Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay kızlar yine bir sürü alışveriş yaptım iyi oldu stok gibi ordu evinden kolonya, 1 kg beyaz peynir , deodorant aldık 30 tl gibi birşey ödedik sanırım. 20 tl baklava aldık , migrostan tam yağlı süt , 2.5 kg yoğurt,5 kg komili sıvı yağ kızartma pastalara , Türk kahvesi 45 tl ödedik. Yerel marketten domates salatalık, patates aldık 11 tl ödedik ordu evinde yemek yedik 20 tl . 30 tl benzin aldık yarın kurban aldığımız köye gideceğiz . 1400 tl birikime ayırdım. 700 tl cebimizde kaldı bakalım yeter galiba evde herşey tamam. Gelirken asansör de karşı komşu ile karşılaştık beyler konuştu ben hiç konuşmadım. Önce adap öğrenip hoşgeldiniz geçmiş olsun diye kapımı çalmayı öğrensinler sonra konuşurum

Görümcen kaç yaşında lelli?

Millet kafayı yemiş hahaha biz eve geri döndüğümden beri karşı komşu kapımızı çalıp geçmiş olsun hoşgeldiniz vs demedi bende bu işe alınmıştım ki önceden de eşimin gittiği gün bir kere aradı sonra 6 ay hiç arayıp sormadı. Eve geldik kapımı çalmadı msj dahi yazmamıştı. Bir kere kapıda misafirimi yollarken karşılaşmıştık o kadar özel birşey olmadı yani . Bu arada kız kardeşimle yaşıt 96 doğumlu . Alışverişten dönerken karşılaştık slm vermedim eşler konuştu 2 sn sürdü zaten. Biraz öncede çapraz komşu tatile gidiyor çiçekleri bana getirdi kapıda konuşurken bu karşı komşuda benim dedikodumu yapan alt kat komşudan çıkıyordu anında çıktı bize birşey demeden bakmadan kapıyı açtı pat girdi kapıyı çarptı bizde öyle baktık şimdi baktım WhatsAppa rehberinden silmiş beni kim hatalı burada Allah aşkınıza

35 lira kaş ve bıyık için çok fazla geldi bana. Ben ikisini 10 liraya yaptırıyorum da.
Evet cnm.Kardesimin sosyetik kuaförüBursada fsm diye bi cadde var,istanbulun nisantasısıyla yarısır fiyatlarıboya kesim kas bıyık yaptırdı 650 tl verdi kardesimO cadde cok pahalı bizde.

Günaydın hanımlarr
İyi bayramlar
Kociyi bayram namazına yolladım,yattım geri ama döndüm durdum.Kalktım ütü yaptım az.Bavula son eksikleri atıyorum.
Dün ig da bi yazı gördüm.Arefe günü 1000 tane ihlas okuyanun (besmele ile)duaları kabul olurmus.gece okurken uyuya kalmısım 500 tane okuyabilmisimHamur mayalıcam az,kocam kurbana gitii,öglene anca gelir.
Herkse mutlu,saglıklı,kazasız belasız bayramlar.

Bende okumuştum ama cekemedim.
Mucizeyasamdaki dilek duasını yaptim ama. Suya attim sabah ezanla ictim.
Rabbim niyetimizi kabul eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…