İşe mi gittin şimdiHaklısın ama çok üzgünüm. Yarın akşama kadar da görüşemeyeceğiz
Teşekkür ederimGünaydın
Güle güle kullan canım..Altın arttığı için zarar etmemişsindir en azından:)Aldıgın telefon cok artmadıysa tabi.:)
E arkadaşı bekar mı?Evliyse kadında zaten sepetler cnm merak etme:)Oyun oynamayla bitirmiyorlar çünkü,cayı kahvesi bitmiyor istekleri.Ben de yeni evliyken bekar arkadaşı vardı,isten 16.00 de çıkıyorlar.Bize geliyorlar.Anam evde lokma bırakmıyorlardı.Aksama yemek yapıyorm oturmuşlar yemişler.1-2 dedim bu böyle olmaz.Kesildi ayakları:)Günaydın herkese
Lelli iyice dinlen bayram öncesi
Ben de gece gece eşimle atıştım.
Bi arkadaşlar var, evlerinde playstation var. Eşim bıraksak her gece oraya gidecek oyun oynamaya. Ben de geceli gündüzlü çalışan birisiyim. Ben evdeyken gitmesini istemiyorum ne yalan söyleyim.
Dün gene gitmek istedi ben de gitmesini istemediğimi ama çok istiyorsa gidebileceğini söyledim.
Bi de afedersiniz adetim yeni bitmişti, özlemiştik birbirimizi, gece hasret gideririz diye konuşmuştuk sabahtan.
Adam geldi yanıma ben de dedim, sen oyun oynamaya gideceksin ama sanki önce benim yanıma gönlümü almay geliyor gibi oluyorsun yapmacıksın dedim.
Yok onun isteklerini önemsemiyormuşum bencilmişim.
Döndük kıçımızı uyuduk. Sabah da uyandığımızdan beri konuşmuyoruz.
Süperr.Güle güle kullan cnm.4 sene iyi bi süre.Ben de 3 seneden önce değistirmiyorm.Teşekkür ederim
Bende telefonun fiyatı artmıştır dedim ama bir ay önce baktığımla aynıydı fiyatı
İşe mi gittin şimdi
E arkadaşı bekar mı?Evliyse kadında zaten sepetler cnm merak etme:)Oyun oynamayla bitirmiyorlar çünkü,cayı kahvesi bitmiyor istekleri.Ben de yeni evliyken bekar arkadaşı vardı,isten 16.00 de çıkıyorlar.Bize geliyorlar.Anam evde lokma bırakmıyorlardı.Aksama yemek yapıyorm oturmuşlar yemişler.1-2 dedim bu böyle olmaz.Kesildi ayakları:)
Erkek kafası değişik çalışıyor iste napcan..Düzelir ins bugun alır gönlünü:)
Boşver araya mesafe girmesi bazen iyi olur hiç arama msj yazma benceEvet. Akşam da ben işe gideceğim. Yarın sabah eve geldiğimde o gitmiş olacak. Yarın akşam görüşeceğiz.
Bekar değil, evli bir de 9 yaşlarında kızları var. Diyorum ki kadın rahatsız oluyordur söyleyemiyordur. Gece 3 e kadar oturulur mu, ben şahsen istemem ben odamda uyurken gelip salonumda oynamalarını.
Ooo tabi cnm.Ben de istemem.Yakında sepetler kadın zaten cnm merak etme:=)Evet. Akşam da ben işe gideceğim. Yarın sabah eve geldiğimde o gitmiş olacak. Yarın akşam görüşeceğiz.
Bekar değil, evli bir de 9 yaşlarında kızları var. Diyorum ki kadın rahatsız oluyordur söyleyemiyordur. Gece 3 e kadar oturulur mu, ben şahsen istemem ben odamda uyurken gelip salonumda oynamalarını.
