sagolsun ck ılgılendı canım memnun kaldm ınsAllah sonuca da ulasırız
sagolsun ck ılgılendı canım memnun kaldm ınsAllah sonuca da ulasırız
kıstım yumurtalıkta degılmıs dısındaymıs ama yapısıkmıs gebelıkle ılgısı yok ama epeyce buyuk dıger organlarında olabılecek bı kıst gbı dusun ılerde acıl amelıyat gerektırebılır dönerse falan dedi ama gebelıkle ilgisi ykmus
adetın 3.gunu tsh fsh vs tahlıl yaptrmıstm onlarda ıyı ddı rahmıme baktı o da ıyı gzukuyo ddı
yumurta rezervını az gordum bakınca dedı ama adet gunum ılerledgı ıcn olabılırmıs o yuzden bu testleri iste canım bunların sonucuna gre yorum yapacakmıs yumurtada mı sorun dıye
tesekkur ederım sordugun için
ay Allah razı olsun canım mevlam cumlemıze hayırlı dıleklerını nasıp etsın ınsAllahRabbim emeklerinin karşılığını versin hayırlı haberlerini alırız
Afiyetle yersiniz ınş eline saglikGünaydınn
Dolar 7.15
Artık sasıramıyorm bile
Dün erişte kestim.Domates sosu yaptım.Zor geçecek bu kıs belii.Allah yardımcımız olsyn
Saolasın cnm amin insallahhhAfiyetle yersiniz ınş eline saglik
Evet zaten 2 kalın bilezik aldılar kolye aldılar koluma kelepçe aldılar saat aldılar.Tek taşım çok güzel.Yüzüklerimizi atasaydan en güzelinden aldık.Annemler 4 bilezik aldı bir de künye aldılar güzelinden artık dedim yeter alma.Takı seti de istemiyorum zaten düğünü de güzel salondan yemekli tuttuk 26000₺ evi de siteden tuttuk eltim diyormuş abi rezidans tutmuşsunuz 180 metrekare 4+1 kirasın 1250₺ aidat da 100₺ eşyaları da 44000₺ aldık tv alıcaz beğendik 5500₺ daha halı perde almadık kart bastırdık 665₺.Eşyaları beraber ödeyeceğiz evlenince ben daha ona smokin alacağım 1000₺ beğendik bir tane.Düğüne yakın alıcam diyetisyene gidiyor 13 kilo verdi.Bedeni için biraz daha bekliyoruz.Gelinlik 3000₺ Balayı da 4 gece tuttuk Antalya'dan onun karta taksit olmuyordu.Ben de dedim benim karta yapalım 2550₺ 6 taksite böldük.diyor ordan da başka otele geçelim.Yok dedim gerek yok.Belki adrasan taraflarında butik otel varmış geze geze oralara gideriz dedi o olabilir dedim.İnsan hayatında kaç balayı yapacak diyor çocuk olmadan gezelim diyor.Eli çok açık bugün pikniğe gittik söylemesi ayıp 6 kilo tavuk kanat falan almış.5 kişiyiz hep arttı.Yedirmeyi seviyor herşeyin güzeli olsun istiyor.Eşşek gibi çalışıyoruz hakkımız diyor.Hakkımız evet tuttuğumuz evden de salondan da pişman değilim ben 33 o 37 yaşında birbirimizi bulmuşuz herşey güzel olsun istiyoruz.Evlenince bonkörlüğüne biraz müdahale etmem gerek ama eli çok açık arkadaşına gidiyoruz falan dolduruyor.Ben değişmem diyor da bakalım hayırlısı borç öderken değişir belki :) Allah borçlarımızı ödeme kolaylığı versin inşallah
Hadi hayırlı haberlerle gel innnss cnmsagolsun ck ılgılendı canım memnun kaldm ınsAllah sonuca da ulasırız
kıstım yumurtalıkta degılmıs dısındaymıs ama yapısıkmıs gebelıkle ılgısı yok ama epeyce buyuk dıger organlarında olabılecek bı kıst gbı dusun ılerde acıl amelıyat gerektırebılır dönerse falan dedi ama gebelıkle ilgisi ykmus
