Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cok yüklü bir borca girmeyeceksem yapardim.
Çünkü orasi sizin olacak ve ömurluk.
Şimdi çocuklarla insallah ileride eşinizle torunlarınızla vs ne güzel bir huzur hayat olur.

Benim hayalim.
Umarım sizinki gerceklesir.

Borca girmekten ziyade, birikimin büyük bir kısmı oraya gidecek...
Ama haklısın canım, bir rahat, huzurlu, sakin an geçirmemin değeri , paha biçilemez... sanırım yaptıracağım...

Ben inanıyorum sen de en kısa zamanda hayaline kavuşacaksın, inşallah... :)

Insallah Rabbim nasip eder.

Günaydınlar Perşembe akşamı eşimle biraz gergindik benim komşalarla aramın bozulmasından ve birkaç şeyden dolayı eşim beni sorumlu tutuyordu . Onlar boş insanlarmış ben durduk yere kendimi üzüyormuşum filan filan gibi konuşmalarla beni kendisi daha çok üzme başarısına erişmiş durumdaydı. Yemek masasında bana bir sürü şey söyledi normal ben olsam sesim yükselirdi ama ben bu sefer şaşıracağım şekilde sessiz sakin kaldım hala nasıl becerdim bilmiyorum akşam 9 da konuşmadan yatağa yattım geldi bana diyor ki kahve içmeyecek miyiz yuh dedim ya içimden beni ağlat sonra kahve içelim oldu dedim yattım sabahta normalde asla dışarıda kahvaltıya izin vermezdim bu sefer ben söyledim dışarıda kahvaltı etmek istiyorum diye çıktık 35 tl oraya ödedik . Masada eee dedim bugün Batman’a mı gidiyoruz eşimin gözleri açıldı şoka girdi benim böyle birşey istememe zaten bi plan yapmıştık ama baktım ki kurban alışveriş derken paramız azalmıştı gündemden düşürmüştüm deli miyim dedim o an bir daha ne zaman böyle yaşanacak ? Evlendiğimizden beri gayet gayet idareliyim boş hiç birşey almadım kıyafet almadık çok az nadir . İnsan bazen de birşeyleri yaşamak istiyor diye düşündüm. Böyle plansız şekilde çıktık ki telefonlarımızın şarjı yoktu powerbank bile boştu hiç umurumda olmadı deli miyim ? Ailem burada yok arkadaş desen oda yok kafayı mı yiyeceğim? 80 km gittik batmana 100 tl benzin aldık .bu arada arabamız çok yakıyor artık Batman’dan güzel çarşıda gezdik avm de mağaza baktık birer kahve soda 25 tl ödedik.oradan hasankeyfe gitmeye karar verdik hemen çıktık 40 km kadar daha gittik şahaneydi cidden ya orada suda oturduk birer soda içtik çok çok resim çektik 8 tl ödedik. Yemek içinde orada nehirin yanında bir mekanda balık yedik 40 tl ödedik . Akşama gerdi dönerken görüşmediğim beni silen komşuların kankası durumuna yazdı bana gelmek istiyormuş filan . Bende dedim ki bize gelmek isteyene kapımız hep açık bekleriz o gelsin bende bir akşam onun bebeğine hediye alıp gidicem bakalım . Bir süre konuştuk iyice laf söyledim gidip kankalarına yetiştirir . Neyse dönüşte benzinimiz bitti 50 tl daha aldık . Eve geldim hesap kitap başladı hemen kenara 1300 tl koyacaktım vazgeçtim . 100 tl orjinal zeytinyağı sipariş verdik o gelecek ödeme yapılacak , 40 tl benim ilacım, 100 tl de başka bir yere kesilecek . Hesapta 300 tl vardı 50 tl kaldı dedim 700 tl kenara bıraktım yarın bakıp altın alıyoruz. 700 tl ile de ayın 15 ine kadar idare edeceğiz evde büyük birşey eksik değil yağ şeker un bakliyat temizlik ürünü herşey et tavuk var . Dün çok güzel bir gün geçirdik iyili gittik bir dahaki hedef mardin Midyat

Eşim yarın dönecek buruğum simdiden.
Eşimle daha eğlenceli herşey
O gidince sessiz ıssız olacak buralar.
10 gün kadar kardesim annem ben oglum takilcaz.
Akşamları cok guzel buralar.
Gündüz deniz vs.
Ama gribim hemde regl denize giremedim.
Dün akşam acile gittim.
4 kutu ilaç yazdi dr.
Baya tıkandım aksam.
Ilacimi icip konsere kostum ama :)
Bu aksamda yusuf güney var.

Bugün de eşim nöbetçi o gitti bende yatağa geri girdim keyfim yetince kalkıp kahvaltı ve temizlik yapacağım . Sonra marketten fasulye alacağım 4 kg alsam diyorum Kilosu 5 tl miş bir kg da domates alırım fasulyeleri dolaba kavurup koyarım o iş aradan çıkar. Salçalık baktım daha bulamadım hadi bulamazsam allahımmmm korkuyorum. Yarın akşam için zeytinyağlı dolma yapacağım yeriz. Bir ölçü simit deneyeceğim nöbet gibi günlerde aşırı lazım bize . Bir tepsi kurabiye yapıp buzluğa koyayım bu işlerle zaman geçireceğim bir an önce yarın olsun

Geçmiş olsun Lelli

Bizim de tatil bitti.
Bugün kiraladığımız arabaya yakıt alcaz teslim etmeden önce, bir de öğleden sonra yemek yeriz uçağa binmeden. Böylelikle her şey dahil 5300 lira gibi para harcamış olacağız.

