- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
İyi tatiller canımKuşadası canım.
Pişince şişer büyür canım öyle oluyorDün dogradım güneşe attım biraz önce topladım bile yarım kiloluk kavanozunun çeyreği doldu . 2 kilo köy biberinden
Dün dogradım güneşe attım biraz önce topladım bile yarım kiloluk kavanozunun çeyreği doldu . 2 kilo köy biberinden
Geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar kaç gündür hastanelerde Sürünüyorum oğlum için .doğum kilosunun altında 1 aylık olmasına rağmen .onkolojiye Yenidoğan servisle yan gastro diyetisyen gördüü. en sonunda Bebeğimin kalbi delik olduğu için sütümü sağıp biberonla vermem gerektiğini söylediler .Şu an için sütüm var o yüzden mama onrmedileer. bebeğim uyuduktan sonra kaç gündür yemek yapamıyordum yemek yaptım .evdeki meyvelerden biraz meyve suyu yaptım .barbunya haşladım dolaba attım Akşama pilav yapacağım şimdi de süt sağıyorum Eğer kilo alamazsa burnundan Tüp göndereceklermiş midesine oyle besliceklermis.
Dün gece misafirlerim vardı
Yarında misafirlerim var..
Allah yardimcim olsun
Merhaba arkadaşlar kaç gündür hastanelerde Sürünüyorum oğlum için .doğum kilosunun altında 1 aylık olmasına rağmen .onkolojiye Yenidoğan servisle yan gastro diyetisyen gördüü. en sonunda Bebeğimin kalbi delik olduğu için sütümü sağıp biberonla vermem gerektiğini söylediler .Şu an için sütüm var o yüzden mama onrmedileer. bebeğim uyuduktan sonra kaç gündür yemek yapamıyordum yemek yaptım .evdeki meyvelerden biraz meyve suyu yaptım .barbunya haşladım dolaba attım Akşama pilav yapacağım şimdi de süt sağıyorum Eğer kilo alamazsa burnundan Tüp göndereceklermiş midesine oyle besliceklermis.
Allah yardimcim olsun
Uykuya hasretim her misafi5 öncesi ev toplaGeçmiş olsun canım
Misafirlerin seni yormaması lazım hem bedenen hem ruhen
Sagaeken bir Göğsümun ucu çok fazla aciyorB Bugunneselibirgun çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun bol bol sağ.
Süt sağarken kesilmen diye sık sağ emzirmeden daha sık olsun.
Merhaba arkadaşlar kaç gündür hastanelerde Sürünüyorum oğlum için .doğum kilosunun altında 1 aylık olmasına rağmen .onkolojiye Yenidoğan servisle yan gastro diyetisyen gördüü. en sonunda Bebeğimin kalbi delik olduğu için sütümü sağıp biberonla vermem gerektiğini söylediler .Şu an için sütüm var o yüzden mama onrmedileer. bebeğim uyuduktan sonra kaç gündür yemek yapamıyordum yemek yaptım .evdeki meyvelerden biraz meyve suyu yaptım .barbunya haşladım dolaba attım Akşama pilav yapacağım şimdi de süt sağıyorum Eğer kilo alamazsa burnundan Tüp göndereceklermiş midesine oyle besliceklermis.
Allah yardimcim olsun
Mümkün olmuyor canım çoğu kez malesef.B Bugunneselibirgun , cok gecmis olsun. Bi süreligine misafir Kabul etme bence. Hem bebegin toparlansin biraz , hem Sen. Allah kolaylik versin.
Bunun öyle bir ilgisi yok ama eğer kavanoza konserve yapıyorsan kapağı yeni olmalıCanım kavonoz ve kapağı eski olsada oluyor mu.
Acır sızlar ama bebişin için canım 9 ay sağdım ben 3.5 ay sütüm oldu gerisi boş az danla gelsin diye hep sağdım o yüzden çok sağ ben bebek beslenmesine uygun sağdım ama emme refleksiyle aynı olmadığı için beyne uyarı gitmiyormuş sık sağım gerekiyormuş iş geçtikten sonra öğrendimSagaeken bir Göğsümun ucu çok fazla aciyor
Senin nasıl yaptığıni merak ettim bende yapmak istiyorum.Bunun öyle bir ilgisi yok ama eğer kavanoza konserve yapıyorsan kapağı yeni olmalı
Anladım canım inşallah düzene girdirebiirim beş saattir sagmiyodum alarmda kurdum ama ogluşumun sesiyle uyandım.Acır sızlar ama bebişin için canım 9 ay sağdım ben 3.5 ay sütüm oldu gerisi boş az danla gelsin diye hep sağdım o yüzden çok sağ ben bebek beslenmesine uygun sağdım ama emme refleksiyle aynı olmadığı için beyne uyarı gitmiyormuş sık sağım gerekiyormuş iş geçtikten sonra öğrendim
Allah korusun:)Amarylliss senide unutursak kalbimiz kurusun :)
Canım hemen okudum bile.tr_lelli görümcenden bende korktum gerçekten.Annenle baban çok haklılar.
Telefonuma dualar diye ayrı bir klasör yapmıştım.Orda bunun için dualar var sana onlardan gönderiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?