adetın 3.gunu tsh fsh vs tahlıl yaptrmıstm onlarda ıyı ddı rahmıme baktı o da ıyı gzukuyo ddı
yumurta rezervını az gordum bakınca dedı ama adet gunum ılerledgı ıcn olabılırmıs o yuzden bu testleri iste canım bunların sonucuna gre yorum yapacakmıs yumurtada mı sorun dıye
Günaydınn
Dolar 7.15
Artık sasıramıyorm bile
Dün erişte kestim.Domates sosu yaptım.Zor geçecek bu kıs belii.Allah yardımcımız olsyn
Saolasun cnm.Valla tarif verecek kadar iiyi değilim ama:)1 kilo una 5 yumurta göz kararı süt koydum.Kesmede ben de sıkıntılıyım.1 gün bekleyince kuruyor takır takır olunca kırıyorm mecbur.Kenarlar özellikle öyle olmuştu.Bu sefer 3 saat sonra falan nemliyken kestim.Daha güzel kesildi.Ama tabi kuruyan yerler yine cıktı.Çorbaya kaatarım onları dedim.Ellerine sağlık canım
Afiyetle yemek nasip olsun
Tarif verirmisin
Ben kurutma işlemini beceremedim açtığım hamuru beklettim keserken zorlandım geçen yıl yapmıştım sen nasıl yapıyorsun.
Hemen açıp kesmelimi
Ahh kızlar piyasaya ne olmuş yine babam arafı gördün mü altını doları diye.
Temizlik yapıyorum unutmuşum günü bile.
Oüluma yatak aldık odasını değiştirdil birsürü ıvur zıvur çıktı onlarla upraşırken haber moralimi bozdu nereye kadar çıkıcak nasış dur denilcek ne olcak Allah yardımcımız olsun içimde ülkem adına korku ailem adına korku
Canım ne kistin var.sagolsun ck ılgılendı canım memnun kaldm ınsAllah sonuca da ulasırız
Benimde öyle oluyor işte çorbaya kullandım birde domatesli yapıyorlar ya denemek istiyorum. Bende ziyan etmedim çorbaya kullandım tutmaç gibiSaolasun cnm.Valla tarif verecek kadar iiyi değilim ama:)1 kilo una 5 yumurta göz kararı süt koydum.Kesmede ben de sıkıntılıyım.1 gün bekleyince kuruyor takır takır olunca kırıyorm mecbur.Kenarlar özellikle öyle olmuştu.Bu sefer 3 saat sonra falan nemliyken kestim.Daha güzel kesildi.Ama tabi kuruyan yerler yine cıktı.Çorbaya kaatarım onları dedim.
Ben bir de pencere önüne koyuyordum annem arka oadaya koy direk güneşe koyma dedi.Bidahakine öyle denicem bakalım:)
Allah razı olsun canım yumurtalıgımın dısında ama yumurtalıga yapısık vaziyette 5cm capında kıstım var canım gebe kalmaya calısıyorum ama kıstle ılgısı yok ddı dr dıger faktörlere bakılacakCanım ne kistin var.
Rabbim güzel haberler vern inş.nasip etsin tez vakte
Canım benimde vardı kistim hormonlarım normal çıkıyordu rahim film çekildimiAllah razı olsun canım yumurtalıgımın dısında ama yumurtalıga yapısık vaziyette 5cm capında kıstım var canım gebe kalmaya calısıyorum ama kıstle ılgısı yok ddı dr dıger faktörlere bakılacak
yok canım cektırmedimCanım benimde vardı kistim hormonlarım normal çıkıyordu rahim film çekildimi
Çekildikten sonra daha kısa sürede hamilelik oluyormuş
Hadi inş. Hayır haberleryok canım cektırmedim
yumurta ile ilgili testler yapıldı daha dr la gorusemedm bakalım yonlendırcek ınsAllah
ınsAllah canım yarın arıcakmıs bakalımHadi inş. Hayır haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?