Minnak olunca evde öyle oluyor ama.Ne güzel anlattın yaaa bu şekilde temizlik yapmayı özledim valla...2,5 yaş oğlum var ben süpürgeyi elime alıyorum o gelip benden alıyor villada alıyorum gelip onu alıyor zaten o varken camsil ve toz bezini hiç alamam batırır heryeri çamaşır asiyorum anne ben ascam
gelinliğin hayırlı olsun
akapunktur a ne için giidiyorsun=
bir de 50kg çok az değil mi ?
ideal kilon kaç?
%50 zamMerhaba arkadaşlar;
Yeni ay hepimize bereket,sağlık getirsin işallah. Ben de ayın 10'undan sonra maaş alıyorum. O yüzden birikim için sizi takipteyim. Bu ay normalde zam dönemiydi bizim için, bu sene zam yok diye duyum almıştık ama sgk primlerimizde artış görülüyor. İşallah bu ay güzel bir zam alırsam, hiç artış olmamış gibi davranıp, kızımız için euro olarak değerlendirmeyi umuyorum.
Nişan, düğün, bebek görme günleri hızla yaklaşmakta. Neyseki hepsinin paralarını, altınlarını hazır ettim.
Bu arada doğalgaza zam gelmiş %50 oranında. Bakalım önümüzdeki kış bebişle evde nasıl geçecek?
Herkese güzel bir hafta olsun. Sevgiler.
Bugun sordum gram altin 199 liraydi. Iki tane ceyrek alayim birde dugun var arkadaslarin onlara takariz :)))))Bereketli olsun
Üzerini tamamlayıp yarim altın alabilirsiniz.
Dolar alinabilir.
Elbette canım.. Rabbimin hazinesi büyük..Yeter ki tevekkül edelim ona.. inanalım beleyip sabredip dualarımıza devam edelim..Bende başka esmalara da okuyorum. ekstra bu 21 .günlük esmalara da başladım bende..bugün 4. günüm inş..Evet canim 9.gunumdeyim
Esmalarımıda ayrıca hic birakmiyorum.
41 yasin okuyorum bir de simdi.
Rabbim bir kapı kaparsa daha güzelini aciyor inan.
Sen icini bozma hic ummadığın anda sana geri dönecektir.
ustam fikilrerin alındııııııııBen olsam önce ortalikdaki dağınıklığı toplardım (daginiksa)
Sonra halıları süpürür kaldırırdım rulo yapar ya da balkona atardim.
Sonra oda oda temizlerdim.
Misal y.odasi.
Bi deterjanlı su yapardım camını silerdim.
Sonra odayi supururdum.
komidinleri, aynanin falan tozunu alırdım en son vileda yapar cikardim.
Misal salon.
Koltukları çekerdim supurur siler tozunu alır vileda yapar çekerdim kapısıni.
Mutfağında tezgahını , dolap dış yüzünü, ocağı ve beyaz eşyaların dışını silerdim.
Ara fayanslarında siler süpürge acar vileda yapardim.
Yani ben oda oda temizlenince daha çabuk bittiği ve karışmadığını dusunuyorum.
Misal bugün halıları balkona attim.
Oda oda yatak düzelttim, süpürge yaptim toz aldim ciktim.
Mutfaginda dolap dış yüzünü, ocağı, mikrodalga, firin, bulaşık mak, camasir mak. Dışını sildim.
Supurdum vileda yaptim ciktim.
Ahhh temizlik yeduuu bizi :)ustam fikilrerin alındıııııııı
Yaa geçmiş olsun cokGörumcem aradı genşler toplaşın :)
Evlerinin karşısındaki sitede (yeni yapiliyor) vinç devrilmis(Eşim soylemisti) bunların evinde zarar vermis.
Bunlarla beraber 2 bina riskliymiş
Oğlunda kalıyormuş 3-4 gündür.
Moralim çok bozuktu seninle konuşmak icin aricaktim müsait olmadığımı bilemedim dedi.
Dünde dönemedim telf. Dedi.
Estg. Dedim.
Bende açıklamamı yaptim elektrik kesintisini vs.
Sana gelmek istiyorum bir ara kafam dağılır biraz moralim bozuk dedi.
Buyur dedim bende.
Anlicaniz daha küsmemiş.
Çok şaşırdım cunku küsmesi gerekirdi onun şartlarına gore
Bende bi krem var ondan istiyordu azcik, veririm demiştim.
Ama gelemem ki bayramda getiririm dedim.
Bayrama kadar gorusmeyecekmiyiz diyo
Ben gelirim bi aksam diyor.
Geçmiş olsun canimYaa geçmiş olsun cokOnlara bisey olmamış en azından Allah korusun..
Bizde bu ara kocamın tarafının gözdesiyiz,hayırlar olsun.Ben operasyon geçirdim ya tüplerden ufak .Herkes pır dönüyo:)
Keşke öyle olsa%50 zam
saolasın cnmCanim çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canim
Bunlarin hepsi kk ile mi alindi?Selam kızlar
Bugün temmuz ayı gidelerimizi hesapladık.
1384 lira eşimle ikimize kıyafet ayakkabı alışverişi yapmışız. Allahım ne kadar çok. Kardeşinin düğünü vardı ondan öyle oldu gerçi ama.
423 lira kıza kıyafet ayakkabı almışız. Ona da düğün elbise be ayakkabısı aldık.
416 lira dışarda yemeye vermişiz.
Bunun içinde 2 liraya alınan simit de dışarda yenilen dondurma da var.
786 gıda, 157 de gıda dışı market alışverişimiz olmuş. Buna bebek bezi ve ıslak mendil dahil değil.
Kıyafet i acilen azaltmamız lazım. Neyseki düğünler bitti ama önümüz kış. Kıza gene mont bot kışlıklae alınacak
Bunlarin hepsi kk ile mi alindi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?