- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
ben ikisini de kullanıyorm.Uzunda kendi soyadım.Gılgamıs destanı gibiKızlar siz kendi soyadınızı kullanıyor musunuz?
Benim iki adım var 11 harf soyadım 5.Ama soyadım çok güzel değiştirmek istemiyorum evlenince.Nişanlımın soyadı da 8 harf.Onu da alınca 24 harf oluyoro diyor kendi soyadını alma.Ben almak istiyorum.Çok uzun olacak ama olsun.
Nikah başvurusunda unuttum ben söylemeyi soran da olmadı.Arayıp bir sorayım ilave not yazdırayım
Tesekkürler canımmGeçmiş olsun canım
benim eski soyadım 8 harfliydi yeni soyadım 6 harfli uzun olur dedım hem de cıft soyadı sevmıyorumKızlar siz kendi soyadınızı kullanıyor musunuz?
Benim iki adım var 11 harf soyadım 5.Ama soyadım çok güzel değiştirmek istemiyorum evlenince.Nişanlımın soyadı da 8 harf.Onu da alınca 24 harf oluyoro diyor kendi soyadını alma.Ben almak istiyorum.Çok uzun olacak ama olsun.
Nikah başvurusunda unuttum ben söylemeyi soran da olmadı.Arayıp bir sorayım ilave not yazdırayım
Hayırlara vesile olsun canım.Günaydın kızlar hayırlı cumalar.çok sıkıntılı rüyalar gördüm.
Apartmandan iskanı kabul etmeyenler olmuş daire başı 13 bin çıkıyormuş.
Eşimde okula yakın bir daire bulmuş satıp gidelim diyor. Ev yeni temiz yeri güzel ama benim evimden küçük.kafam karıştı onun etkisinle rüyalarımda sıkıntılıydı.
Ev bir tık büyük olsa hiç düşünmexdim ama bu evimede çok emek verdim mutfağım çok büyük balkonum yatak odam öyle.
Çatı katım var neredeysebir evlik eşyam var moralim çok bozuldu.
Geldiğimden beri çamaşır yıkıyorum.
Bugünde 3 makina yıkarım sonra biter inş.
Kumbaralarıda sevindireyim biraz birikim kaldıüı yerden devam etsin
Kuşadası canım.Nereye gitceksiniz tatile lelli.
Of sorma Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
lelli o kadar keke süt yumurta mı dayanırMarkete gittim geldim 107tl harcadim.
Hafta sonu malum kahvaltılık
Yumurta süt yoğurt hic bisi kalmamıştı evde.
Aldim.
Haftayada tatile gidecegimizden cok dolurmicam dolabi.
Sonrada bayramdi köydu derken gerekli olani aliyorum.
Sadece dünden pilavım var.
Yemek yapmam gerek.
Camasir yıkanıyor.
Evi süpürüp esmalarima oturcam.
Dışarı çıkmasam olmuyor böyle markete gidincede harcaniyor.
Ama elimi neye atsam bitmiş ya.
Bakıyorum yoğurt yok süt yok peynir yok yumurta yok.
Dün sinir oldum annemden istedim az az.
Hiç sevmem oyle istemeyide.
Yag ve deterjan stoğu yapmam lazım acil.
Zuladan harcıyorum yerine koymazsam o an lazim olunca çıkıp almam gerek indirim takip edemeden.
28.90 a orkide yağ aldim 5lt demin
Zulaya.
Deterjan indirimi kovalicam simdi.
Kuzu valla 5kg un vardi bitti.lelli o kadar keke süt yumurta mı dayanır
Kuzu valla 5kg un vardi bitti.
2 kutu sut bitti.
1 koli yumurta bitti.
Len dedim baslarim kekinize ha!
Bi de gorumcem dün banada yaparsın artik diyor.
Az ye de bi hizmetçi tut dicektim.
Otursunda yapsin.
Valla istifa edicem kek yapmakdan.
