Geçmiş olsun annemde beyaz tenli güneşte durmasa da yanar.Günaydın herkese
tr_lelli ben de çok akrabalarla haşır neşir olmayı sevmem, çok seviyor olsam bile gönüller bir olsun ağzımızın tadı bozulmasın diye sık görüşmem mesela
Bu arada forumda konu açtım. Buraya da yapıştırayım. Bi öneriniz varsa beklerim
Merhaba
Herkese iyi bayramlar, iyi tatiller
Biz eşimle Çeşme de tatildeyiz, ben beyaz tenliyim, yanmayı güneşlenmeyi bronzlaşmayı hiç sevmem.
Pazartesi plaja gittik, güzelce kremlendik, denize girdik, sonra hep gölgede durdum kendimi korudum. Ama acayip yandım, sırtım bacaklarım aşırı kırmızı ve yanıyorlar. 2 gündür canımın acısından öldüm.
Hayatımda ilk defa böyle oluyorum.
Hem ağrımı azaltacak hem de görüntüyü düzeltecek önerileriniz varsa talibim.
Geçmiş olsun annemde beyaz tenli güneşte durmasa da yanar.
Aloe vera bitkisinin içerisindeki jel çok iyi gelir ama tatildeyken bulamayabilirsiniz. Eczaneden yanık kremi alın derim.
Bugün öğlen 15:00 e doğru nişanlım ve ailesi geldiler bayramlaşmaya.Kabristana gitmişlerdi ordan bize geçeçeklerdi.Annem yemek hazırlardı telde söyledim yemeden gelin dedim sofra hazır sizi bekliyoruz.Akşama gelecektik falan dedi tamam geliriz birazdan dedi ve geldiler.Tatlı getirmişler kayınvalidem bana çeyrek altın verdi bayramlık niyetine sağolsun.Yedik içtik çayın yanına tatlı koydum.Bunun bir arkadaşı var x olsun adı.Bunlara gelecekmiş eşi ve annesi ile.Zaten dün onunla görüştü bir pazar günü görüştü bugün de bu tarafa gelmişler Ankara'nın diğer ucundalar.Benimkide demiş 2 saate eve geçeriz diye.Bana da dedi sen de gel diye hayır dedim.Oturacaktık ne güzel.Bu x beni sıkmaya başladı kumam gibi hissediyorum sürekli beraber onla.Cumartesi biz buluşsak hemen diyorki yarına işimiz var mı yapılacak ,anlıyorum onunla görüşecek.Önceden de tartıştık bunun yüzünden hep.Neyse kusura bakmayın dedi kalkarken ben bakarım dedim.Yüzüm düştü.Bu şirinlik yapmaya çalışıyor gülüyor falan yüz vermedim.Onlar gidince halama gittik bayramlaşmaya.Enişte vefat etti 8 ay oldu.Yanında olalım dedik.Aradan bikaç saat geçti öpücük attı neyse ben de attım.Sonra iyi misin dedi kötü mü olmam lazım dedim.Başladı yazmaya yok ben onu yalnızlaştırmaya çalışıyormuşum herkesi rakip görüyormuşum kıskanıyormuşum vs.Acayip sinir etti beni o sinirle 1 saat yürüdüm geldim annemlerle iyi de geldi.Aramız iyi değil şeytan diyor at kafasına yüzüğü.Şurda 1 ay var düğüne.Millete rezil olmak var bir kere daha nişan atmıştım önceden iki olmasın aman millet sevinmesin diye geriliyorum.Onunla daha mutlusun dedim evet daha mutluyum yazmış uyuz şey.Ders vermek istiyorum görsün o.Ben de arkadaşlarımla takılayım onu geri plana atayım da
Arkadaşı kız anladığım kadarıyla
Ben olsam çok sinir olurdum
Sen erkek arkadaşlarınla o kadar görüşsen o ne tepki verirdi?
