Kendi kocası da polis biraz düşünmesi lazım . Biz kaç ay düzgün maaş alamadık kimin haberi var bundan ? 6 ay hayatımız bitti bizi her an kötü haber gelecek diye bekledim günde 12 saat haber izledim ağlamaktan kendimden geçtim kimin haberi var bunlardan. Eşimin yaşadıklarını hiç söylemiyorum 8 şehitin olduğu bölgeye girdiler ilk anlattığı tek şey şuydu bombaların ziftleri insanların yüzündeydi girdiğimizde her yer kan gölüydü dediHayatta en nefret ettim şey şu para mevzusu.eskiden bizler babamızın maaşını bile bilmezdik.en mahrem seydi insanların parasını konuşmak.. insan ister parasını harcar ister biriktirir ister çöpe atar kime ne..Altındakilerin maaşını merak etceklerine dua etsinler..kolaymı can tehlikesi..o insanların psikolojisi nedir..Herşey paramı.. evimizde az çıtırtı olsa odumuz patlıyor.. Askerimiz.polisimiz.guvenligimizi sağlayan her kim varsa aldıkları helal olsun onlarda helal etsin.her daim dualarımızdılar.. imkanları dahada iyi olsun.
Ben istesem bahane bulurum.tr_lelli canım iyi niyetlisin Allah da yoluna çıkarıyor. Belki onlara yol gösteriyor vesile oluyorsundur.
Ben de kızlar gibi düşündüm bir an açıkçası, bakarsın sürece öyleyse zaten devam ettirmeyeceğin aşikar.
Aslında sınırını da gayet iyi koyuyorsun sen, görüşünce mutlu da oluyorsun ama içli dışlı da olmuyorsun.
Ben Bu ara hic mantıklı düşünemiyorum.Selam kızlar.
Tuce geçmiş olsun canım.
Lelli yakınında hiç öğretmen ya da ders çalıştıracak başka biri yokmy.
İşine karışmak gibi olmasında şahsen durumum olmasa bile borç harç gönderirim çocuğumu dershane ye yinede onlara böyle teklif etmem
Yani vakti zamanında çok üzdüler seni yüz verme böyle.
Hoşgeldin :)Günaydın hanımlar Hayırlı sabahlar ben geldiiiimmm
Anne babayi filan ruyada öldügünü gormek tabirlerde o kisinin uzun omurlu olacagina delaletmis... gecenlerde bende bu tarz bir ruya goeup arastirmistim.Günaydın öyle bir uyumuşum ki pert.
Aksam 10 kisiydik.
Yemekti çaydı meyveydi 1 gibi gittiler.
Yarın içinde esime bahane uydurttum.
Bir süre görüşmesek daha iyi.
Ben kendimi biliyorum cok görüşürsem zamanla sıkılırım.
Kızlar ya rüyamda annem ölmüş.
Nasil ağlıyorum nasil ağlıyorum ölüsünü dahi görmüyorum ama.
Sadece ölmüş olarak biliyorum.
Ben napicam şimdi diye bi kardeşime sarılıyorum bir esime sariliyorum.
Nasıl uyandım Allah biliyo korkuyla.
Rabbim ömrünü uzatsın
Bugün annemle ilgilenip işini gücünü yapicam.
Dünden yemegim var.
Evimde temiz hep balkonda oturuldu zaten.
Ben kalabalığı hic sevmiyorum kafam zonkluyo nolcak bakalim.
Bende okuyunca içim rahatladi.Anne babayi filan ruyada öldügünü gormek tabirlerde o kisinin uzun omurlu olacagina delaletmis... gecenlerde bende bu tarz bir ruya goeup arastirmistim.
Merhabalaar :) Kullanmadım, evli de değilim ama şu sonuncusunu çocuğum olunca kullanmayı düşünüyorum ilerde. Bence çok kullanışlı. Çocuk kendi istediği gibi girer, çıkar. Düşmez zaten. Hemde bebeklikten orta yaşlara kadar kullanılabilir, beşik bir süre sonra atılıyor. Tabi kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama.. Bu bana daha mantıklı, daha uzun ömürlü ve kullanışlı geliyor :)Eki Görüntüle 2180773 Eki Görüntüle 2180774 Eki Görüntüle 2180775 Günaydın herkese
tr_lelli Allah hayırlara çıkarsın.
