Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gecmis olsun dilekleriniz icin sağolun kizlar.

Sabah kardesim baya balık tuttu.
Istavrit var.
Bizde mangal yaktik.
Evden domates salatalik meşrubat vs koyduk.
10tl giriş parası verdik sadece
Yedik geldik.

Eşimle dönesim var bu sefer bi ayrılamıyorum
Sürekli hep dipdibe tatil yapip geziyoruz ya artık onsuz zevk vermiyor bana.

Onsuz sanki sarmicak dayımda dönecek sessizlesecek ev.

Selamlar hatunlar.
Lelli sana geçmiş olsun.
Kışlık hazırlığı yapan hanımlar size de maşallah arı gibisiniz :)
Seneye bana da önayak olursunuz, inşallah kendi evime kışlık hazırlama serüvenim önümüzdeki sene başlayacak.

Bugün bayramın bitmesiyle birlikte bir çarşı yapalım dedik, şu nişan işleri için gerekli şeyleri almaya.
Çoğu halloldu çok şükür.
Kuyumcudan altın soracaktım unuttum.
Var mı yakında alanınız?
İzmirdeyim bu arada ben, sanırım şehir farkı oluyor.

Kına için abiye dolaştık bugün.Abiye ayakkabı aldım çok şükür bu işte bitti.Yarın da temizlik şirketinden 3 bayan gelecek ev temizlemeye haftaya da eşyalar gelir sonra eşyaya göre halı alacağız.Perde stor perde seçtim renklerine karar vereceğiz.Fotoyu da düğün günü çektirmeye karar verdim kaldı kuaför ve makyöz ona da karar verince bitecek çok şükür.Bir de damatlık var alacağım haftaya.

Merhaba
Sonunda tempom bitti bugun son yolculugumuzu yaptik artik evimizdeyiz
Bayram benim icin ilginc gecti ve ilk defa kendimi tutabildim tepkisiz kalacagim olaylar yasadim simdilik sakin kaldim hem iyi hem kotu gecti cok tuhafti
Ilk defa esimin hatrina bsy demedim ama cok gucume giden bsy yasadim o da anladi ama artik sormuyor
Bu arada esimin koyu ile il merkezi arasi zor ulasim saglaniyor. Gidiste donuste akrabalar denk geldi bu ara boyle ne istesem karsima cikiyor esim korkmaya basladim diyor
Esimin koyunden ihlamur ve kekik aldik
Artik baharatta marketten paketli urun almiyorum pul biberi de ipek hanimin ciftlikten almistim sahane cikti nanemi kuruttum kimyon karabiber ve toz biberi bittikce ipek hanimdan alacagim
Trafikten korktuk ama eve vakitlice geldik yemegim yoktu domates soslu makarna salata ve tarhana corbasi ile doyduk
Buzluktan 1 pos visne kaynattim
Yarina sanirim cigeri pisiricem kalan yemeklere ilave olur
Buzlugu hem doldurma hem yeme pesindeyim
Annem domates sos yapicakti ama bulamamis bayram sonu gelmemis
Kisliklari tamamlamamiz gerekiyor artik vakit daraldi
Birde kitap okumak namaz kilmak ve dua etmek istiyorum cok uzak kaldim
Pazartesi is basi yapicam hic canim istemiyor

Kızlar merhaba
Bayram jet gibi geçti.
Güzel bir gezi tatil yaptık.
Dönüşte kumbaramızı açtık 650 tl çıktı.
Benim ve oğlumun bayram harçlığı 1.200 tl oldu
Eşim ve dedesigil bayağ ateşlediler
Kurmadan çıkanı Okul alışverişi yapacağım.
Diğeri için eşim kendine harca dedi. Bakalım henüz karar vermedim