Ama çok güzel bir tatildi. 2 yaşındaki bir çocuğa rağmen güzel gezmeli bir tatil yaptık.
Boş yere aylarca gözümüzde büyütmüşüz.

Evde bir şey yok yarın market pazar alışverişi yapacağız, yarın bir de temizlik yapılacak evde.

Merhaba arkadaşlar...
Biz de kuzenimin düğünü vesilesiyle bayramı İstanbul'da geçirdik... yarın düğünden sonra tatile çıkıyoruz, Akdeniz sahillerine, aynı zamanda eşimin memleketine... bu sene hiç tatil modum yok, 4-5 günlüğüne Gökçe'ada'ya kaçmıştık geçtiğimiz haftalarda, bi de şimdi bir hafta, on gün kadar tatil yapıp, İstanbul a dönüp bir kaç gün dinlenip işe başlamak istiyorum... :)

Düzenli hayatı seviyorum ben, iş , okul... tatiller bozuyor beni, çok yoğun geçiyor, biri küçük üç çocukla... :)

Maşallah ya kış hazırlıkları vs anlatıyorsunuz yA, diyorum ki gençlerde iş var... :)

Yatırım birikim işleri de iyi gidiyor, çok şükür... bayram sonrası yazlık inşaatı başlayacak, oraya para yetiştirmem lazım, eşya alış veriş vs hiç sevmiyorum bu işleri, klasik kadın tarifine hiç uymuyorum, alış-verişten nefret ediyorum :)

Piyasa da çok hareketli bu aralar, dolara bulaşmıyorum ama bankadan gram al- sat yapıyorum... bayram sonrası altın yükselirse elimdekileri satarım, düşerse alırım...

Geçmiş olsun... özel durumun tatil dönemine denk gelmesi çok sinir bozucu.. Benin de öyle olacak maalesef )

Çok geçmiş olsun lelli
Dikkat et kendine

Abowww0.0 biz bile bukadr tahmin edemezdik kuzu.Az yesin de hizmetci tutsunn

Bunlar hep düğün stresi,nazar da var tabiHep yasadık.Seninki de abartmasın.Ne alaka rakip görmekk.Sakin ol bacım.

Gecmis olsun bacımm.Esinle de Allah kavustursun..

Slm hanımlar
Dün gece döndük bizde.Sabah beri yıka yıka anca oturdum.Daha var yıkancak ama evde camasır asmaya yer kalmadıKullaanmasak da illa bi atıyorm makinaya.Kocam 14.00 de zorla kalktı.Anacım hersey kadına.Yıka,ütüle,aksam yemek hazırla.Adam fosur fosur uyusunAcayip az para harcadık.150 tl falan.Yeme icme.100 tl de mazot.Ben 100 tl götürmüstğm nakit 50 tlsiyle geri geldim.Ama evden kek,kuruyemis,kuru meyve me kadar götürdüm.Orda öglen kasaptan aldık.Genelde mangal yaptık.2 kere dısarda yedik.Bol bol sok,A100 yaptık Kahvaltı icin hep ac bitir tarzı aldık.Dolap yok.Bozulmadan tükettik.Esime dedim seneye otele de gitsek,1 hafta da cadır tatili yapalım.Ama bu benle alakalı aynı bölgede apartta kalan bi arkadasla yazıstık sabah.Cok mutsuz,bana göre hic değilmis dedi.Tatilde hazır yemek önüne gelcek dedi.Kız dedim ben cadırda kaldım pek sevdim:)

Selamlar
Biz de havaalanındayız. Eve gideceğiz. Eşim markete giderken ben de çamaşır makinesi işlerini halledeceğim.

Evde hiç bir şey yok. Ev de pis ama Allahtan yarın temizliğe abla gelecek

Abowww0.0 biz bile bukadr tahmin edemezdik kuzu.Az yesin de hizmetci tutsunn
Yaa sorma.
Bildiğin somürcek bunlar.
Buradanda ilk mesafemi koydum.
2-3defa msj atti eltimin kizi yenge x'in(kardesinin) doğum günüymüş video çekip atarmisiniz supriz yapicam video çekecek tanıdıklar dedi.
Ben videodan hoşlanmıyorum guzel cikmiyorum amcan cekip atar dedim.
Eşim çekti kendini atti.
Sonra kiz bana nolcak kendi aramızda izlicez bizde gzl çıkmıyoruz vs dedi.
Bende amcan çekti zaten gerek yok ki dedim.
Eşimde amcan izin vermiyo de dedi.
Bende öyle yazdim.
Sonra tripli bir msj tamam sorun değil. yazmiş.

Ya bu ısrar niye yani
Çekmek istesem çekerim.
Mecburum sanki ısrar ediyor
Amcası çekti artı daha ne?

Ayy cok yapışık olmaya basladilar.
Ben isrardan da hoslanmam.

Vallahi o ara hic göremedim yani hep iyi yanlarına baktigimdan ya da iyi yanlarını gozlemledigimden anlayamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…