Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben tatilde sabah kahvaltıda ayri öğlen ve araogunlerde pareomla ya da şal sarınıp dolaniyorum.
Aksam yemeğine ayri giyiniyorum.
Bu otelde geneli terlik sort takiliyordu.
Aksam elbiseler topuklar otele fazla geldi :)
Biraz bakislara maruz kalmış olabilirim.

En eğlenen en tatilin dibini sıyıran kesinlikle ruslar ama.
Hem gayet rahatlar hem güzeller hem de eğleniyorlar ya.
Herkes odasına çekildiğinde bile bir araya gelip bahçede 2-3 masa olmuş çiğköfte sipariş etmiş sohbet ediyorlardi.
Kahkaha muhabbet.

Ruslar aşırı alkol alıyorlar sıcağın etkisi ile de tabi bol sohbet muhabbet oluyor adamlar sürekli su yerine bira içiyorlar

Ben valizleri kapadim.
Hepsini kombin yapip koydum.
Menemen ve makarna var aksamada yemek.
Camasir astim.
Evide süpürürsem tamamdır yeter.

Eşimin bi arkadaşı aradı afrinde izinleri iptal olmuş bu yüzden gelemeyeceğim karım ailemin yanına gidecek beylik tabancasını sana bıraksa olur mu diye sordu bu arada biz kadınla görüşüyorduk ama çok saçma sapan bir sebebten görüşmeyi kestik benim işime geldi o ayrı bi konu neyse . Eşimde tmm dedi tam kurban bakmaya kapıdan çıkarken geliyor diye aradı . Hiç memnun olmasamda eşim kadınla muhattap olmak zorunda kaldı . Onda bir saklama kabım vardı geçen kasımdan beri onda duruyordu aramız bozulunca yollamamıştı onu getirmiş tuğçeye selam demiş bende hahaha dedim ya eşim diyor ki senle yine görüşmek isteyecek bence . Bende dedim ki onunla görüşmek isteyen kim? Neyse kurban bakmaya gittiler şubeden arkadaşlarla inş uygun buluruz

Ruslar aşırı alkol alıyorlar sıcağın etkisi ile de tabi bol sohbet muhabbet oluyor adamlar sürekli su yerine bira içiyorlar
Cok rahatlar ama.
Türkler daha bakıyor inceliyor.

Özellikle bir kadın surekli bana bakıyordu türk.
Eşim bile fark etmiş su kadin sana bakiyo dedi.
40yaslarinda bi kadin.
Sezlongda
Yemek de
Aksam yururkun vs vs.
Böyle sen bakincada gözünü kaçırmıyor baya bakıyor yani.

Çok inceliyorlar o sebepden ins. Cok yabancı vardır diyorum

Evet ruslar rahat millet birde dünya yansa umurlarında değil . Buraya geliyorlar paraları değerli bedava tatil yapıp dolu alışveriş yapıp diyorlar hayat onlara güzel tabi

Arabayla gidicez canım, tamam ekran görüntüsü aldım, 1,5 yaşında oğlum var gezmek yorucu olabilir ama en azından 1 gün çıkabiliriz kız kumuna gitmek istiyoruz

Hotel Aqua Marmaris canım

Yanyana otellerdeymisiz ben bir dahakine deneyecegim cok guzele benziyordu ama yemekleri hakkindaki yorumu bilmiyorum
Ayni soyledigim seyler gecerli hediye alacaksaniz marmaris merkez kapali carsi girisinde gaye hediyelik galiba, sahilde carsi icinde degil, yaninda ganyan bayi vardi bizi memnun etti icmeler daha pahali ve cesit yok yada kapali carsinin iclerine gidin.

Arabayla gidicez canım, tamam ekran görüntüsü aldım, 1,5 yaşında oğlum var gezmek yorucu olabilir ama en azından 1 gün çıkabiliriz kız kumuna gitmek istiyoruz

Kiz kumunda sadece foto cektirdik asiri kalabalik ve sular yuksek kum gozukmuyor sadece bileginde yuruyorsun biz ilerlemedik bile

Iyi akşamlar kızlar
Hep tatillerden hazırlıklardan konusmussunuz ne güzel
Kayinvalidem dün tatilde nerelere gidiyorsunuz diye sordu
Eşim de oooo heryerlere dedi
Bizim tatil planımız bundan ibaret yaniiiii((
Herkese hepinize iyi tatiller

Sirf bu yuzden yakin yerlerde ki yerli turist sahil kasabalarina adim atmiyorum bende cok rahatsiz oluyorum

