- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Hoşbuldum :) Arapça Öğretmenliği okuyorum şuan 2.sınıfa geçtim. Toplam 5 sene, 2 senesi bitti önümde 3 sene var :)) Siz neler yapıyorsunuz?Hoş geldin kuzum...öğrencilik hayatındaki en güzel şey..hangi bölüm
Hoşbuldum :) Arapça Öğretmenliği okuyorum şuan 2.sınıfa geçtim. Toplam 5 sene, 2 senesi bitti önümde 3 sene var :)) Siz neler yapıyorsunuz?
Güle güle giy canım. Oyu günlerde inşallahBugun ilk defa oglumsuz disari ciktim.
Eski giysilerim olmuyordu.
Olanlar lekeliydi falan derken babannesine biraktim. Toplam 2 saatte geldim. Yol falan cok surdu.cok aglamis.
Kv. Diyor ki karni tok ama illa neme istiyor diyor. Hic boyle gormemistim diyor
Kendime bir elbise
2 tunik
Bir pantolon aldim.
Tunigin biri 25 biri 40
Pantolon siyah aldim bol pacasi katli klasik şık duruyor. 25 lira
Bir tane şal aldim 10 lira
5 liraya da ogluma annem beni cok seviyoe zibini aldm.
3 liraya eski elbisemi kestirdim
Aksam kasimi aldircam esim 150 vermisti
Belki bu söylenmez ama bu msjtan sonra söyleyeyim her dua edişimde senin içLelli bende omur verilir diye biliyorum uzulme sakin allah hayirli uzun omurler versin anacigina
Bende dun aksam bir ruya gordum hayirlara ciksin insallah
Hamileydim ama bi yandan Allah allah nasil oldu sus sus diyorum herkes mutlu biliyor bi yandan is yerindeyim su an izinliyim is yeriyle mi alakasi var bilmiyorum
Ilk defa bugun cok huzunluyum
Cok net hatirliyorum ne hissettigimi
Cok fazla da yazasim yok beni bilen hikayemi bilen biliyor
Esimide uzmemek icin anlatmadim
Sorup duruyor
Nasil diyim hamile gordum hissettigim duygu icime isledi keske hic uyanmasaydim diye..
Güle güle kullan canımBugun ilk defa oglumsuz disari ciktim.
Eski giysilerim olmuyordu.
Olanlar lekeliydi falan derken babannesine biraktim. Toplam 2 saatte geldim. Yol falan cok surdu.cok aglamis.
Kv. Diyor ki karni tok ama illa neme istiyor diyor. Hic boyle gormemistim diyor
Kendime bir elbise
2 tunik
Bir pantolon aldim.
Tunigin biri 25 biri 40
Pantolon siyah aldim bol pacasi katli klasik şık duruyor. 25 lira
Bir tane şal aldim 10 lira
5 liraya da ogluma annem beni cok seviyoe zibini aldm.
3 liraya eski elbisemi kestirdim
Aksam kasimi aldircam esim 150 vermisti
Canim zaten ogrencisin oyle eline gecen paradan birikime ayirabilecegin bir tutar yok. Senin suan en iyi yapabilecegin kendine kirilan kumbaralarsan edinip 5 kurus 10 kurus demeden atabilecegin neyse onu atmak. Yalniz 5 kurusa da degersiz gozuyle bakma ben 2-3 ay gibi bir surede ekmek almaya gittigimde kalan para ustu 25 kuruslari, markettrn aldigim biseyler olurdu 5-10 kurus bozuk olurdu onlsri attim hep bu surede. 135 tl kadar biriktirmistim. Onu da arkadasimla alisverise cikicam diye biriktirdim yoksa normalde benim 3 kumbaram var. Bir gezi bir kitap ve birde ana (kralice) kumbaraMerhaba ablalarım ben de aranıza katılabilir miyim
Kendimden bahsedeyim kısaca. 20 yaşındayım üniversiteye gidiyorum. Şuan yaz dönemi tabi evimdeyim ama normalde özel bir yurtta kalıyorum. Benim de para biriktirmem lazım ama öyle sizin gibi kazancım yok. Sadece Kykdan 450Tl alıyorum her ay bukadar. Geçen yıl 1buçuk ay kadar cafede çalışıp garsonluk yapmıştım part time, ordan biraz para biriktirmiştim, o parayla da bu yaz sürücü kursuna yazıldım, babam aradan çıksın dedi. Babamın kendi borçları olduğu için ona param olduğu halde sen öde diyemezdim zaten. Okul zamanı hem okulumu, hem yurdumu ödüyor az para değil çünkü büyük şehir..
