O bi fiyat vercek mi bilmiyorum.İyi kalpli lelli
Bence özel dersi çok iyi düşünmüşsün.Kursla beraberde dersaneden daha faydalı olur.
Rakamda bana normal geldi
Ee canim kolay değil son aydasındimi yaaa su gibi geçiyor zaman :) biz de heyecanla bekliyoruz kızımızı.. yengemin verdiği park yatağını kurduk dün, bir de ana kucağı var onu da açıp koydum yatağın yanına.. bebek eşyalarını da yatağın içine koydum.. iki hafta sonra falan yıkar ütülerim inşallah.. yalnız ben de artık yürümekte bile zorlanıyorum artık..
Bencede bu nasıl oldu ben anlamıyorum hala inan ben dün bir sürü alışveriş yaptım onları eve getirdim kaç saat yerleştirdim birkaç poşeti de ben gelmeden eşim yerleştirmiş oda fark etmedi bende bu nasıl oldu inanamıyorum hala şoktayım çok korktum
Ahh lellim cok içli dışlı oluyrsun bu elti kızlarıyla.Tabi sen daha iyi tanrsın ön yargılı olmamak lazım da,simdi hepimiz calısıyorz.Ama aksam ihtiyaçları çıkıp alıyorz.Biliyordur senin para almayacağını zaten:)Sen sonra üzülme sonra diye diyorm yanlış anlama canısı:)Ayy ben eltimin kızına tost mak. Aldim.
Benim minik vardi cok begendi.
Alamadık tost mak. Çok da seviyoruz tostu dedi.
Ben nereden aldigimi soyledim.
O da yenge ben müsait olamıyorum alsan parasını sana versem dedi.
Anneside çalışıyo ya.
Ay aldim kıyamadım parasında almicam 70tl tuttu.
Yeni evliler Borc öduyorlar.
Güle güle kullansin.
Pilavım kaldi birde şekerpare.
En son ev süpürürüm tamamdir.
Ay kızlar benim kucuk eltim babasının evine gitmiş önceden köye yani k.v ve kaynimla anlasamadigindan.
Sonracima intihar etmiş ama herkese bi yemekden zehirlendi demisler.
Eltimler sonra duymuş öğrenmişler intihar ettigini.
Dün anlattılar cok sasirdim.
Ozaman ben k.v falan görüşüyordum hic anlatmiyolar cok fenalar
Kendi akrabası ya açığını örter anlatmaz.
Bu akşamki yemeğide atlatim yatıp dinlenicem yarin.
Yoruldum 2 gundur.
Ama güzel geciyo ya sohbet muhabbet çay kahve derken zaman nasil geçiyor anlamiyoruz.
Esimle konuşup ogluma dershane yerine eltimin kizi özel ders versin isitiyorum.
Tabiki ücretini vericem.
Okulun kursuna gider yine oglum.
Haftada 2 saatde eltimin kizi tüm derslerden yardımcı olur konu anlatir.
Kafamdaki rakam 2.000tl.
Sizce az mi?
Yani haftada 2 saat 6-7ay ders verse yeter.
Hem birlikde hareket ederiz o bir plan yapar ben de o plana uyarim ogluma yardimci olurum.
(Etut merkezlerinde ders saati daha çok 3.000tl)
Ama evime yakın yok biraz uzaklar.
Esimle konuşup sonra eltimin kızına soylicem.
Ben fazla iyi niyetliyim ya.Ahh lellim cok içli dışlı oluyrsun bu elti kızlarıyla.Tabi sen daha iyi tanrsın ön yargılı olmamak lazım da,simdi hepimiz calısıyorz.Ama aksam ihtiyaçları çıkıp alıyorz.Biliyordur senin para almayacağını zaten:)Sen sonra üzülme sonra diye diyorm yanlış anlama canısı:)
Lelli yanlış anlama ama bendeBen fazla iyi niyetliyim ya.
Niye böyleyim onuda bilmiyorum.
Yani eger gercekden bir çıkar güdüyorlarsa üzülürüm.
Tabiki şu da aklima geliyor.
Ya devamı gelirse?
Isterse? ben alamıyorum alırmısın der mi?
diye düşünmüyor degilim.
Ben bu kadar gel-git lere mesafe koymak istiyorum.
Çünkü bedenen yoruluyorum.
Pişir , temizle, ağırla ben pek alışık değilim böyle sıkı fıkı samimiyete.
Hayır cıvkı çıkacak korkuyorum.
Ama yüze duramiyorum.
Neyse kizin biri uzakta o sık gelemez doguda gorev yapiyolar.
Buradaki var sadece.
Eşim bile dün buradalardi bugün daha ne işleri var dedi akşam.
