Cok yüklü bir borca girmeyeceksem yapardim.Hayırlı bayramlar arkadaşlar..,
Yine uzun süre kaçaktım :) herkes iyidir umarım...
Birşey soracağım, Pazartesi'ye kadar karar vermem lazım...
İstanbul yakınlarında bir yerden yazlık yapma amaçlı arsa almıştık... usta arayıp bayramdan sonra başlayayım dedi... iki katlı, toplamda 180-190 metrekare, villa tarzı bir ev yapacak ama yapımı, bahçe düzenlemesi, eşyası vs derken en az 400 bin civarına malolacak bize...
Büyük bir yatırım, o kadar parayı oraya bağlamak çok mantıklı gelmese de, yaşları 13-10 ve 4 olan çocuklarım çok istiyor....
Siz olsanız böyle bir şeye kalkışır mısınız.., arada bir gidip dinlenmek, deşarj olmak için gereksiz bir yatırım mı?
Ben İstanbul'da otursam hayalim İstanbul'a yakın bir yazlık almak.Haftasonu bayramlarda kaçmak güzel olur.Bence yaptırın çocuklar için de iyi olur.İyi bayramlar
Cok yüklü bir borca girmeyeceksem yapardim.
Çünkü orasi sizin olacak ve ömurluk.
Şimdi çocuklarla insallah ileride eşinizle torunlarınızla vs ne güzel bir huzur hayat olur.
Benim hayalim.
Umarım sizinki gerceklesir.
Insallah Rabbim nasip eder.Borca girmekten ziyade, birikimin büyük bir kısmı oraya gidecek...
Ama haklısın canım, bir rahat, huzurlu, sakin an geçirmemin değeri , paha biçilemez... sanırım yaptıracağım...
Ben inanıyorum sen de en kısa zamanda hayaline kavuşacaksın, inşallah... :)
Eşim yarın dönecek buruğum simdiden.
Eşimle daha eğlenceli herşey
O gidince sessiz ıssız olacak buralar.
10 gün kadar kardesim annem ben oglum takilcaz.
Akşamları cok guzel buralar.
Gündüz deniz vs.
Ama gribim hemde regl denize giremedim.
Dün akşam acile gittim.
4 kutu ilaç yazdi dr.
Baya tıkandım aksam.
Ilacimi icip konsere kostum ama :)
Bu aksamda yusuf güney var.
Çok geçmiş olsun lelliEşim yarın dönecek buruğum simdiden.
Gündüz deniz vs.
Dün akşam acile gittim.
4 kutu ilaç yazdi dr.
Baya tıkandım aksam.
Abowww0.0 biz bile bukadr tahmin edemezdik kuzu.Az yesin de hizmetci tutsunnÖnce gorumceme gittik kimse yoktu.
Tatli yedik 15dk kadar oturup ciktik.
Gorumcemdeyken esimi kucuk gorumcem aradı (koyde yasiyo)
Bayramlaşmak icin aramış
Ararken ekranı büyük gorumceme gösterdi esim.
O da kucuk gorumcemin adını gorunce ekranda aman aman git odada konuş sesini bile duymak istemiyorum dedi kardeşi icin.
Bunlar nasıl tuhaf insanlar ben anlayamiyorum.
Tartışmışlar eltimin kızınin düğün üzeri küsmüşler.
Ya bunlar hep böyle.
Kardeşler bi de.
Hep küs barış küs barış cocuk gibi.
Acayip tuhafıma gitti.
Ve yine siz haklı çıktınız...
Ben çok iyi niyetliymisim.
Eltime geçtik eltim demez mi dün akşam cok gec geldim tatlı yapamadım sana dicektim ki tatlı yapip getirirmisin?
Ben: höng?
Deseydin de yapamazdım valiz hazırlıyordum dedim kestirip attim.
Resmen beni kullanmaya çalışıyor bunlar.
Yapamadiysan 20-30tl her neyse verir alırsın ucuzundan ben senin hizmetcinmiyim?
Kızlar iyiki hep uyardınız beni.
Yoksa ben yine saf saf yapardım derdim.
Esime söyledim gelince bana Mutfakda boyle boyle diyo?
Ne sanıyolar kendilerini?
Beni enayimi zannediyorlar dedim.
Yapamam de dedi..
Uşakları yok onların dedim.
Ama yüz verdim.
Kendimi geri cekmesinide bilirim.
Hayatta en sevmediğim şey birşeyler istenmesi..
Emrivaki.
Yani şu yap getir olayı yüzünden 2 kişi harcadim.
Hiç de önemi yok yani bunlarida harcarim.
Ben şans verdim kendileri bilirler
Artık bende müsait değilim.!
Isim var.!
Sonra goruselim.!
Kursa gidiyorum vs vs diyip ayaklarını kesicem..
Bunlar hep düğün stresi,nazar da var tabiBugün öğlen 15:00 e doğru nişanlım ve ailesi geldiler bayramlaşmaya.Kabristana gitmişlerdi ordan bize geçeçeklerdi.Annem yemek hazırlardı telde söyledim yemeden gelin dedim sofra hazır sizi bekliyoruz.Akşama gelecektik falan dedi tamam geliriz birazdan dedi ve geldiler.Tatlı getirmişler kayınvalidem bana çeyrek altın verdi bayramlık niyetine sağolsun.Yedik içtik çayın yanına tatlı koydum.Bunun bir arkadaşı var x olsun adı.Bunlara gelecekmiş eşi ve annesi ile.Zaten dün onunla görüştü bir pazar günü görüştü bugün de bu tarafa gelmişler Ankara'nın diğer ucundalar.Benimkide demiş 2 saate eve geçeriz diye.Bana da dedi sen de gel diye hayır dedim.Oturacaktık ne güzel.Bu x beni sıkmaya başladı kumam gibi hissediyorum sürekli beraber onla.Cumartesi biz buluşsak hemen diyorki yarına işimiz var mı yapılacak ,anlıyorum onunla görüşecek.Önceden de tartıştık bunun yüzünden hep.Neyse kusura bakmayın dedi kalkarken ben bakarım dedim.Yüzüm düştü.Bu şirinlik yapmaya çalışıyor gülüyor falan yüz vermedim.Onlar gidince halama gittik bayramlaşmaya.Enişte vefat etti 8 ay oldu.Yanında olalım dedik.Aradan bikaç saat geçti öpücük attı neyse ben de attım.Sonra iyi misin dedi kötü mü olmam lazım dedim.Başladı yazmaya yok ben onu yalnızlaştırmaya çalışıyormuşum herkesi rakip görüyormuşum kıskanıyormuşum vs.Acayip sinir etti beni o sinirle 1 saat yürüdüm geldim annemlerle iyi de geldi.Aramız iyi değil şeytan diyor at kafasına yüzüğü.Şurda 1 ay var düğüne.Millete rezil olmak var bir kere daha nişan atmıştım önceden iki olmasın aman millet sevinmesin diye geriliyorum.Onunla daha mutlusun dedim evet daha mutluyum yazmış uyuz şey.Ders vermek istiyorum görsün o.Ben de arkadaşlarımla takılayım onu geri plana atayım da
Gecmis olsun bacımm.Esinle de Allah kavustursun..Eşim yarın dönecek buruğum simdiden.
Gündüz deniz vs.
Dün akşam acile gittim.
4 kutu ilaç yazdi dr.
Baya tıkandım aksam.
Yaa sorma.Abowww0.0 biz bile bukadr tahmin edemezdik kuzu.Az yesin de hizmetci tutsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?