Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun ilk defa oglumsuz disari ciktim.
Eski giysilerim olmuyordu.
Olanlar lekeliydi falan derken babannesine biraktim. Toplam 2 saatte geldim. Yol falan cok surdu.cok aglamis.
Kv. Diyor ki karni tok ama illa neme istiyor diyor. Hic boyle gormemistim diyor

Kendime bir elbise
2 tunik
Bir pantolon aldim.
Tunigin biri 25 biri 40
Pantolon siyah aldim bol pacasi katli klasik şık duruyor. 25 lira
Bir tane şal aldim 10 lira
5 liraya da ogluma annem beni cok seviyoe zibini aldm.
3 liraya eski elbisemi kestirdim
Aksam kasimi aldircam esim 150 vermisti

Bayramda ziyaretlerde goturmek icin ceyizimin derinliklerini kurcaladim boyleside kotu hic bsy yok sadece 1 tulbent 1 namaz basortusu 1de minik havlu buldum kullanmayacagim bsyim yokmus meger
Esimin koyunde yaslilar var bos gitmek istemem brz bunlar brz meyve hallederiz kutu kutu cikolata alip hasta etmeyelim

Güle güle giy canım. Oyu günlerde inşallah

Belki bu söylenmez ama bu msjtan sonra söyleyeyim her dua edişimde senin iç

Güle güle kullan canım

Canim zaten ogrencisin oyle eline gecen paradan birikime ayirabilecegin bir tutar yok. Senin suan en iyi yapabilecegin kendine kirilan kumbaralarsan edinip 5 kurus 10 kurus demeden atabilecegin neyse onu atmak. Yalniz 5 kurusa da degersiz gozuyle bakma ben 2-3 ay gibi bir surede ekmek almaya gittigimde kalan para ustu 25 kuruslari, markettrn aldigim biseyler olurdu 5-10 kurus bozuk olurdu onlsri attim hep bu surede. 135 tl kadar biriktirmistim. Onu da arkadasimla alisverise cikicam diye biriktirdim yoksa normalde benim 3 kumbaram var. Bir gezi bir kitap ve birde ana (kralice) kumbara

Gecen a101 de kitaplik gormustum.. sanirim depolarinda duruyordu cikarmamislardir diye dusundum cunku yakin gecmiste ve yakin gelecekte kitaplik gozukmuyor a10q aktuellerinde.. evimizin biraz asagisinda da bi a101 vardi icimden bi ses suraya da bak mercimek koftesi belki vardir. Gittim baktim buldum bir tane kitaplik.. 55 lira 4 gozlu.. kucuk bisey ama olsun suan isimi gorsun ds :)

Belki bu söylenmez ama bu msjtan sonra söyleyeyim her dua edişimde senin iç

Tesekkur ederim olurmu hic mutlu oldum msjiniza cok mutlu oldum..
Su an daha iyiyim kafam dagildi brz ama hala o his dagilmadi bir kac gune gecer..

ah canım Allah hayırlara cıkarsın
bi laf vardır tabiri caızse esekten düşmüşün halini edekten düşen anlarmıs
Allah büyüktür canım Rabbim bize de nasıp etsın ınsAllah

Tesekkur ederim olurmu hic mutlu oldum msjiniza cok mutlu oldum..
Su an daha iyiyim kafam dagildi brz ama hala o his dagilmadi bir kac gune gecer..

E Esila09 canım canım

bunu ancak yaşayan bilir, ben seni çok iyi anlıyorum. Birgün rüyamda bir hastanedeyim bana bir amca koridorda duran beşiği gösterip gidip çocuğunu alsana kızım diyor ben de amca o benim çocuğum değil ki diyorum. ısrarla 3. kez söylüyor ben de burularak diyorum en sonunda amca benim bebeğim olmuyor o benim çocuğum olamaz ki. aldı kucağıma koydu bebeği. Allahım anlatamam sanki benim bebeğimmiş gibi hissettim dün gibi hatırlıyorum.

Anlatamadım da kimseye, öyle için için hissettim günlerce. Gizli gizli ağlıyordum. Sonra noldu tahmin et

Meğer hamileymişim o ay, inanılmazdı.

Rabbim büyük benim de dualarımdasınız, Sağlıkla vaktiyle inşAllah

ah canım Allah hayırlara cıkarsın
bi laf vardır tabiri caızse esekten düşmüşün halini edekten düşen anlarmıs
Allah büyüktür canım Rabbim bize de nasıp etsın ınsAllah

Ben cok sakindim genel anlamda da sakinligimi koruyorum ve teslimiyet duygumun zirve yaptigi tek konu bu
Derin bir huzun huzur ve sabir var hem guzel hem zor hem huzunlu bi duygu
Ama bugunku kdr hic yanmadim
Hic boyle bir ruya da gormemistim ztn

Ah kiyamam
Inan ben cok uzgun degilim degildim
Benim icin umut olmasi icin tipta buyuk gelismeler olmali istanbulda da calismalar var isvicre ile ortak yurutuluyor ve medyaya verilmiyor
Dr u arayip sormaya cesaretim yok
Aslinda benden cok daha kotuleri var bobrekleri olmayan gogsu gelismeyen
Benimkiler bagimsizligini ilan etti ulke oldu
Yillarca ameliyat zorunlulugu ile yasadim evlenmicem ameliyat olmam diyodum evet olmadim sahane bir dr ile 3 hafta insanin aklini zorlayan bir tedaviye dayanarak ile kurtuldum insanlar yogun bakimda yatmis sonuc benden cok daha kotu ve maddi anlamda 5te birine denk gelmisti
Bu seneye kdr kendimi hic anne gibi gormedim bana cok zor geldi bebek bakmak 30 dan sonra hissetmeye basladim
Yrn ola hayrola Mevlam verse de vermesede basim ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…