Geçmiş olsunberen_naz canım, Rabbim şifa versin ve aminnn
bana 350₺ çok iyi geldi, 3 kişi ve yemek malzeme onlardansa kesinlikle çok iyi. güle güle oturun
biz resim heykel müzesinde yapmıştık çok güzel oldu, altınköy hakikaten güzel ama her zaman çok kalabalık. bir de biz çekimi düğün günü yaptık. ben saç provası filan da yaptırmadım zaten darlanıp :)
35 lira kaş ve bıyık için çok fazla geldi bana. Ben ikisini 10 liraya yaptırıyorum da.Günaydın hanımlar
Hayırlı arifeler olsunnn
Simdiden herkese iyi bayramlar..
Tatile gideceklere hayırlı yolculuk
Dün kuaför islerimi hallettim.35 tl kas+bıyık
30 tl market.
Bugun ufAK tefek alıncakları alcam.Annem,kvdemin çikolatalarını alırım.Esime güneş kremi almam lazım.Bak bunlar hepp fuzuli gözüken ama kallavi tutan giderler.Ama sorsan calıstıgımı kendim yiyorum:=)Valla otur evde kocan ne getirirse ye kafasındayım yine.
2.gün yola cıkcaz kısmetse.Baktım regl geliyr.Geciktiriciye başladım valla.3 gün tatil yapcam surda:)En sın 5 sene önce kullanmıştım:)
Arife arife illa getirirler bizi suraya ama bayram parası için geliyorm yalan yok:)150 tl vermşlerdi gecen bayram.Bu bayram onu tatilde harcıcam.Kendi parama dokunmucam.Dönüste 50 usd olsa bile artık dolar biriktrime planım var.
Herkeslere iyi tatiller
Hayırlı olsun insAllah.Selamlar olsun.
Önümüzdeki ay nişanlanıyorum diye hazır kozmetik marketlerde indirim varken alışveriş yapalım dedik.
birçok eksiğe ve sadece kullandıklarımızı almamıza rağmen 356 kusur lira tuttu, daha içinde parfüm yok.
Pahalılık bence en çok kozmetikte hissediliyor gibi.
Tatilde olanlara da iyi eğlenceler diliyorum bu arada.
Benim rimmel london wake ne up fondoten kullanıyorum 25 tl di önceden şuan 50 tl olmuş öyle sinirlerim bozuldu ki görünce
Esila senin kızın var dıye hatırlıyorum ben.Yanlıs hatırlıyorm galiba.Ben de 3,5 senedir bekliyorm mucizemi.Gecen ay tüplerden ameliyat oldum.Allahım bir heves biz de tmm oldu bu ay diye.Sıcak basmalar,uyku halleri.Sonuc adet oldum dünBİlirim o duyguyu,bayram geldi e hadiciler baslar diye kacıyorm bu bayram.Allaahım tüm isteyenlere tez vakittr versin insallah
Hayırlı olsun insAllah.
Selamlar olsun.
Önümüzdeki ay nişanlanıyorum diye hazır kozmetik marketlerde indirim varken alışveriş yapalım dedik.
birçok eksiğe ve sadece kullandıklarımızı almamıza rağmen 356 kusur lira tuttu, daha içinde parfüm yok.
Pahalılık bence en çok kozmetikte hissediliyor gibi.
Tatilde olanlara da iyi eğlenceler diliyorum bu arada.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Esila senin kızın var dıye hatırlıyorum ben.Yanlıs hatırlıyorm galiba.Ben de 3,5 senedir bekliyorm mucizemi.Gecen ay tüplerden ameliyat oldum.Allahım bir heves biz de tmm oldu bu ay diye.Sıcak basmalar,uyku halleri.Sonuc adet oldum dünBİlirim o duyguyu,bayram geldi e hadiciler baslar diye kacıyorm bu bayram.Allaahım tüm isteyenlere tez vakittr versin insallah
Sağol canım bilmiyorum.Teşekkür ederim lelli, sizin aile meselelerinizi de okudum.
İyi niyetini, temiz kalbini boşa çıkarmazlar inşallah. :)
Sağol canım bilmiyorum.
Ama samimiyet canımı sıkmaya basladi.
Yani ben sevmiyorum öyle vıck vıck
Evet esimsiz gorusmemeye calisiyorum zaten.Eşin yanında olduğu için sen o seti çekebilirsin diye düşünüyorum ben.
Evet esimsiz gorusmemeye calisiyorum zaten.
Esim yanimdayken de hic öyle konular açıp konusamiyorlar.
Olağan günlük şeyler konusuluyor.
Ama gorumcem yalniz cok görüşmeye calisiyor.
Yani basbasa.
Evine cagiriyor.
Magza gezelim diyor hep bahane buluyorum.
Çünkü istemiyorum.
Umarım seviyeli cok samimi olmadan böyle idare edebilirim.
Ama o zam daha önce geldi yeni değilBozulmayacak gibi değil ki.
Ben aşırı makyaj yapmıyorum, bir aldığım son kullanma tarihi ömrünce gider.
Kendimden şüphe ettim acaba fiyatlarını ben mi hatırlamıyorum diye.
Ama maalesef acı gerçekler, zamlar...
Ama o zam daha önce geldi yeni değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?