Evet bencede teknede bi tane teyze ve torunu vardi oyle mutlular anlatamam o kdr eglendilerki esimle bana enerji oldular cok tatlilardi
Bende bazen giyinip kahvaltiya inerim bazen ayri giyerim oglen yanima tshirtte aliyorum ruzgar olursa rahatsiz ediyor 2tane daha eskice acik renk tshirt isimi goruyor aksamda sort terlik yada kot elbise giyerim pek te yigmiyorum ztn orda giydiklerim anca tatilden tatile dolaptan cikiyor terlik giymeye doyuyorum tum yil ayakkabi ileyim

Kurbanımızı aldık çok şükür 1000 tl 20 tl de kesime ve ayırmaya alacak adam. Biz bir sene bana bir sene eşime kesiyoruz geçen sene eşimdi bu sene benim inş . Bayramın birinci günü sabah 8 de orada olacağız . Bi arkadaşımız içinde satın aldık parasını yolladı bize kestirip eşine bıralacağız kadın hamile ben onun sorumluluğunu almak istemediğim için onu götürmeyeceğiz . Banka matiğe yürüdük 1000 tl çektik yarında arkadaşımızınkini çekeriz . Giderken gazlı içeçek aldık içerek yürüdük 4 tl ödedik . Dönüşte A101den 12 li su aldık çok al az ödeden faydalanılmasını onu anlamadım fiş duruyor yarın markete soracağım. 12 li su, 5 kg un, mangal için yelleme aparatı , 1 tane buzdolabı poşeti, elma sirkesi 25 tl ödedik. Ya kızlar altın yine yükseliyo gibime geliyor acaba gidip altınımı alsam mı bilmiyorum sizce ne yapalım

Hayırlı olsun canım.Allah kabul etsin kurbanınızı.

Altın uzun vadede kazandırır.Harcarım parayı elden çıkar diyorsan al altın at kenara.

Benim bu yıl şu düğün bitsin.Borçlar da azalsın ilerisi için dolar ve altın biriktirmeye karar verdik nişanlımla.

Ya en az ekime kadar altın duracak arabayı değiştirsek bozduracağız o yüzden alayım dimi

Annem bugün hastalandı kardeşim acile götürdü.Annem bana sen gelme tuvalet banyo temizle dedi.Çabuk geleceklerini düşündüm ben de gitmedim.Kuşumun kafesini temizledim tuvalet yıkadım.Yemek yaptım akşama.Bekledim annemleri 6 saatte geldiler çok merak ettim bilsem bu kadar uzun kalacaklarını ben de giderdim.korktum zaten göğüs kanseri.Ateşi vardı tansiyonu da yüksek çıkmış hastahanede.2 serum takmışlar.Akciğer filmi çekmişler, kan ve idrar tahlili yapmışlar.Şükür temiz çıktı.Ceryandan mı oldu ne.Geldiler sadece çorba içti ilacını içti yattı.Sabaha inşallah düzelir.Çok korktum beklemek çok fenaymış.Rabbim herkesin annesine sağlık versin.

Tuttuğumuz evi temizleteceğiz temizlik firması varmış dayımın çalıştığı şirkette 3 kadın gelip temizleyecek 350₺ vericez.İyi gibi geldi inşaat temizliği çünkü.Malzemesi ve yemek onlardanmış.Bayram sonu pazar günü gelecekler.

Dün de dış çekim için 3 fotoğrafçı ile görüştük.Biri 1500-1750 dedi diğeri de aynı.Öbür fotocu tanıdık önermişti 1300₺ dedi.Onunla anlaştık.Yalnız karar vermem gerek düğün günü mü çektirmek istiyorum yoksa düğün öncesi saç makyaj prova yaptıracağım zaman mı.Daha kuaför ayarlayamadım.Karar veremedim saç neyse de makyajı güzel yapan yer olsun istiyorum.Ankarada altınköy gözde imiş şu sıralar.Gitmiştim orayı biliyorum müze.Girişte 150₺ ödeniyor.Fotocu dedi pazar günü kalabalık olur orayı önermem.Düğün günü olursa çekim başka yer olsun.Haftaiçi düğün öncesi istersen oraya gidebiliriz dedi.Düşüneyim dedim.Sizler nasıl yaptınız bu dış çekim olayını?

Ya en az ekime kadar altın duracak arabayı değiştirsek bozduracağız o yüzden alayım dimi

Ekim çok uzun bir süre olmamakla birlikte.Bilemedim şimdi kullanma durumunuz varmış.Hiç kullanmayacaksan al derdim de ekimde altın ne olur kestiremedim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…