Eeee o zaman biraz nazını çeksinYok canım kız değil erkek ben de tanıyorum eşini de tanıyorum ikisi de öğretmenler kötü insan değiller de işte ben benle olsun istiyorum
Eeee o zaman biraz nazını çeksin
Ne güzel işte onunla zaman geçirmek isteyen bir nişanlısı var
Ödül almış ve puanı yüksek bi otel canım yorumlar da iyi bakalım gidince göreceğiz artıkYanyana otellerdeymisiz ben bir dahakine deneyecegim cok guzele benziyordu ama yemekleri hakkindaki yorumu bilmiyorum
Ayni soyledigim seyler gecerli hediye alacaksaniz marmaris merkez kapali carsi girisinde gaye hediyelik galiba, sahilde carsi icinde degil, yaninda ganyan bayi vardi bizi memnun etti icmeler daha pahali ve cesit yok yada kapali carsinin iclerine gidin.
Orası da kalabalıklaşmış deseneKiz kumunda sadece foto cektirdik asiri kalabalik ve sular yuksek kum gozukmuyor sadece bileginde yuruyorsun biz ilerlemedik bile
Canım iyi tatiller , benim de 1,5 yaşında oğlum var tatil nasıl geçeçek bakalım, var mı çocukla ilgili tavsiyelerinHerkese iyi bayramlar,
Biz de denizin tadını çıkarıyoruz. Ama 2 yaşındaki bir çocukla gezmek zor olabiliyor zaman zaman
Canım iyi tatiller , benim de 1,5 yaşında oğlum var tatil nasıl geçeçek bakalım, var mı çocukla ilgili tavsiyelerin
Canım iyi tatiller , benim de 1,5 yaşında oğlum var tatil nasıl geçeçek bakalım, var mı çocukla ilgili tavsiyelerin
Canım çok teşekkürler çok açıklayıcı yazmışsın. Marmaris’te her şey dahil 5 yıldızlı bi otele gidicez biz de inşallah. Swimtrainer düşünmüştüm ama 5 gece için almayalım dedik yazlıkta falan kalsak uzun süreli çok iyi aslında.havuza gitmiştik bi yere o zaman Simit almıştık ayak geçmeli ama bi süre sonrA içinde kalmak istemedi, kolluk almalı mıyız bilemedim küçük mü kolluk için sence? Decathlonun plaj ayakkabılarından aldık ama onun da giyimi zormuş slipstop daha mantıklı sanırım. Güneş gözlüğünde de çok kararsız kaldım doktor küçük daha dedi ama bikaç günlük tatil için alınabilir sen nerden almıştın decathlona bakmıştım ben deBiz kızım 15 aylıkken Antalya Belek te 5 yıldızlı bir otele gittik. Her şey dahildi. Denizden korktu, 3 gün havuza girdik. Havuz suyunu içti, ishal ve pişik oldu. Bi de havuzdan çıkınca mayosunu çıkarmadan havluya sardık, kendimiz gibi düşündük hasta olmaz sandık hata ettik,grip oldu. Dönüş yolumuz çok zordu.
Uyumasında yemesinde hiç problem olmadı, zaten çok yiyen bir çocuk olmadığı için tatilde de az yedi. Biz de bunu dert etmedik.
Şimdi 26-27 aylık. Çok daha rahat ettik.
Önce Çeşme Alaçatı ya geldik. 3 gece butik otelde kaldık. Bahçesinde oynadı, gene az yediği için çok problem olmadı. Öğlen esnaf lokantasına götürüp nohut yemeği çorba yedirdik, ayran içirdik. Sana tavsiyem yanına termos al. Mesela çorba seviyorsa lokantadan ya da otelin restoranından çorba alırsın, bide evden yanına kaşık al. Parkta bahçede sahilde bile yedirirsin. Benim işime yaradı bu.
Bu sene denizden korkmadı, hatta çok sevdi. Hepsiburada dan swimtrainer diye bir simit aldık, onunla yüZdürdük. Üründen çok memnun kaldık.
Bol bol müslin örtü ve havlu al bence. Biz denizden çıkar çıkmaz üstünü değiştirdik, sahilde uyudu, bide ayakları üşüdü denizden çıkınca plaja çorap götürmeni tavsiye ederim.
Slipstop al ayağına, hem kuma hem taşa rahat basar. Bi otel duşlarında yere basmasın diye giydirip yıkayabilirsin, otelde ayakkabı ile rahat edemez odada yere de çıplak ayakla basamaz diye odada da giydirebilirsin
Tek zorluğu arada bi kucak istedi, yürümek istemedi, onda da babasının kucağını istedi.