Boşver araya mesafe girmesi bazen iyi olur hiç arama msj yazma bence
Ooo tabi cnm.Ben de istemem.Yakında sepetler kadın zaten cnm merak etme:=)
Kaçan kovalanır taktıği uygula ben beceremiyorum amaGerçekten aramayı ya da yazmayı düşünmüyorum. Normalde de hiç tartışan bir çift değiliz. Ama neden böyle oldu bilmiyorum. Basit bişeyden tartıştık ve çok üzgünüm şu anda, kalbim kırık.
Günaydin..
Eşimle uyandım yolladim onu.
Hemen mak. Calistirdim.
Balkonu yıkadım.
Camasir astım 2.mak calisiyor.
Bazanin altina kaldirilcaklari kaldirdim.
Domatesleri çizdim sıcak suya aticam kabuğu cabuk soyulsun diye.
Kapak alip gelicem simdi.
Sonra evi süpürüp silicem.
Toz alicam
Yemek yapicam.
Ay ben hafta sonu bir daha valiz hazirlicam.
Perşembe aksamda eltim kızları damatlar eltimin kizinin kaynanası bana yemeğe gelecekler.
10-12 kişi varız
Kafamda bir menu olusturdum.
Menüye ek kuru patlıcan dolması ve tatlı yapicam.
Önce temizliği bitirmem gerek.
Günler hımhızli ve yoğun geciyor.
Haftaya çarşamba Allah izin verirse memlekete gidiyoruz.
Eşimde gelmek istiyor o sebepden erken gidicez.
O bırakıcak bizi biraz kalıp donecek. Araba varken de görmek istediğim yerler var görürüm oralari.
Sonra almaya gelecek
Yani 20 gunluk bir tatil daha var.
Kisliklarimi acil halletmem gerek.
Umarım gönlunüzdeki olurSelam hanimlar... dovizin ve altinin bu kadar artmasindan sonra birikim yapmaya karar verdim. Suan calismiyorum saglik sebwplerinden dolayi ama yine elime ufak tefek paralar kuruslar filan geciyor. Zaten kucuklugumden beri birikim yapan biriyim. Para biriktirip biriktirip kendi ijtiyqclarimi alirdim, aileme soylemeden..simdi onu tam anlamiyla biriktirip bakalim ne kadar biriktirebilecegim. Aslinda gonlum ev icin biriktirmekte ama evlenirsem ceyiz icin olabilir o biriktirdigim para
Bu gesmelerin sonunda nasil evde oturicim ben onu dusunuyorumGezgin lelli :)
Su durumda bebk kendini toplayana kadar dondurmaya sıcak bakardım ben.Ama ins coluk coluk derken okulu bırakmazsın.Keske okulun bitene kadar çocuk yapmayaydın tabi doğrusu o ama artık yapacak bisey yok.Okulıunu sakın bırakma.6 ay süre veriyorsan kendine o süreyi uzatma.Cünkü senin kocan anladıgım kadarıyla seni okutmaz o süre uzarsa.Umarım hersey yolunda gider okuluna geri dönersin cnm.Kızlar Biz dün hastaneye gittik Hani bebeğimin kilo alımında sıkıntı vardı ya Doktor O yüzden sütünü sağıp ver demişti ama ben de sağmaya her zaman yetişemedim arada mama takviyesi ile birlikte Süt verdim Maşallah kilo alımı şu an çok iyi bir haftada. Ancak benim de şu aralar kafama takılan okul konusu var Okulu dondurursam mı dondurmasam mi emin değilim. Dondurursam En fazla altı ay donduracağım .diğer dönem tekrar gideceğim bu sefer okulum Yarım dönem uzamış olacak .dondurmaz Sam bebeğe Kayınvalidem bakacak. Kendi evinde bakarsa akşama kadar orada kalmamızi ister. benim evimde bakarsa nasıl olur onu bilmiyorum. sizce ne yapayım ben ya . Işim de senin şu an için tek başıma hiçbir yere gitmemi istemiyor Ben de sıkıldım artık evde olmaktan ama bebeğimi de çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?