Bende aynı şeyi yazacaktım birden bu kadar aşırı samimiyet gel git telefon konuşmaları çok çok fazla....yani karşındaki insan çok çok iyi olsa bile biryerden sonra kesin sorun çıkar lellicimBen fazla iyi niyetliyim ya.
Ya devamı gelirse?
diye düşünmüyor degilim.
Ama yüze duramiyorum.
Buradaki var sadece.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum artık hiçbir kuruluşa güvenemiyorum. Ben de tanıdığım ihtiyaç sahiplerine vereceğim.Ben yardim kuruluslarina karsi önyargiliyim galiba biraz.
Deniz fenerindeki yolsuzluklar beni cok etkiledi. Millete verilen yardim Toplayip zimmete gecirdikleri paranin yaninda devede kulak.
Gözümün gordügü 2 aileye 500er lira verecegim kurban için
Yoo almadılar hic.Lelli yanlış anlama ama bendebabyloading87 gibi düşündüm.Akşam yada hafta sonu alabilir.Bide çıkarcılık düşünüyorum gibi olacak ama mesela sen onlara hediyeler aliyorsunya onlarda sana alıyorlar mı mesela.Yani ne biliyim biri bana hediye aldiginda bende ona alırım duramam öyle
Eşin böyle söylerken bence sende biraz mesafe koy.Çünkü sonra bir sorun olursa eşin görüşmeseydin çağırmasaydın demesin üzülme
HaklisinizBende aynı şeyi yazacaktım birden bu kadar aşırı samimiyet gel git telefon konuşmaları çok çok fazla....yani karşındaki insan çok çok iyi olsa bile biryerden sonra kesin sorun çıkar lellicim
Senin yüzün tutmuyo evet.İns biz utanırız:)Belki de gerçekten iyi niyetlilerdir.Sonucta sen tanıyorsn onları,cok muhabbet tez ayrılık getirir derler.Kızkardesim de senin gibidir.Ben dha mesafeliyimdir.Evlenene kadar eltisinin çocuğuna kadar baktı.Ne beğense kostu aldı.Sonuc 4 senedir konuşmuyorlar.CÜnkü bi akrabası sen iyi düsünüyıorsun ama bak senin hakkında nediyor diye bi whatsap msjları attı görmen lazım.Benim düğünümde takılan takıya kadar çarşaf çarşaf dedikodusunu yapmış.Kardesim onu da msjları atanıda sildi.Senelerdir evine giremiyorlar.Yasadıkca görüyorz iste.İns seninkiler akıllanmıstr kuzu.Ben fazla iyi niyetliyim ya.
Ya devamı gelirse?
diye düşünmüyor degilim.
Ama yüze duramiyorum.
Buradaki var sadece.
Ayy büyük yıkım.Senin yüzün tutmuyo evet.İns biz utanırız:)Belki de gerçekten iyi niyetlilerdir.Sonucta sen tanıyorsn onları,cok muhabbet tez ayrılık getirir derler.Kızkardesim de senin gibidir.Ben dha mesafeliyimdir.Evlenene kadar eltisinin çocuğuna kadar baktı.Ne beğense kostu aldı.Sonuc 4 senedir konuşmuyorlar.CÜnkü bi akrabası sen iyi düsünüyıorsun ama bak senin hakkında nediyor diye bi whatsap msjları attı görmen lazım.Benim düğünümde takılan takıya kadar çarşaf çarşaf dedikodusunu yapmış.Kardesim onu da msjları atanıda sildi.Senelerdir evine giremiyorlar.Yasadıkca görüyorz iste.İns seninkiler akıllanmıstr kuzu.
