Ya bilmiyorum bana garip geldi o yüzden . Maili tekrar okudum adres telefon istemişCanim kendi acindan bakma birsuru mail birsuru talep ve fiyat soran vardir o zmn is uretemezler sistemleri bu ve cikmamalari bence dogru bende sali yazmis ctesi ilk listeyi almistim her ctesi de geliyor binlerce mail ve siparis vardir uretim yapiliyor kisiye ozel talepler basit gelsede o zmn hangi sisteme nasil uyacaklar duzenleri olacak hepsi vakit hepsi is mailler toplu atiliyor
Ya bilmiyorum bana garip geldi o yüzden . Maili tekrar okudum adres telefon istemiş
Bana o Mail’in yazdı ya o an listeyi de ekleyecek zor değil ki bunu yapmak. Sevmedim bu tavrı o yüzden alışveriş yapmayacağım normalde baharat ve zeytinyağı deneyecektim aman gerek yokO kismi bilmiyorum cunku ben siparislerde verdim her defasinda farkli yere istedim ama bi sekilde sistem kurmak zorundalar canim moralini bozma
Bana o Mail’in yazdı ya o an listeyi de ekleyecek zor değil ki bunu yapmak. Sevmedim bu tavrı o yüzden alışveriş yapmayacağım normalde baharat ve zeytinyağı deneyecektim aman gerek yok
Gratis watsons indirim yapsa da şampuan saç kremi diş macunu sabun onlar dışarıdan daha pahalı ya geliyor her zamanTünaydın hanımlar
Hayırlı haftalar olsun
Yedik,içtik,harcadık,güldük eğlendik bitti tmm:)Herkes elindeki tümm bozuklukları atsın bakim kumbarasına:)
Cok acılındı buay coook,toplamak lazım:)
Öğlen yemeğimi evden getirdim.Bugun baslıyorm artık.Yeter harca harca nereye kadar.
Bi pazar yapmamız lazım bu hafta,sebze alayım az.Kozmetiğe inanılmaz zam gelmiş.9-10 tl lik şampuan olmuş 19 tl!Yuh ya.Gratis indirim yaparsa haber verin gızlaaar,stok yapalım.
sysoos aldım gecen gratis indiriminde 9 .90 dı.14-15 tldi normalde onlar sanırım.Bulursam alcm yine:)Gratis watsons indirim yapsa da şampuan saç kremi diş macunu sabun onlar dışarıdan daha pahalı ya geliyor her zaman
Ben head i her yerden 25 görüyorum. Syoss da Ordu evinde ilk gördüğümde 8.90 tl di 2 gün sonda 9.90 olmuş.sysoos aldım gecen gratis indiriminde 9 .90 dı.14-15 tldi normalde onlar sanırım.Bulursam alcm yine:)
19 tl olmuş head shoulderslar
Tünaydın hanımlar
Hayırlı haftalar olsun
Yedik,içtik,harcadık,güldük eğlendik bitti tmm:)Herkes elindeki tümm bozuklukları atsın bakim kumbarasına:)
Cok acılındı buay coook,toplamak lazım:)
Öğlen yemeğimi evden getirdim.Bugun baslıyorm artık.Yeter harca harca nereye kadar.
Bi pazar yapmamız lazım bu hafta,sebze alayım az.Kozmetiğe inanılmaz zam gelmiş.9-10 tl lik şampuan olmuş 19 tl!Yuh ya.Gratis indirim yaparsa haber verin gızlaaar,stok yapalım.
Evet yakın zamanda olmaz artık öğretmenler günü indirimi olur en yakınBen bayramdan önce depoladım gratisten şampuanımı 69 tl den 39 a aldım, bir tane rimell 9,90,
roll onları 6,90 a migrosta en ucuz buldum normalde 14,90 bir tane yeni markayı 7,90 a aldım, denerim diye
Birde deodorantları migrostan kaptım onalarda yarı fiyatına geldi.
Keske bayram öncesi alsaydın en erken kasım gibi olur, geçen yıl öyle olmuştu.
sysoos aldım gecen gratis indiriminde 9 .90 dı.14-15 tldi normalde onlar sanırım.Bulursam alcm yine:)
19 tl olmuş head shoulderslar
Suan evde 2 tane var bize bayağı gider.Ama yakalarsam alcam.Ama hersey cok artmış ya,böyle bakakaldım fiyatlara bayramda.Yola çıktık.11nde 5.73 den aldığımız yakıtı 18.08 de 6.23 e aldıkBen bayramdan önce depoladım gratisten şampuanımı 69 tl den 39 a aldım, bir tane rimell 9,90,
roll onları 6,90 a migrosta en ucuz buldum normalde 14,90 bir tane yeni markayı 7,90 a aldım, denerim diye
Birde deodorantları migrostan kaptım onalarda yarı fiyatına geldi.
Keske bayram öncesi alsaydın en erken kasım gibi olur, geçen yıl öyle olmuştu.
Nie kızBazen burayı okuyunca dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum
Yok benzine zam geldi yok şu şöyle pahalandı ne olacak böyle yazılıyor valla hayattan soğuyorum markette zaten görüyoruz bunları birde böyle olunca offNie kızBen de hayata baglanıyorm.Malum bi gebelik sevdam var.Bi burda rahatlıyorum.Pms dönemindeyim.Atasım var kendimi biyerlerden
Bende seviyorum topigi.Nie kızBen de hayata baglanıyorm.Malum bi gebelik sevdam var.Bi burda rahatlıyorum.Pms dönemindeyim.Atasım var kendimi biyerlerden
Valla üsenmeim ilk 10 sayfaya baktım.Hep hesap kitap yazmışınız.2016dan buralara öyle gelms:)Bende seviyorum topigi.
Yani yazmayınca eksik hissediyorum.
Merak ediyorum kizlar napti diye.
Zamlar vs. Zaten olağan şeyler hayatin gerçekleri napalı.
Bilemedim ki topiğin kuruluş amacı bu.Aman bunun için hayattan soğuma.Yap bi kahve kendine canısı.Hayat güzel zamlara rağmen:)Yok benzine zam geldi yok şu şöyle pahalandı ne olacak böyle yazılıyor valla hayattan soğuyorum markette zaten görüyoruz bunları birde böyle olunca off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?