Küçük Düşün Büyük Olsun!

kronikuykucu cnm dr ne dedi?
İnşallah içine sinen bir dr olmuştur
sagolsun ck ılgılendı canım memnun kaldm ınsAllah sonuca da ulasırız
kıstım yumurtalıkta degılmıs dısındaymıs ama yapısıkmıs gebelıkle ılgısı yok ama epeyce buyuk dıger organlarında olabılecek bı kıst gbı dusun ılerde acıl amelıyat gerektırebılır dönerse falan dedi ama gebelıkle ilgisi ykmus
adetın 3.gunu tsh fsh vs tahlıl yaptrmıstm onlarda ıyı ddı rahmıme baktı o da ıyı gzukuyo ddı
yumurta rezervını az gordum bakınca dedı ama adet gunum ılerledgı ıcn olabılırmıs o yuzden bu testleri iste canım bunların sonucuna gre yorum yapacakmıs yumurtada mı sorun dıye
tesekkur ederım sordugun için

Rabbim emeklerinin karşılığını versin hayırlı haberlerini alırız

Bazi seyleri zaman birak canim hem ben verdikce cogaldigima inananlardanim
Yapmak isterse hevesini kirma benim esim 10 yil calismis ben sifir borcla evlendim ben bugunler icin calistim demisto hersey olup bitiyor huzur olsun

Hadi hayırlı haberlerle gel innnss cnm

Günaydınn
Dolar 7.15
Artık sasıramıyorm bile
Dün erişte kestim.Domates sosu yaptım.Zor geçecek bu kıs belii.Allah yardımcımız olsyn

Ellerine sağlık canım
Afiyetle yemek nasip olsun
Tarif verirmisin
Ben kurutma işlemini beceremedim açtığım hamuru beklettim keserken zorlandım geçen yıl yapmıştım sen nasıl yapıyorsun.
Hemen açıp kesmelimi

Ahh kızlar piyasaya ne olmuş yine babam arafı gördün mü altını doları diye.
Temizlik yapıyorum unutmuşum günü bile.
Oüluma yatak aldık odasını değiştirdil birsürü ıvur zıvur çıktı onlarla upraşırken haber moralimi bozdu nereye kadar çıkıcak nasış dur denilcek ne olcak Allah yardımcımız olsun içimde ülkem adına korku ailem adına korku

Saolasun cnm.Valla tarif verecek kadar iiyi değilim ama:)1 kilo una 5 yumurta göz kararı süt koydum.Kesmede ben de sıkıntılıyım.1 gün bekleyince kuruyor takır takır olunca kırıyorm mecbur.Kenarlar özellikle öyle olmuştu.Bu sefer 3 saat sonra falan nemliyken kestim.Daha güzel kesildi.Ama tabi kuruyan yerler yine cıktı.Çorbaya kaatarım onları dedim.
Ben bir de pencere önüne koyuyordum annem arka oadaya koy direk güneşe koyma dedi.Bidahakine öyle denicem bakalım:)

Canım ne kistin var.
Rabbim güzel haberler vern inş.nasip etsin tez vakte
Benimde öyle oluyor işte çorbaya kullandım birde domatesli yapıyorlar ya denemek istiyorum. Bende ziyan etmedim çorbaya kullandım tutmaç gibi
Bu sefer bende az bekleticem geçen sefer 1 gece beklrtmiştim ama öğrenmiş oldum

Selam kızlar

Telefonumun ekranı bir iki aydır kararıp duruyordu zor açılıyordu tuş kilidi falan.Dun sabahleyin ekran tamamen mavileşti ve gitti.Ne kadar uğraşsamda açılmadı.

Zaten 4 yıldır kullanıyordum.Bende bugün gidip yeni telefon aldım.Ama maalesef gram altınlarımdan bozdurdum canım sıkıldı.Pahali birşey almadım benim işimi görsün yeter:)

Canım benimde vardı kistim hormonlarım normal çıkıyordu rahim film çekildimi
Çekildikten sonra daha kısa sürede hamilelik oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…