- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Geçmiş olsun.Annem bugün hastalandı kardeşim acile götürdü.Annem bana sen gelme tuvalet banyo temizle dedi.Çabuk geleceklerini düşündüm ben de gitmedim.Kuşumun kafesini temizledim tuvalet yıkadım.Yemek yaptım akşama.Bekledim annemleri 6 saatte geldiler çok merak ettim bilsem bu kadar uzun kalacaklarını ben de giderdim.korktum zaten göğüs kanseri.Ateşi vardı tansiyonu da yüksek çıkmış hastahanede.2 serum takmışlar.Akciğer filmi çekmişler, kan ve idrar tahlili yapmışlar.Şükür temiz çıktı.Ceryandan mı oldu ne.Geldiler sadece çorba içti ilacını içti yattı.Sabaha inşallah düzelir.Çok korktum beklemek çok fenaymış.Rabbim herkesin annesine sağlık versin.
Tuttuğumuz evi temizleteceğiz temizlik firması varmış dayımın çalıştığı şirkette 3 kadın gelip temizleyecek 350₺ vericez.İyi gibi geldi inşaat temizliği çünkü.Malzemesi ve yemek onlardanmış.Bayram sonu pazar günü gelecekler.
Dün de dış çekim için 3 fotoğrafçı ile görüştük.Biri 1500-1750 dedi diğeri de aynı.Öbür fotocu tanıdık önermişti 1300₺ dedi.Onunla anlaştık.Yalnız karar vermem gerek düğün günü mü çektirmek istiyorum yoksa düğün öncesi saç makyaj prova yaptıracağım zaman mı.Daha kuaför ayarlayamadım.Karar veremedim saç neyse de makyajı güzel yapan yer olsun istiyorum.Ankarada altınköy gözde imiş şu sıralar.Gitmiştim orayı biliyorum müze.Girişte 150₺ ödeniyor.Fotocu dedi pazar günü kalabalık olur orayı önermem.Düğün günü olursa çekim başka yer olsun.Haftaiçi düğün öncesi istersen oraya gidebiliriz dedi.Düşüneyim dedim.Sizler nasıl yaptınız bu dış çekim olayını?
Geçmiş olsun Beren . Biz düğün günü at çiftliğine çekim yaptırdık ata filan bindim . Fotocu düğünden önce veya sonra çekim yaptığımız gelin damatlardan yeterince enerji alamıyoruz gözlerinde ışık az oluyor demişti . Zaten ben hiç önce veya sonra düşünmedim gelinlik bir kere giyilmeli bence . Zaten benim gelinliğim çok işli kabarık ağırdı bi kere giyiyorsun kirleniyor kuru temizlemeye versen tüllerinin özelliği kayboluyor ve ikinci el gelinlik pozisyonuna düşüyor. Tercih seninAnnem bugün hastalandı kardeşim acile götürdü.Annem bana sen gelme tuvalet banyo temizle dedi.Çabuk geleceklerini düşündüm ben de gitmedim.Kuşumun kafesini temizledim tuvalet yıkadım.Yemek yaptım akşama.Bekledim annemleri 6 saatte geldiler çok merak ettim bilsem bu kadar uzun kalacaklarını ben de giderdim.korktum zaten göğüs kanseri.Ateşi vardı tansiyonu da yüksek çıkmış hastahanede.2 serum takmışlar.Akciğer filmi çekmişler, kan ve idrar tahlili yapmışlar.Şükür temiz çıktı.Ceryandan mı oldu ne.Geldiler sadece çorba içti ilacını içti yattı.Sabaha inşallah düzelir.Çok korktum beklemek çok fenaymış.Rabbim herkesin annesine sağlık versin.
Tuttuğumuz evi temizleteceğiz temizlik firması varmış dayımın çalıştığı şirkette 3 kadın gelip temizleyecek 350₺ vericez.İyi gibi geldi inşaat temizliği çünkü.Malzemesi ve yemek onlardanmış.Bayram sonu pazar günü gelecekler.
Dün de dış çekim için 3 fotoğrafçı ile görüştük.Biri 1500-1750 dedi diğeri de aynı.Öbür fotocu tanıdık önermişti 1300₺ dedi.Onunla anlaştık.Yalnız karar vermem gerek düğün günü mü çektirmek istiyorum yoksa düğün öncesi saç makyaj prova yaptıracağım zaman mı.Daha kuaför ayarlayamadım.Karar veremedim saç neyse de makyajı güzel yapan yer olsun istiyorum.Ankarada altınköy gözde imiş şu sıralar.Gitmiştim orayı biliyorum müze.Girişte 150₺ ödeniyor.Fotocu dedi pazar günü kalabalık olur orayı önermem.Düğün günü olurda çekim başka yer olsun.Haftaiçi düğün öncesi istersen oraya gidebiliriz dedi.Düşüneyim dedim.Sizler nasıl yaptınız bu dış çekim olayını?
