Ben tatilde sabah kahvaltıda ayri öğlen ve araogunlerde pareomla ya da şal sarınıp dolaniyorum.Ben strec film ve buzdolabi posetide koyuyorum yiyecek tasimak ve hediye sarmak icin iyi oluyor
Kiyafetler normale gore sık degistigi icin kirli gibi oluyor ama aslinda degil.
Sabah kahvalti ayri bazen plajla bir giyiyorum aksam degisiyor normalde giyin bitsin tatilde bir telas
Kesinlikle öyle.Zaten tatile giderken valiz hazırla sonra otelde o valizi geri topla sonra eve gel boşalt herşeyi yıka ütüle kaldır hiç Halim kalmıyor ya
Ruslar aşırı alkol alıyorlar sıcağın etkisi ile de tabi bol sohbet muhabbet oluyor adamlar sürekli su yerine bira içiyorlarBen tatilde sabah kahvaltıda ayri öğlen ve araogunlerde pareomla ya da şal sarınıp dolaniyorum.
Aksam yemeğine ayri giyiniyorum.
Bu otelde geneli terlik sort takiliyordu.
Aksam elbiseler topuklar otele fazla geldi :)
Biraz bakislara maruz kalmış olabilirim.
En eğlenen en tatilin dibini sıyıran kesinlikle ruslar ama.
Hem gayet rahatlar hem güzeller hem de eğleniyorlar ya.
Herkes odasına çekildiğinde bile bir araya gelip bahçede 2-3 masa olmuş çiğköfte sipariş etmiş sohbet ediyorlardi.
Kahkaha muhabbet.
Ben birşeyi giyinmesem bile o valize girdi ya yıkamasam içime sinmiyorKesinlikle öyle.
En çok da eve gelince boşaltıp yikamasi koyuyor.
Cok rahatlar ama.Ruslar aşırı alkol alıyorlar sıcağın etkisi ile de tabi bol sohbet muhabbet oluyor adamlar sürekli su yerine bira içiyorlar
Evet ruslar rahat millet birde dünya yansa umurlarında değil . Buraya geliyorlar paraları değerli bedava tatil yapıp dolu alışveriş yapıp diyorlar hayat onlara güzel tabiCok rahatlar ama.
Türkler daha bakıyor inceliyor.
Özellikle bir kadın surekli bana bakıyordu türk.
Eşim bile fark etmiş su kadin sana bakiyo dedi.
40yaslarinda bi kadin.
Sezlongda
Yemek de
Aksam yururkun vs vs.
Böyle sen bakincada gözünü kaçırmıyor baya bakıyor yani.
Çok inceliyorlar o sebepden ins. Cok yabancı vardır diyorum
Hotel Aqua Marmaris canımHangi otelde kalacaksınız korkmayın buralar çok güzelmiş sahili yetiyo ztn
O m atıyorum hemen
M muhendiseylul çevre koylara gitmelisiniz
Marmaris merkeze dolmuşlar var kale çevresi güzel kaleye mutlaka girin arkada tarihi bedesten var kapalı çarşıyı gezin bay alacaksanız gezin fiyatı uygun yerler var
Arabanız varsa hisaronunde mavi pide yi tavsiye ettiler ama biz gidemedik kısmet başka zamana
Hotel Aqua Marmaris canım
Arabayla gidicez canım, tamam ekran görüntüsü aldım, 1,5 yaşında oğlum var gezmek yorucu olabilir ama en azından 1 gün çıkabiliriz kız kumuna gitmek istiyoruz
Cok rahatlar ama.
Türkler daha bakıyor inceliyor.
Özellikle bir kadın surekli bana bakıyordu türk.
Eşim bile fark etmiş su kadin sana bakiyo dedi.
40yaslarinda bi kadin.
Sezlongda
Yemek de
Aksam yururkun vs vs.
Böyle sen bakincada gözünü kaçırmıyor baya bakıyor yani.
Çok inceliyorlar o sebepden ins. Cok yabancı vardır diyorum
Ben tatilde sabah kahvaltıda ayri öğlen ve araogunlerde pareomla ya da şal sarınıp dolaniyorum.
Aksam yemeğine ayri giyiniyorum.
Bu otelde geneli terlik sort takiliyordu.
Aksam elbiseler topuklar otele fazla geldi :)
Biraz bakislara maruz kalmış olabilirim.
En eğlenen en tatilin dibini sıyıran kesinlikle ruslar ama.
Hem gayet rahatlar hem güzeller hem de eğleniyorlar ya.
Herkes odasına çekildiğinde bile bir araya gelip bahçede 2-3 masa olmuş çiğköfte sipariş etmiş sohbet ediyorlardi.
Kahkaha muhabbet.
Kurbanımızı aldık çok şükür 1000 tl 20 tl de kesime ve ayırmaya alacak adam. Biz bir sene bana bir sene eşime kesiyoruz geçen sene eşimdi bu sene benim inş . Bayramın birinci günü sabah 8 de orada olacağız . Bi arkadaşımız içinde satın aldık parasını yolladı bize kestirip eşine bıralacağız kadın hamile ben onun sorumluluğunu almak istemediğim için onu götürmeyeceğiz . Banka matiğe yürüdük 1000 tl çektik yarında arkadaşımızınkini çekeriz . Giderken gazlı içeçek aldık içerek yürüdük 4 tl ödedik . Dönüşte A101den 12 li su aldık çok al az ödeden faydalanılmasını onu anlamadım fiş duruyor yarın markete soracağım. 12 li su, 5 kg un, mangal için yelleme aparatı , 1 tane buzdolabı poşeti, elma sirkesi 25 tl ödedik. Ya kızlar altın yine yükseliyo gibime geliyor acaba gidip altınımı alsam mı bilmiyorum sizce ne yapalım
Ya en az ekime kadar altın duracak arabayı değiştirsek bozduracağız o yüzden alayım dimiHayırlı olsun canım.Allah kabul etsin kurbanınızı.
Altın uzun vadede kazandırır.Harcarım parayı elden çıkar diyorsan al altın at kenara.
Benim bu yıl şu düğün bitsin.Borçlar da azalsın ilerisi için dolar ve altın biriktirmeye karar verdik nişanlımla.
Ya en az ekime kadar altın duracak arabayı değiştirsek bozduracağız o yüzden alayım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?