Güneş gözlüğü çocuk için ve güneş kremi şapka zaten olmazsa olmaz.
Sevdiği oyuncakları boya kalemlerini aldım.
Bide evde minik yastık vardı onu aldım kız için. Oteller bazen çocuk bile olsa yüksek yastık verebiliyorlar diye.
Dün de Şirince ye geldik. Gece burda kaldık. Burayı çok sevdi, yürüdük hep. Sorun olmadı.
Bizim kızı sivriler yemiyor ama sen istersen sinek kovucu alabilirsin.
Ateş düşürücü ve ateş ölçer aldım yanıma lazım olmadı inşallah da olmaz.
Bol bol kıyafet aldım kıza, iyiki aldım.
Benimki süt içtiği için cezvemi de evden getirdim.
Üsten uzun kollu almıştım. Şirince akşamında lazım oldu iyiki almışım.
Bu akşam da eşimin dayısına gideceğiz, bakalım nasıl geçecek.
Canım çok teşekkürler çok açıklayıcı yazmışsın. Marmaris’te her şey dahil 5 yıldızlı bi otele gidicez biz de inşallah. Swimtrainer düşünmüştüm ama 5 gece için almayalım dedik yazlıkta falan kalsak uzun süreli çok iyi aslında.havuza gitmiştik bi yere o zaman Simit almıştık ayak geçmeli ama bi süre sonrA içinde kalmak istemedi, kolluk almalı mıyız bilemedim küçük mü kolluk için sence? Decathlonun plaj ayakkabılarından aldık ama onun da giyimi zormuş slipstop daha mantıklı sanırım. Güneş gözlüğünde de çok kararsız kaldım doktor küçük daha dedi ama bikaç günlük tatil için alınabilir sen nerden almıştın decathlona bakmıştım ben de
Teşekkürler canımO yaşlarda hiç kolluklu çocuk görmedim. Swimtrainer bence şu hayatta aldığımız en mantıklı şey. Slipstopları boynerden aldım. Geçen sene de aldım bu sene de aldım. Swimtrainer ı da 2 yıldır kullanıyoruz, taş gibi çıktı mübarek
Topicteki yokluğun belli oluyor:)Selam..
Hava değişimi oldu sanirim.
Grip oluyorum gibi.
Klimamı çarptı hava mi anlayamadim.
Burnum falan tikandi.
Para su gibi harcanıyor burada.
Gerçi dışarıda yemesek harcanmaz okadar.
Orada çay burada yemek derken hesapları ortak öduyoruz.
Herkes yediğini gibi diyim.
Tesbihimi ve namazımı birakmiyorum.
Akşam kaza yapiyorum kilamadigimi.
Cok hareketli burası kalabalık.
Eşim pazar nasil dönecek onu düşünüyorum.
Neyseki dayım olacak yanında arkadas olur esime.
Buralar çok güzel yeşillik, deniz ama aksam cok serin.
Şallar, hırkalar falan..
Eşim varken araba falan bi oraya bi buraya geziyoruz bakalım.
Hayırlı bayramlar arkadaşlar..,
Yine uzun süre kaçaktım :) herkes iyidir umarım...
Birşey soracağım, Pazartesi'ye kadar karar vermem lazım...
İstanbul yakınlarında bir yerden yazlık yapma amaçlı arsa almıştık... usta arayıp bayramdan sonra başlayayım dedi... iki katlı, toplamda 180-190 metrekare, villa tarzı bir ev yapacak ama yapımı, bahçe düzenlemesi, eşyası vs derken en az 400 bin civarına malolacak bize...
Büyük bir yatırım, o kadar parayı oraya bağlamak çok mantıklı gelmese de, yaşları 13-10 ve 4 olan çocuklarım çok istiyor....
Siz olsanız böyle bir şeye kalkışır mısınız.., arada bir gidip dinlenmek, deşarj olmak için gereksiz bir yatırım mı?
Sağol cnmTopicteki yokluğun belli oluyor:)
Lelli güzelce dinlen keyfini çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?