Ya bilmiyorum evde nakit durduramıyorum uçuyorEkim çok uzun bir süre olmamakla birlikte.Bilemedim şimdi kullanma durumunuz varmış.Hiç kullanmayacaksan al derdim de ekimde altın ne olur kestiremedim şimdi.
Annem bugün hastalandı kardeşim acile götürdü.Annem bana sen gelme tuvalet banyo temizle dedi.Çabuk geleceklerini düşündüm ben de gitmedim.Kuşumun kafesini temizledim tuvalet yıkadım.Yemek yaptım akşama.Bekledim annemleri 6 saatte geldiler çok merak ettim bilsem bu kadar uzun kalacaklarını ben de giderdim.korktum zaten göğüs kanseri.Ateşi vardı tansiyonu da yüksek çıkmış hastahanede.2 serum takmışlar.Akciğer filmi çekmişler, kan ve idrar tahlili yapmışlar.Şükür temiz çıktı.Ceryandan mı oldu ne.Geldiler sadece çorba içti ilacını içti yattı.Sabaha inşallah düzelir.Çok korktum beklemek çok fenaymış.Rabbim herkesin annesine sağlık versin.
Dün de dış çekim için 3 fotoğrafçı ile görüştük.Biri 1500-1750 dedi diğeri de aynı.Öbür fotocu tanıdık önermişti 1300₺ dedi.Onunla anlaştık.Yalnız karar vermem gerek düğün günü mü çektirmek istiyorum yoksa düğün öncesi saç makyaj prova yaptıracağım zaman mı.Daha kuaför ayarlayamadım.Karar veremedim saç neyse de makyajı güzel yapan yer olsun istiyorum.Ankarada altınköy gözde imiş şu sıralar.Gitmiştim orayı biliyorum müze.Girişte 150₺ ödeniyor.Fotocu dedi pazar günü kalabalık olur orayı önermem.Düğün günü olursa çekim başka yer olsun.Haftaiçi düğün öncesi istersen oraya gidebiliriz dedi.Düşüneyim dedim.Sizler nasıl yaptınız bu dış çekim olayını?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Allah şifa versin.
Geçmiş olsun Beren . Biz düğün günü at çiftliğine çekim yaptırdık ata filan bindim . Fotocu düğünden önce veya sonra çekim yaptığımız gelin damatlardan yeterince enerji alamıyoruz gözlerinde ışık az oluyor demişti . Zaten ben hiç önce veya sonra düşünmedim gelinlik bir kere giyilmeli bence . Zaten benim gelinliğim çok işli kabarık ağırdı bi kere giyiyorsun kirleniyor kuru temizlemeye versen tüllerinin özelliği kayboluyor ve ikinci el gelinlik pozisyonuna düşüyor. Tercih senin
Benim kardesimin esi fotografci
Dugun surecinde fotograf balayi ve gelinlik disinda hic bsyi onemsemedim
En keyif aldigim zamanlardi onlarda bize sasirmisti kardesimde cekimden anlar
Biz kiyafetle ayri 2 dugun de ayri ayri kisa cekimler yaptik nişanda ayri vardi nişan gunuydu ben torpilliydim arac masrafini dahi almadi bizim ona hediyelerimiz oldu o zmnlar iyi arkadas/ flort / sevgili modundalardi bizim nisan alisverisinden bir gun once acilmislar birbirlerine
Iyi bir planlama ile dugun gunu mantikli heyecanin bambaska oluyor
Öyle yaptır önce sonra işi aşırı saçma benceTeşekkürlertuce_tuce
Bizim fotocuda aynısını dedi.Düğün günü heyecan oluyor fotolar daha güzel çıkıyor dedi.Ben de aslında aynı gün olsun istiyorum.Bir daha bir daha uğraşmayım sonrasında zaten balayına gideceğiz hem düğün sonu çektirmenin bi cazibesi yokki o masumluk gidiyor.Büyük olasılık ben de aynı gün çektiririm.
