Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben de keke hiç dayanamam çok severim. Tarifini paylaşır mısın şu yumuşacık keklerin sırrını bir öğrenelim

Selam kızlar ben yine geçmişi okuyamıyorum eve döndüm gerçi 1 hafts daha kalacaktık ama döndük.
Bayramdan sonra gidicez yine.
Geldim iş bitmiuor çok sıcak tansiyonum düştü biraz yattım sanki daha kötü oldum kalktım yemek var yapılacak. Şimdi oğlumla keyif yapıxaz buralardayım artık takipteyim

Bende keki cok severim cokta guzel yaparim. Ozellikle limonlu kekim harikadir. Ama yaklasik 10 gundur sekersiz beslenme duzenine gectim. Agzima bir lokma bile sekerli bir gida koymuyorum. Bu boyle uzun sure gider umarim.

Sabah 9 da arkadaşımı aradım kahvaltıya geldi balkonda kahvaltı yaptık. Gece vantilatörümüz bozulmuş of garantiye gidecek sinirlerim bozuldu bugün doğumgünüm özel bir kutlama yapmayacağız eşim saolsun ben ankaraya düğüne gidince dünyanın parasını çevreye savurdu ben olmasam o kadar maaş almasına rağmen aç kalacak eminim arkadaşımla birlikte çıktık ben markete girdim 1 kilo köy biberi 2.5 tl 1 kilo kırmızı kapya biber aldım 4 tl toplam 7,5 tl ödedim. Onları güzel yemeklik doğradım fırın tepsilerine yağlı kağıt serip biberleri düzenledim. Kuruyacaklar kışın yemeklerin içine atıyorum sıcak su ile taze biber şeklini alıyor . Akşama yemekte mercimek çorbası , ızgara tavuk gögsü, patates ve soğan halkası kızartma salata var. Akşam vantilatörü aldığımız yere gidicez sanırım geri dönüşte minik pasta alıp evimizde keseceğiz gibi çok az paramız kaldı eşim sayesinde gidip birde babasının telefon faturasını Ödemiş eşimden gizli kenara attığım 160 tl paramız var ona dokunmasam şahane ama zor yarın arkadaşımıza akşam oturmasına gidicez oraya birşey almak lazım salı da eşimin arkadaşının kızı oldu bebek göremeye gidicez hediye alıcam , üzerine benim ilaç param var . Balkona saksıya biber diktik hepsi çıkmış onu ayarıp balkonumuza mini bahçe yapacağız Cumartesi Allah’ım para harcamadan bir gün geçmiyor

Doğum günün kutlu olsun canım.Nice güzel yaşlara

ben de keke hiç dayanamam çok severim. Tarifini paylaşır mısın şu yumuşacık keklerin sırrını bir öğrenelim
Canım aslında klasik kek ama herşey oda sıcaklığında olacak , un ve kabaetma tozu elenecek.

3 yumurta
1 su barg. Şeker
1 su barg. Sıvıyağ
1 su bardg. Süt
1 vanilya
1 kabartma tozu
2.5 su badg. Un.(az eksik konabilir kıvama gore)
Dilenirse kakao

Yumurta ve şekeri çırpıp sıvıları katiyorum.
Sonra unu ve k.tozunu eliyorum.
180-200° arası pisiriyorum.
Ama pamuk gibi oluyor.

Ellerine sağlık tellicim. Yarın biz de kek yapacağız. Oğlusum yesin çöp gibi

Yarın yapıyorum teşekkürler

Kızlar siz kendi soyadınızı kullanıyor musunuz?
Benim iki adım var 11 harf soyadım 5.Ama soyadım çok güzel değiştirmek istemiyorum evlenince.Nişanlımın soyadı da 8 harf.Onu da alınca 24 harf oluyor o diyor kendi soyadını alma.Ben almak istiyorum.Çok uzun olacak ama olsun.

Nikah başvurusunda unuttum ben söylemeyi soran da olmadı.Arayıp bir sorayım ilave not yazdırayım

Ben esimin soyadını daha çok seviyorum isim zaten soy ismimiz :)
Kendi soyismimi sevmiyorum.

