Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben ikisini de kullanıyorm.Uzunda kendi soyadım.Gılgamıs destanı gibiAlım satımda,imza islerinde cok zor oluyorYaz yaz bitmiyor

benim eski soyadım 8 harfliydi yeni soyadım 6 harfli uzun olur dedım hem de cıft soyadı sevmıyorum
ama sonradan cok buruk hıssettim keske onu da kullansaydm pısman oldum
esim de boyle olmasını ıstıyormus ama ben kendılıgımden ıstedıgım ıcın dememıs sonra soyledi

Hayırlara vesile olsun canım.

Markete gittim geldim 107tl harcadim.
Hafta sonu malum kahvaltılık
Yumurta süt yoğurt hic bisi kalmamıştı evde.
Aldim.

Haftayada tatile gidecegimizden cok dolurmicam dolabi.
Sonrada bayramdi köydu derken gerekli olani aliyorum.

Sadece dünden pilavım var.
Yemek yapmam gerek.
Camasir yıkanıyor.
Evi süpürüp esmalarima oturcam.

Dışarı çıkmasam olmuyor böyle markete gidincede harcaniyor.

Ama elimi neye atsam bitmiş ya.
Bakıyorum yoğurt yok süt yok peynir yok yumurta yok.
Dün sinir oldum annemden istedim az az.
Hiç sevmem oyle istemeyide.

Yag ve deterjan stoğu yapmam lazım acil.
Zuladan harcıyorum yerine koymazsam o an lazim olunca çıkıp almam gerek indirim takip edemeden.
28.90 a orkide yağ aldim 5lt demin
Zulaya.
Deterjan indirimi kovalicam simdi.

bizimde eylülde harcamalarımız bi hayli fazlaca olacak ..
çünkü eşime 2 ya da 3 adet ayakkabı almamaız şart çünkü kullandığı ayakkabılar deforme oldu açıldı ve birisi de ayağını yara ediyor.iş ayakkabıları bir de günde 9-10 saat ayağında olduğundan kaliteli bi şey olması şart tabi ..
o sebeple en az 750 tl falan tutacak gibi görünüyor 3 ayakkabı..

benim zaten ayakkabım iş için maalesef yok çünkü bulamıyorum müdürüm neyse ki izin verdi de adidas süperstarlarımla gidebiliyorum :) ancak bi adet geniş kalıp ve tabanlı sade siyah bi ayakkabı almak istiyorum..

oğlum için kışık 4 takım ve iki pijama siparişi verdim. pek uyguna geldi .. toplamda 260tl tuttu..3 taksit yaptırdım..
kışlık bir ayakkabı daha almamız gerek...

70 KG IN ALTINA DÜŞTüğümde bi kaç parça kıyafet almam gerekecek..zaten istiyorum . uzun zamandır sadeleştim ve sadece 2-3 parça iş kıyafeti ile idare edebiliyorum..
onun dışında şallarım hep eskidi tülü kaçtı kiri geçmez oldu..

market alışverişi kasap alışverişi derken biraz yüklü olacak ..
sağğlık olsun her şeyin üstesinden gelirizi evelallah

lelli o kadar keke süt yumurta mı dayanır

Ay ben yazmayı unuttum.
English home depomax'dan eltimin baska şehirde olan kızına nevresim takm. Aldim 50tl.
Buradaki kızına çay bardağı takimi almistim.
Ama bu uzaga gidecek bir de otobüsle kırılacak bisey olmasın dedim.
Şuan k.v gittiler izmire tekrar gelecek buraya ozaman veririm.
Umarım begenir.
Outlet oldugundan uyguna geliyor.

Valla harcamaların sonu gelmiyor.
Bezdum.

lelli o kadar keke süt yumurta mı dayanır
Kuzu valla 5kg un vardi bitti.
2 kutu sut bitti.
1 koli yumurta bitti.
Len dedim baslarim kekinize ha!

Bi de gorumcem dün banada yaparsın artik diyor.
Az ye de bi hizmetçi tut dicektim.
Otursunda yapsin.

Valla istifa edicem kek yapmakdan.

Nişanlımda benim kendi soyadımı kullanmamı istemiyor çok uzun olacak diyor.İki de ismim olunca kendi de adliyeci sonra soyadımı kaldırmak istiyorum diye dilekçe verirsen yaptırmam işini diyor ama ben kullanmak istiyorum.Nikah başvurusunda söylemedim söylemem mi gerekiyordu unuttum ya

Ben de biber kurutayım diyorum azcık, hayatımda ilk defe yapcam. Bi deneyim bakalım.
Doğumgünün kutlu olsun

Benim kendi soyadım çok güzel ama kulağa gelişi hem anlamı, herkes çok beğenir, ikisini de kullanıyorum, eşiminki yaygın bilinen bir soy isim. Ama bana uzun geliyor bazen sadece eşiminkini alsaydım diyorum.

Ben de nevresim takımlarımk değiştireceğim. Sadece 4 sene önce aldığım English Home nevresimimi tutacağım. Çok beğeniyorum onu ütü de istemiyor hem ütüsü kolay zaten

Dün dogradım güneşe attım biraz önce topladım bile yarım kiloluk kavanozunun çeyreği doldu . 2 kilo köy biberinden

form dolduruyorsun cnm aynen başvuru yaparken:)Yani esin istemiyorsa cok önemli bisey değil inan.Ben de bi gazla kendiminkini kullancam dedim,anam herkes X in karısı diyo kimse kızlık soyadımı kullanmıyor tanıtırken

elenaferrante Bende 2 takım aldim english home cok memnunum.
1 tanede lcw home aldim ama daha kullanmadim.
English home olanlar yumusacik cok guzeller.
Yani ihtiyacım olsa yine oradan alirim.
Bir de çarşaf yastık kılıfı extra aliyorum lazim olunca.
Yastık kılıfı cok seviyorum değişik degisik kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…