Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya bilmiyorum bana garip geldi o yüzden . Maili tekrar okudum adres telefon istemiş

O kismi bilmiyorum cunku ben siparislerde verdim her defasinda farkli yere istedim ama bi sekilde sistem kurmak zorundalar canim moralini bozma
Bana o Mail’in yazdı ya o an listeyi de ekleyecek zor değil ki bunu yapmak. Sevmedim bu tavrı o yüzden alışveriş yapmayacağım normalde baharat ve zeytinyağı deneyecektim aman gerek yok

Bana o Mail’in yazdı ya o an listeyi de ekleyecek zor değil ki bunu yapmak. Sevmedim bu tavrı o yüzden alışveriş yapmayacağım normalde baharat ve zeytinyağı deneyecektim aman gerek yok

Sen bilirsin ama baharatlari guzel baska bir yer denk gelirse soylerim

Tünaydın hanımlar
Hayırlı haftalar olsun
Yedik,içtik,harcadık,güldük eğlendik bitti tmm:)Herkes elindeki tümm bozuklukları atsın bakim kumbarasına:)
Cok acılındı buay coook,toplamak lazım:)
Öğlen yemeğimi evden getirdim.Bugun baslıyorm artık.Yeter harca harca nereye kadar.
Bi pazar yapmamız lazım bu hafta,sebze alayım az.Kozmetiğe inanılmaz zam gelmiş.9-10 tl lik şampuan olmuş 19 tl!Yuh ya.Gratis indirim yaparsa haber verin gızlaaar,stok yapalım.

Gratis watsons indirim yapsa da şampuan saç kremi diş macunu sabun onlar dışarıdan daha pahalı ya geliyor her zaman

sysoos aldım gecen gratis indiriminde 9 .90 dı.14-15 tldi normalde onlar sanırım.Bulursam alcm yine:)
19 tl olmuş head shoulderslar
Ben head i her yerden 25 görüyorum. Syoss da Ordu evinde ilk gördüğümde 8.90 tl di 2 gün sonda 9.90 olmuş.

Ben bayramdan önce depoladım gratisten şampuanımı 69 tl den 39 a aldım, bir tane rimell 9,90,
roll onları 6,90 a migrosta en ucuz buldum normalde 14,90 bir tane yeni markayı 7,90 a aldım, denerim diye
Birde deodorantları migrostan kaptım onalarda yarı fiyatına geldi.
Keske bayram öncesi alsaydın en erken kasım gibi olur, geçen yıl öyle olmuştu.

Evet yakın zamanda olmaz artık öğretmenler günü indirimi olur en yakın

Suan evde 2 tane var bize bayağı gider.Ama yakalarsam alcam.Ama hersey cok artmış ya,böyle bakakaldım fiyatlara bayramda.Yola çıktık.11nde 5.73 den aldığımız yakıtı 18.08 de 6.23 e aldık1 haftada 1,5 litre kayıp 100 tllik yakıtta.Allah sonumuzu hayır etsin..

Benim şampuanında 25tl civarı
Gratis indirimden bazen 17tl falan denk geliyorum.
Head shoulders yine gratisden 7.5tl aldım.
Normalde 16tl civarıydı marketde..
Eşim ve oglum kullanıyor onu da.

Burada günde 70-80tl bazen 100tl harciyoruz.
Akşam dışarıda yiyoruz.
Çay, dondurma, mısır falan derken harcaniyor valla.

Ben daha para harcamadım.
Dayımlar varken esim dayım falan harcadı
Şimdide kardesim harciyor.
Annemde 1000tl getirmis.
Bana pek harcatmıyorlar.
Kahvaltı ediyoruz bir de aksam yiyoruz yetiyor insana.

Evi toparladık 4 gibi inicez yine sahile.
11-12 gibi giriyoruz eve.

Dün eltimin kizi aradı napiyosun yenge diye.
Bugun de eltim aradi.
Bu ne samimiyet yahu.
Yolumu gozluyorlar nezaman gelcen diyorlar.

Allahım rahat yok ya.

Nie kızBen de hayata baglanıyorm.Malum bi gebelik sevdam var.Bi burda rahatlıyorum.Pms dönemindeyim.Atasım var kendimi biyerlerden
Yok benzine zam geldi yok şu şöyle pahalandı ne olacak böyle yazılıyor valla hayattan soğuyorum markette zaten görüyoruz bunları birde böyle olunca off

Bu arada gündüz vakit bol evde net olmayınca 21 günlük esmami bitirdim.
Yazdım cektikce sayi hesapladim ve bitirdim.
Arefe esmasi vardi yine mucizeyasamda onu yapmıştım ama dilek kağıdını gommedim.
Yarın niyet edip onu gomucem.
Sevdiğim bana huzur veren bir yer var orayı bekledim gömmek icin.
Yarın gidicez oraya.

Günlük esmalarimi çekmeye devam ediyorum.

Nie kızBen de hayata baglanıyorm.Malum bi gebelik sevdam var.Bi burda rahatlıyorum.Pms dönemindeyim.Atasım var kendimi biyerlerden
Bende seviyorum topigi.
Yani yazmayınca eksik hissediyorum.
Merak ediyorum kizlar napti diye.
Zamlar vs. Zaten olağan şeyler hayatin gerçekleri napalı.

Bende seviyorum topigi.
Yani yazmayınca eksik hissediyorum.
Merak ediyorum kizlar napti diye.
Zamlar vs. Zaten olağan şeyler hayatin gerçekleri napalı.
Valla üsenmeim ilk 10 sayfaya baktım.Hep hesap kitap yazmışınız.2016dan buralara öyle gelms:)
Ben de seviyorm ya,zaam var ama 3-5 krus kenara atınca mutlu oluyoryz iste:)

Yok benzine zam geldi yok şu şöyle pahalandı ne olacak böyle yazılıyor valla hayattan soğuyorum markette zaten görüyoruz bunları birde böyle olunca off
Bilemedim ki topiğin kuruluş amacı bu.Aman bunun için hayattan soğuma.Yap bi kahve kendine canısı.Hayat güzel zamlara rağmen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…