Ben de kötü rüya görünce kimselere anlatamam, sanki anlatınca gerçek olacakmış gibi hissederim.
Biz de yarın tatile çıkıyoruz, kahvaltı yaptık, ortalığı süpürdük, çarşaflarımızı makineye attım.
Birazdan da dışarı çıkacağız. Kızım için yatak bakacağız. Siteler e imalat dükkanlarına bakalım dedik. Montessori yatak duymuşsunuzdur. Kullanan var mı aranızda?
Bunlar gibi
Merhabalaar :) Kullanmadım, evli de değilim ama şu sonuncusunu çocuğum olunca kullanmayı düşünüyorum ilerde. Bence çok kullanışlı. Çocuk kendi istediği gibi girer, çıkar. Düşmez zaten. Hemde bebeklikten orta yaşlara kadar kullanılabilir, beşik bir süre sonra atılıyor. Tabi kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama.. Bu bana daha mantıklı, daha uzun ömürlü ve kullanışlı geliyor :)
Allah ömrünü uzatsın.Günaydın öyle bir uyumuşum ki pert.
Aksam 10 kisiydik.
Yemekti çaydı meyveydi 1 gibi gittiler.
Yarın içinde esime bahane uydurttum.
Bir süre görüşmesek daha iyi.
Ben kendimi biliyorum cok görüşürsem zamanla sıkılırım.
Kızlar ya rüyamda annem ölmüş.
Nasil ağlıyorum nasil ağlıyorum ölüsünü dahi görmüyorum ama.
Sadece ölmüş olarak biliyorum.
Ben napicam şimdi diye bi kardeşime sarılıyorum bir esime sariliyorum.
Nasıl uyandım Allah biliyo korkuyla.
Rabbim ömrünü uzatsın
Bugün annemle ilgilenip işini gücünü yapicam.
Dünden yemegim var.
Evimde temiz hep balkonda oturuldu zaten.
Ben kalabalığı hic sevmiyorum kafam zonkluyo nolcak bakalim.
Merhaba ablalarım ben de aranıza katılabilir miyim
Kendimden bahsedeyim kısaca. 20 yaşındayım üniversiteye gidiyorum. Şuan yaz dönemi tabi evimdeyim ama normalde özel bir yurtta kalıyorum. Benim de para biriktirmem lazım ama öyle sizin gibi kazancım yok. Sadece Kykdan 450Tl alıyorum her ay bukadar. Geçen yıl 1buçuk ay kadar cafede çalışıp garsonluk yapmıştım part time, ordan biraz para biriktirmiştim, o parayla da bu yaz sürücü kursuna yazıldım, babam aradan çıksın dedi. Babamın kendi borçları olduğu için ona param olduğu halde sen öde diyemezdim zaten. Okul zamanı hem okulumu, hem yurdumu ödüyor az para değil çünkü büyük şehir..
2 ay önce de kedi sahiplendim yavru, zor oldu ama her şeyini ben üstlenicem dedim. Şuan yavru olduğu için, 250 tl kadar aşılarına gitti, eve mama, tuvalet kabı, oyuncak filan da aldım ev boştu sonuçta onlarda 2 ayda toplam 250 belki daha fazla tuttu..
Sonuca gelecek olursaamm, taktım kafayı lazer epilasyona. Hem bekarım, hem boşum vaktim var, aradan çıksım istiyorum çok sıkıldım kıldan tüyden, ağdadan. O da 2bin Tl filan 6 seansı. İştee bunu biriktirmem lazım
Geçen ay 150 tl de alışveriş yapmıştım kıyafet için, arkadaşlarımla buluştum 2-3 kere 100 tl de öyle gitti bu ay. Dün hesaplarıma baktım (2 kartım var, biri kyk öbürü normal banka kartı)
Kyk 10 Tl, öbür kartta 70 Tl kalmış. Kyk her ayın 7'sinde yatıyor bu arada. Bildiğiniz parasız kaldım yani, moralim bozuldu.. Hani para biriktirecektim.
Çok uzun yazdım kusura bakmayın :) Yurtta kahvaltı-akşam yemeğim var. Haftalık market alışverişi yapıyorum sadece abur cubur. Okulda öğle yemeği yiyorum bir de. Ama hergünnn cafeye filan gidiyoruz, dışarda yiyoruz hunharca
Akıl verecek olan var mı şu tecrübesiz kardeşinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?