Küçük Düşün Büyük Olsun!

Pazara gittim. Acı sos için domates salça için biber aldım.
Dondurucuya koyacaklarımda var 45 tl tuttu. Fiyatlar uygundu akşam pazarı diye mi bilemedim geçen haftalar çok pahallıydı.

Geçmiş olsun rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsin en kısa zamanda inşallah kronikuykucu
Senle beraber de isteyen herkese o güzel duyguyu nasip etsin inşallah

Gergin bir pazartesi geçirdim şu pazartesileri hiç sevmiyorum ya.Bir de bunaldım arkadaş Doğum izninde 3,5 aydır onun işlerini de yürütüyorum.Yeni biri geldi çocuk kredi bilmiyor iş öğretiyorum.Diğer arkadaş izinde onun işlerini yürütüyorum.Canım çıktı ya.Bir an evvel şu iznim gelsin de biraz dinleneyim diyorum.Alabilirsem 3 hafta izin 5 gün de evlilik izni almak istiyorum.Müdüre dedim millet ikinci tatile gidiyor ben çok yoruldum uzun izin alıcam dedim portföyün ne olacak diyor sıram çok güzel performans güzel alıyorum.Sıram geriler gibisinden diyor da aman herşey de para değil.Hep ben iyi olacam değil ya biraz da başkalarına fırsat vereyim.

Geçmiş olsun rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsin en kısa zamanda inşallah kronikuykucu
Senle beraber de isteyen herkese o güzel duyguyu nasip etsin inşallah
aminn ınsAllah canım 16ay oldu bana 16yıl gıbı geldı Allah kımseyı ıstedıgıyle sınamasın ınsAllah cumle ısteyenlere nasıp etsın

Galiba iyi bir ev hanımı oldum gibime geliyor bugün güzelce uyudum sonra çay suyunu koydum balkonu yıkayıp bitkilerimi suladım çay demlenirken bulaşık makinası boşalttım kahvaltı yapıp haberlere baktım . Ardından evi süpürdüm sildim tozlarımı aldım wc banyo temizledim bu arada youtubeden yasin tebareke surelerini dinledim biraz huzur buldum böylelikle . Babannem anneannem kv ile telefonda konuştum . Eczane ve markete gittim eczanede 36 tl A101 de 7 tl yerel markette ise 9 tl harcadım ve son 5 tl ile eve geri döndüm ardından aldıklarımı yerleştirip fasulye ayıtladım. Yoğurt çorbası salata yeşil fasulye yaptım masa hazırlayıp doğru duşa girdim eşim geldi yemek yedik haber baktık . Kahve içtik bu ara çay suyu ile birlikte hoşaf koydum ocağa kaynadı yarına lezzetlensin diye yaptım dolaba atarım soğur . Annem hep böyle yapar içilmesi gerekenden bir gün önce yapardı çayı içtik birazdan meyve saati araba bakıyoruz bir yandan izin planları Ay kış hazırlığımı da kimseden yardım almadan yapıyorum ohhh kendimle gurur duyuyorum valla

Salçalık dimi bu geçen hafta migrosta 1.39 du . İnş eylül başı 1 tl ye iner
Canım düşer belki ama ben eylülde memlrketteyim yine birşey hazırlayamam tamamlayıp gidicem.
Salçalık domates herkes 20 15 kilo alıyordu.
Ben acı sos yapıcam birazda turşuya kullanırım.
Kırmızı berden salça yapıyorum 1.5 tan aldım onuda çok almadım zaten haftaysda bulırsam alırım.

Bende hafta sonu pazara bi bakayım diyorum buradan pazara geliyor mu öyle salçalık domates 25 kg almayı planladım eylülün ilk haftası hafta sonu alırız

Kizlar hic okuyamadım hepsini okucam.
Selam herkese..

1 saat oldu eve girdik sağ salim cok sukur.
Biraz geç çıktık otelden.
Çok güzel bir tatil oldu doyasıya dinlendik eglendik.
Kafamıza gore yer bulduk hatta seneye şu odayi alsak diye plan yaptik :)

Otelden ve mazotdan hariç extra giderken kahvaltı ve dönüşte aldiklarimiz oldu harcama.

Kuşadası çarşıyı hic sevmedim Allahım cok kalabalıkti.
Yani sevimli gezilebilir yer.
Belki ben kalabalığı sevmediğimden cok bunaldim.
Çok gezmedik bizde kalabalık bizi yorunca.

Dönüşte kilosu 1 tl domates buldum 1 kasa aldim (10kg) 2 kiloda biber aldik.
2 de kavun aldik.
40tl falan para verdik.

Feribotada para vermedik esimlerin çalıştığı firmanın misafir kontejyanindan yararlandık.
Gidiş dönüş bedavaya geldi.

Depoyu giderken fullemistik.
Sadece dönüşte 50tl daha mazot koydurduk okadar.

Eve bi gidim valizlere hic dokunmicam dus alip yatıcam dedim.
Ama tabiki yapamadım :)
Çünkü takıntılı olmak..

Valizleri bosalttim.
Renklileri mak. Koydum sabah yikancak.
Beyazları kirli sepetine ayirdim.
Domatesleri balkona attim.

Yarın dışarıda işlerim var.
Dönüşte kavanoz kapağı alicam.
Ev temizle yemek yap domatesleri yap.
Oy oy oy uyuyim ben en iyisi.

Günaydın herkese

Lelli iyice dinlen bayram öncesi

Ben de gece gece eşimle atıştım.

Bi arkadaşlar var, evlerinde playstation var. Eşim bıraksak her gece oraya gidecek oyun oynamaya. Ben de geceli gündüzlü çalışan birisiyim. Ben evdeyken gitmesini istemiyorum ne yalan söyleyim.
Dün gene gitmek istedi ben de gitmesini istemediğimi ama çok istiyorsa gidebileceğini söyledim.

Bi de afedersiniz adetim yeni bitmişti, özlemiştik birbirimizi, gece hasret gideririz diye konuşmuştuk sabahtan.
Adam geldi yanıma ben de dedim, sen oyun oynamaya gideceksin ama sanki önce benim yanıma gönlümü almay geliyor gibi oluyorsun yapmacıksın dedim.
Yok onun isteklerini önemsemiyormuşum bencilmişim.

Döndük kıçımızı uyuduk. Sabah da uyandığımızdan beri konuşmuyoruz.

Bazen evde çok saçma şeylerden sorun çıkıyor bende böyle niye sorun çıktı bu çok saçma dediğimin şeyler oluyor sıkma canını

Günaydın
Güle güle kullan canım..Altın arttığı için zarar etmemişsindir en azından:)Aldıgın telefon cok artmadıysa tabi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…