Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kendi kocası da polis biraz düşünmesi lazım . Biz kaç ay düzgün maaş alamadık kimin haberi var bundan ? 6 ay hayatımız bitti bizi her an kötü haber gelecek diye bekledim günde 12 saat haber izledim ağlamaktan kendimden geçtim kimin haberi var bunlardan. Eşimin yaşadıklarını hiç söylemiyorum 8 şehitin olduğu bölgeye girdiler ilk anlattığı tek şey şuydu bombaların ziftleri insanların yüzündeydi girdiğimizde her yer kan gölüydü dedi

Ben istesem bahane bulurum.
Şuan gozlemliyorum.
Bir de pek yalnız olmuyoruz genelde esiminde olduğu ortama denk getiriyorum.
Sadece dün 2 saat kadar yalnız olduk.

Esimsiz görüşmek pek istemiyorum.
Genelde aksam görüştüğümüzden esimde oluyor işime geliyor.

Ama ne bilim henüz çözemedim umarim niyetleri iyidir.
Bugün birlikde kurduk sofrayı birlikde topladik.
Hatta eltimin uzakdan gelen kizi topladı sofrayı bulasiklarla o dizdi bizi sokmadi.
Servis yaptı vs.

Ben tartışmam cevapta vermem bisi görürsem kendimi çekerim hemen.

Hayırlısı olsun insallah.

Ben Bu ara hic mantıklı düşünemiyorum.
Dusununcede her hafta onunla bir arada olmak olayı bana nasil gelir bilemedim.

Günaydın öyle bir uyumuşum ki pert.
Aksam 10 kisiydik.
Yemekti çaydı meyveydi 1 gibi gittiler.
Yarın içinde esime bahane uydurttum.
Bir süre görüşmesek daha iyi.
Ben kendimi biliyorum cok görüşürsem zamanla sıkılırım.

Kızlar ya rüyamda annem ölmüş.
Nasil ağlıyorum nasil ağlıyorum ölüsünü dahi görmüyorum ama.
Sadece ölmüş olarak biliyorum.

Ben napicam şimdi diye bi kardeşime sarılıyorum bir esime sariliyorum.

Nasıl uyandım Allah biliyo korkuyla.
Rabbim ömrünü uzatsın
Bugün annemle ilgilenip işini gücünü yapicam.

Dünden yemegim var.
Evimde temiz hep balkonda oturuldu zaten.

Ben kalabalığı hic sevmiyorum kafam zonkluyo nolcak bakalim.

Anne babayi filan ruyada öldügünü gormek tabirlerde o kisinin uzun omurlu olacagina delaletmis... gecenlerde bende bu tarz bir ruya goeup arastirmistim.

Anne babayi filan ruyada öldügünü gormek tabirlerde o kisinin uzun omurlu olacagina delaletmis... gecenlerde bende bu tarz bir ruya goeup arastirmistim.
Bende okuyunca içim rahatladi.
InsAllah ya çok korkmuştum ağlamıştım cunku.
Hemen esime anlatip çıkıp anneme baktim.

Günaydın herkese
tr_lelli Allah hayırlara çıkarsın.
Ben de kötü rüya görünce kimselere anlatamam, sanki anlatınca gerçek olacakmış gibi hissederim.

Biz de yarın tatile çıkıyoruz, kahvaltı yaptık, ortalığı süpürdük, çarşaflarımızı makineye attım.
Birazdan da dışarı çıkacağız. Kızım için yatak bakacağız. Siteler e imalat dükkanlarına bakalım dedik. Montessori yatak duymuşsunuzdur. Kullanan var mı aranızda?

