Bunlar hep düğün stresi,nazar da var tabiHep yasadık.Seninki de abartmasın.Ne alaka rakip görmekk.Sakin ol bacım.
Merhaba
Sonunda tempom bitti bugun son yolculugumuzu yaptik artik evimizdeyiz
Bayram benim icin ilginc gecti ve ilk defa kendimi tutabildim tepkisiz kalacagim olaylar yasadim simdilik sakin kaldim hem iyi hem kotu gecti cok tuhafti
Ilk defa esimin hatrina bsy demedim ama cok gucume giden bsy yasadim o da anladi ama artik sormuyor
Bu arada esimin koyu ile il merkezi arasi zor ulasim saglaniyor. Gidiste donuste akrabalar denk geldi bu ara boyle ne istesem karsima cikiyor esim korkmaya basladim diyor
Esimin koyunden ihlamur ve kekik aldik
Artik baharatta marketten paketli urun almiyorum pul biberi de ipek hanimin ciftlikten almistim sahane cikti nanemi kuruttum kimyon karabiber ve toz biberi bittikce ipek hanimdan alacagim
Trafikten korktuk ama eve vakitlice geldik yemegim yoktu domates soslu makarna salata ve tarhana corbasi ile doyduk
Buzluktan 1 pos visne kaynattim
Yarina sanirim cigeri pisiricem kalan yemeklere ilave olur
Buzlugu hem doldurma hem yeme pesindeyim
Annem domates sos yapicakti ama bulamamis bayram sonu gelmemis
Kisliklari tamamlamamiz gerekiyor artik vakit daraldi
Birde kitap okumak namaz kilmak ve dua etmek istiyorum cok uzak kaldim
Pazartesi is basi yapicam hic canim istemiyor
Eki Görüntüle 2182357 Kızlar merhaba
Bayram jet gibi geçti.
Güzel bir gezi tatil yaptık.
Dönüşte kumbaramızı açtık 650 tl çıktı.
Benim ve oğlumun bayram harçlığı 1.200 tl oldu
Eşim ve dedesigil bayağ ateşlediler
Kurmadan çıkanı Okul alışverişi yapacağım.
Diğeri için eşim kendine harca dedi. Bakalım henüz karar vermedim
Bereketli olsun canimEki Görüntüle 2182357 Kızlar merhaba
Bayram jet gibi geçti.
Güzel bir gezi tatil yaptık.
Dönüşte kumbaramızı açtık 650 tl çıktı.
Benim ve oğlumun bayram harçlığı 1.200 tl oldu
Eşim ve dedesigil bayağ ateşlediler
Kurmadan çıkanı Okul alışverişi yapacağım.
Diğeri için eşim kendine harca dedi. Bakalım henüz karar vermedim
Ben bugün fiyat listesi görmek için mail attım. Cevap geldi her hafta cumartesi günü mail listesine eklediklerine mail atıyormuş. Banada mail atarmış ev adresimi verecekmişim sonra istersem sipariş verirken değiştirirmişim . Bende mail attım bugün günlerden pazar ben fiyat listesi görüp sipariş vermek için 1 hafta neden bekliyorum ki anlamadım ayrıca ev adresi ne alaka sipariş verirken adres atarım ona bu kadar basit . Sipariş vereceksem bile gıcık oldum vazgeçtimGünaydın herkese, ipek hanımın çiftliğindne nasıl alışveriş yapıyorsun
Günaydın herkese, ipek hanımın çiftliğindne nasıl alışveriş yapıyorsun
Ben bugün fiyat listesi görmek için mail attım. Cevap geldi her hafta cumartesi günü mail listesine eklediklerine mail atıyormuş. Banada mail atarmış ev adresimi verecekmişim sonra istersem sipariş verirken değiştirirmişim . Bende mail attım bugün günlerden pazar ben fiyat listesi görüp sipariş vermek için 1 hafta neden bekliyorum ki anlamadım ayrıca ev adresi ne alaka sipariş verirken adres atarım ona bu kadar basit . Sipariş vereceksem bile gıcık oldum vazgeçtim
İyi yapmıssın bacım.O videoları heryere koycaklar herkes izlicek yemesin bizi simdiYaa sorma.
Bildiğin somürcek bunlar.
Buradanda ilk mesafemi koydum.
2-3defa msj atti eltimin kizi yenge x'in(kardesinin) doğum günüymüş video çekip atarmisiniz supriz yapicam video çekecek tanıdıklar dedi.
Ben videodan hoşlanmıyorum guzel cikmiyorum amcan cekip atar dedim.
Eşim çekti kendini atti.
Sonra kiz bana nolcak kendi aramızda izlicez bizde gzl çıkmıyoruz vs dedi.
Bende amcan çekti zaten gerek yok ki dedim.
Eşimde amcan izin vermiyo de dedi.
Bende öyle yazdim.
Sonra tripli bir msj tamam sorun değil. yazmiş.
Ya bu ısrar niye yani
Çekmek istesem çekerim.
Mecburum sanki ısrar ediyor
Amcası çekti artı daha ne?
Ayy cok yapışık olmaya basladilar.
Ben isrardan da hoslanmam.
Vallahi o ara hic göremedim yani hep iyi yanlarına baktigimdan ya da iyi yanlarını gozlemledigimden anlayamadim.
Ben anlamadım döndüm döndüm okudum. Dün herkese yolladığı listeyi bana yollayacak basit . Ben bir hafta bekleyecek miyim fiyat listesi içinBen boyle bsy yasamadim ve evet ctesi guncel liste geliyor toplu olarak her ctesi urun listesi geliyor ben sebze meyve almiyorum ama baharat bakliyat ve makarna grubu cok sicaklar haric peynir aliyorum
Ev adresi degilde mail adresi olmasin? Mail listesine ekliyorlar toplu geliyor
Yoksa odemeyi bile sormayan biri sana urunler geliyor kargo ucretini dusup gelen urune gore odeme yapiyorsun odemesen hak iddia edemezler
Ben anlamadım döndüm döndüm okudum. Dün herkese yolladığı listeyi bana yollayacak basit . Ben bir hafta bekleyecek miyim fiyat listesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?