Sanırım lojmanda oturmuyorsun ama lojman gibi asker ve polis eşlerinin olduğu bir binadasın.Bugün bir arkadaşımızın kızının 40 Mevlütü oldu oraya gittim gitmeden önce ailecek görüştüğümüz çapraz komşum msj yazdı apartmanda görüştüğüm birinin ona geleceğini söyledi sende gel oturalım dedi bende durumu anlattım Mevlüte gittim geri dönüşte yolda yine o komşum aradı 5 dk bana uğrar mısın dedi benimde yemek yapmam lazım hemen dedim sadece 5 dk dedi . Soluk soluğa gittim bu misafir gelen komşunun bugün 2 lafından birisi Tuğçe olmuş . Ev sahibinin kliması yok evde işte nasıl dayandınız vs konuşurşarken tuğçelerinde kliması yok neden almıyorlarsa filan demiş , afrinden para aldılar filan nefret ediyorum afrini para olarak görenlerden. Ki afrinde bizim doğu maaşımız kesildi ve o savaşta günlük 143 tl aldık . Asla orayı para olarak görmedik .Sonra komşum ona demiş ki tuğçeler geldiler hoşgeldiniz geçmiş olsun diye bi kapısını çaldın mı gelelim dedin mi eşide çok iyi hemen kabul ederlerdi demiş . Oda ben afrinde onu diğer komşulardan daha çok aradım demiş . 2 defa aradı sanırım onda da bir tanesinde WhatsAppa durum atmıştım araba kullanıyordum dedi ki keşke senin yerinde olsam yeşilliklerin içindesin şöyle böyle . Bu laflarına çok üzülmüştüm nasıl benim yerimde olmak ister eşi afrinde mi olsun istiyor diye durum atmadım sonra hiç. Böyle böyle bir sürü şey konuşulmuş hakkımda . Sinirlerim bozuldu ya bunları konuşan komşunun bi arkadaş grubu var binada hepsi polis eşi. Bu ekiple böyle garip davrandıkları için görüşmüyordum. Mesela bunlar benim evime geldiler ya oturuyorlar ben çağırmadan arayıp başka insanlar filan çağırıyorlardı eve arkadaşımda demiş ki böyle böyle yapıyorsunuz ev sahibi çağırmıyor bende o yüzden gelmiyorum vs bir sürü laf konuşulmuş. Zaten bu ekipte olan karşı komşum da sadece bir kere eşim uçağa binmişti afrin için o an aradı başka bir kere bile aramadı geri döndüm evimi açtım bir kere bile kapımı çalmadı . Bunlar kendi aralarında böyle bizi çekiştiriyorlarmış bugün anlamış oldum. Ben çok titizmişim temizlik yapıyormuşım evim temizmiş vs konuşmuş durmuş arkadaşım 2 lafından biri sendin içiri girdi anında Tuğçe gelmiyor mu diye sordu dedibu arada afrinden gelen tazminatı 75 gram bilezik ve 2 tam 2 çeyrek altın alarak değerlendirdik istesem 1000 kere klima alırdım buda ayrı bir mesele tabi
Geçen kış binanın yarısı asker polis yarısı yerli halktı . Afrin oraya çıkınca evlerini boşaltanlar oldu polisler var şimdi asker bitek biz kaldık gibi birşey . Bana bunları anlatan çok güvendiğimiz birisi ailecek . Karşılığında neler söylediğini anlattı bana . Ya şu şehirde sadece bir kişiye güvenmek istiyorum kimseyle zaten görüşmüyoruz neredeyse .Sanırım lojmanda oturmuyorsun ama lojman gibi asker ve polis eşlerinin olduğu bir binadasın.
Senelerce lojmanda kalmış birisi olarak sana tek tavsiyem, uzak dur insanlardan.
Emin ol ne lafları biter ne sözleri. Seni apar topar çağırıp da bunca dedikoduyu veren komşundan daha da uzak dur. Evine gelip benim hakkımda bunları söylediyse sen ne dedin acaba diye sorsaydın keşke.
Yaşın da benden küçük. Ablan olarak tek tavsiyem uzak dur mümkünse bu tarz insanlardan ve yanında dedikodu yapmak veya sana laf getirmek isteyen olursa müsaade etme.
İnsanlar o kadar işsiz ki, ne yapacaklarını şaşırdılar.
Bugün bir arkadaşımızın kızının 40 Mevlütü oldu oraya gittim gitmeden önce ailecek görüştüğümüz çapraz komşum msj yazdı apartmanda görüştüğüm birinin ona geleceğini söyledi sende gel oturalım dedi bende durumu anlattım Mevlüte gittim geri dönüşte yolda yine o komşum aradı 5 dk bana uğrar mısın dedi benimde yemek yapmam lazım hemen dedim sadece 5 dk dedi . Soluk soluğa gittim bu misafir gelen komşunun bugün 2 lafından birisi Tuğçe olmuş . Ev sahibinin kliması yok evde işte nasıl dayandınız vs konuşurşarken tuğçelerinde kliması yok neden almıyorlarsa filan demiş , afrinden para aldılar filan nefret ediyorum afrini para olarak görenlerden. Ki afrinde bizim doğu maaşımız kesildi ve o savaşta günlük 143 tl aldık . Asla orayı para olarak görmedik .Sonra komşum ona demiş ki tuğçeler geldiler hoşgeldiniz geçmiş olsun diye bi kapısını çaldın mı gelelim dedin mi eşide çok iyi hemen kabul ederlerdi demiş . Oda ben afrinde onu diğer komşulardan daha çok aradım demiş . 