Bunlar gibi

Merhaba ablalarım ben de aranıza katılabilir miyim
Kendimden bahsedeyim kısaca. 20 yaşındayım üniversiteye gidiyorum. Şuan yaz dönemi tabi evimdeyim ama normalde özel bir yurtta kalıyorum. Benim de para biriktirmem lazım ama öyle sizin gibi kazancım yok. Sadece Kykdan 450Tl alıyorum her ay bukadar. Geçen yıl 1buçuk ay kadar cafede çalışıp garsonluk yapmıştım part time, ordan biraz para biriktirmiştim, o parayla da bu yaz sürücü kursuna yazıldım, babam aradan çıksın dedi. Babamın kendi borçları olduğu için ona param olduğu halde sen öde diyemezdim zaten. Okul zamanı hem okulumu, hem yurdumu ödüyor az para değil çünkü büyük şehir..
2 ay önce de kedi sahiplendim yavru, zor oldu ama her şeyini ben üstlenicem dedim. Şuan yavru olduğu için, 250 tl kadar aşılarına gitti, eve mama, tuvalet kabı, oyuncak filan da aldım ev boştu sonuçta onlarda 2 ayda toplam 250 belki daha fazla tuttu..
Sonuca gelecek olursaamm, taktım kafayı lazer epilasyona. Hem bekarım, hem boşum vaktim var, aradan çıksım istiyorum çok sıkıldım kıldan tüyden, ağdadan. O da 2bin Tl filan 6 seansı. İştee bunu biriktirmem lazım
Geçen ay 150 tl de alışveriş yapmıştım kıyafet için, arkadaşlarımla buluştum 2-3 kere 100 tl de öyle gitti bu ay. Dün hesaplarıma baktım (2 kartım var, biri kyk öbürü normal banka kartı)
Kyk 10 Tl, öbür kartta 70 Tl kalmış. Kyk her ayın 7'sinde yatıyor bu arada. Bildiğiniz parasız kaldım yani, moralim bozuldu.. Hani para biriktirecektim.
Çok uzun yazdım kusura bakmayın :) Yurtta kahvaltı-akşam yemeğim var. Haftalık market alışverişi yapıyorum sadece abur cubur. Okulda öğle yemeği yiyorum bir de. Ama hergünnn cafeye filan gidiyoruz, dışarda yiyoruz hunharca
Akıl verecek olan var mı şu tecrübesiz kardeşinize

Merhabalaar :) Kullanmadım, evli de değilim ama şu sonuncusunu çocuğum olunca kullanmayı düşünüyorum ilerde. Bence çok kullanışlı. Çocuk kendi istediği gibi girer, çıkar. Düşmez zaten. Hemde bebeklikten orta yaşlara kadar kullanılabilir, beşik bir süre sonra atılıyor. Tabi kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama.. Bu bana daha mantıklı, daha uzun ömürlü ve kullanışlı geliyor :)

2 yaşında kızım. Ben de odasını sevsin benimsesin, kendi yatsın kalksın istiyorum

Allah ömrünü uzatsın.
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.

Bizdede bugün temizlik günü.
Kolay gelsin.

Lelli bende omur verilir diye biliyorum uzulme sakin allah hayirli uzun omurler versin anacigina

Bende dun aksam bir ruya gordum hayirlara ciksin insallah
Hamileydim ama bi yandan Allah allah nasil oldu sus sus diyorum herkes mutlu biliyor bi yandan is yerindeyim su an izinliyim is yeriyle mi alakasi var bilmiyorum
Ilk defa bugun cok huzunluyum
Cok net hatirliyorum ne hissettigimi
Cok fazla da yazasim yok beni bilen hikayemi bilen biliyor
Esimide uzmemek icin anlatmadim
Sorup duruyor
Nasil diyim hamile gordum hissettigim duygu icime isledi keske hic uyanmasaydim diye..

Sağolun kizlar.
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.

Valizleri koydum ortaya Allahım ne koycam sastim.
Yağmur yağıyormuş hava kapalıymış bugün dayım köyde onunla konuştum.
Esimin giysilerini hazırladım onlar orada kalacak zaten.
Diğer geldiğinde de giyecek.
Oğluma esofman alt ve üst koydum aksam deniz kenari serin oluyor.
Kendime kombin yapip koycam.
Orada düşünmek istemiyorum ne giycem diye.
Ayrıca kot ceket ve hırka alirim.

Tatillerin en sevmedigim yani doldur taşı yayıl tekrar geri topla.
Hiiç hazırlık yapasım yok.

Hoş geldin kuzum...öğrencilik hayatındaki en güzel şey..hangi bölüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…