nevi arınma günlüğü var.
21 gün boyunca yapılacaklar var.
Dua ve çekilecek esma sayisi.
Bugün benim 2.gunum ona basladim.
Çok güzel olumlu cevaplar alanlar var daha önceki 21 günlük programda.
Dilerseniz sizlerde yapabilirsiniz.
lelli kuş bana da atarmısınHemen özelden Yazıyorum canim
Hem yorumlarada bakarsın
k.k. de varmı o sayfa Ing damıBurdan yazim mi.
Yani umarim yasak degildir.
Neticede bir dua sayfası reklam degil.
Bende zaten dua topiğinde gordum sayfayi.
Rabbim şimdiden kabul eylesin.
Sayfada detaylı yazıyor zaten neler yapacağımiz.
Şuan onlar 13gun de.
Sizler 1.den baslarsiniz.
Mucizeyasam (Ig. Hesabi adı da bu)
Instagram sayfası canimk.k. de varmı o sayfa Ing damı
birbirimize çok benziyoruz :):)Valla öyle kuzu.
Neler yasiyoruz, görüyoruz.
Artık diyorum ki almam, çıkmam, onuda yemeyi veririm.
Ama borcum olmasin.
Idare ederim diyorum.
sağol canımmmInstagram sayfası canim
Ben 1.günden başladım:)Tugce ısınsuyu da takip ediyordm ama bıraktım.O kadın sert geldi bana ,bu sayfa daha iyimis.Saolasun cnmKizlar yorumları önceki 21 gunluk detoxu ve mucizeleri yasayanlarida okuyun derim.
Yani motive olursunuz.
Ben okuyorum hala.
Aslında gıda konusunda oldukca ekonomigiz. Çünkü tarhana turşu salça kuru sebzeler receller mantı makarna her şeyi kendim yapıyorum. Annenler yetiştirici olduğundan bütün sebzeli onlardan getirir dondurucuya koyarım sute kadar. Kurban da dağıtmak gerekeni dağıtır kalanı dondurucuda bize 1 yıl rahat yetiyor. Markette temizliğe para veriyoruz en çok bi de tabi küçük bi kızım var onun bezi sütü vs. Hesapliyorum her ay mutlaka hesabının altında bi birikim yapabiliyorum. Sanırım biraz gereksiz harciyoruzOmcelikle hem saglik hemde maddi durum icin esiniizi sigarayi birakmaya yada azaltmaya ikna etmeye calisin eger elektriginiz akilli sayacsa elektrigi indirimli saatlerde kullanmaya ozen gosterin ben genelde bulasik ve camasir makinasini aksam 10 dan sona ekonomik programlarda ve tam dolu olarak calistiririm haftalik yemek listesi yapar ona gore neye ihtiyacim varsa marketten sadece onu alirim evde stoklayipta yemedigimiz manti fasulye gibi bakliyatlara agirlik verip hem stoklari azaltmaya hemde market alisverisini az da olsa rahatlamaya calisiyorum bunlari deneyebilirsiniz azalan fatura ve market masrafından kalan tutarlarda hemen kumbaraya birikime
bana sayfa biraz karisik geldi anlayamadim inceleyeyim cnmKizlar yorumları önceki 21 gunluk detoxu ve mucizeleri yasayanlarida okuyun derim.
Yani motive olursunuz.
Ben okuyorum hala.
Off kızlar sinirden çatlicam. dün kayinbabamlar
Kendi ailemi yemege(konuşmaya ) çağırmış. Eşim bizde gidelim dedi . Sonra vazgeçti gitmeyelim bir nedeni yok gibisinden mesaj attı bana. Ama biliyormuş kv. Ve kayinbabamin babamlarla konuşacağını.
Iste babamlara
Burda kalsınlar. Biz sadece saygı istiyoruz kızınız cok ters demişler. Bakamıyorlar çocuk çok zayıf falan tarzı konuşmuşlar.
Babam detay vermedi sadece git orda kalın sende dinlen bebekte toplasın dedi.
Bende asla kabul etmedim.
O kadar kavga oldu. Ailemi karistirmadilar.
Senin ailen yok. Orayı unut dediler.
Şimdi kendileri isteklerini yaptirtamiyolar diye ıftara bile çagirmadıkları surekli arkalarindan atip tuttukları ailemi evlerine çağırıp laf anlatmışlar. Üstelik yalan yanlış. (Sozde ben misafirlerin karsisina çıkmamışım keyfmden. Eşimin teyzesi gelmiş çıkmamışım. Eşimde şahit onların geldiği gün bebekle düş almıştım üstüm yarı çıplak kapıyı açtım evim darmadağınık . Gelmek için eşimin gelmesini bekliceklerdi ama hemen arkasına takilmışlar. Ben üstümu giydim yatağı topladım hemen yanlarına çıktım. )
Yaptıkları hakaretleri üzerime yurumelerini bebeğe beddua edişlerini unutamam. Sözde saygı istiyorlar ama saygılı dedikleri şey sadece boyun eğmek karşı tarafın Sürekli alttan alması.
Sözde bebege takı yapmışlar ama biz gitmiyoruz diye vermemişler.
Oysa geçen pazar ordaydım. Sırf oraya gitmiyorum diye bir şey yapmıyorlar.. ben evime gelmesinler demiyorum ki geldiklerinde de saygısızlık etmiyorum kayın babam da bana saygısızlığı olmadı demiş. Ama Kayınvalidem yalancının önde gideni olduğu için ve ikiyüzlü davrandığı için şu anda oraya gelip gidemediğim için ki su almaya bile gidemiyorum. ya oraya mı taşınacağım her gün .kızlar sizce ne yapayım eşime kızayım mı .kayınvalide ve kayın babama da gerekeni söyleyeyim mi. Ne yapayım yani ?şu saatten sonra asla oraya gitmek istemiyorum . Zaten zar zor kurtuldum oraya gitmekten .Babam da korkuyor eye benden ayrılırsa diye .Ben de daha ne yapacaklar dedim ben de en fazla ayrılır diye düşünüyordum .Eşim Çünkü annemle bir daha tartışırsa nız çok büyük sorun çıkarırım demisti. Ben de en fazla boşanırsin dediğimde Boşanmak olarak düşünme dedi yani boşanmayı düşünmüyor. Gerçekten sinirlerim harap oldu ya o kadar şeyi yapıp hala saygı bekliyoruz diyorlar ya ki o kayınvalideme bile şuan Saygısızlık yapmıyorum Başka bir insan olsa evinden içeri sokmaz.
kızlar bana köyden biber geldi , birde pazardan kayınpaeder almış
sizce ne yapıyım bu kadar biberi.
ankarada hava bir tuaf kurutmak isityorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?