Allahım bugün bitti ama bende bittim.

fena basim donuyor tansiyonum düştü sanirim.
Çok ama çok yorgunum kafam kazan kadar oldu.

Sabah arkadasim gitti
Oteki arkadasim geldi o da 6.30 gibi gitti.
Gorumcem aradı saat 8 gibi sana gelcem diye.

Allahım çıkan bulaşıklar bir yandan evde 1 damla yemek yok öte yandan.
Ee bulaşık mak. Bosalcak o.
Oglum karnim ac der.
Napcami sasirdim.

Menemen yaptim.
Pilav yaptim.
Et soteledim(kavrulmuş vardi)
Bulaşık mak boşalt doldur.
O sıra esim geldi ona yemek ver oğlanı doyur.
Peşine gorumcem geldi o da açım dedi.
Ona yemek koydum.
Çay demledim Kek pasta meyve çekirdek derken az once gitti.

Bugün nasıl bi gündü anlamadim.
Hiç oturmadim.
Esmalarimi sabah çekmiştim tek kârı o oldu bana gunun.

Gorumcem eltimlerden haber almaya calisiyor.
Sizin gittiğiniz yer neresiydi diyor.
Kızlarda bebek var mı diyor.

Bana hamileyiz demediler varsada bilmiyorum sormakda aklima hic gelmedi.
Ayrıca biri bisi anlatırsa dinlerim ama sormam ben aklımada gelmez dedim sormak.

Ben biraz soruyorum dimi sormayı severim dedi.
Bende sevmem dedim.

Sonra sormayı birakti.

Anladı rahatsiz olduğumu anlasin diye söyledim zaten.
Ama sert bir üslupla soylemedim.
Mesaj gitti yani.

Onlarla vakit geçirmekten zevk alıyorum bana iyi geliyolar dedim.
Kizlarda sagolsun beni ayirmiyorlar davet ediyorlar dedim.
Hiç yorum yapmadi.

Sonra laf değişti...

Şuan evlerinde kalmıyorlar ya yat desem yatacaktı valla.
Ben gelirim boyle dedi bende gel dedim.

Ayy Ben napcam bilmiyorum.

Nazari değmez ins.

Senin elin nekadar cabuk diyo.
Fiziğin düzgün diyo
Sen ne ara yaptin bu hamur islerini diyo
Paratiksin vs vs.
Çok iltifat aldim bugun :)

Ay çok sasiriyorum.
Samimi mi?
Oynuyor mu anlayamiyorum.

Ama böyle misal gözlerini yüzüme dikip uzun uzun bakıyor bana
Ben gözlerimi kaçırıyorum hani sanki insan sevdigine aşkına bakar ya öyle
Böyle inceliyo sanki yüzümün her hattını baya uzun bakıyor

Kadın bana aşık oldu

İlave notla olmuyor Beren o . Dilekçe dolduruyorsun zaman kaybetmeden belediyeye uğra hallet . Benim tek ismim var 2 soyismimi de kullanıyorum gurur duyuyorum yemde havalı bence

Günaydın kızlar hayırlı cumalar.çok sıkıntılı rüyalar gördüm.
Apartmandan iskanı kabul etmeyenler olmuş daire başı 13 bin çıkıyormuş.
Eşimde okula yakın bir daire bulmuş satıp gidelim diyor. Ev yeni temiz yeri güzel ama benim evimden küçük.kafam karıştı onun etkisinle rüyalarımda sıkıntılıydı.
Ev bir tık büyük olsa hiç düşünmexdim ama bu evimede çok emek verdim mutfağım çok büyük balkonum yatak odam öyle.
Çatı katım var neredeysebir evlik eşyam var moralim çok bozuldu.

Geldiğimden beri çamaşır yıkıyorum.
Bugünde 3 makina yıkarım sonra biter inş.

Kumbaralarıda sevindireyim biraz birikim kaldıüı yerden devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…