Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun annemde beyaz tenli güneşte durmasa da yanar.
Aloe vera bitkisinin içerisindeki jel çok iyi gelir ama tatildeyken bulamayabilirsiniz. Eczaneden yanık kremi alın derim.

Geçmiş olsun annemde beyaz tenli güneşte durmasa da yanar.
Aloe vera bitkisinin içerisindeki jel çok iyi gelir ama tatildeyken bulamayabilirsiniz. Eczaneden yanık kremi alın derim.

Alor vera duymuştum ama aklımdan çıkmış, bi bakacağım teşekkür ediyorum

Arkadaşı kız anladığım kadarıyla
Ben olsam çok sinir olurdum
Sen erkek arkadaşlarınla o kadar görüşsen o ne tepki verirdi?

Yok canım kız değil erkek ben de tanıyorum eşini de tanıyorum ikisi de öğretmenler kötü insan değiller de işte ben benle olsun istiyorum

Ödül almış ve puanı yüksek bi otel canım yorumlar da iyi bakalım gidince göreceğiz artık Ss aldım teşekkürler

Canım iyi tatiller , benim de 1,5 yaşında oğlum var tatil nasıl geçeçek bakalım, var mı çocukla ilgili tavsiyelerin

Biz kızım 15 aylıkken Antalya Belek te 5 yıldızlı bir otele gittik. Her şey dahildi. Denizden korktu, 3 gün havuza girdik. Havuz suyunu içti, ishal ve pişik oldu. Bi de havuzdan çıkınca mayosunu çıkarmadan havluya sardık, kendimiz gibi düşündük hasta olmaz sandık hata ettik,grip oldu. Dönüş yolumuz çok zordu.

Uyumasında yemesinde hiç problem olmadı, zaten çok yiyen bir çocuk olmadığı için tatilde de az yedi. Biz de bunu dert etmedik.

Şimdi 26-27 aylık. Çok daha rahat ettik.

Önce Çeşme Alaçatı ya geldik. 3 gece butik otelde kaldık. Bahçesinde oynadı, gene az yediği için çok problem olmadı. Öğlen esnaf lokantasına götürüp nohut yemeği çorba yedirdik, ayran içirdik. Sana tavsiyem yanına termos al. Mesela çorba seviyorsa lokantadan ya da otelin restoranından çorba alırsın, bide evden yanına kaşık al. Parkta bahçede sahilde bile yedirirsin. Benim işime yaradı bu.

Bu sene denizden korkmadı, hatta çok sevdi. Hepsiburada dan swimtrainer diye bir simit aldık, onunla yüZdürdük. Üründen çok memnun kaldık.

Bol bol müslin örtü ve havlu al bence. Biz denizden çıkar çıkmaz üstünü değiştirdik, sahilde uyudu, bide ayakları üşüdü denizden çıkınca plaja çorap götürmeni tavsiye ederim.

Slipstop al ayağına, hem kuma hem taşa rahat basar. Bi otel duşlarında yere basmasın diye giydirip yıkayabilirsin, otelde ayakkabı ile rahat edemez odada yere de çıplak ayakla basamaz diye odada da giydirebilirsin

Tek zorluğu arada bi kucak istedi, yürümek istemedi, onda da babasının kucağını istedi.

Güneş gözlüğü çocuk için ve güneş kremi şapka zaten olmazsa olmaz.

Sevdiği oyuncakları boya kalemlerini aldım.

Bide evde minik yastık vardı onu aldım kız için. Oteller bazen çocuk bile olsa yüksek yastık verebiliyorlar diye.

Dün de Şirince ye geldik. Gece burda kaldık. Burayı çok sevdi, yürüdük hep. Sorun olmadı.

Bizim kızı sivriler yemiyor ama sen istersen sinek kovucu alabilirsin.

Ateş düşürücü ve ateş ölçer aldım yanıma lazım olmadı inşallah da olmaz.

Bol bol kıyafet aldım kıza, iyiki aldım.

Benimki süt içtiği için cezvemi de evden getirdim.

Üsten uzun kollu almıştım. Şirince akşamında lazım oldu iyiki almışım.

Bu akşam da eşimin dayısına gideceğiz, bakalım nasıl geçecek.

Canım çok teşekkürler çok açıklayıcı yazmışsın. Marmaris’te her şey dahil 5 yıldızlı bi otele gidicez biz de inşallah. Swimtrainer düşünmüştüm ama 5 gece için almayalım dedik yazlıkta falan kalsak uzun süreli çok iyi aslında.havuza gitmiştik bi yere o zaman Simit almıştık ayak geçmeli ama bi süre sonrA içinde kalmak istemedi, kolluk almalı mıyız bilemedim küçük mü kolluk için sence? Decathlonun plaj ayakkabılarından aldık ama onun da giyimi zormuş slipstop daha mantıklı sanırım. Güneş gözlüğünde de çok kararsız kaldım doktor küçük daha dedi ama bikaç günlük tatil için alınabilir sen nerden almıştın decathlona bakmıştım ben de

O yaşlarda hiç kolluklu çocuk görmedim. Swimtrainer bence şu hayatta aldığımız en mantıklı şey. Slipstopları boynerden aldım. Geçen sene de aldım bu sene de aldım. Swimtrainer ı da 2 yıldır kullanıyoruz, taş gibi çıktı mübarek

Selam..
Hava değişimi oldu sanirim.
Grip oluyorum gibi.
Klimamı çarptı hava mi anlayamadim.
Burnum falan tikandi.

Para su gibi harcanıyor burada.
Gerçi dışarıda yemesek harcanmaz okadar.
Orada çay burada yemek derken hesapları ortak öduyoruz.
Herkes yediğini gibi diyim.
Tesbihimi ve namazımı birakmiyorum.
Akşam kaza yapiyorum kilamadigimi.
Cok hareketli burası kalabalık.
Eşim pazar nasil dönecek onu düşünüyorum.
Neyseki dayım olacak yanında arkadas olur esime.

Buralar çok güzel yeşillik, deniz ama aksam cok serin.
Şallar, hırkalar falan..

Eşim varken araba falan bi oraya bi buraya geziyoruz bakalım.

Topicteki yokluğun belli oluyor:)
Lelli güzelce dinlen keyfini çıkar.

Hayırlı bayramlar arkadaşlar..,

Yine uzun süre kaçaktım :) herkes iyidir umarım...

Birşey soracağım, Pazartesi'ye kadar karar vermem lazım...
İstanbul yakınlarında bir yerden yazlık yapma amaçlı arsa almıştık... usta arayıp bayramdan sonra başlayayım dedi... iki katlı, toplamda 180-190 metrekare, villa tarzı bir ev yapacak ama yapımı, bahçe düzenlemesi, eşyası vs derken en az 400 bin civarına malolacak bize...

Büyük bir yatırım, o kadar parayı oraya bağlamak çok mantıklı gelmese de, yaşları 13-10 ve 4 olan çocuklarım çok istiyor....

Siz olsanız böyle bir şeye kalkışır mısınız.., arada bir gidip dinlenmek, deşarj olmak için gereksiz bir yatırım mı?

Ben İstanbul'da otursam hayalim İstanbul'a yakın bir yazlık almak.Haftasonu bayramlarda kaçmak güzel olur.Bence yaptırın çocuklar için de iyi olur.İyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…