- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
Allah razı olsun canım yumurtalıgımın dısında ama yumurtalıga yapısık vaziyette 5cm capında kıstım var canım gebe kalmaya calısıyorum ama kıstle ılgısı yok ddı dr dıger faktörlere bakılacak
Domatesi kaç tl den aldın zeyneppPazara gittim. Acı sos için domates salça için biber aldım.
Dondurucuya koyacaklarımda var 45 tl tuttu. Fiyatlar uygundu akşam pazarı diye mi bilemedim geçen haftalar çok pahallıydı.
aminn ınsAllah canım 16ay oldu bana 16yıl gıbı geldı Allah kımseyı ıstedıgıyle sınamasın ınsAllah cumle ısteyenlere nasıp etsınGeçmiş olsun rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsin en kısa zamanda inşallahkronikuykucu
Senle beraber de isteyen herkese o güzel duyguyu nasip etsin inşallah
1.25 ten aldım canımDomatesi kaç tl den aldın zeynepp
Salçalık dimi bu geçen hafta migrosta 1.39 du . İnş eylül başı 1 tl ye iner1.25 ten aldım canım
aminn ınsAllah canım 16ay oldu bana 16yıl gıbı geldı Allah kımseyı ıstedıgıyle sınamasın ınsAllah cumle ısteyenlere nasıp etsın
Canım düşer belki ama ben eylülde memlrketteyim yine birşey hazırlayamam tamamlayıp gidicem.Salçalık dimi bu geçen hafta migrosta 1.39 du . İnş eylül başı 1 tl ye iner
Bende hafta sonu pazara bi bakayım diyorum buradan pazara geliyor mu öyle salçalık domates 25 kg almayı planladım eylülün ilk haftası hafta sonu alırızCanım düşer belki ama ben eylülde memlrketteyim yine birşey hazırlayamam tamamlayıp gidicem.
Salçalık domates herkes 20 15 kilo alıyordu.
Ben acı sos yapıcam birazda turşuya kullanırım.
Kırmızı berden salça yapıyorum 1.5 tan aldım onuda çok almadım zaten haftaysda bulırsam alırım.
Bazen evde çok saçma şeylerden sorun çıkıyor bende böyle niye sorun çıktı bu çok saçma dediğimin şeyler oluyor sıkma canınıGünaydın herkese
Lelli iyice dinlen bayram öncesi
Ben de gece gece eşimle atıştım.
Bi arkadaşlar var, evlerinde playstation var. Eşim bıraksak her gece oraya gidecek oyun oynamaya. Ben de geceli gündüzlü çalışan birisiyim. Ben evdeyken gitmesini istemiyorum ne yalan söyleyim.
Dün gene gitmek istedi ben de gitmesini istemediğimi ama çok istiyorsa gidebileceğini söyledim.
Bi de afedersiniz adetim yeni bitmişti, özlemiştik birbirimizi, gece hasret gideririz diye konuşmuştuk sabahtan.
Adam geldi yanıma ben de dedim, sen oyun oynamaya gideceksin ama sanki önce benim yanıma gönlümü almay geliyor gibi oluyorsun yapmacıksın dedim.
Yok onun isteklerini önemsemiyormuşum bencilmişim.
Döndük kıçımızı uyuduk. Sabah da uyandığımızdan beri konuşmuyoruz.
Bazen evde çok saçma şeylerden sorun çıkıyor bende böyle niye sorun çıktı bu çok saçma dediğimin şeyler oluyor sıkma canını
GünaydınSelam kızlar
Telefonumun ekranı bir iki aydır kararıp duruyordu zor açılıyordu tuş kilidi falan.Dun sabahleyin ekran tamamen mavileşti ve gitti.Ne kadar uğraşsamda açılmadı.
Zaten 4 yıldır kullanıyordum.Bende bugün gidip yeni telefon aldım.Ama maalesef gram altınlarımdan bozdurdum canım sıkıldı.Pahali birşey almadım benim işimi görsün yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?