Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun.
Allah şifa versin.

Geçmiş olsun Beren . Biz düğün günü at çiftliğine çekim yaptırdık ata filan bindim . Fotocu düğünden önce veya sonra çekim yaptığımız gelin damatlardan yeterince enerji alamıyoruz gözlerinde ışık az oluyor demişti . Zaten ben hiç önce veya sonra düşünmedim gelinlik bir kere giyilmeli bence . Zaten benim gelinliğim çok işli kabarık ağırdı bi kere giyiyorsun kirleniyor kuru temizlemeye versen tüllerinin özelliği kayboluyor ve ikinci el gelinlik pozisyonuna düşüyor. Tercih senin

Ekim çok uzun bir süre olmamakla birlikte.Bilemedim şimdi kullanma durumunuz varmış.Hiç kullanmayacaksan al derdim de ekimde altın ne olur kestiremedim şimdi.
Ya bilmiyorum evde nakit durduramıyorum uçuyor

Benim kardesimin esi fotografci
Dugun surecinde fotograf balayi ve gelinlik disinda hic bsyi onemsemedim
En keyif aldigim zamanlardi onlarda bize sasirmisti kardesimde cekimden anlar
Biz kiyafetle ayri 2 dugun de ayri ayri kisa cekimler yaptik nişanda ayri vardi nişan gunuydu ben torpilliydim arac masrafini dahi almadi bizim ona hediyelerimiz oldu o zmnlar iyi arkadas/ flort / sevgili modundalardi bizim nisan alisverisinden bir gun once acilmislar birbirlerine
Iyi bir planlama ile dugun gunu mantikli heyecanin bambaska oluyor

Teşekkürler tuce_tuce

Bizim fotocuda aynısını dedi.Düğün günü heyecan oluyor fotolar daha güzel çıkıyor dedi.Ben de aslında aynı gün olsun istiyorum.Bir daha bir daha uğraşmayım sonrasında zaten balayına gideceğiz hem düğün sonu çektirmenin bi cazibesi yokki o masumluk gidiyor.Büyük olasılık ben de aynı gün çektiririm.

Ben de aynı gün yapacağım daha mantıklı hem gelinlik bir kere giyilmeli mantığındayım öncesinde kirlenir sonrasında heyecan kalmaz en güzeli sabah kuaför işinden sonra çektirip sonra salona gitmek.

Öyle yaptır önce sonra işi aşırı saçma bence

ben dugunden bi hafta öncesıne randevu almıstm bnce mutlkaaa dugunden once yap hatta bızım randevu aldgmz gun cok yagmur yagmıstı ertesı gune erteledik once olunca boyle erteleyebılıyosun salona yetısecem telası olmuyor daha relax oluyosun kuafor masrafını falan dusunme bnce bı kere olan seyler

Geçmiş olsun beren_naz canım, Rabbim şifa versin ve aminnn

bana 350₺ çok iyi geldi, 3 kişi ve yemek malzeme onlardansa kesinlikle çok iyi. güle güle oturun

biz resim heykel müzesinde yapmıştık çok güzel oldu, altınköy hakikaten güzel ama her zaman çok kalabalık. bir de biz çekimi düğün günü yaptık. ben saç provası filan da yaptırmadım zaten darlanıp :)

Hayir hayir silme inanki anlamam uzgun degilim garip his bu
Esila senin kızın var dıye hatırlıyorum ben.Yanlıs hatırlıyorm galiba.Ben de 3,5 senedir bekliyorm mucizemi.Gecen ay tüplerden ameliyat oldum.Allahım bir heves biz de tmm oldu bu ay diye.Sıcak basmalar,uyku halleri.Sonuc adet oldum dünBİlirim o duyguyu,bayram geldi e hadiciler baslar diye kacıyorm bu bayram.Allaahım tüm isteyenlere tez vakittr versin insallah

Cok geçmiş olsun canım.
Ben 5 sene önce evlediğim için dıs çekim düğün günü yapıldı.Kostur kostur oluyor biraz.Benden sonra evlenenler daha sonra yaptırdı,sakin sakin tabi daha güzel fotolar çıkıyor.Ben memnunum fotolarımdan gerçi.Zaten düğün fotosuna ilk 1 yıl bakılıyor:)Sonra bi kösede kalıyor.Afaki fiyatlar vermek mantıklı değil bence o yüzden.Umarım cok güzel bir çekim geçirirsiniz.Simdiden mutlululklar

Günaydın hanımlar
Hayırlı arifeler olsunnn
Simdiden herkese iyi bayramlar..
Tatile gideceklere hayırlı yolculuk
Dün kuaför islerimi hallettim.35 tl kas+bıyık
30 tl market.
Bugun ufAK tefek alıncakları alcam.Annem,kvdemin çikolatalarını alırım.Esime güneş kremi almam lazım.Bak bunlar hepp fuzuli gözüken ama kallavi tutan giderler.Ama sorsan calıstıgımı kendim yiyorum:=)Valla otur evde kocan ne getirirse ye kafasındayım yine.
2.gün yola cıkcaz kısmetse.Baktım regl geliyr.Geciktiriciye başladım valla.3 gün tatil yapcam surda:)En sın 5 sene önce kullanmıştım:)
Arife arife illa getirirler bizi suraya ama bayram parası için geliyorm yalan yok:)150 tl vermşlerdi gecen bayram.Bu bayram onu tatilde harcıcam.Kendi parama dokunmucam.Dönüste 50 usd olsa bile artık dolar biriktrime planım var.
Herkeslere iyi tatiller

Günaydın..

Kahvaltı ettik esim kurban parasını goturcek kişi başı 2020 tl düşmüs.
50kg düşecek diyorlar hayvan büyükmus.
Rabbim kabul eylesin.

Yarın kucuk eltimi gorurum yine kesin gorumcemde aiyy Allah biliyo tüm enerjimi sömürüyor sıfatı.
Hiç göresim yok..

Görumcem aramiyo daha çok şükür.
Ins. Kuserde aramaz daha.

Ben zaten aramiyorum o yazmazsa yazmıyorum falan..
Evinde yalnız gitmicem hic.
Hep bahane bulucam..
Sanırım salak degil anlar ve uzak durur.
Annemlerden de yüz bulamadı ya kendini geri çeker artik diye dusunuyorum.

Dün de eltimin tayfayla gorusmedik.
Artık böyle bahane bulcam gorusmicem.
Zaten kış geliyor oglumun okulu vs gelin falan denicem gelmek isterlersede bahane bulcam.

Çünkü çok samimiyet beni hep sıkmıştır.
Ben kendimi biliyorum devam ederse soğurum görüşmeyi keserim.
Ayaklarını kesicem bizden.

Selamlar olsun.
Önümüzdeki ay nişanlanıyorum diye hazır kozmetik marketlerde indirim varken alışveriş yapalım dedik.
birçok eksiğe ve sadece kullandıklarımızı almamıza rağmen 356 kusur lira tuttu, daha içinde parfüm yok.
Pahalılık bence en çok kozmetikte hissediliyor gibi.
Tatilde olanlara da iyi eğlenceler diliyorum bu arada.

Benim rimmel london wake ne up fondoten kullanıyorum 25 tl di önceden şuan 50 tl olmuş öyle sinirlerim bozuldu ki görünce

Teşekkür ederim canım amin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…