ben dugunden bi hafta öncesıne randevu almıstm bnce mutlkaaa dugunden once yap hatta bızım randevu aldgmz gun cok yagmur yagmıstı ertesı gune erteledik once olunca boyle erteleyebılıyosun salona yetısecem telası olmuyor daha relax oluyosun kuafor masrafını falan dusunme bnce bı kere olan seylerAnnem bugün hastalandı kardeşim acile götürdü.Annem bana sen gelme tuvalet banyo temizle dedi.Çabuk geleceklerini düşündüm ben de gitmedim.Kuşumun kafesini temizledim tuvalet yıkadım.Yemek yaptım akşama.Bekledim annemleri 6 saatte geldiler çok merak ettim bilsem bu kadar uzun kalacaklarını ben de giderdim.korktum zaten göğüs kanseri.Ateşi vardı tansiyonu da yüksek çıkmış hastahanede.2 serum takmışlar.Akciğer filmi çekmişler, kan ve idrar tahlili yapmışlar.Şükür temiz çıktı.Ceryandan mı oldu ne.Geldiler sadece çorba içti ilacını içti yattı.Sabaha inşallah düzelir.Çok korktum beklemek çok fenaymış.Rabbim herkesin annesine sağlık versin.
Annem bugün hastalandı kardeşim acile götürdü.Annem bana sen gelme tuvalet banyo temizle dedi.Çabuk geleceklerini düşündüm ben de gitmedim.Kuşumun kafesini temizledim tuvalet yıkadım.Yemek yaptım akşama.Bekledim annemleri 6 saatte geldiler çok merak ettim bilsem bu kadar uzun kalacaklarını ben de giderdim.korktum zaten göğüs kanseri.Ateşi vardı tansiyonu da yüksek çıkmış hastahanede.2 serum takmışlar.Akciğer filmi çekmişler, kan ve idrar tahlili yapmışlar.Şükür temiz çıktı.Ceryandan mı oldu ne.Geldiler sadece çorba içti ilacını içti yattı.Sabaha inşallah düzelir.Çok korktum beklemek çok fenaymış.Rabbim herkesin annesine sağlık versin.
Esila senin kızın var dıye hatırlıyorum ben.Yanlıs hatırlıyorm galiba.Ben de 3,5 senedir bekliyorm mucizemi.Gecen ay tüplerden ameliyat oldum.Allahım bir heves biz de tmm oldu bu ay diye.Sıcak basmalar,uyku halleri.Sonuc adet oldum dünHayir hayir silme inanki anlamam uzgun degilim garip his bu
Cok geçmiş olsun canım.Annem bugün hastalandı kardeşim acile götürdü.Annem bana sen gelme tuvalet banyo temizle dedi.Çabuk geleceklerini düşündüm ben de gitmedim.Kuşumun kafesini temizledim tuvalet yıkadım.Yemek yaptım akşama.Bekledim annemleri 6 saatte geldiler çok merak ettim bilsem bu kadar uzun kalacaklarını ben de giderdim.korktum zaten göğüs kanseri.Ateşi vardı tansiyonu da yüksek çıkmış hastahanede.2 serum takmışlar.Akciğer filmi çekmişler, kan ve idrar tahlili yapmışlar.Şükür temiz çıktı.Ceryandan mı oldu ne.Geldiler sadece çorba içti ilacını içti yattı.Sabaha inşallah düzelir.Çok korktum beklemek çok fenaymış.Rabbim herkesin annesine sağlık versin.
Benim rimmel london wake ne up fondoten kullanıyorum 25 tl di önceden şuan 50 tl olmuş öyle sinirlerim bozuldu ki görünceSelamlar olsun.
Önümüzdeki ay nişanlanıyorum diye hazır kozmetik marketlerde indirim varken alışveriş yapalım dedik.
birçok eksiğe ve sadece kullandıklarımızı almamıza rağmen 356 kusur lira tuttu, daha içinde parfüm yok.
Pahalılık bence en çok kozmetikte hissediliyor gibi.
Tatilde olanlara da iyi eğlenceler diliyorum bu arada.
Cok geçmiş olsun canım.
Ben 5 sene önce evlediğim için dıs çekim düğün günü yapıldı.Kostur kostur oluyor biraz.Benden sonra evlenenler daha sonra yaptırdı,sakin sakin tabi daha güzel fotolar çıkıyor.Ben memnunum fotolarımdan gerçi.Zaten düğün fotosuna ilk 1 yıl bakılıyor:)Sonra bi kösede kalıyor.Afaki fiyatlar vermek mantıklı değil bence o yüzden.Umarım cok güzel bir çekim geçirirsiniz.Simdiden mutlululklar
beren_naz geçmiş olsun canım.
Rabbim şifa versin.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yaptir.
Çok güzel heyecanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?