Tahin pahali kanka para dayanmıyor :)Kanki tahinli kurabiye yapardın eskiden
benim eski soyadım 8 harfliydi yeni soyadım 6 harfli uzun olur dedım hem de cıft soyadı sevmıyorum
ama sonradan cok buruk hıssettim keske onu da kullansaydm pısman oldum
esim de boyle olmasını ıstıyormus ama ben kendılıgımden ıstedıgım ıcın dememıs sonra soyledi
Sabah 9 da arkadaşımı aradım kahvaltıya geldi balkonda kahvaltı yaptık. Gece vantilatörümüz bozulmuş of garantiye gidecek sinirlerim bozuldubugün doğumgünüm özel bir kutlama yapmayacağız eşim saolsun ben ankaraya düğüne gidince dünyanın parasını çevreye savurdu ben olmasam o kadar maaş almasına rağmen aç kalacak eminim arkadaşımla birlikte çıktık ben markete girdim 1 kilo köy biberi 2.5 tl 1 kilo kırmızı kapya biber aldım 4 tl toplam 7,5 tl ödedim. Onları güzel yemeklik doğradım fırın tepsilerine yağlı kağıt serip biberleri düzenledim. Kuruyacaklar kışın yemeklerin içine atıyorum sıcak su ile taze biber şeklini alıyor . Akşama yemekte mercimek çorbası , ızgara tavuk gögsü, patates ve soğan halkası kızartma salata var. Akşam vantilatörü aldığımız yere gidicez sanırım geri dönüşte minik pasta alıp evimizde keseceğiz gibi çok az paramız kaldı eşim sayesinde gidip birde babasının telefon faturasını Ödemiş eşimden gizli kenara attığım 160 tl paramız var ona dokunmasam şahane ama zor yarın arkadaşımıza akşam oturmasına gidicez oraya birşey almak lazım salı da eşimin arkadaşının kızı oldu bebek göremeye gidicez hediye alıcam , üzerine benim ilaç param var . Balkona saksıya biber diktik hepsi çıkmış onu ayarıp balkonumuza mini bahçe yapacağız Cumartesi Allah’ım para harcamadan bir gün geçmiyor
Kızlar siz kendi soyadınızı kullanıyor musunuz?
Ay ben yazmayı unuttum.
English home depomax'dan eltimin baska şehirde olan kızına nevresim takm. Aldim 50tl.
Buradaki kızına çay bardağı takimi almistim.
Ama bu uzaga gidecek bir de otobüsle kırılacak bisey olmasın dedim.
Şuan k.v gittiler izmire tekrar gelecek buraya ozaman veririm.
Umarım begenir.
Outlet oldugundan uyguna geliyor.
Valla harcamaların sonu gelmiyor.
Bezdum.
Dün dogradım güneşe attım biraz önce topladım bile yarım kiloluk kavanozunun çeyreği doldu . 2 kilo köy biberindenBen de biber kurutayım diyorum azcık, hayatımda ilk defe yapcam. Bi deneyim bakalım.
Doğumgünün kutlu olsun
Benim kendi soyadım çok güzel ama kulağa gelişi hem anlamı, herkes çok beğenir, ikisini de kullanıyorum, eşiminki yaygın bilinen bir soy isim. Ama bana uzun geliyor bazen sadece eşiminkini alsaydım diyorum.
Ben de nevresim takımlarımk değiştireceğim. Sadece 4 sene önce aldığım English Home nevresimimi tutacağım. Çok beğeniyorum onu ütü de istemiyor hem ütüsü kolay zaten
form dolduruyorsun cnm aynen başvuru yaparken:)Yani esin istemiyorsa cok önemli bisey değil inan.Ben de bi gazla kendiminkini kullancam dedim,anam herkes X in karısı diyo kimse kızlık soyadımı kullanmıyor tanıtırkenNişanlımda benim kendi soyadımı kullanmamı istemiyor çok uzun olacak diyor.İki de ismim olunca kendi de adliyeci sonra soyadımı kaldırmak istiyorum diye dilekçe verirsen yaptırmam işini diyorama ben kullanmak istiyorum.Nikah başvurusunda söylemedim söylemem mi gerekiyordu unuttum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?