2 ay önce de kedi sahiplendim yavru, zor oldu ama her şeyini ben üstlenicem dedim. Şuan yavru olduğu için, 250 tl kadar aşılarına gitti, eve mama, tuvalet kabı, oyuncak filan da aldım ev boştu sonuçta onlarda 2 ayda toplam 250 belki daha fazla tuttu..
Sonuca gelecek olursaamm, taktım kafayı lazer epilasyona. Hem bekarım, hem boşum vaktim var, aradan çıksım istiyorum çok sıkıldım kıldan tüyden, ağdadan. O da 2bin Tl filan 6 seansı. İştee bunu biriktirmem lazım
Geçen ay 150 tl de alışveriş yapmıştım kıyafet için, arkadaşlarımla buluştum 2-3 kere 100 tl de öyle gitti bu ay. Dün hesaplarıma baktım (2 kartım var, biri kyk öbürü normal banka kartı)
Kyk 10 Tl, öbür kartta 70 Tl kalmış. Kyk her ayın 7'sinde yatıyor bu arada. Bildiğiniz parasız kaldım yani, moralim bozuldu.. Hani para biriktirecektim.
Çok uzun yazdım kusura bakmayın :) Yurtta kahvaltı-akşam yemeğim var. Haftalık market alışverişi yapıyorum sadece abur cubur. Okulda öğle yemeği yiyorum bir de. Ama hergünnn cafeye filan gidiyoruz, dışarda yiyoruz hunharca
Akıl verecek olan var mı şu tecrübesiz kardeşinize
Belki bu söylenmez ama bu msjtan sonra söyleyeyim her dua edişimde senin iç
ah canım Allah hayırlara cıkarsınLelli bende omur verilir diye biliyorum uzulme sakin allah hayirli uzun omurler versin anacigina
Bende dun aksam bir ruya gordum hayirlara ciksin insallah
Hamileydim ama bi yandan Allah allah nasil oldu sus sus diyorum herkes mutlu biliyor bi yandan is yerindeyim su an izinliyim is yeriyle mi alakasi var bilmiyorum
Ilk defa bugun cok huzunluyum
Cok net hatirliyorum ne hissettigimi
Cok fazla da yazasim yok beni bilen hikayemi bilen biliyor
Esimide uzmemek icin anlatmadim
Sorup duruyor
Nasil diyim hamile gordum hissettigim duygu icime isledi keske hic uyanmasaydim diye..
dun şok markette persil 4.5kilo 26tl idi a101de cok daha uygun
Evet marketler arasında çok fark oluyor.Dikkat etmek lazım.dun şok markette persil 4.5kilo 26tl idi a101de cok daha uygun
Tesekkur ederim olurmu hic mutlu oldum msjiniza cok mutlu oldum..
Su an daha iyiyim kafam dagildi brz ama hala o his dagilmadi bir kac gune gecer..
ah canım Allah hayırlara cıkarsın
bi laf vardır tabiri caızse esekten düşmüşün halini edekten düşen anlarmıs
Allah büyüktür canım Rabbim bize de nasıp etsın ınsAllah
E Esila09 canım canım
bunu ancak yaşayan bilir, ben seni çok iyi anlıyorum. Birgün rüyamda bir hastanedeyim bana bir amca koridorda duran beşiği gösterip gidip çocuğunu alsana kızım diyor ben de amca o benim çocuğum değil ki diyorum. ısrarla 3. kez söylüyor ben de burularak diyorum en sonunda amca benim bebeğim olmuyor o benim çocuğum olamaz ki. aldı kucağıma koydu bebeği. Allahım anlatamam sanki benim bebeğimmiş gibi hissettim dün gibi hatırlıyorum.
Anlatamadım da kimseye, öyle için için hissettim günlerce. Gizli gizli ağlıyordum. Sonra noldu tahmin et
Meğer hamileymişim o ay, inanılmazdı.
Rabbim büyük benim de dualarımdasınız, Sağlıkla vaktiyle inşAllah
Allah kabul etsin canim.Dualarımı okudum ama yan binada düğün var.Okurken rahatsiz oldum.İçim hiç rahat değil.Allah kabul eder inşallah
Bu msj ı yazdım yazdım sildim yanlış anlarsın. Rabbim büyük duamdasınBelki bu söylenmez ama bu msjtan sonra söyleyeyim her dua edişimde senin iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?