2 defa aradı sanırım onda da bir tanesinde WhatsAppa durum atmıştım araba kullanıyordum dedi ki keşke senin yerinde olsam yeşilliklerin içindesin şöyle böyle . Bu laflarına çok üzülmüştüm nasıl benim yerimde olmak ister eşi afrinde mi olsun istiyor diye durum atmadım sonra hiç. Böyle böyle bir sürü şey konuşulmuş hakkımda . Sinirlerim bozuldu ya bunları konuşan komşunun bi arkadaş grubu var binada hepsi polis eşi. Bu ekiple böyle garip davrandıkları için görüşmüyordum. Mesela bunlar benim evime geldiler ya oturuyorlar ben çağırmadan arayıp başka insanlar filan çağırıyorlardı eve arkadaşımda demiş ki böyle böyle yapıyorsunuz ev sahibi çağırmıyor bende o yüzden gelmiyorum vs bir sürü laf konuşulmuş. Zaten bu ekipte olan karşı komşum da sadece bir kere eşim uçağa binmişti afrin için o an aradı başka bir kere bile aramadı geri döndüm evimi açtım bir kere bile kapımı çalmadı . Bunlar kendi aralarında böyle bizi çekiştiriyorlarmış bugün anlamış oldum. Ben çok titizmişim temizlik yapıyormuşım evim temizmiş vs konuşmuş durmuş arkadaşım 2 lafından biri sendin içiri girdi anında Tuğçe gelmiyor mu diye sordu dedibu arada afrinden gelen tazminatı 75 gram bilezik ve 2 tam 2 çeyrek altın alarak değerlendirdik istesem 1000 kere klima alırdım buda ayrı bir mesele tabi
Hayatta en nefret ettim şey şu para mevzusu.eskiden bizler babamızın maaşını bile bilmezdik.en mahrem seydi insanların parasını konuşmak.. insan ister parasını harcar ister biriktirir ister çöpe atar kime ne..Altındakilerin maaşını merak etceklerine dua etsinler..kolaymı can tehlikesi..o insanların psikolojisi nedir..Herşey paramı.. evimizde az çıtırtı olsa odumuz patlıyor.. Askerimiz.polisimiz.guvenligimizi sağlayan her kim varsa aldıkları helal olsun onlarda helal etsin.her daim dualarımızdılar.. imkanları dahada iyi olsun.Bugün bir arkadaşımızın kızının 40 Mevlütü oldu oraya gittim gitmeden önce ailecek görüştüğümüz çapraz komşum msj yazdı apartmanda görüştüğüm birinin ona geleceğini söyledi sende gel oturalım dedi bende durumu anlattım Mevlüte gittim geri dönüşte yolda yine o komşum aradı 5 dk bana uğrar mısın dedi benimde yemek yapmam lazım hemen dedim sadece 5 dk dedi . Soluk soluğa gittim bu misafir gelen komşunun bugün 2 lafından birisi Tuğçe olmuş . Ev sahibinin kliması yok evde işte nasıl dayandınız vs konuşurşarken tuğçelerinde kliması yok neden almıyorlarsa filan demiş , afrinden para aldılar filan nefret ediyorum afrini para olarak görenlerden. Ki afrinde bizim doğu maaşımız kesildi ve o savaşta günlük 143 tl aldık . Asla orayı para olarak görmedik .Sonra komşum ona demiş ki tuğçeler geldiler hoşgeldiniz geçmiş olsun diye bi kapısını çaldın mı gelelim dedin mi eşide çok iyi hemen kabul ederlerdi demiş . Oda ben afrinde onu diğer komşulardan daha çok aradım demiş . 2 defa aradı sanırım onda da bir tanesinde WhatsAppa durum atmıştım araba kullanıyordum dedi ki keşke senin yerinde olsam yeşilliklerin içindesin şöyle böyle . Bu laflarına çok üzülmüştüm nasıl benim yerimde olmak ister eşi afrinde mi olsun istiyor diye durum atmadım sonra hiç. Böyle böyle bir sürü şey konuşulmuş hakkımda . Sinirlerim bozuldu ya bunları konuşan komşunun bi arkadaş grubu var binada hepsi polis eşi. Bu ekiple böyle garip davrandıkları için görüşmüyordum. Mesela bunlar benim evime geldiler ya oturuyorlar ben çağırmadan arayıp başka insanlar filan çağırıyorlardı eve arkadaşımda demiş ki böyle böyle yapıyorsunuz ev sahibi çağırmıyor bende o yüzden gelmiyorum vs bir sürü laf konuşulmuş. Zaten bu ekipte olan karşı komşum da sadece bir kere eşim uçağa binmişti afrin için o an aradı başka bir kere bile aramadı geri döndüm evimi açtım bir kere bile kapımı çalmadı . Bunlar kendi aralarında böyle bizi çekiştiriyorlarmış bugün anlamış oldum. Ben çok titizmişim temizlik yapıyormuşım evim temizmiş vs konuşmuş durmuş arkadaşım 2 lafından biri sendin içiri girdi anında Tuğçe gelmiyor mu diye sordu dedibu arada afrinden gelen tazminatı 75 gram bilezik ve 2 tam 2 çeyrek altın alarak değerlendirdik istesem 1000 kere klima alırdım buda ayrı bir mesele tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?