Günaydın dün temizlik bayramdan kalan mangal ve gezi kıyafetleri yıkandı .Sil süpür yaptım marketten 4 kg yeşil fasulye aldım ayıtladım gece kavurdum dolaba koydum sanırım 10 pişirimlik olmuştu porsiyonluk ayırdım. Patlıcan ve biber közletip onları dolaba atacağım birde patlıcan Kızartırım tek konserve kalmış oluyor . Bamya bulursam 2 kilo atarım buzluğa . Önümüzdeki caddede tadilat var tüm cadde yenileniyor aşırı toz balkonda oturamaz olduk camlar kapalı vantilatör serviste üff yani aylarca bu tadilat bitmez

Günaydın herkese, ipek hanımın çiftliğindne nasıl alışveriş yapıyorsun

Selam kızlar

Sabah baktım dolapta birsürü biber var domateste öyle. Bende onları kış için hazırlayıp kavonoza koydum.3 orta boy kavanoz oldu.
Yoksa o kadar biber yenmez çürür gider.

Yarın da tarhana yapıcaz. Salı günü de erişte kesicez inşAllah.

Az bi param var onunla da yarın dolar alıyım diyorum.Almazsam olmadık şeylere harcıyorum. çünkü. En azından azda olsa birikir.Bir kerede yine böyle elime geçen 50 70 lirayla filan dolar almıştım epey birikmişti

Topiğimizin adı gibi küçük düşün büyük olsun

Allah bereket versin

Bereketli olsun canim

Eşim kazasız belasız varmıs eve.
Sabah erken çıkınca öğlen 1 gibi evde olmuş.
Çok sükür.
Camasir yıkandı asıldı evi toparladik.
Sahile inicez.
Gündüz pek kimse olmuyor ama aksam cıvıl cıvıl her yer.
Dayim çarşamba akşamı binip yine gelecek zafer bayramı izni falan eger yillik izninide alabilirse kalacak bizimle.
Yoksa pazar dönecek yine istanbula.

Arabasız zor burda her yere dolmuş ya da taksi lazim.
Bizde civar sahillerde köylerde takilcaz.
Maksat sakınlık kafa dinlemek.

Günaydın herkese, ipek hanımın çiftliğindne nasıl alışveriş yapıyorsun
Ben bugün fiyat listesi görmek için mail attım. Cevap geldi her hafta cumartesi günü mail listesine eklediklerine mail atıyormuş. Banada mail atarmış ev adresimi verecekmişim sonra istersem sipariş verirken değiştirirmişim . Bende mail attım bugün günlerden pazar ben fiyat listesi görüp sipariş vermek için 1 hafta neden bekliyorum ki anlamadım ayrıca ev adresi ne alaka sipariş verirken adres atarım ona bu kadar basit . Sipariş vereceksem bile gıcık oldum vazgeçtim

Ben boyle bsy yasamadim ve evet ctesi guncel liste geliyor toplu olarak her ctesi urun listesi geliyor ben sebze meyve almiyorum ama baharat bakliyat ve makarna grubu cok sicaklar haric peynir aliyorum
Ev adresi degilde mail adresi olmasin? Mail listesine ekliyorlar toplu geliyor
Yoksa odemeyi bile sormayan biri sana urunler geliyor kargo ucretini dusup gelen urune gore odeme yapiyorsun odemesen hak iddia edemezler

İyi yapmıssın bacım.O videoları heryere koycaklar herkes izlicek yemesin bizi simdi

Ben anlamadım döndüm döndüm okudum. Dün herkese yolladığı listeyi bana yollayacak basit . Ben bir hafta bekleyecek miyim fiyat listesi için

Ben anlamadım döndüm döndüm okudum. Dün herkese yolladığı listeyi bana yollayacak basit . Ben bir hafta bekleyecek miyim fiyat listesi için

Canim kendi acindan bakma birsuru mail birsuru talep ve fiyat soran vardir o zmn is uretemezler sistemleri bu ve cikmamalari bence dogru bende sali yazmis ctesi ilk listeyi almistim her ctesi de geliyor binlerce mail ve siparis vardir uretim yapiliyor kisiye ozel talepler basit gelsede o zmn hangi sisteme nasil uyacaklar duzenleri olacak hepsi vakit hepsi is mailler toplu atiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…